Escape Room Raalte

4.82 van 5 sterren (11 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

26 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Leuk om te doen met je familie/vrienden. Veel technische snufjes en ingewikkelde puzzels! Echt een aanrader!
19 feb 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Viel tegen..
Wij zijn een groep met erg veel escape room ervaring. De escape room zat niet goed in elkaar, onduidelijk. Onverstaanbaar filmpje, code die je nergens hoeft te gebruiken en een papier waar je niks aan hebt. Er waren wel een paar leuke elementen. Een tegen valler voor ons.
12 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Alles klopte aan de escape room: de sfeer, het verhaal, de puzzels en de begeleiding vooraf en tijdens de opdrachten. Zeker een aanrader en kom zeker langs wanneer de nieuwe kamer klaar is.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absoluut een aanrader!
Geweldige ervaring! Mooi ingerichte kamer met verrassende elementen. Als er een nieuwe kamer beschikbaar is, kom ik zeker weer terug. Hele vriendelijke eigenaren, ontvangst is top!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Deze escape room moet je een keer gedaan hebben!
Het was echt een super leuke escape room. Er waren veel leuke puzzels waarbij je echt samen moet werken om de oplossing te vinden. En de technische snufjes gaven je echt het gevoeld dat je zelf in een Mission Impossible film bent beland.
19 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room met mooie technische elementen!
Mooie en spannende escape room. Vooral de technische elementen die ervoor zorgen dat je steeds dichter bij de oplossing komt, spraken mij aan.
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Leuke ervaring. De kamer is ontzettend mooi en het verhaal is spannend. Net binnen de tijd gehaald.
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Super leuke escaperoom! Zeker een aanrader!
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
Veel technische dingen gebruikt en aardige eigenaren. Een geweldige ervaring! Mochten ze binnenkort een nieuwe kamer uitbrengen, dan gaan we weer.
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!
Zeer mooie ervaring, net binnen de tijd gehaald en veel leuke technische snufjes.
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Raalte
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goed doordachte escaperoom
Mooi aangeklede escaperoom met een zeer goede balans tussen fysiek zoeken en denk puzzels. Het niveau en de verscheidenheid van de raadsels is ook zeer goed uitgedacht zodat deze escaperoom voor veel mensen leuk en uitdagend is.