Escape Room Scheveningen

4.93 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 dec 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fanatisme ten top
Met 10 man/vrouw de Winterspelen en Jong Un Maffia ER gedaan. Weliswaar net niet ESCAPED maar wat waren we dichtbij en wat een leuke en logische raadsels om op te lossen. Zeker een aanrader om weer eens te doen.
Verder aparte lokatie (kerk) maar wel lekker dicht bij de parkeergarage van het AFAS circustheater.
25 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader!!
Mooie escaperoom met veel bijzondere details. Spannende puzzels en verrassingen! Moeilijk en daarom echt een uitdaging!
6 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top
Leuke kamer met uitdagende puzzels. Knappe locatie dichtbij het strand. Wij hadden een arrangement met de plaatselijke bistro om de hoek en dit was super lekker. Een echte aanrader!
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
Ook deze Escape Room is een echte aanrader! Super goed verhaal en toffe spellen. Lekker gevarieerd en dat vinden wij altijd wel erg leuk aan een kamer. En trouwens ook echte plus punten voor de locatie, ontvangst en de dames die deze Room hebben bedacht!
3 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Voor ons de eerste Escape Room en wat was dit gaaf. Thema zat goed in elkaar. Leuke en uitdagende puzzels. Vriendelijk ontvangst en gave lounge waar we na afloop gezellig wat hebben gedronken.
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Echt een aanrader! Ik heb al 5 keer een escaperoom gespeeld maar deze is echt uitdagend. Zit goed in elkaar. De beste tot nu toe. Wij waren met 5 personen en ik denk dat dat wel goed was, meer wordt teveel naar mijn mening. We zijn uitgebroken en we kregen een leuke beloning mee. Heel leuk.
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gave room
Afgelopen donderdag zijn we met onze collega's naar deze escaperoom gegaan. Een aantal hadden het al vaker gedaan. We kregen een korte duidelijke instructie en de 60 minuten gingen in! In de kamer kruip je gelijk in de rol van en maffioso, leuke puzzels, boeiend thema en duidelijke hints, we mochten zelf 2 hints vragen. De tijd vloog voorbij, en het werd steeds spannender. Locatie was in een kerk met een gezellige bar en pooltafel. We hebben het erg gezellig gehad dus kortom echt een aanrader.
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Chinese Maffia Kamer
Vorige week voor de eerste keer een escape room gespeeld samen met 4 vriendinnen. Het was wel moeilijk in het begin maar op een gegeven moment zaten we er goed in. De hints die we kregen hielpen ons mooi op weg. We zijn onwijs enthousiast en gaan het zeker vaker doen. Geweldig thema en mooi ingerichte kamer.
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie
Met een aantal collega's de kamer gespeeld, met gezellig ontvangst en na afloop een drankje. Je bent samen een team met 1 doel om te ontsnappen. Was ons helaas net niet gelukt uit te breken maar super geslaagde avond. Dames bedankt voor jullie fantastische inzet. We raden jullie zeker aan
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1e EscaperooM bezoek

De locatie: mooi
de ontvangst: vriendelijk
De kamer: geheel in stijl van Chinese Maffia.

1e EscaperooM, wat kun je verwachten?
Omdat we onervaren waren, hadden we flink wat aanwijzingen nodig, maar die waren duidelijk en zetten ons zo op het goede spoor.
Na een uur moest de deur voor ons geopend worden.
De locatie leent zich naar mijn mening ook prima voor een besloten borrel/ feestje.


20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en sfeervol
Wat een originele locatie! Een prima ontvangst en een sfeervolle uitdagende kamer. De raadsels zitten goed in elkaar. Het lukte ons met 4 personen niet om uit te breken ????. Daar konden we mooi nog even over napraten aan de bar met de 2 dames die deze EscaperooM draaien.
Een diner aan de boulevard van Scheveningen tot slot;????
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
GE-WEL-DIG!
Super uitdagende kamer met doordachte puzzels.
De beleving is goed neergezet door de aankleding van de kamer, echt een gave sfeerbeleving. Deze 60 minuten waan je je echt even als een maffioso. Zeker een aanrader!!
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Chinese Maffia. Moet je gedaan hebben.
1 uur bezig om uit te breken is echt een fantastische ervaring. Samen werken aan de oplossingen en de klok die maar door tikt. We hebben enorm veel plezier beleeft aan deze Escape room.
Vond het heel indrukwekkend hoe de puzzles zijn bedacht. Echt een aanrader voor de beginner als gevorderden.
De escape room bevind zich in een kerk wat al heel bizonder is. De gastvrouwen hebben er alles aan gedaan om het gezellig te maken. Ook de hints die we tijdens het spel kregen was zeer welkom.
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Chinese mafia kamer. Een echte aanrader.
Afgelopen zondag de chinese mafia kamer gedaan in de lourdeskerk te Scheveningen. Deze is echt fantastisch.
De spellen en codes zaten heel goed in elkaar. De spanning werd opgevoerd. Als we allemaal onze hoedjes op zouden zetten konden wij een hint krijgen. Helaas hadden wij die hard nodig. Wel jammer dat wij net niet iitgebroken zijn. Maar ondanks dat een aanrader. Gezellige ontvangst bij de dames.
17 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige aankleding!!!
Gister samen met vrienden deze escaperoom gespeeld. Wat ons opviel was de aankleding en kleine details die deze kamer enorm leuk maakt om te spelen. Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal. Helaas niet op tijd kunnen ontsnappen maar dit is zeker een must do kamer!
Nog even nagekletst met de 2 gastvrije en enthousiaste dames die deze room zelf bedacht EN gebouwd hebben, petje af dames voor jullie leuke room!
13 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Chinese maffia
Gave locatie! Vriendelijke ontvangst. De kamer ziet er mooi uit, leuke details en een prima niveau dat voor iedereen toegankelijk is. Prettige sfeer. De ontvangstruimte is ruim en netjes.
21 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede escape room!
Leuke locatie en een nogal uitdagende escape room waar wij niet uit zijn gekomen. Goede puzzels en leuk thema!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Leuke puzzels. Duidelijke aanwijzingen. Leuke spannende sfeer.
10 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk thema, goede escape room!
De escape room staat op een mooie locatie vlakbij het strand. Leuk thema wat goed is doorgevoerd in de kamer en puzzels. Ontvangstruimte ziet er netjes uit. Zeker een aanrader! Prijs was wel wat aan de hoge kant. Wat wij erg leuk vonden, is dat we mee mochten kijken naar de groep die na ons aan de beurt was.
15 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super mooie uitdagende kamer!
In een oude kerk, hele mooie ingerichte kamer en er is gelet op details. De puzzels hebben met het thema te maken. Het was erg spannend en wij zijn net niet uitgebroken. Echte aanrader! Ook de ontvangstruimte ziet er netjes en gezellig uit.