Escape Room Oldemarkt

4.89 van 5 sterren (80 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Kwalitatieve, vernieuwende en robuuste puzzels. Goede gameflow. Aanrader!
16 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Was erg leuk om kennis te maken met de Slager van Oldemarkt. Mooie rooms met leuke puzzels. Erg leuk gedaan met een goed ontvangst en uitleg. Dank.
18 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ruim voldoende
Leuke ontvangst door enthousiaste jongedame.
Eerst even wat opbouwende kritiek: door het lange introverhaal en de vage introfilm lijkt het spannend te worden maar dat blijft wat uit. Het (verhaaltechnisch) onlogische begin en het uitblijven van een spannende climax zijn nog voor wat verbeteringen vatbaar.
Verder een leuke kamer om te spelen: originele, creatieve en logische puzzels! Goede flow en af en toe een verrassing.
Een oplettende gamemaster: je krijgt hints wanneer ze nodig zijn. Goed gedaan! Al met al een ruime voldoende voor prima kamer!
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
Dit was voor mij (en een aantal anderen van onze groep van 6) de eerste keer in een escaperoom. De ontvangst en de uitleg was netjes, helder en duidelijk. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar het spel was fantastisch! Het verhaal is goed uitgedacht en de puzzels waren uitdagend en sloten goed aan. Ik, en dan durf ik ook wel voor de rest van de groep te spreken, hebben het erg leuk gehad! Klein detail: we hebben het gehaald, joepie! Jammer dat zo'n escaperoom maar 1x kan, anders was ik zeker weer gegaan! Aanrader!
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top-escaperoom!
Met z'n zessen deze room gedaan.
Super-ontvangst (Klaas, wat een goeie en enthousiaste gastheer!), uitleg kort, bondig, duidelijk, escaperoom gevarieerd, spannend, leuk!
Klein detail (ff opscheppen): gehaald!

Zo jammer dat je een escaperoom in de regel maar 1 x kunt doen.
Wil iedereen naar OIdemarkt gaan om te genieten? En doe dan de groeten aan Klaas.
7 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
1e keer in een escape room met een groep van 6 personen.
Was echt heel leuk,goede ontvangst en uitleg, ons daarna zeker een uur vermaakt,jammer dat het uur om was en dat het ons niet gelukt is...nu wil ik nog een keer! :)
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Escaperoom
Het was een fantastische Escaperoom en de uitleg was super door Klaas braad!!Veel verschillende raadsels ...puzzels enz!!!wij wRen met z'n zessen en was erg gezellig!!!
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
De escaperoom is heel mooi aangekleed in het thema, heeft goede puzzels en leuke elementen aangebracht.
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning en gezelligheid
Voor het eerst in een escape room met een leuke groep meiden. Spanning , spel en gezelligheid! Goede ingrediënten voor een leuk samen zijn !!!
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Mijn eerste ervaring met een escape room: erg leuk om te doen!! Interessante puzzels, raadsels en opdrachten. Wanneer andere escape rooms ook zo leuk zijn als deze in Oldemarkt, dan volgen er snel meer. Echt een aanrader!
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape topper !
Super leuk , 1 van de mooisten die ik ooit gedaan he ! Mega goed uitgewerkt ! Tevens Prison break Paasloo gedaan van de zelfde makers als van de slager ! Net zo gaaf!!!! Wat een beleving ! Ik zeg : op naar een derde mannen !!!!!
17 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1e keer
Erg leuke ervaring, dit was mijn eerste room maar ik ga er zeker meer spelen. Thanks guys!!
1 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top spel!
Mijn eerste ervaring met een escape room was meteen een goede! Knap uitgedacht spel! Een hele beleving door de inrichting van de locatie. Binnenkort zeker naar Paasloo om daar een spel te spelen!!
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend tripje
Super leuke ervaring. De puzzels zijn super bedacht en in mekaar gezet. Net op het nippertje ontsnapt. Snel op naar PRISON BREAK in paasloo. Bedankt voor het mooiste uurtje van de dag.
