Escape Room Mystery House Valkenburg

4.86 van 5 sterren (40 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

7 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend, met een mooie historische link.

Ontvangst en introductie door de eigenaar was erg leuk. Hierdoor wordt de juiste toon voor de ervaring gezet. Daarna de kamer met veel plezier gespeeld. Flink uitgedaagd maar daar houden wij van. Helaas net niet de puzzel(s) helemaal opgelost maar toch met een zeer tevreden gevoel naar buiten gegaan. Mooi verhaal dat inhaakt op de lokale geschiedenis. Heel leuk opgezette kamer.
18 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mastermind
Dit was voor ons 2en de 1e escape room en meteen ook de moeilijkste.
Het was een geweldige ervaring.
Goed verhaal! Helaas net niet binnen de tijd op kunnen lossen...
Fijne en leuke ontvangst met goede uitleg. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. We komen daar graag nog eens een x terug.
21 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Perfect
The zodiac letter; een prima kamer! Personeel is enthousiast en vertellen het verhaal op een leuke/spannende manier. Kortom een aanrader voor iedereen.
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Absoluut geweldige ervaring!
De ontvangst, medewerkers en ambiance kloppen helemaal. Meteen bij binnenkomst zit je in de juiste, mysterieuze sfeer. De medewerkers doen er alles aan om je een fantastische ervaring te bezorgen, ook buiten de kamers om. Wij, gezin van vier, hadden voor 'The Zodiac Letter' gekozen, en vonden het zo leuk dat we twee dagen later terug zijn gegaan voor 'the lost flight'. Spannend, uitdagend, knap lastig, en perfect tot in de details doorgevoerde thema's. Super!
13 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
the Lost Flight
Gister bedachten we met 4 personen aangezien we toch in Valkenburg waren om een escape room te doen... Gereserveerd en al gauw vonden wij in een zijstraatje een oude verlaten bioscoop... Zal dat wel goed zijn... 1 ff voorruit naar binnen en tja. Het zal wel kloppen...
Die sfeer ging door tot je wegging en is perfect ????. Koffie bijvoorbeeld moet ie (Rick) even zetten. Want in 1987 was er tenslotte niet anders ????
Escape room met veel uitdaging waar al gauw een soort chaos ontstaat. Verrassings elementen volgen elkaar gauw op. En goede, simpele maar dan moet je gewoon logisch nadenken ???? puzzel elementen. Heel goed????
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Een erg spannende, leuke en uitdagende kamer, de Zodiac! Het zit goed in elkaar en het (waargebeurde) verhaal is super. Ook leuke medewerkers. Een échte aanrader!
16 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac letter: fantastisch
Met ons team van vijf van het werk hebben we ons aan deze uitdaging gewaagd. Voor ons allemaal de eerste escape room ooit, en die gaan we niet vergeten! Al vanaf binnenkomst was het raak, toevallig lag de bar er nog heel even verlaten bij, en dat in die heerlijke jaren '70 stijl, wat het direct al aardig luguber maakte. En direct daarna werden we door Rik letterlijk en figuurlijk meegenomen het theater in. Sfeer creëren is het halve werk, door hemzelf en doordat de kamer prachtig aangekleed was, en een ingenieus spel de andere helft. We zijn best een beetje trots op onszelf dat we hier levend uit zijn gekomen! En onze samenwerkings-skills zijn goed getest. Dit verdiende nog wel een paar drankjes, we zijn de rest van de avond gezellig bij Rik en zijn wonderbaarlijke hond aan de bar blijven hangen. Top, benieuwd naar de nieuwe kamer die in aanbouw is!
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Bij binnenkomst is de sfeer gelijk gezet, super leuke setting.
Ik heb ons team uitje georganiseerd en verschillende groepjes hebben de " The lost flight" en "The zodiac letter" kamers gespeeld, iedereen vond het heel erg leuk (ook mensen zonder ervaring met escape rooms). De kamers zijn mooi aangekleed.
Wij hebben ook de mystery tour door Valkenburg gedaan welke ook zeker aan te bevelen is!

