Escape Room Veghel

4.40 van 5 sterren (43 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie, puzzels teleurstellend.
Als ervaren escaperoom bezoeker verwachte ik veel van deze escaperoom, die als escaperoom van het jaar 2016 verkozen was. De omgeving van de escaperoom is mooi en sfeervol (oud industrieel gebouw).

Parkeren is gratis en uitstekend te doen aan de kanaalzijde. Het is daarna wel even zoeken waar de kamer precies is omdat het niet goed aangegeven staat, maar ook dat kwam goed. Eenmaal bij binnenkomst krijgen we een prima uitleg van de kamer en mochten we beginnen.

Ik vond het erg jammer dat er weinig echte fysieke puzzels aanwezig waren en dat het vooral bestond uit sleuteltje of code zoeken+ slotje open maken. Er stonden mooie objecten in de kamer die suggereerden onderdeel te zijn van een puzzel, maar uiteindelijk nergens mee te maken hadden. Er was ook een puzzel aanwezig die achteraf gezien niet meer in gebruik was (werd ons verteld). Mijn advies: haal deze weg, dit werkt verwarrend. Een enkele puzzel was wat vergezocht en wat flauw.

Al met al een hele aardige, maar voor ervaren escaperoom spelers wellicht te weinig uitdagende kamer.
19 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Veel puzzels
Deze escape room kun je nooit halen zonder veel te overleggen, er zijn heel veel puzzels en met meerdere mensen is het jammer dat je dan niet alles meekrijgt. Daardoor zit je er niet helemaal goed in waardoor het wel een uitdaging wordt.
26 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke escaperoom
kraak de code's. Met 3 kamers en tig code's om te kraken ben je wel even zoet. Van logisch nadenken tot 'wiskundige' en 'scheikundige' elementen is er voor ieder wat wils. Geluid was soms lastig i.v.m. het optreden van een band in de nabij gelegen 'afzakkerij'. Erg leuk.
18 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Just us dag!
Leuk gezinsuitje! Was super!
11 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Leuke uitdagende kamer, de dag van tevoren krijg je al een mail waarin wordt gevraagd om het mysterie mee op te lossen. Leuke puzzels en mede door onze ervaring was deze kamer goed te spelen. Zeker een aanrader!
23 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuke spannende escaperoom op een hele mooie locatie.
17 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie-uitje
Leuke EscapeRoom! Goede verhaallijn en puzzels die elkaar opvolgden.
16 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Meidenuitje
Erg leuke puzzels en meerdere kamers voor n extra demensie!
16 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escaperoom
Uitdagende escaperoom, met een diversiteit aan pittige puzzels.
16 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuk!
16 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wij hebben al verschillende escaperooms gedaan, maar deze behoort zeker tot één van de leukste! Iedereen kan tegelijkertijd bezig zijn, verschillende ruimtes, echt een aanrader!
16 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
leuke kamer!
Leuke kamer, niveau is goed. Wel jammer dat ie aan de dure kant is
16 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke room, veel cijfercodes, bruikbare tips
16 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie groepsactiviteit
Perfect manier als groep om elkaar te leren kennen. Spannend en leuk. Wij hebben hier een mooie start van ons vrijgezellenfeest gehad!
3 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom, met live muziek op zondag
We hebben vandaag een uurtje rechercheur gespeeld. Leuke room in een prachtige omgeving. De puzzels zijn veelal zoals je kent van andere rooms. Dankzij de vele hints het ruim gehaald. Het aantal ongevraagde hints mocht iets minder. Goede room maar er zijn betere (en vele slechtere).