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Slager oldemarkt was top
Zelf met een groep een geweldige ervaring gehad bij de slager van oldemarkt. Dit is zeker een aanrader en behoort bij mij tot de leukste en best in elkaar gezet escape room.
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Topervaring
Na een gastvrije ontvangst zijn we met twee groepen van start gegaan. We konden snel na elkaar door. Daarnaast wordt je door de locatie, sfeer en de wijze waarop de puzzels zijn opgezet echt in het verhaal gezogen. Topervaring!
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving
Erg onder de indruk van hoe alles uiteindelijk op zijn plaats viel flink. Nadenken en ook nog veel leuke doe dingen.
Dit was de eerste x voor ons maar dankzij de slager van Oldemarkt gaan we er zeker meer doen.
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Hele mooie escaperoom die we samen met onderhande 2 kinderen van 10 en 11 gedaan hebben.
Deze vonden het geweldig!
Zeker ook een aanrader voor groepen waar een paar kinderen bij zitten.
19 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Spannende puzzels, probeer maar eens te ontsnappen!
Ontzettend mooie escape room met spannend thema. Goede combinatie van verschillende puzzels waar samenwerking key is. Gastvrij ontvangst en uitleg voor degene die het concept niet goed kennen. Va af de start waren we helemaal in de sfeer en dit zorgde voor een spannende ontsnapping. Er is geen mogelijkheid om een drankje te doen om na te kletsen of even te wachten op groep die nog in de kamer zit. Vandaar ster minder.
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top avond!
Wij hebben deze escaperoom met twee groepen gespeeld. We konden meteen achter elkaar door. De escaperoom zelf was erg leuk, uitdagend en mooi aangekleed. De ontvangst was super en het personeel erg vriendelijk. Een aanrader!!
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supervet om mee te maken!!
Supervette ervaring! Zeker een aanrader voor de mensen die van spanning houden!
Als enige puntje van kritiek is dat er wel een verwarming mag komen.
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Super leuke escaperoom! Hele leuke ervaring, aanrader voor iedereen!
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In 1 woord: Geweldig!!
Super leuke afwisselende escape room! Een echte aanrader.
31 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke Escape room!
Vriendelijk personeel, waar we de nodige uitleg van kregen. Spannend van begin tot het einde!
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!!
We werden goed ontvangen.
Het nodige werd ons uitgelegd. Duidelijk!
We gingen er met 6 volwassenen in, en dachten dat doen we wel even.
Nou dat viel tegen.
Het waren super leuke opdrachten, spannend.
Deze escape room is een echte aan rader.
Echt super GAAF!!!!!!!!!!!
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
HET WAS SUPER SUPER GAAF!!!
voor dat we naar de escaperoom gingen, hadden we het verhaal nog eens goed door gelezen en bepaalde dingen zouden we goed onthouden. we werden super goed ontvangen en alles werd stap voor stap uitgelegd. we vonden het best wel spannend want we wisten niet goed wat we konden verwachten. We dachten dat we met 6 volwassenen het wel even zouden doen, nou niet dus... na dat ons uur was afgelopen kregen we als nog te horen hoe het nou in elkaar zat. we hebben nog nooit zo n spannend uur beleefd, maar het was super gaaf, deze escaperoom moet je gedaan hebben, deze mag je niet missen!!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leukk!!!
Bij aankomt van de escaperoom word je goed ontvangen. Ze vertellen je nog een keer wat het nou eigenlijk inhoud, heel fijn! Het werd duidelijk uitgelegd en je gaat al gespannen de escaperoom in. Leuke opdrachten die je samen moet oplossen. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!
24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
HET WAS SUPER GAAF!!
Toen we bij de Escaperoom aankwamen ,werden we super goed ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd!
Het was echt super gaaf om te doen!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De slager van Oldemarkt
Wij zijn met het gezin geweest met vijf kinderen in de leeftijd 8 tot en met 17 jaar. De oudste was het bangste! Afwisselende en originele puzzels waarbij goed moet worden samengewerkt. Voor de jongsten meer een ervaring dan dat zij daadwerkelijk bij konden dragen. Vanaf een jaar of 11 gaat het prima. Vriendelijke ontvangst en begeleiding. Duidelijke hints op het moment dat deze nodig waren. Een echte aanrader dus!
