Escape Room Zandvoort

4.79 van 5 sterren (47 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wederom perfect
Net zoals vorige keer weer heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door de medewerkers.
Het liep iets uit, wat meteen goedgemaakt werd met wat gratis drankjes. Ook deze room was weer veel aandacht aan besteed en absoluut een aanrader met veel kleine verrassingen.
8 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Boat Trip
Ik heb de Boat Trip escaperoom aan mijn moeder cadeau gedaan voor haar verjaardag. Met 3 personen waarvan 2 nooit eerder een escaperoom hadden gedaan zijn we erin geslaagd veilig naar de kust te varen, wat een avontuur! Naast prachtig aangeklede kamers en moeilijke (maar niet tè moeilijke) puzzels werden we ook nog eens ontvangen door supervriendelijk personeel dat duidelijk plezier heeft in het werk en ons vol spanning de kamers in leidde. De hints die worden gegeven wanneer je er niet uit komt zijn perfect; een klein zetje in de goede richting is soms al genoeg, waardoor je wel lekker zelf blijft nadenken. We hebben een onwijs leuke dag gehad, zeker een aanrader!
31 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving
Wij (gezin met 2 tieners) hebben The Gold Mine gespeeld en vonden dit één van de beste escape rooms die wij tot nu toe hebben gespeeld. Je waant je echt in een mijn en de puzzels zijn goed te doen. Dankzij het ´hint-systeem´ blijf je niet te lang hangen bij een puzzel, wat de totaalbeleving ten goede komt. Ook de foto achteraf is een leuke toevoeging. Wij hebben genoten!
25 feb 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Met een groep vrienden bezoeken we regelmatig een escaperoom. De escaperoom van Zandvoort mooie verzorgde kamers. Wij hebben ´Grand Prix´ en ´The Mine´ gedaan.
Grand Prix is een moeilijke kamer die we helaas net niet gered hebben. Toch hebben we hier veel plezier aan beleefd. Mooie verzorgde kamer met goeie puzzels.
The Mine was ook een klasse kamer. Veel elementen die je in andere escaperooms niet vind en het voelt alsof je echt ondergronds zit.

Aanraders dus.
26 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
We waren met een vriendengroep van 8 personen (4 personen per kamer). Op 1 persoon na had niemand van ons ooit een escaperoom gedaan. De kamers waren mooi gemaakt. Er waren leuke en uitdagende puzzels en opdrachten. De ontvangst en service waren zeer hartelijk! We vonden het superleuk en hebben ons voorgenomen om dit vaker samen te gaan doen!
12 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring
Wij hebben als bedrijfsuitje uit de 3 rooms proberen te escapen. Een groep is het gelukt; de mijn. Als team waren we super enthousiast bezig! Leuke, mooie, spannende kamers. Bij ontvangst kregen we een drankje en goede uitleg wat ons te wachten stond.
Wij hebben het als een superleuk uitje ervaren, leuke locatie met mogelijkheden.
26 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, maar moeilijk
Spannende kamer(s), maar na afloop hoorden we dat het de moeilijkse was. We hebben niet zo heel veel ervaring met Escape Rooms en dan is deze kamer misschien net iets te veel van het goede. Maar wel heel leuk, al hadden we wel wat tips nodig. We waren bezig met de laatste puzzel, toen de tijd om was. Misschien is het voor minder ervaren spelers handiger, om één van de twee andere rooms te nemen. Verder niets op aan te merken. Ontvangst hartelijk, ervaring prima,
23 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon ontzettend leuk
Eerste keer voor ons, maar een ontzettend leuke ervaring. Prachtig gemaakte escaperoom (the gold mine) en ontzettend leuk om te doen. Uitstekende begeleiding en zonder de hints hadden we het helemaal niet gered ;-)
21 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Zandvoort - Alle 3
Geweldige rooms. Thema's komen er goed uit en pzzuls passen goed bij de thema's. Gezellige en vriendelijke gastheren dames..
Zeker aan te bevelen.Nee ruim de tijd want de verleiding is zeer groot ditrect de volgende room ook te doen als je er een gedaan hebt..
30 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig en verrassend!
Met 6 man (3 stellen) The Grand Prix gespeeld. Echt een bizar goede kamer. En, net gehaald! Echt een prestatie werd ons verteld. De escape rooms zijn pas vanaf begin dit jaar open, maar wat een aanwinst voor het entertainment in ons land!!!
