Escape Room USS Triton

4.85 van 5 sterren (31 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
TOP CENTRUM!!
WOW wat gaaf net niet gehaald!!! Maar wat een gave room. Daarna nog even gekart en gebowld. Komen zeker terug om de Prison Island nog eens te spelen dat leek ons ook zeer mooi om te doen.
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Berend
allereerst veruit de mooist escape room die ik heb gezien, ook was deze zeer uitdagend en goed opgezet. met nog 04:20 op de klok hebben wij deze geweldige Escape Room gehaald.

even kort samengevat; echt een aanrader voor iedereen die een beetje uitdaging zoekt en zin heeft in een spannende middag in een duikboot uit de 1e wereld oorlog
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top Room
Verschillende rooms gespeeld in Nederland, maar nog niet zo'n mooie gespeeld qua decor en puzzels! Ook het verhaal is super! Zijn met 8 vrienden wezen spelen, ook de ontvangst was goed wat natuurlijk niet mag onderbreken. Met nog 2:34 op de klok hebben wij deze room gehaald. Kort samengevat een aanrader voor iedereen!

Rick
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zeer gave Escape Room (Niet Makkelijk)
Deze Escape Room is wel heel mooi qua aankleding en puzzels. Hij is niet makkelijk maar het verhaal zit zeer goed in elkaar. Helaas hebben wij het niet gehaald maar deze zouden wij zeker aanraden.
15 dec 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Behoorlijke tegenvaller
Met 6 man die wel vaker een escape room hebben gedaan zijn we wegens de goede reviews hier heen gegaan. Na een korte uitleg gingen we de kamer in, en het begon vrij goed. Leuke puzzels en een prachtige aankleding.
Maar na de eerste 15 minuten werd alles zo vaag. We kregen weinig feedback op onze acties en we hadden geen idee wat te doen. We werden overspoeld door knopjes, lampjes en veel meer. Als klap op de vuurpijl kwam opeens een spelleider de kamer in om te vertellen dat de tijd het niet deed en we nog 20 minuten hadden. We kwamen een klein beetje verder en totaal gedesillusioneerd zij dezelfde man dat de tijd om was. Uitleg over wat er dan wel de bedoeling was, was geen tijd voor. Ik heb door heel europa meer dan 30 kamers gespeeld, maar zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt. Toch nog 3 sterren omdat de aankleding mooi was. In potentie had dit een mooie kamer kunnen zijn.
26 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
extreem
Bij toeval terecht gekomen, op zoek naar een bowlingbaan op de vakantie met schoonfamilie. Van de escaperooms die ik (en we) hebben gedaan was dit tot zover de meest intense en meest mooie qua uiterlijk en aankleding. Wel van erg hoog niveau qua teamwork en opdrachten dus niet bedoelt voor de beginnende bezoekers. Maar voor de ervaren mensen is dit echt wel een stapje verder weer.
19 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Echt super vet
Deze escape room maar eens geprobeerd. Wat is deze schitterend aangekleed. Na een goeie uitleg over het verhaal lijn zijn we begonnen. Hij is niet makkelijk maar zijn redelijk ver gekomen. 1 van de weinige escape rooms die ik nog een keer zou willen proberen
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape room die ik ooit gedaan heb
Na leuk ontvangst door het personeel kregen wij een spannende uitleg waarbij wij direct in het verhaal zaten. vervolgens zijn wij met de hele groep naar binnen gegaan. dit is echt de leukste, spannendste en vooral mooiste escape room die ik ooit gespeeld heb.

ook het virtuele aspect was geweldig en ik heb dit nog nooit in een andere escape room eerder gezien.

kortom echt een aanrader om te gaan spelen!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Gave Escape Room
Echt een aanrader, de hele groep vond het super gaaf we kwamen alleen net 3 minuten tekort anders waren we ontsnapt! Ook de puzzels maar helemaal het virtuele gedeelte van de puzzel was super spannend, en bijzonder gaaf.
11 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super avond!
Een paar weken geleden waren we ook al hier. Toen hadden we Prison Island gespeeld, dat was al een super avond. Toen we hoorde dat er een Escape Room zou komen wisten we zeker dat we nog een keer zouden terug komen.
Na een goede uitleg mochten we beginnen, man wat een gepuzzel! Helaas is het niet gelukt om op tijd de kamer uit te komen, maar we gaan zeker nog een keer terug komen om het opnieuw te proberen!
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top middag!!!
Vandaag hier de escape room geprobeerd met de vrienden,wat gaaf!! Heb hier een super middag gehad. op een mooie locatie. Karten lasergame bowlen alles kan hier we hebben een top middag gehad bedankt!
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top bedrijfsfeest gehad !!!
De escape room was geweldig wat een ontwerp en een goed verhaal zeker een uitdaging voor iedereen ! Van de 4 groepen heeft er maar 1 gehaald. We hebben alle activiteiten gedaan karten was super! De karts zijn electrisch en lekker schoon, bedankt dikke duim.