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In deze escape room MOET je zijn geweest!!!!!
Escape room 'De slager van Oldemarkt' is de eerste escape room die wij als groepje van vier hebben gedaan. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door de gastheren, waarna we in de room werden gedropt. Het uur wat daarna volgde was één van de spannendste uren uit ons leven. Door middel van leuke, gevarieerde, uitdagende en spannende puzzels en opdrachten met soms een extra schrikeffect vonden wij onze weg naar de laatste, bevrijdende, deur, welke wij helaas niet binnen de tijd wisten te openen. Na de tijd werden de opdrachten en codes die wij nog niet hadden gekraakt alsnog uitgelegd. Ondanks dat we niet binnen de tijd ontsnapt zijn aan de 'slager van Oldemarkt' vonden we het een super leuke escape room. Er is veel variatie en geen enkele opdracht is onmogelijk om uit te voeren, maar toch moet je heel goed over alles nadenken. Ook werden de tips op de juiste momenten gegeven wanneer wij lange tijd vastliepen in een opdracht, omdat wij de verkeerde kant op dachten. Ook is de escape room super mooi aangekleed en is er heel goed over alle puzzels nagedacht. Echt top!

Al met al een super leuke en spannende escape room die ons heel enthousiast heeft gemaakt om meerdere escape rooms te gaan doen!
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escape room
Dit was mijn eerste escape room. Erg leuk opgezet en er is goed over de puzzels nagedacht. Ook het ontvangst was hartelijk! Helaas net niet op tijd gehaald, maar dat heeft de pret niet mogen drukken.
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk gedaan
Dit was mijn eerste ervaring met een escaperoom.
Leuke puzzels en een goed ontvangst.
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Toffe room
Leuke room. Ook nog eens een mooie tijd neer gezet.
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Afgelopen weekend bij de slager geweest en het was Super! Spannende en uitdagende escape room die erg mooi is aangekleed! Zeker een aanrader!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Op het nippertje!
Afgelopen weekeind zijn wij nog net ontsnapt uit de slagerij van Oldemarkt. Gelukkig maar, want het was best pittig en spannend!
Deze room zit goed in elkaar, je hebt allerlei verschillende puzzeltypes waardoor er eigenlijk voor iedereen binnen de groep wel een 'moment of fame' is. Je krijgt niet te snel tips en bent echt lekker zelf aan het uitvogelen hoe je er uit moet komen.

Ja, deze room is zeker aan te raden en zit goed in elkaar! (hebben we ook al anders meegemaakt)
16 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Super escaperoom! Al meerdere gedaan in Friesland en Overijssel, deze kwam zeker in de buurt van de leukste room die ik ooit gedaan heb! Leuke spellen, goede variatie! Top
11 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supergave Escape waarvan je nog lang na kan genieten!
Een fijn ontvangst in een mooie setting, je komt gelijk in de stemming! Wij hebben met ons bedrijf dit als teambuildingsuitje gedaan. De inrichting van de kamers, de opgebouwde spanning, de moeilijkheid van de puzzels en de diversiteit, alles heeft meegeholpen om t een onvergetelijk uitje te maken. Iedereen uit ons team heeft wel iets opgelost, en samen hebben we op t nippertje weten te ontsnappen. Nog dagenlang nagedacht over hoe alles in elkaar zat met de puzzels. Een echte aanrader!!!!! Voor ons was t allemaal de 1e keer escaperoom, maar de volgende is al geboekt!
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wauw !!
Wat een super gave escaperoom. Hier is duidelijk goed over nagedacht. De escaperoom is goed en realistisch ingericht waardoor je meteen helemaal in het spel gezogen wordt, je wordt al nerveus zodra je begint. Ik kan niet meer zeggen dan alle lof voor deze escaperoom. Ik heb er veel gedaan maar deze is zeker 1 van de beste.. chapeau makers !!!!
