Escaperoom Ommen

4.44 van 5 sterren (25 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

30 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom ommen
Lekkers bij de koffie.
Zondag hadden wij onze familiedag. Dat is feestelijk. Jammer dat er niets lekkers bij de koffie was. Wij hebben zelfkoeken gehaald bij A.H.
Verder was het erg leuk en gezellig. De puzzel waren wel moeilijk.
26 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk spel en enthousiaste begeleiding. Aanrader!
We zijn heel enthousiast ontvangen en vol enthousiasme in het spel begeleid. Het spel was divers en echt puzzelen! Een echte aanrader om eens te doen. De sfeer binnen in het spel was erg goed. Je begeeft je echt in een andere wereld.

Als het 'barretje/de kantine' iets sfeervoller was, waren we daar nog even voor een drankje gebleven, nu zijn we ergens anders wat gaan drinken na afloop.

Wij waren met een kleine groep (4 personen) dus p.p. was het wel wat aan de prijzige kant, maar met een grotere groep is de prijs netjes.

Al met al een erg positieve ervaring om eens te doen met een groepje vrienden. Leuk ook dat iedereen aan het eind een tekst achter kan laten op het grote krijtbord.
21 jun 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Redelijk
Aardige escaperoom, maar er zijn leukere. Deze is wat veel van hetzelfde.
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escap room!
Hartstikke spannend!
Het bloed giert door je lijf, de echte detective in je komt naar boven!
Wij hebben het helaas niet gehaald, maar het was het allemaal absoluut waard! :)
15 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room!
Leuk om te doen!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima escaperoom!
Met 7 man hier geweest, mooie opbouw van de spanning, goede raadsels en van alles wat qua raadsels en dergelijke. Zeker een aanrader.
12 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk om te doen met de familie
het was super leuk om te doen
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke en goed opgezette escape room!
23 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room!
Een mooie kamer waarin (bijna) alles de sfeer van een oud casino ademt. Sommige items zoals blikjes van de Albert Heijn misstaan daarin wel, en kunnen wellicht nog eens vervangen worden. De puzzels zijn uitdagend genoeg, al staan sommige teveel los van de elementen in de kamer (zoals de sudoku). Ook dwingt de opzet van de room om twee teams te maken, waardoor je maar sporadisch met zijn allen tegelijk naar een oplossing hoeft te zoeken. Daarnaast betekent dat je niets meekrijgt van de puzzels van het andere team.

Tenslotte zou (zoals een eerdere reviewer al aangaf) de intro wat beter kunnen. Nu wordt je direct vanuit een soort kantine de escape-room ingestuurd. Het zou leuk zijn als je direct vanaf je binnenkomst in het verhaal/sfeer zit.

We hebben ons in elk geval uitstekend vermaakt en wisten de kamer net binnen het uur te verlaten. Deze room is pas acht weken open en is met wat kleine aanpassingen zeker een aanrader.
21 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellen feest
Leuke ervaring. Voor iedereen nieuw dus even zoeken naar de werkwijze. In het begin direct op het verkeerde been gezet.

Erg leuk om te doen als voorbereiding voor de rest van de avond
21 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ommen
Onze eerste ervaring met een escaperoom! Erg leuk, we waren met z'n vieren, duidelijk te weinig mensen. Dan kom je er niet uit. Zeer zeker een aanrader!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Ommen
Heel erg leuk!
12 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super aanrader
Dit was de tweede escape room die ik bezocht en hij was super! Geen oude meuk, maar mooie aankleding (een verlaten casino) en leuke puzzels. Sommige puzzels vond ik wel wat makkelijk gevonden (sudoku), maar het merendeel was juist origineel. Denk wel dat je voor deze escaperoom zeker met een wat grotere groep moet zijn (hij kan met maximaal 8 personen), omdat er behoorlijk veel puzzels zijn en direct in het begin al aangegeven wordt dat je de groep het beste kunt splitsen. Met z'n tweeën of drieën zal dus niet zo geschikt zijn.

