Escape Room Twente Diepenheim

4.84 van 5 sterren (33 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

3 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, uitdagende kamer in Twente!
De escaperoom Twente is een leuke, uitdagende en toegankelijke escaperoom. Er zijn veel verschillende en uitdagende spellen en opdrachten. Het thema van de escaperoom vind ik uniek in Nederland en ook de horecagelegenheid is sfeervol. Gezellige locatie om voor en na de escaperoom bij elkaar te zijn. Deze escaperoom is zeker een aanrader!!
10 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend
Het was een geweldige ervaring. Voor de meesten van ons nieuw. Intrigerende escaperoom. Net niet gehaald, maar proeft naar meer. Heel bijzonder was de uitleg/analyse na afloop.
Van harte aanbevolen
27 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lijkt eenvoudig maar is uitdagnd
Hele leuke spelletjes en puzzels. Niet alleen maar code's zoeken voor de nummerslotjes maar heel gevarieerd. Originele spelletjes en doordenkertjes. Prachtige effecten en schrikmomenten maken het extra spannend. De begeleiding is heel goed en niet opdringerig.
Gastvrij onthaal en goed gekozen thema dat past in de omgeving. De sfeer is heel goed neergezet en laat je echt teruggaan in de tijd.
18 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Fijn en gastvriendelijk ontvangen. Onze begeleider wist waar hij het over had, we werden gelukkig ook niet aan ons lot over gelaten en kregen goede hints. Prettige sfeer en niet eng, maar wel met verrassende element waarin je goed moet communiceren. Kamer met z'n vieren gespeld, idealer is met z'n zessen. Dus waren ook zeer verheugd dat we bijna waren ontsnapt, op de laatste sleutel na.
30 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
De sfeer, de puzzels en de aandacht voor details waren allemaal erg goed. Zeker een van de beste escaperooms die ik heb gespeeld. Uitdagend maar toch logisch en te doen!
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en goed doorgedachte escaperoom
Een leuke ontvangst helemaal in thema inclusief een introductiefilmpje dat het verhaal heel mooi compleet maakt. De puzzels waren redelijk uitdagend, maar heel erg goed doorgedacht. Echt een flinke aanrader!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super uitdagende en spannende escaperoom
Al meerdere escaperooms gedaan. Erg verrassende, vernieuwende en uitdagende escaperoom. Mooi opgezet! Een echte aanrader!
21 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig mooie escape room in Diepenheim
Vandaag voor het eerst met een teambuilding dag de escape room bezocht. Geweldig spellen en mooi bedachte opdrachten. Allen (14 personen) waren erg enthousiast. Echt genoten. De ontvangst is prima.
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super, mooiste van Oost Nederland
Wat zijn we gastvrij ontvangen in Diepenheim. De Escaperoom was veruit de mooiste van de Escaperooms in Twente / Oost Nederland. Mooie locatie, uitdagende puzzels van verschillende soorten. Een ultiem gevoel van samenwerking en uitdaging. Hij is spannend en je komt als speler voor verrassingen te staan die je van te voren niet zou kunnen bedenken. Goede prijs en leuk om te combineren met voetvolk of pitch en putt. Dat kun je daar ook doen. Eten was lekker ook. Echt een aanrader voor een druilerige maar ook zonnige dag.
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Genoten van een goede, leuke en uitdagende escaperoom.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Auch für Deutsche eine Empfehlung
Der Escaperoom ist sehr gut gemacht und es hat sehr viel Spaß gemacht. Wir waren scheinbar die ersten Deutschen dort und hatten vorher angegeben, dass wir gerne eine "deutsche" Version spielen möchten und das wurde sehr gut umgesetzt. Bei sprachlichen Problemen bekamen wir Tipps vom Spielleiter, sodass wir es in unter 54 Minuten aus dem Raum geschafft haben.
Alles in Allem war es ein spannender und gelungener Abend, den wir gerne anschließend mit einem Bierchen in der Kneipe haben ausklingen lassen. Ich kann den Escaperoom nur weiter empfehlen und auch der Rest unserer Gruppe war begeistert.
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Wij hebben deze kamer met 4 personen gespeeld.