10 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Hele leuke avontuurlijke escaperoom..
Waar je verwacht in of door te moeten is juist niks.. waar je niet van verwacht zitten juist wel opdrachten of doorgangen door.
Enige mint punt was dat de dvd het bij ons niet deed waardoor wij een hint nodig hadden om verder te komen!
29 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooi in elkaar gezet!
Een geweldige eerste ervaring in een escape room, leuke ontvangst al compleet in thema. Je wordt echt aan het denken gezet en verplicht tot samenwerken. Aan de hand van deze escaperoom ben ik zeker benieuwd of andere escaperooms net zo leuk zijn...

Als tip zou de kwaliteit van het geluid wel iets beter/voller mogen dan wordt de beleving nog beter.
13 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeker een aanrader!
Ik heb deze escape room gedaan met mijn ouders, vriend en zusje. Dit was voor ons allemaal de eerste keer. we werden erg leuk ontvangen en werden gelijk nieuwsgierig gemaakt. De room bevat super leuke puzzels en gevarieerde spellen. De spanning is ook erg hoog waardoor je een enorme adrenaline boost krijgt! Na de tijd waren we allemaal erg enthousiast!
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super familiedag
Met de familie in totaal drie groepen gespeeld en helaas maar 1 groep ontsnapt. Iedereen zeer enthousiast. Zeer leuke opdrachten met veel verassingen. Erg technisch en creatief in elkaar gezet.
Dankzij goede service alles logistiek goed geregeld met de drie groepen. Verwachtingen overtroffen.
19 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuk!
Heeft m'n verwachting overtroffen, leuke uitdaging met wisselende opdrachten en een goede dosis spanning! Ontzettend goed in elkaar gezet, met van tevoren een vriendelijk ontvangst en goede uitleg. Zeker een aanrader!
1 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Zeker naar toe gaan! Een escape room met stoere look, veel variatie en afwisseling in puzzels, verassingen, voldoende spanning en aardige gezellige medewerkers! Overtrof zeker mijn verwachtingen!
27 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Voor mij was het de eerste escape room, erg goed bevallen! Goede ontvangst en duidelijke uitleg. Ingewikkelde puzzels, maar goed uitvoerbaar. Het spanningsniveau was in zekere zin aanwezig, toch had ik het leuk gevonden als er bijvoorbeeld poppen/dieren in kasten verstopt zaten, waardoor de schrik er even goed in zou zitten. Dit is een tip. Erg leuke middag gehad!
21 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt aan de slager.
Geweldige, uitdagende escaperoom. Onverwachte oplossingen, spannende elementen en leuke puzzels. De industriële uitstraling van de room maakt dat je echt wikt ontsnappen, want die slagersmessen dreigen.
21 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Niet eerder een escaperoom gespeeld. Goede uitleg bij hartelijke ontvangst. Spannende escaperoom. Goed verhaal, mooi afgestemde opdrachten. Knap hoe de sfeer gecreëerd is.
Wij waren met de kinderen (14 en 12) was erg leuk.
Zeker ook een aanrader als gezinsactiviteit.
21 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
De perfecte uitdaging
Al veel escape rooms gedaan, maar deze in oldemarkt springt er met kop en schouders boven uit. In 3 woorden: de perfecte uitdaging. Ook het aangeboden arrangement na de tijd was zeer geslaagd. Nogmaals bedankt!!!
21 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Afgelopen weekend deze room gespeeld, erg leuke ervaring! Originele puzzels, mooie setting en een gezonde dosis spanning! Helaas net niet gehaald maar toch een leuk uitje gehad met het gezin.
19 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
gezellige middag
was een leuke middag. de escape room zat geweldig in elkaar. mooi bedacht! na de tijd wat geborreld. SUPER!
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende Escape!
Absolute aanrader! Geweldige locatie en veel aandacht voor de aankleding &thema. Prachtig gemaakt. Vanaf de eerste seconde een spel waar je gedwongen bent samen te werken en er middenin zit! Originele puzzels en ook voor meer ervaren escapes een uitdaging.