11 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ereignisreiche Reise in die unterirdische Goldmine
Bei Regenwetter passte der Escaperaum super in unseren Urlaub. Hier war alles top: angefangen bei der Buchung, über die freundliche Begrüßung, bis hin zu einem authentischen Raum mit vielen unterschiedlichen, ausgeklügelten Rätseln. Nach weinigen Minuten hatten wie das Gefühl wirklich in einer alten Mine zu sein. Ein rundum gelungenes Ereignis. Wir hatten jede Menge Spaß und können escape room zandvoort jedem weiter empfehlen (auch in Deutscher Sprache) Kommen sehr gerne wieder :-)
29 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Met z'n vieren de Goldmine in Zandvoort gedaan.
Prima uitleg gehad, zeer vriendelijk.
Laatsts opdrachten te moeilijk om eruit te komen.
6 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en we werden leuk ontvangen en kregen duidelijke uitleg.
We hebben 2 van de 3 kamers gespeeld en deze waren echt de beste kamers van alle escaperooms die we tot nu toe gespeeld hebben. De puzzels zijn leuk en zitten goed in elkaar, er zit een duidelijke rode draad in het spel en de ruimtes zijn echt heel mooi en goed afgewerkt.
De prijs is top! Goedkoper hebben we ze nog niet gevonden (en leuker ook niet) echt een aanrader!
5 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bootstrip - anspruchsvoll witzig
Mein Freund und ich (21) waren zum ersten Mal in einem Escape Room und sind froh diese Erfahrungen gemacht zu haben. Wir versuchten den Bootstrip zu meistern, was wirklich viel Spaß machte! Das Personal war super freundlich und es gab zahlreiche Tipp, wenn man nicht mehr weiter kam. Auch wenn wir letztendlich nicht fliehen konnten hatten wir eine Menge Spaß und eine tolle Zeit. Das nächste Mal kommen wir sicher wieder und versuchen den nächsten Raum!
20 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Die Schiffsfahrt (The Boat Trip) gemeistert...
Also ich war sehr begeistert von dem Raum im Escape Zandvoort. Ein tolles Erlebnis mit seiner Liebsten dies zu meistern!!!!
(Auch für Päarchen geeignet)
Liebe Grüße aus Wien
Gregor und Betti
19 jul 2017
1.00 ( 1.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
waardeloze ervaring
vind het die ene ster niet eens waard, maar minder kan niet. Allereerst zou deze escaperoom eens moeten beginnen met abn sprekende medewerkers die ook nog eens klantgericht zijn. De beste man "Gunther" sprak half duits (vandaar de vergelijking Gunther). Tevens vond mijnheer het erg nodig om ons af te blaffen waardoor de sfeer voor de avond al was gezet! twee rooms geboekt achter elkaar daar tussen in geen mogelijkheid om te drinken en/of roken, want zijn planning ging eraan terwijl wij telefonisch hebben geboekt. Kamers waren wel oke, beetje jammer dat bij de boattrip heel veel sloten in het begin waren. De baas was wel okay, maar ik zou iedereen afraden om naar deze escape room toe te gaan. dit is een NO GO!!!!walgelijk personeel.
18 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom Zandvoort The boat trip
Gisteren met mijn zus de escaperoom The boat trip in Zandvoort gedaan. We hebben genoten! Wat een leuke escaperoom. Mooi gemaakt, flink de hersens laten kraken en helaas in het zicht van de haven met man en muis vergaan. Het is een aanrader voor iedereen die van escaperooms houdt. Met als toegift nog een prachtige foto! Bovendien word je er heel vriendelijk begeleid.
13 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Dat was een geweldige boottocht
Vanochtend de boottrip gedaan. Echt heel erg leuke ervaring, veel afwisseling en hilarisch avontuur.
Aanrader. Heb al vaker rooms gedaan, maar deze was echt het leukst.
7 jul 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de goudmeintjes
leuker dan verwacht, veel diversiteit wat het spannender maakt.
4 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tolle Erfahrung
War mit meiner Frau dort. Hat uns sehr gut gefallen. Wir waren so in dem Geschehen, dass wir ganz die Zeit vergessen hatten. Besuch lohnt sich auf jeden Fall.
1 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
gold mine en grand prix
Na meer dan 40 kamers gespeeld te hebben kwamen we vandaag (4 escape junkies) in zandvoort terecht. We zijn begonnen met the gold mine; mooie aankleding, goede puzzels, veel teamwork en een leuke ontknoping. Daarna gingen we door naar de grand priX room; we begonnen een beetje huiverig ivm de moeilijkheidsgraad maar wat een vette kamer!! Alle spellen in thema, veel leuke teamworkpuzzels en voor escape kenners een echte lineaire kamer! Ga hem vooral boeken, echt een aanrader!!