9 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend!
Met een groep van 8 personen in de Escape Room geweest. De ruimte is prachtig en de opdrachten zijn erg uitdagend. Op enkele opdrachten na hebben we het niet gehaald.
Na afloop zijn we wezen karten en bowlen. In de zomervakantie komen we terug voor het spelen van Prison Island.
9 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige Escape Room!
Je hebt echt het gevoel dat je in een onderzeeer terrecht komt. Het is zeker een aanrader.
9 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
de escaperoom (leukste wie ik tot nu toe nog gespeeld heb) echt een aanrader!
8 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ervaring
Een uur lang zoeken naar codes, aanwijzingen, oplossingen en uitkomsten. Hoofdbrekende sommen gemaakt met verrassend resultaat. Mooie aankleding maar lastig om te ontsnappen. Nooit geweten dat een uur zo snel voorbij gaat. Volgend jaar komen we het nog eens proberen.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
We gingen met een groep van 10 proberen te ontsnappen, is uiteindelijk niet gelukt! Zeker leuk om te doen, personeel was erg behulpzaam
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room uss tritons
een super ervaring om dit met een groep vrienden te doen. Alles was snel duidelijk en konden zo beginnen we zijn goed geholpen door het personeel dat ook heel klantvriendelijk was. Al met al een fantastische onvergetelijke dag gehad !!!!!!!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Werelds een echte belevenis
Met onze vriendengroep hebben wij gisteren voor het eerst een escape room gespeeld. Jezus wat was dit gaaf. We waanden ons in een onderzeeër en moesten diverse puzzels oplossen om verder in het verhaal te komen. Dit lukte aardig en het werd steeds spannender. Helaas hebben wij het niet gehaald maar wij gaan zeker nog vaker een escape room spelen. Wat hebben we een plezier gehad
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een top escape room WAUW !
We zijn zeer vriendelijk geholpen , alles was in 1 keer duidelijk.
Ook ziet de escape room er zo vet uit , elk kleine detail is te zien .
Ook dat van de torpedo's ziet er zo tof uit, ik ga het zeker delen met mn vrienden!
Ondanks we het net niet gehaald hebben , ben ik gewoon zeer tevreden!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Schitterende Escape Room
Tot op de dag van gisteren qua aankleding en puzzels de meest mooie Escape Room welke wij hebben gespeeld. Je wordt helemaal meegezongen in het verhaal van de USS Triton een oude kern-onderzeeër. Op 10 minuten na hebben wij het niet gehaald maar wat was het gaaf. Echt een aanrader voor iedereen.
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige attractie!
We hebben met de vriendengroep de escape room gespeeld en het was echt gaaf. De opdrachten waren niet te moeilijk maar allemaal ook passend bij het verhaal. De ruimte zelf was te gek. We hebben een leuke middag gehad in Winterswijk en het personeel was erg klant vriendelijk!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escaperoom!!
Hebben hier met de vrienden een fantastische middag gehad, en met z'n allen de escaperoom gespeeld. Wat me ten eerste opviel is dat we zeer vriendelijk werden ontvangen. Verder ziet de escaperoom er super gaaf uit met een mooi thema.

Kortom: zeker het proberen waard!!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Echt top
Zijn met de familie naar deze escape room geweest was echt super geregeld, ga er snel weer heen maar dan met mijn vrienden
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekend
Toffe escape room, voortijdig super met de werknemers kunnen kletsen en in de 'zone' komen voor alle puzzels die ons te wachten stonden. Het is zeker niet de makkelijkste escape room maar wel haalbaar! helaas hebben wij hem niet gehaald maar komen er zeker nog een keer voor terug!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wereld Escape Room!!
3e escape room die wij spelen, maar veruit de mooiste tot nu toe! Verhaallijn, puzzels en decoratie echt super! Helaas niet gehaald maar zeker de moeite waard om nog eens te proberen.
28 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenfeest
Erg leuk om te doen, lekker chaotisch met 8 dames.
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room onderzeeër
Een super gave escape room, met als thema een onderzeeër uit de 2de wereldoorlog. de ruimtes allemaal super gaaf gemaakt het lijkt net als een echte onderzeeër. gave geluid en special effecten.
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bo
Meerdere escape rooms gespeeld maar deze is wel heel erg gaaf. Zeer mooi gemaakt en veel super gave puzzels en technieken. Helaas hebben wij het niet gehaald maar zouden hem zelfs nog een keer spelen.
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Danny Wols
zeer leuk uitgedachte escape room. Zitten veel verschillende kamers dat het net wat anders maakt dan andere. Wel zeer moeilijk maar dat maakt het natuurlijk ook zeer leuk.
24 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room USS Triton
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
SUPER GAAF !!
Vandaag met een groep van 10 personen deze fantastische Escape Room gespeeld. Wij hebben het helaas niet gehaald maar een schitterende beleving van begin tot eind. We zouden hem zelfs nog een keer spelen over een tijdje het virtuele aspect is wel heel geniaal gemaakt.