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verassend leuk!
Spanning, nadenken, zoeken, verrast worden, originele puzzels, tijdsdruk.. prachtig thema!
Wij hebben genoten, bedankt!
Aanrader..
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Slager van Oldemarkt
Goed in mekaar gezette, en spannende escape room. Met leuke verschillende en uitdagende opdrachten. Maar we hebben het gehaald.
Zeker aan te raden!
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
absolute aanrader!
Even helemaal in een andere, erg spannende wereld. Sfeer, aankleding, puzzels en opdrachten perfect op elkaar afgestemd. Super!
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!!
Topmiddag gehad! Zeer geschikt voor zowel bedrijfsuitje als vriendenactiviteit. Leuke, originele opdrachten in een fantastisch ontworpen accomodatie.
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Oldemarkt een topper!!
Een absolute must have done. Prachtig opgezette escape room welke volledig aan de verwachtingen voldoet. Ook de opdrachten zijn uitdagend en kietelen je brein.
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een beleving!
Met vijf vriendinnen deze room gespeeld! Was top! Het is een echte beleving en niet alleen maar spellen zoals ik gedacht had.
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De slager van Oldemarkt
Hele gave escape room, alles zit erin: spanning, nadenken en hele goede opdrachten! Echt een aanrader!
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room!
Wat is dit onwijs gaaf!! Hoe hebben ze het bedacht, briljant!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!!
Parkeren voor de deur! Gastvrije ontvangst. Leuke opdrachten. Sensationele ervaring. Prijs kwaliteit dik in orde!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Locatie prima te bereiken (voor de deur parkeren)!
Gastvrije ontvangst, erg leuke opdrachten/puzzels, sensationele ervaring! Prijs/kwaliteit dik in orde!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SUPER!!
Geweldig ontvangst, leuk om te doen, op en top beleving!!!! Echt een aanrader.
5 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Hartelijke ontvangst en een escaperoom met uitdagende puzzels, een kloppend verhaal en passende aankleding. Een aanrader!
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Hartelijk ontvangst, veel uitdaging in de opdrachten en een leuke room. Wij hebben het erg naar onze zin gehad!
3 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
geweldige beleving
Wat een geweldige beleving was dit! Jammer genoeg net niet gehaald. Deze moet je gedaan hebben.
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Een echte aanrader! Genoten van deze escape room!
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een vermakelijke middag!
Top ervaring! Vele leuke uitdagingen, waar je goed aan het denken wordt gezet. Geslaagde middag beleefd en zeker een aanrader voor anderen.
30 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
top escaperoom
Super kamer met veel verschillende leuke puzzels. Zeker een aanrader.
We misten alleen het even nazitten.
We werden keurig ontvangen en hebben leuk nagepraat met de organisatie.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig
Wat een prachtige en uitdagende room.
Puzzels van hoog niveau, sterk verhaal, professionele aankleding, samenwerken is een must en een goede sfeer qua setting.
Al meerdere rooms gespeeld.. Dit is escapen 2.0 complimenten.
29 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room oldemarkt
Zeer de moeite waard. Allerlei leuke en afwisselende opdrachten. Naarmate de tijd wegtikte werden we steeds fanatieker.
De ontvangst was zeer vriendelijk en ook naderhand goede uitleg van alle opdrachten.
Handig dat je online kunt reserveren en betalen.
Helaas net niet gehaald binnen het uur, erg jammer.
7 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder goed
Vorige week hebben wij met onze vaste escapegroep (4 personen) deze prachtige room gespeeld, en we waren erg verrast. Wat een prachtige room. Deze behoort wat ons betreft bij de beste van Nederland!!
6 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gave escaperoom
De setting is perfect evenals de aankleding. Zowel voor beginners als ervaren Escape-roomers is deze prachtig. Veel verrassingen.
5 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top !!
