Escape Room Sevenum

4.17 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

26 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super middag
Veel over gehoord, maar nu eindelijk zelf gedaan. The Pirate escape bij x-room/Limburgs uitje in Sevenum. Erg spannend in een zeer leuk en gedetailleerde setting! Aanrader voor iedereen in de buurt of als je in de buurt op vakantie bent
20 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond
De puzzels waren divers. Logisch denken, goed opletten, rondkijken.
We hadden 4 groepen met het personeel. Tijdens het "wachten" speelde we "minute-to-win-it". Geen moment verveeld. Enthousiast personeel. De escaperoom was fraai ingericht en verwarmd. Ik heb de prijs 4 sterren gegeven, wegens ontbreken van eerdere ervaring.
12 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer
We hebben de piratenkamer gedaan. Leuk en sfeervol ingericht. De puzzels waren soms heel voor de hand liggend, maar soms ook lastig. We gingen als een speer, maar bleven hangen op 1 puzzel, waardoor het record net aan onze neus voorbij ging.
7 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beide escape rooms gedaan
We hebben een super leuke dag gehad! Beide escape rooms gedaan: allebei heel erg verschillend maar o zo leuk om te doen! Daarna heerlijk eten en de dag afsluiten met de jongens tegen de meisjes. Zelf niet-spelliefhebbers, hebben een leuke dag gehad :)
7 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wat een leuke escape rooms.
Wat een leuke escape rooms. Beide kamers gered met 2 personen. We hadden per kamer 2/3 tips nodig.
De clownsroom was erg druk ingericht. Daar schrik je van. Maar wat een goede puzzel.
De piratenroom was mooi als kajuit ingericht met bijpassende attributen en je moet goed opletten.
7 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Pirate-escaperoom is origineel en leuk.
De Pirate-escaperoom is origineel en leuk. Het concept is redelijk compact en simpel, wat positief is. We kwamen er met 5 personen (waarvan 3 Escaperoom-debutanten) net niet uit. Je wordt niet geholpen door hints, alleen als je erom vraagt. Eén van de leukste rooms die ik tot nu toe gedaan heb.
7 jun 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
matig
Met onze vriendenclub al meerderen keren n escape rooms gedaan.
We kwamen er redelijk snel uit, de uitdaging had voor ons wat meer mogen zijn. De puzzels staan wat op zich zelf.
3 mei 2015
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Sevenum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Piratenkamer
Kamer is mooi aangekleed. Afwerking kan beter. Leuke puzzels, vaak best moeilijk en goed zoeken. Sommigen ook onduidelijk, geheel zonder aanwijzing of ergens verstopte hint.. Verder leuke ervaring!