Verder is de omgeving super. Een prachtige bar met live muziek in een overweldigende industriële omgeving.
19 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Kwaliteits team
Als traditie gaan we met 2 gezinnen een activiteit doen op vaderdag Vandaag deze escape room in Veghel. Al van vele mensen gehoord dat deze erg uitdagend in elkaar zit. En dat was het ook! Een super leuke verhaal lijn die mooi met de geschiedenis van Veghel verweven is. En puzzels die je wel even achter de oren doen krabben. Maar we hebben het gehaald, de dieren zijn gered en alles is weer in in het oude hersteld.
Zeker een aanrader !!!
10 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Cafetaria de Bunders
Als teamuitje een escape room geboekt, wat voor de meeste de eerste keer was. Een leuke ervaring voor iedereen. Ondanks dat het soms wat lastig om dingen te zoeken en vinden is het erg leuk en zeker de moeite waard.
Tip niet allemaal door elkaar zoeken. samenwerken en geduld is belangrijk
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke activiteit
Leuke kamers met uitdagende raadsels. Het decor met de fabriek is ook leuk om te zien. Zeker een aanrader!!!
8 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende en leuke escaperoom!
Leuke escaperoom! Mooie locatie in een industrieel pand! Ook een leuk ontvangst bij aankomst. Kortom een dikke aanrader!
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Tof!!
Gezellig groepsuitje geweest! Spannend en uitdagend! Escape room geeft ook veel voldoening! Leuke gastvrouw!
7 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Net gehaald
Helaas viel de zaklamp uit maar was wel extra spannend zo. Zullen zeker een keer terug gaan hier
7 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom noordkade
Leuke verhaallijn, met moeilijke uitdagingen. Spannende sfeer.
7 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Voor mij was er maar 1 doel: winnen!!! En dat is gelukt. Met collega's als afdelingsuitje hebben we het gered! Leuke puzzels en spannende muziek maken t helemaal af! Echt n aanrader.
4 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Groep collega's Ter Weer
Een geweldige ervaring om mee te maken. we waren met 7 personen e met een fijne samenwerking hadden we nog ruim 1 minuut over.onze tweede groep is nog op zoek naar de juiste code. sinds gisteren niets meer van hen gehoord.
maar tot slot een geweldig leuk iets om te doen.
een leuke bezigheid voor de groep. succes en ga door.
groep collega's Ter Weer.
3 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Muizen!
Leuk, puzzelen... Variatie aan makkelijk en pittig!!
Ik wil nog een keer!
Jammer dat er niet nog een kamer is!
3 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room veghel
Leuke escaperoom met meerdere kamers. Helaas code niet gekraakt
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Noordkade Veghel Super
Superleuke ervaring in een super mooie locatie. Helaas hadden we de laatste puzzel te laat opgelost. Maar het uur was zo om vanwege de actie en spanning
3 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuk uitstapje
Weer eens wat anders, spanning en sensatie
3 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf spel
Leuk en uitdagend, gaandeweg word je steeds fanatieker
27 mei 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Eerste keer maar heel leuk, je bent een uur intensief bezig en hadden het bijna geraden met maar vier hints.
27 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Veghel.
Super leuke kamer. Uitdaging om eruit te komen. Mooi aangekleed.
Aanrader voor iedereen.
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Super leuke escaperoom! Vooral de locatie is top! Een oude fabriek met nog originele elementen maken het compleet.
Verder bevat de kamer een aantal verrassende elementen die helemaal in de sfeer van het verhaal passen.
Nog een pluspunt zijn de arrangementen. Hierdoor hoeven grote groepen in de tussentijd niet te wachten, maar kunnen ze gebruik maken van andere activiteiten. Zeker de moeite waard dus om een keer te proberen.
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Het grootste mysterie van Nederland
Al veel escape rooms gespeeld, maar deze steekt er met kop en schouder bovenuit! De Escape Room Veghel is lekker gevarieerd: denken en doen zit allemaal in de kamer. Het verhaal is origineel en meeslepend. Vanaf het begin tot het eind zit je in spanning of je het mysterie gaat ontrafelen!
Grote pluspunt is de locatie! De Noordkade Veghel biedt veel mogelijkheden en is super om te zien.
26 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Hele leuke Escape Room op een tegekke locatie. Samen met twee andere activiteiten hebben we een geslaagde middag gehad. Aanrader!
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom
Zeer leuke Escaperoom op een geweldige locatie met een goed verhaal!! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room
Super leuke escape room. Helaas niet gehaald. Maar codes waren erg leuk om te kraken.
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen Doen Doen!
Heel leuk!
Dit was mijn eerste Escape Room samen met 2 vrienden en zeker niet de laatste. De prijs was het zeker waard , Ik heb erg genoten met mijn vrienden. We zaten helemaal in het verhaal dus zeker een aanrader!

5 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer Escape room
Met vijf personen gingen we onervaren deze escape room binnen. Wat een ervaring! Super aankleding, helemaal in thema. Zeker een aanrader om deze escape room te bezoeken!
17 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Dikke aanrader !
Escape Room Veghel is zeker de moeite waard met leuke puzzels waarbij je echt wel samen moet werken om tot een goed eindresultaat te komen.
Wij hebben daarnaast ook een ge-wel-di-ge rondleiding gehad in het oude industriële pand, mega-mooi verbouwd naar zelfs een Jumbo, ijsbaan, bioscoop, winkeltjes etc, maar ook nog de oude gedeeltes prachtig intact gelaten. Daarna nog heerlijk gegeten bij restaurant Hertog Jan. Dit alles in 1 arrangement.
Dikke aanrader !! Krijg je echt geen spijt van.
11 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder spannend, met een geweldige sfeer
Zelden heb ik een Room gedaan die op zo'n prachtige locatie zit als deze. En het verhaal erachter is ook helemaal opgenomen in het spel.
Erg leuke ervaring die ik iedereen kan aanraden!
11 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
EscapeRoomVeghel
Via internet kwamen we op de site van www.escaperoomveghel.nl en mede hierdoor hebben we voor Veghel gekozen als eerste Escape Room. Dit was een mega leuke ervaring. De historische locatie was prachtig en het spel paste goed bij het thema. Een echte aanrader.
2 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Konden wij het mysterie ontrafelen?
Wat gaaf om een dag eerder een sms'je te ontvangen met dat ze onze hulp nodig hebben. Je raakt daardoor al meteen in een bepaalde sfeer. De locatie konden we niet zo snel vinden, maar we waren toch op tijd. We werden hartelijk ontvangen en kregen een korte maar duidelijke uitleg. Met zijn 6e werden we opgesloten en moesten we door de verschillende opdrachten het mysterie ontrafelen. En geloof me, dit is soms best pittig. Een goede samenwerking en omdenken is erg belangrijk! Het was erg leuk! Jammer dat je het maar een keer kunt doen. Of ze moeten elk jaar het verhaal en de opdrachten veranderen.
21 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veghel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste escape room. Escape room veghel was uitdagend! Wij werden heel vriendelijk ontvangen, er Is voldoende restaurant /bar erom heen, mooie locatie!