Ik had nog nooit een escaperoom gedaan dus ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Eenmaal daar waren de kamers waar we uit moesten komen heel mooi gemaakt en er zat ook zeker wel uitdaging in de opdrachten. Het waren best wel moeilijke opdrachten, maar gelukkig niet onmogelijk. Het thema horror was ook heel goed uitgewerkt. Ik raad deze escaperoom sowieso aan.
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Echt een hele mooie ervaring! Toen ik er aan kwam had ik geen idee wag ik me er van moest verwachten. Het was echter een geweldige avond met vrienden. Ideaal voor een vrienden avond. Je leert elkaar daar pas echt kennen. Echt de moeite waard! Mooie plek en hele mooie kamers. Mooi uitgedacht en tot in de puntjes verzorgt.
Ik zeg zeker een keer doen!
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring van Escaperoom: De Slager van Oldemarkt
Escape room de Slager van Oldemarkt. Een mooie locatie die makkelijk te vinden is en voldoende parkeergelegenheid gunt. Vanaf het moment dat je binnen stapt is de ontvangst prima. Je wordt vriendelijk ontvangen met een korte uitleg over de Escape room. Je wil natuurlijk niet te lang naar de uitleg luisteren als je zoiets spannends te wachten staat.

Van een klein dorpje verwacht je niet dat je er met een groepje vrienden zo'n spannende en mysterieuze avond van kan maken. Wij deden dat dus wel. Met 5 vrienden ben ik de uitdaging aangegaan en hebben wij geprobeerd binnen het uur de oplossingen te vinden en de zeer sfeervolle room te verlaten. Echter is dit ons niet gelukt. Bijna, bijna, maar dan ook echt BIJNA wisten wij het raadsel van de Slager van Oldemarkt op te lossen, maar vlak voor dat we dachten de kamer te verlaten, sloeg de klok 60 minuten. Iedereen baalde enorm. Misschien zegt dat ook wel wat over deze room. Zelf wist ik niet veel over een escape room. Ik heb het nog nooit eerder gedaan. Maar nadat de deur achter je rug wordt gesloten en je dus weet dat je op zoek moet naar de uitgang, raak je bedolven onder het fanatisme van de groep en leef je je volledig in. Dan baal je extra als je het net niet haalt.

Als je naar de kwaliteit van de room kijkt, vind ik dat de prijs zeer gewaardeerd mag worden. Ikzelf verwachtte voor deze prijs een stuk minder plezier. Ik raad dan ook iedereen aan om deze room een keer uit te proberen!
27 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Zinderende ervaring
Erg hartelijk ontvangen door de bijzonder gastvrije exploitant. Vervolgens van begin tot eind uitgedaagd en vermaakt door de erg prikkelende opdrachten. De setting is uniek, evenals de sfeer die het oproept. Zeer geschikt voor een uitje met vrienden of personeel. Voor uw maandelijkse portie adrenaline!
25 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Erg leuk om te doen! Lastige puzzels dus je moet ook echt nadenken en bent niet zomaar vrij. Dat maakt het samen met de geluiden op de achtergrond extra spannend!
23 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
1e keer escaperoom.. We werden erg hartelijk ontvangen en kregen vtv een duidelijke uitleg. De room is spannend, mooi opgezet met goede puzzels! Zeker een aanrader!
23 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend vanaf de 1e seconden
De escape room, De slager van Oldemarkt, is erg goed bevallen. Met name de sfeer die in de room gecreëerd is, maakt de beleving van het spel en de wil om te ontsnappen uniek. De spellen en raadsels zijn uitdagend en divers.

Deze escape room is zeker een aanrader voor mensen die van spanning, verassingen en leuke raadsels houden.
13 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Oldemarkt
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Room getest
Wij hebben als testgroep deze room gedaan.
Wij waren de 1e testgroep en kwamen natuurlijk paar dingetjes tegen die in onze ogen iets anders moesten maar waren eigenlijk slechts details
Maar wat een gave room!! Veel variatie in de puzzels en supermooi ingericht

Een mogelijke winnaar voor de titel Room vh jaar