We gaan snel weer escaperoomen en de lat ligt door deze room een stuk hoger!
11 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Ommen
Goede escaperoom. Wat we achteraf jammer vonden is dat we ongevraagd tips kregen, die toch bij de tijd opgeteld werd.
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Ommen
We hebben een leuke gezellige middag gehad met onze kinderen (pubers). Het leuke is dat je zag dat er veel samenwerking was en veel overleg en dat ze afhankelijk van elkaar waren. Fijne ontvangst en duidelijke uitleg. Er wordt nog steeds over nagepraat. Top!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Ommen; erg leuk!
Dit was mijn eerste ervaring in een escape room en vond het erg leuk om te doen. Mooi opgezet met leuke puzzels. Een aanrader als uitje met familie, vrienden of collega's!
1 mei 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Ommen (Casino) Leuk, maar niet spectaculair
Leuke en mooi gemaakte escape room, met genoeg uitdaging. Je moet alleen de puzzels wel grotendeels op volgorde doen en kunt niet zelf al vast verder als de anderen zich al buigen over een puzzel.
Zijn veelal gewone denkpuzzels en er wordt jammer genoeg niet gebruik gemaakt van andere manieren (lasers, magneten etc). Puzzels zijn wel moeilijk genoeg, waardoor je er niet zomaar uit bent.
Wel leuk om een keer te doen, maar verwacht niet dat dit een van de mooiste is.
27 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Ommen
Nette ontvangst en speluitleg, uitdagende en pittige opdrachten. Goede prijs kwaliteit verhouding.
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs leuke escaperoom
Na een hartelijk en persoonlijk ontvangst, werden we de kamer ingestuurd. Hierin werden wij blij verrast, het was zo mooi!
Zeker een aanrader waarbij je de tijd hard nodig hebt.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Ommen
Leuke escape-room, goede ontvangst. Moeilijkheidsgraad hoog, zeker een uitdaging.
12 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk!!!!
wij hebben met de collega's een superleuke middag gehad.
was erg leuk om te doen.
7 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Wij hebben een leuke middag gehad, het is heel mooi opgezet.
Sommige puzzels zijn voor ons wel heel ver doorgezocht.
Maar dat maaktevoor de ervaring niets uit.
Een echte aanrader
5 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Ommen
Erg mooi opgezet. Prachtige ruimte en hartelijk ontvangst.
Puzzeltypes leuk en uitdagend, maar erg veel cijferwerk (rekenen). Andere type puzzels zouden wat mij betreft voor wat afwisseling zorgen en uitdaging bij andere teamgenoten.
De aanleiding van het verhaal werd door de eigenaar zelf verteld. Zou leuker zijn wanneer dit op video of door een karikatuur (bijvoorbeeld de dief) verteld zou worden, dan kom je meteen in de beleving. Aan het einde een groepsfoto (met de uiteindelijke tijd erop) zou leuk zijn, dit was er niet. Dit biedt ook mogelijkheden voor social media.
23 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg inspirerend en leuk
Geweldige ervaring, puzzels af en toe wat moeilijk waardoor de tijdsdruk te groot wordt, misschien vanwege de korte tijd dat deze geopend was. De gastvrije gastheer gaf ook aan dat hij hierin nog het juiste niveau moest vinden, maar door af en toe een hint te geven was het goed te spelen. Verder leuke sfeervolle room.

Sudocupuzzel mag van ons geschrapt, daar is vast iets uitdagenders voor te vinden.
15 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Ommen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Leuke Escape Room in Ommen! Wij hebben deze room als een van de eerste groepen mogen testen. Leuk en hartelijk ontvangst door de gastheer (die de Escape Room goed heeft uitgelegd). Daarna was het 1 groot avontuur, naast de leuke hints en puzzels is deze room ook nog eens fantastisch aangekleed als een gokhal. Zeker een aanrader!