Echt een aanrader, veel puzzel- en zoekwerk. Met een leuk onverwacht element.

Ik zeg doen!
7 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuke kamer!
Gisteren zijn wij met 4 personen de kamer in gedoken. Na een leuke introductie kon de zoektocht naar de ontsnapping beginnen. Veel opdrachten, zoekwerk en nadenken heeft ons tot een grote verrassing gebracht! Communicatie is de sleutel naar de uitgang, de uitgang welke we ruim binnen de tijd hebben kunnen openen! Tot nu toe de leukste kamer welke we hebben bezocht.
15 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende verrassende escaperoom
Escaperoom Twente is een spannende en uitdagende escaperoom met een verrassingselement. Vanuit de controlroom wordt bijpassend licht en geluid geregeld. Communicatie is erg belangrijk.
Na de tijd kun je nog gezellig een drankje doen.
15 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke afwisselende en uitdagende puzzels
Veel verassingen en leuke uitdagingen. Het verhaal kwam uitstekend tot zijn recht. De evaluatie na de tijd werd ook zeer op prijs gesteld. Zou deze escape room zeker aanraden bij anderen.
15 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend
Super spannende escape room. We hebben meerdere escape rooms nu gespeeld, maar vind deze nog het leukst tot nu toe. Het spel blijft constant spannend. Ook goede ontvangst!
13 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hele mooie puzzels, alles perfect in sfeer!
Erg mooie en uitdagende escaperoom, de adrenaline giert Door je lichaam Door een aantal dingen die gebeuren. Spanning is constant en erg goed verwerkt in de puzzels! Veel afwisseling en onverwachte dingen, veel uitdagende dan de gemiddelde escaperoom. Deze dwingt je echt tot communicatie en de oplossingen van Veel verschillende puzzels die echt passen in het thema.
Ontvangst is erg goed, je kunt na de tijd gezellig een drankje doen om nog even lekker bij te praten.
9 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie, spannende kamer met uitstekende begeleiding!
Wij, een groep van 7 dames, hebben deze kamer met veel plezier en enthousiasme gespeeld! Mooie kamer die op een leuke manier werd geintroduceerd, goede, spannende puzzels en spellen en een onverwachte twist. Tevens was de spelbegeleiding super en hebben we op tijd de kamer kunnen verlaten! Na afloop hebben we op de locatie nog een gezellig drankje gedaan. Een aanrader!
28 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Gehele spel zat goed in elkaar. Veel verschillende puzzel vormen, leuke licht/ geluid effecten en gezellige plek om voor en na de tijd een drankje te drinken.
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
echt een aanrader
Leuke professionele kamer met uitdagende puzzels. Communicatie zeer goed geregeld vanuit de controle kamer en vriendelijk ontvangst. Net binnen de tijd gehaald. Zeker een aanrader.
16 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Diepenheim Twente
Wij hadden dit nog nooit gedaan, en het was een totale verrassing. We vonden het zeer spannend om de weg naar buiten zo snel mogelijk via allerlei puzzelopdrachten/ cijfersloten weten te vinden. Je leer er wel van hoe belangrijk samenwerken is en vooral naar elkaar te luisteren. De spannende geluiden en het uitvallen van het licht maakte het extra spannend. Ook de videofilm was in het begin om je de stuipen op het lijf te jagen. Maar een keigaaf puzzeluur.
10 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!!
Erg gaaf om te doen. Mooie puzzels met verschillende moeilijkheden. Zeker een aanrader.
29 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapping op het nippertje
Met een mooie mix van spelletjes, codes, opdrachten en geholpen door incidentele aanwijzingen hebben we een heerlijk uur gepuzzeld. Reuze leuk om dat met ons gezin van 5 personen te spelen. Op de achtergrond een gruwelijk verhaal van 2 adellijke dames die in de 16e eeuw zijn verbrand vanwege hun ketterse opvattingen.
Twee minuten voor het uur voorbij was konden we ons eindelijk bevrijden uit de kamer.
5 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een echte beleving!
Gister samen met vier vriendinnen, net binnen de tijd, weten te ontsnappen uit deze originele, veelzijdige Escaperoom. Een goed verhaal en een passende sfeer bij deze mooie locatie. Grote variëteit aan uitdagende puzzels en opdrachten, alles vergt van je vermogen om samen te werken als team! Kortom; een aanrader!
18 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en boven verwachting
Wat een mooie intro met de film, je komt helemaal in de sfeer.
Goede begeleiding en spannende codes.
Top vermaak!
Voor herhaling vatbaar!
11 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Professioneel
Als eerste is de rit door het Twentste landschap er naar toe al mooi. Escape Room Twente is een mooie lokatie waar het thema aan gerelateerd is, erg leuk! Je wordt zeer vriendelijken ontvangen en er is een goede uitleg. Het spel is professioneel; de aankleding, de sfeeropbouw, de opdrachten, top. Het is een uur adrenaline, samenwerking en plezier!
28 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Razend tempo en mooie opbouw naar climax
Als je de trailer van deze escape room vergelijkt met die je bij andere ziet, stel je misschien je verwachtingen naar beneden bij. Laten we dat maar houden op Twentse bescheidenheid, want doe dat absoluut niet (tenzij je ontzettend verrast wilt worden). Het is in Diepenheim allemaal professioneel en inventief opgezet. Vanaf seconde 1 zit je er meteen in en kun je helemaal los. Goede mix van dingen waar je je alleen op kunt richten (wij waren met z’n viertjes dus moesten het werk wel verdelen) en puzzels waar samenwerking voor vereist is. Ook achteraf alle gelegenheid voor analyseren met gastvrouw. En met elkaar natuurlijk, want de kamer biedt genoeg om over na te praten!
24 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer met spannende effecten
Op een ludieke wijze word je ontvangen in Diepenheim, waarna je ingeleid wordt in het thema van de Escaperoom.
De room zelf is ruim opgezet en heeft interessante features die tijdens het spel steeds meer duidelijkheid krijgen. De puzzels en opdrachten zijn van een dusdanig niveau dat er echt een uitdaging ligt.
18 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend!
Super spannende EscapeRoom!
Een mooi verhaal met ingewikkelde spannende puzzels.

