Escape Room Vechtdal

4.86 van 5 sterren (21 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer: superleuk
Vaak er langs gereden maar nooit gedacht dat zo’n leuke escaperoom was. Ingenieus in elkaar gezet, dacht ik wel goed was in puzzelen, maar dit is toch lastiger dan ik gedacht had, dus helaas niet binnen de tijd de uitgang bereikt. Aanrader dus!
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Was een supertofoe escape room, de locatie is heel cool en de opzet was ook top! We hadden bijna het record te pakken maar bleven te lang op 1 punt hangen omdat het te leuk was. Zeker een aanrader.
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De beste tot nu toe incl. een dosis humor
Fantastische locatie voor de escape room. Spannend. Moeilijk en ook supergrappige momenten meegemaakt!

Succes als je deze escape room krakers aangaat!!
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Vechtdal
AANRADER!
Een de vetste Escape Rooms die ik ooit heb gedaan!
Alles klopt met het verhaal en het is op een echt schip. Super gaaf!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Ik vond deze escaperooms een van de betere die ik gedaan heb (in totaal 5). De locatie is erg bijzonder, draagt bij aan de sfeer en de puzzels zijn niet te moeilijk en niet te makkelijk. Heel erg leuk en er zitten erg creatieve tussen. Absoluut een aanrader!
19 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuke goed te doen escaperoom
Op een leuke locatie gelegen escape room met een goed doorgevoerd thema. Prima ook voor grotere groepen te doen. Wij waren met 7 personen en dat ging prima. zou het ook met mijn kinderen gedaan kunnen hebben.
Klein minpuntje is dat op de locatie geen catering direct aanwezig is.
Ontvangst was alles hartelijkst.
25 okt 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke locatie!
Leuke locatie: draagt zeker bij aan het verhaal van de escape.
Goede ontvangst: gastvrij en enthousiast.
Diversiteit aan spellen en onderdelen is goed bedacht in deze escape
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Van vrienden te horen gekregen dat zij hier in de zomervakantie waren geweest en het helemaal te gek vonden. Naar mijn eerdere ervaring met een escaperoom ben ik dus ook naar deze geweest. Te gekke belevenis. Het decor van een oud schip is helemaal geweldig en de puzzels en dergelijke refereren hier ook weer aan. Leuk bedachte kamers. Zeker een aanrader !
27 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verbazingwekkend
Niet gedacht dat ik zo'n fan zou worden van escaperooms.. Diverse, leuke en onverwachte onderdelen, waardoor we tot de laatste seconden in spanning zaten! Adrenalinekick.
21 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Erg gave escaperoom. Mooie aankleding en requisieten, afwisselende opdrachten, verassende apotheose. Race tegen de klok.
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Perfect!
De escaperoom van Rederij Peters is geweldig. De puzzels zijn echte hersenkrakers en de omgeving en de entourage is perfect. Geweldig en zeker een aanrader!
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super uitje
Mooi in elkaar gezet. Super gastvrij ontvangen, echt super gezellig gehad
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannende Escape Room!
Erg leuke escape room, de mensen zijn gastvrij en enthousiast. Leuke verassende elementen, vooral het einde! Het zinkende schip concept is goed in alles doorgevoerd en de escape room zit ook echt in een schip, heel vet!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gave locatie op een schip!
Echt een superleuke middag met collega's gehad in deze EscapeRoom. Erg hartelijk ontvangen door de eigenaar, ondanks dat we aan de late kant waren.

Voor mij de derde escape room en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de sfeer in de ruimtes. Puzzels zijn goed uitgewerkt en passen mooi in het thema. Zeker een paar WOW-effecten meegemaakt!

We waren in twee groepen verdeelt waarbij de andere helft eerst is gaan varen. Dit vonden we een ideale mix. Eerst inspannen en dan ontspannen (hapje en drankje incluis).

Deze EscapeBoot is zeker een aanrader!!!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1 woord: GE-WEL-DIG!!!
Wat niet goed was: NIKS
Wat wel goed was: Alles, de ontvangst was netjes. Uitleg leuk verteld en duidelijk. De escape room zelf hele ervaring en aan te raden voor iedereen... Goed verhaal, mooi ingericht. Gaaf dat het op een boot was en hier ook alles mooi op is in gespeeld! Complimenten!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Voor het eerst een escaperoom gespeeld en het heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie en bijzondere locatie van de escaperoom op een schip. Puzzels en opdrachten waren goed doordacht en zaten goed in elkaar. Keer op keer werden we verrast. Aanrader!
16 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Uitje met collega's
Deze escaperoom is top! Het verhaal zit zeer goed verwerkt in de puzzels. Je wordt echt uitgedaagd en verrast. Goede bereikbaarheid en een zeer gastvrij bedrijf. Aanrader!
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke Escape Room!
Hele leuke Escape Room op een prachtige locatie. Het thema is goed uitgewerkt en komt steeds terug. Dat je zelf op een boot bent, maakt het extra speciaal. De puzzels zaten goed in elkaar en waren afwisselend en uitdagend. We hebben het erg leuk gehad!
12 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Topfeest
Afgelopen zaterdag een topfeest gehad met 6 kinderen van 12 en 13 jaar en twee volwassenen. De opdrachten en puzzels zaten er goed in elkaar. Ondanks dat we het net niet hebben gehaald, hebben de meiden een topmiddag gehad! Bedankt voor de leuke ontvangst.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
superleuke dag
Wij waren de eerste groep die de Escape Room Vechtdal hebben gedaan. Een bijzondere en vooral leuke ervaring. Het traject zit goed in elkaar en vol verrassingen. Het is een goede test voor groepen om met elkaar te leren samenwerken. Alleen red je het niet en het is vooral een leerzame ervaring om dit als groep te volbrengen.
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Vechtdal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room met de voetbalvrouwen
Ontzettend leuk uitje gehad samen met mijn vriendinnen!
Je komt echt in een andere wereld met mystieke raadsels, oplossingen en hersenkrakertjes!
Een echte aanrader!

Enorm gastvrij bedrijf op makkelijk te bereiken locatie in Ommen aan de rivier de Vecht.