11 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende kamer
Gisteren samen met mijn vriend de formule 1 kamer gedaan bij Escape Room Zandvoort. Mijn vriend had meer met het thema dan ik, maar ik moet mijn mening bijstellen, het is een onwijs leuke kamer met veel verrassende elementen. De puzzels zaten goed in elkaar en het waren ook vooral puzzels die wij niet eerder waren tegen gekomen. Het moet gezegd worden: het thema is tot in de kleinste details heel goed uitgewerkt. Zeker vijf sterren waard en de complimenten voor de gastvrijheid, het praatje achteraf en natuurlijk de leuke foto's. Wij gaan zeker de andere twee kamers ook doen, tot snel!
8 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige middag
Ik heb gister met mijn dochter The Boat Trip gedaan. We zijn spontaan naar binnen gelopen en na een drankje en een goede uitleg de Escape Room in gegaan. Dit was voor mijn dochter de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Deze room zat vol verassingen en leuke puzzels. Aan het einde nog een leuke foto als herinnering. Zeker een aanrader.
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG
Geweldige ervaring, boattrip is een van 3 escaperooms op deze locatie. Heel mooi vorm gegeven en pas op, je moet echt zeebenen hebben om dit tot een goed einde te brengen. Zonder tips kom je er niet uit!!

Heerlijke sfeer, erg vriendelijk personeel, we komen zeker terug om de ander rooms te proberen
2 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervolle ontvangst...mooie kamers
Lieve mensen, mooie ontvangst, super mooielijke puzzels en een absoluut belevende sfeer! Ook als je de kamer niet slaagt Is de personeel altijd op de hoogte en laat je weten wat er eigenlijk nog te halen was! Drankje vooraf en prachtige fotos achteraf maken de pakket kompleet! Een echte aanrader!
24 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room boat trip
Ondanks mijn angst om opgesloten te zitten heb ik toch meegedaan.
De goede uitleg van het personeel, dat ik er altijd uit kon stelde mij gerust.
Geen moment spijt van gehad. Je bent zo bezig, om binnen het uur alles uit te vinden, dat je niet in de gaten hebt dat je opgesloten zit. Ik heb in de boot gezeten en vond het erg leuk om te doen.
Prima locatie en vlakbij de trein.
Zeker een aanrader!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Een super verzorgd pand, makkelijk bereikbaar, in directe omgeving veel eettentjes, het strand en de boulevard.
De goudmijn is mooi ontworpen, de puzzels zijn heel afwisselend en verrassend. Gastvrij ontvangst en ook de opvang naderhand was erg plezierig. Goede service, mooie room(s) en een erg leuke eerste ervaring!
17 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Simone's verjaardag
Het was een feestje, Simone was jarig en trakteerde ons op een verjaardagspartijtje. Het was een verrassing voor ons, het werd de escape room, de goldmine. WAT EEN ERVARING. Echt heel leuk! Leuke mensen, ontvangst met koffie.top
15 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Formule 1, race tegen de klok!
Pas 2 weken open, nog niemand is hieruit ontsnapt! Maar het kan wel! Super leuke kamer, veel verschillende soorten puzzels. Wij hebben dikke pret gehad. Hartelijke ontvangst door de eigenaar. Kortom, aanrader! Waren met 4, perfect voor deze kamer. We komen nog eens terug voor de andere 2 kamers!
14 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Superleuke ochtend gehad. Goed ontvangen door een enthousiast team. Met onze groep van 17 personen in kleinere groepjes de escaperooms ervaren. Iedereen was even enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
10 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
No escape... geboeid tot het eind!
Mijn eerste ervaring met een escape room: een geweldig leuke belevenis. Jammer, dat het maar een uur is. Het geeft elke keer weer een kick als je een (deel van) een puzzel hebt opgelost, een clue gevonden hebt. Erg afwisselend, het zat allemaal mooi en goed in elkaar, passend bij het thema (Boat trip). Hints die we kregen, hadden we soms zelf al gevonden. Dat was een beetje jammer en bij 1 onderdeel (kisten) duurde het te lang, terwijl we wel de juiste oplossingstechniek hadden. Ontvangst was gastvrij, de foto aan het eind super! Alles dus tiptop verzorgd. Een aanrader!
5 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Kamer
Wat een geweldige Escape Rooms zijn dit. Ik heb alle 3 de kamers gedaan met 2 personen en ze zijn zeer aan te bevelen. De kamers zijn thematisch geweldig opgebouwd met special effects die ik nog nooit eerder in andere escape rooms heb gezien. Ik heb al ervaring met +20 escape rooms, maar deze 3 kamers zitten absoluut in mijn persoonlijke top 5. De Grand Prix is de moeilijkste kamer, het advies hierbij is dan ook om deze kamer met minimaal 3 personen te doen.
