Escape Room Plaza Gorredijk

4.50 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

18 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!
Het was de eerste keer dus geen referentiekader maar zeer vriendelijke mensen en het was een super leuk uur!
En we zijn ontsnapt!! Wel met een paar hints maar daar vroegen we zelf om! Aanrader!
12 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De kamer was leuk thematisch ingericht
Geweldige klantenservice, parkeren voor de deur daar begon het al mee. Eenmaal binnen werden we enthousiast en vriendelijk ontvangen en de kamer stond voor ons klaar. In de kamer hebben we met volle teugen genoten van de puzzels, raadsel en meer leuke dingen die we als team moesten oplossen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. De kamer was leuk thematisch ingericht en dat droeg zeker bij aan de leuke beleving die we hebben gehad. Jammer alleen dat de foto niet is gemaakt. We zullen zeker nog een keer terugkomen om de andere kamers te gaan spelen.

Ontsnapt uit Het mysterie van de Bar in 52.36
11 dec 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
cave pittig!!
ontvangst was wat minder erg laat!!1e x escape room en dan was de cave (te) pittig
leuke ervaring sympathieke eigenaar die wel de tijd voor je nam qua uitleg enzo
7 dec 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Plezier met collega's
Ontzettend leuke afsluiter van onze themadag. Uitdagende puzzels, gastvrije ontvangst. Collega's ook allemaal enthousiast!
7 sep 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
kroeg
Leuk verhaal, enthousiaste begeleiding. Er was wel veel rekenwerk en soms ontbrak de logica een beetje. Snel afgeleid door overheersende muziek op achtergrond (slim). Communicatie was soms moeilijk te volgen, maar met hulp zijn we toch een eind gekomen. In ieder geval een leuke avond gehad.
4 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We zijn ontsnapt :) :)
Leuke enthousiaste begeleiding. Veel ruimte voor uitleg, we mochten zelfs even een blik werpen in de nieuwe escape room die nog in aanbouw is.
14 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mystery van de bar
Leuke ontvangst en goed opgezet. Aanrader!
10 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Klaslokaal
Kort geleden met een kinderfeest met een groepje jongens van 11 jaar succesvol ontsnapt uit het klaslokaal. Heel diverse, leuke opdrachten, aangepast aan het (leeftijds)niveau. Groot enthousiasme bij de jongens als er weer een code ontrafeld was en een nieuwe opdracht ontdekt. Het was voor iedereen de eerste ervaring met een escape room, maar zeker voor herhaling vatbaar. Voor iedereen een uitdaging, en als het even niet lukt een hint in de goede richting. Daarnaart hebben de jongens zich vermaakt met darten en tafelvoetbal. De eigenaren zijn zeer flexibel en kunnen bijkans aan elke wens voldoen.
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
examenklas
Samen mijn dochter hier onze eerste escaperoom beleving opgedaan. Fantastisch opgezet, vanaf het moment dat je in de kamer bent krijg je heel veel indrukken en zie je overal sloten. Bij elke stap ontdek je iets nieuws, als even stonden te twijfelen kregen we via de portofoon een opmerking of tip. Ontzettend leuke en diverse opdrachten, machtig om te doen dus! Helaas net niet gehaald, met de laatste code in handen ging te tijdsklok af maar dacht mocht de pret en het enthousiaste niet drukken. Wij komen snel terug voor de tweede kamer!
29 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Plaza Gorredijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
bruin cafe en examenklas
Het was een hele ervaring om het mee te maken.
goed opgezet. duidelijke uitleg. goede ontvagst