Escape Room Ravenstein

4.83 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Buurtfeest
We zijn met een groep van 60 mensen actief geweest in de Escape Rooms en daarnaast nog een ander spel. Het was erg goed verzorgd. Velen hadden nog nooit een escape room gespeeld en iedereen is hierdoor zeer enthousiast geworden waardoor ze nog vaker een Escape room willen spelen!
1 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi afgewerkte kamers
Beide kamers gespeeld. leuke ontvangst, je wordt meegenomen in de verhalen door te starten met intro filmpjes. Logische opvolging van raadsels en puzzels. kortom kan beide kamers van harte aanraden!
8 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk uitje
Wij zijn in de boerenstal geweest. Was ontzettend gezellig. Leuke puzzels en gezellige stal. Onze kinderen hebben de wijnkelder gedaan en vonden het ook geweldig. Daarna ook nog heerlijke BBQ gehad.
14 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Beide kamers gespeeld en we zijn over beide zeer enthousiast. Leuke originele thema's die wij nergens anders hebben gezien en moeilijke en leuke uitdagende puzzels. Goed gebruikt gemaakt de thema's en het aanpassen van de puzzels hierop. Eigenaar is zeer betrokken en enthousiast wij raden daarom ook iedereen aan deze kamers te gaan spelen. De XXL kamer is een leuk idee echter wel lastiger voor ons daar we vaker met een kleiner groepje gaan escapen.
13 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
escape room XXL
Het tegen elkaar spelen in deze escape room voor 24 personen in totaal, gaf een extra dimensie: je kunt elkaar tijdelijk uitschakelen en je voelt de tijdsdruk des te meer.
En weer verrassende puzzels opgelost!!
7 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
wijnkelder
De escape room is bij een erg mooie lokatie met meerdere mogelijkheden. Alles zat prima in elkaar. Alleen de hoogte of moet ik zeggen laagte van de wijnkelder vonden wij minder prettig. De helm was zeker nodig, maar allemaal last van rug en nek gehad. Ikzelf had de boerenschuur al eerder gespeeld, vandaar keuze wijnkelder.
8 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goed opgezette kamers - teveel hints
Beide kamers bezocht met de familie. De 'ervaren' escaperoom spelers en de nieuwelingen hadden een leuk en uitdagend uur. De rooms zijn zeer goed verzorgt en dat speelt echt leuker. De verhalen zitten goed in elkaar. Bij beide rooms is het verhaal in één duidelijke lijn uit te spelen. De volgens de medewerker bijna noodzakelijke hints zijn helemaal niet nodig en worden nogal gemakkelijk verstrekt. De wijnkelderploeg had een toptijd die niet geldt, omdat er ongevraagd twee hints verstrekt zijn. Bij 23 minuten over waren die duidelijk niet nodig en er was ook niet om gevraagd.
Spreek dus van te voren duidelijk af dat je zal vragen om hints! Verder is de verzorging van zowel de rooms als de gasten prima! Een aanrader.
23 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende kamer
Leuke puzzels en verrassende wendingen, enige minpunt was de hoogte van de kamer waar je steeds gebogen moest lopen als je je hoofd niet wilde stoten
3 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wendy
Wat een gave escape room. Prachtig afgewerkt. Ik heb beide kamers gespeeld en afwerking is super mooi gedaan. Ook de spellen zijn leuk met onverwachte kanten.
4 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Ravenstein
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
mooi vormgegeven en leuke puzzels.
De wijnkelder is een leuke en spannende escape room. Veel verschillende uitdagende puzzels die goed op te lossen zijn waardoor het spel leuk blijft.

De verschillende ruimtes bieden een leuke extra en hebben ook een verbinding met elkaar. Zeker een aanrader.