Een aanrader aan iedereen!
30 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wat een geweldige ervaring! Bij de ontvangst begint het al; mooie ontvangstruimte met uiterst vriendelijk personeel. De twee rooms, die ik bezocht heb, waren in een woord adembenemend. Wat een beleving met prachtige effecten, spannend verhaal met geweldige uitdagingen om het tot een goede einde te brengen! Echt een aanrader; ik kom zeker terug voor de race!
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!!!!!!!
Wat even waanzinnige escape rooms!! 2 van de 3 kamers gespeeld en beide waren super. Echt vernieuwende puzzels die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zeer relaxt ontvangst en super gastvrij. Ga zeker terug voor "de Grand Prix"
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Top entertainment !!!
Dit is absoluut de gaafste kamer die ik ooit gespeeld heb. Een spannend en uitdagend avontuur voor echte escaperoom.
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
The Grand Prix
Weer een waanzinnige kamer met unieke puzzels, van de 3 kamers hier is dit echt een hersenkraker. Zoals altijd een zeer welkom ontvangst met een drankje en de foto's na de room. In 1 woord top!!!
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring, wat een beleving!
We hebben een aantal escape-rooms al bezocht maar de Goldmine sprong er voor ons echt uit. Zo realistisch en spannend! Een escape- room van hoog niveau. En een prettige ontvangst! We gaan snel de andere twee escape-rooms bezoeken (The Boat en Grand Prix). Echt een verrijking in de escape-room wereld!! Top!
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Zandvoort
Beide kamers gespeeld zijn allebei geweldig, goldmine is nog uitgebreider en spannender met de diverse ruimtes en puzzels. Top ontvangst met een drankje en een geweldige foto na afloop.
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Een van de mooiste en beste escape rooms die ik tot nu toe heb gedaan! Vriendelijke ontvangst. Goede puzzels. En als klap op de vuurpijl een super leuke foto herinering mee naar huis gekregen. Wij komen zeker terug voor de Grand prix kamer.
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top
Goede ontvangst! Mooie locatie , goede puzzels , effecten top.
Super genoten! Drankje vooraf en achteraf en leuke foto's ter herinnering.
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig goed!
Zowel the boat trip als the gold mine gespeeld met vriendengroep. Het ontvangst is al helemaal in sfeer. Goede en gezellige ontvangst en uitleg van de rooms. Hier begrijpen ze precies hoe je met klanten en druk om moet gaan. De effecten in de escape rooms zijn zeer verrassend en net echt! Ongelofelijk gewoon. Het was zo leuk dat we meteen opnieuw een datum hebben geprikt. Beter dan dit wordt het niet. Ben ook erg benieuwd naar the grand prix!
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Dit moet je beleven !!!!
Er is heel veel tijd en liefde gestoken in deze bijzondere Escape Room !
Absoluut de moeite waard en op een toplocatie in Zandvoort wat wil je nog meer .........
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Beste kamers tot nu toe!!
Wij hebben zowel The Boat Trip als The Gold Mine gespeeld. Allebei de kamers hebben super gave effecten en zijn meer dan de moeite waard om te spelen. Zodra The Grand Prix open is, komen wij zeker terug om ook deze kamer te spelen. De verwachtingen zijn hoog! Ontvangst was zeer aangenaam en gezellig, kortom een top-uitje!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
GAAF!!!
Zo gaaf deze room . de sfeer beleef je eigenlijk al als je wacht. Wij waren met 2 groepen. Dus moesten de groepen op elkaar wachten maar geen probleem hoor. Zo vriendelijk en meedenket deze mensen. De room zelf geweldig die puzzels echt zo gaaf bedacht. Meerdere kamers gespeeld ergens anders maar dit is mijn nummer 1. Snel de andere kamers eens spelen.
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een Topper!
Vandaag hebben ik en 3 goede vrienden the GOLDMINE gespeeld bij Escape room Zandvoort! Wat een kwaliteit zeg! we zijn nog nimmer zo enthousiast geweest over een escape room. Wat een plaatje!
We komen zsm de overige 2 kamers doen! we kunnen niet wachten.
Voor iedereen een DIKKE aanrader!
8 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
super escape room
Geweldige escaperoom. Heel veel aandacht voor thema. Het leek net of we echt in een mijn waren. Veel special effect en uitdagende puzzels. echt vernieuwende escaperoom
7 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Zandvoort
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom
Ik heb al aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt boven verwachting goed. de effecten en het verhaal waren gewoon zo goed! echt een aanrader. ontvangst was ook geweldig.
De nieuwe kamer die eraan komt ga ik ook zeker spelen, want weet nu al dat deze ook geweldig is.