Leuke setting, kamers en extra activiteit :-)
Bedankt Rik voor alle goede zorgen!
8 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Wauw, alleen het ontvangst was al geweldig. De master mind kamer was voor ons toch iets te hoog gegrepen qua moeilijkheidsgraad. Maar wat hebben we een lol gehad!
22 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Zodiac Letter
De ambiance is super. Door Rik wordt je goed ontvangen en voorbereid op het verhaal, je gaat er helemaal op in.
We waren met 4 personen, precies genoeg had ik het idee. Met nog 1 minuut over op de klok, zijn we kunnen ontsnappen. Zeer vermakelijk. Het was mijn eerste keer en ben erg benieuwd nu naar volgende uitdagingen!
1 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Master Mind Room: voor de ervaren spelers!
Deze kamer heb ik met z'n tweeën gespeeld. Goed ontvangst, de wachtruimte zorgt ervoor dat je een beetje in de stemming komt. Teamwork is belangrijk bij dit spel, tenzij je het alleen speelt. Goede sfeer en een leuk verhaal. Let wel op: slagingspercentages is laag (dus voor wat meer ervaren spelers). Voor iemand die het alleen wilt spelen is de prijs misschien wat aan de hoge kant. Met twee personen is de prijsverhouding, vergeleken met andere kamers, prima. Wij hebben de kamer helaas niet gehaald, maar komen zeker terug om het af te maken.
12 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lost flight
Terug in de tijd met Lost Flight! Mooi aangekleed en heel sfeervol. Nog nooit een escape room gespeeld. Voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader.
1 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dikke aanrader!!!
In de oude bios van Valkenburg ga je terug naar de sfeer van de jaren '70-'80. Heerlijke ontspannen sfeer. Entourage is super.
Ik heb 2 van de 3 kamers gedaan. Beide kamers super goed ingericht. Makkelijke en moeilijke clues volgen elkaar op. The Zodiac Letter en The Lost Flight bijna opgelost. Maandag a.s. ga ik MasterMind doen.
Een aanrader voor iedereen die van puzzelen en out of the box thinking houdt.
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Lost Flight: avontuurlijk en uitdagend!
De entree was al sfeervol, een oude bioscoop, met een warmwelkom van de gastheer. De Escape Room was prachtig uitgevoerd, de sfeer en aankleding kloppen met het verhaal en de opdrachten/puzzels waren uitdagend.

Het is geen beginnerskamer wat mij betreft, je wordt (positief!) overdonderd. Al is er altijd de mogelijkheid dat je enkele hints krijgt.
21 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mysterie net niet opgelost
Eindelijk de tijd gevonden om terug te keren bij Mysteryhouse in Valkenburg, waar we eerder de Master Mind speelden. Dit keer voor The Zodiac Letter. We kregen een korte intro en begonnen aan deze uitdaging! Het schrikeffect zat er voor mij goed in, maar ik blijk dan ook nogal een watje. Wauwww wat was deze kamer gaaf! De verbazing bleef maar komen, echt top! Erg leuke en mooi uitgewerkte puzzels.

http://www.escaperoomers.com/escaperoom/mystery-house/the-zodiac-letter
30 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac: Uitdagend Puzzelplezier
Als liefhebber van Escape the Room spellen zoals de Zero Escape series besloot ik samen met het gezin op onze vakantie voor de eerste keer een mystery house hier in Valkenburg op te lossen. Dit gezin bestaat uit 4 personen van verschillende puzzelkwaliteit, waarbij de jongste niet zo'n geweldig Engels heeft. We hadden wat zorgen over voornamelijk dat laatste, maar achteraf bleek dat het perfect was om voor ons allen te doen.

We werden gastvrij ontvangen in Valkenburg en konden in de ruimte voor het puzzelen zitten en wat andere houten puzzels maken. Toen we konden waren we al vanaf het begin bezig om de Room op te lossen, en na een spannend avontuur wisten we met nog 116 seconden over op de klok te ontsnappen uit de kamer.

De sfeer is perfect, geen enkele puzzel bleek achteraf onlogisch of slecht geplaatst te zijn, het was een groot festijn. Waarschijnlijk komen we later nog terug voor de andere escape room.
22 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke Ervaring!
Dit was onze eerste keer. Mooie kamer en leuke verhaallijn.. Met 22 sec op de klok kwamen we uit de kamer.
17 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Zodiac Letter: Puur Avontuur
Achter de deur van de Escape Room 'the Zodiac Letter' schuilt een verlaten schuur: Tevens crimescene. 'Nietsvermoedend' stap je de uitvalsbasis van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar the Zodiac Killer binnen. Een briljant geweven web van puzzels, raadselachtige aanwijzingen en geslepen 'mindgames' voeren je naar de geheime uitgang. Een deur die je maar al te graag wilt vinden, want je weet nooit of die man ooit nog terugkomt....