Ontvangst door het personeel was super netjes. Erg aardig. De man die ons begeleidde was zelf erg enthousiast en besprak het spel met ons na.

Niet over twijfelen, gewoon gaan naar Diepenheim!
7 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Zeer mooie kamer. Orginele spellen , veel teamwork nodig en decoratie is super! We hebben erg genoten van onze dag. We hebben een combi gedaan Pitch en Putt en escaperoom. Zeker een aanrader!! Alles was erg goed verzorgt en was een (ont)spannende, gezellige, lachwekkende en sportieve bezigheid. Hele gastvrije mensen en houden ook wel van een gezellig praatje. Dit is mijn nummer 1 van de rooms! ;)
21 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
heerlijke middag
Onze 1e ervaring met een escaperoom. We hebben er ontzettend van genoten! Goede ontvangst en leuk na gebabbeld. Top!
Aanrader om dit eens te doen met familie of bedrijfsafdeling
21 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Ik heb al meerdere kamers gedaan en deze is een absolute aanrader. Puzzels zijn vernieuwend en volledig in thema/verhaal bedacht. Teamwork in deze kamer is erg belangrijk!
De room zit op een mooie locatie, midden op het platteland alleen wel wat afgelegen. Behalve de escape room kan je er ook golfen, dus prima om te combineren.
15 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Twente Diepenheim
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
leuke, mooi uitziende kamer met een spannend verhaal. zeer uitdagende puzzels en goed gebruik van teamwork is noodzakelijk. een aanrader!