Met deze Escape Room weten de zeer gastvrije en vriendelijke meestervertellers van het Mystery House dit bloederige verhaal in een spannend avontuur te veranderen. Een avontuur dat nergens eng wordt.

De locatie zelf is goed te bereiken, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Je speelt 60 minuten dus het spel is ideaal in te passen in een gezellige middag/avond stappen.

28 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Heel erg leuke ervaring, mooie kamer, leuke opdrachten en verrassende special effects! Enige puntje voor verbetering: iets meer diversiteit qua puzzeltypes naast codes en sleutels. Er hadden wat meer fysieke puzzels in gemogen. Maar dat is ook het enige! We gaan zeker terug voor de Zodiac kamer. Lost flight is in ieder geval een dikke aanrader!
26 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super zaterdagavond gehad
Met een weekendje Valkenburg toevallig door een flyer aan het hekwerk getipt over mysteryhouse. Doorgesproken met de groep en gebeld om te reserveren: we werden netjes en hulpvaardig te woord gestaan over de telefoon.

Aankomst en ontvangst is geweldig, de ontvangsthal brengt je al echt in de sfeer. Wij hadden gekozen voor The Zodiac Letter. Na een goede uitleg zijn we naar binnen gegaan en hebben we het net niet gered. Voor een eerste keer zeer leuk en we hopen als we dit nog een keer gaan doen een even plezante ervaring zoals we die ervaarden hier in valkenburg tegen te komen.

Als zeer prettig ervaren: de evaluatie achteraf wat we goed deden en wat we voor een mogelijk andere escape room beter zouden kunnen doen.
23 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Beleving vanaf dat minuut 1!
Vanaf minuut 1 als binnenkomt wordt je door de eigenaar helemaal meegenomen in de spanning van dit Mystery House. Er is veel tijd gestopt in het maken van de escape rooms en dat is zeker terug te merken in de kwaliteit van de rooms. The Lost Flight en the Zodiac Letter gespeeld: beide weten te ontsnappen. Geeft een geweldige kick!
22 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring escape room Valkenburg
Voor ons gezin de eerste keer dat we de spanning van een escape room hebben mogen ervaren en het was top. In de laatste seconde weten te ontsnappen. Prima ontvangst vriendelijke eigenaar en mooie mistrieuse locatie
19 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning vooraf werd echt beloond
Geen idee wat ons te wachten stond maar na een uur puzzelen, 2 minuutjes meer en het was ons gelukt, waren we klaar voor nog meer escape room avontuur.
Van ontvangst tot einde van het avontuur was alles tip top geregeld. Ik kan iedereen aanraden om hier een uur of langer te verblijven.
Wij waren met onze afdeling te gast en iedereen was het er over eens dat het al onze verwachtinge overtroffen had. We hebben per groep slechts 1 kamer kunnen doen maar ga hier zeker nog voor de andere kamers naar toe en kijk daarna uit naar de volgende kamers

Top!!!
18 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verwachting overtroffen
De escaperoom ervaring in Valkenburg overtrof elke verwachting. The Flight is een overzichtelijke, mooi gedecoreerde kamer (let op de details) waar je met je team goed aan de slag moet. Je speelt zelf de hoofdrol in een film waarvan je het eind nog lang niet wil zien aankomen, hoewel je natuurlijk zo snel mogelijk bij de uitgang wil komen. De sfeer is authentiek en de aanwijzingen subtiel. Helaas hebben we het in de dying seconds net niet gehaald.

Ontvangst was professioneel en uiterst vriendelijk. Je hebt het gevoel als gast gewaardeerd te worden. Vaak vallen uitstapjes zoals deze tegen als je hoge verwachtingen hebt maar bij het Mysteryhouse dus niet. Ik kijk uit naar de andere rooms van dezelfde makers in deze voormalige bioscoop.
10 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervolle reincarnatie van een oude bioscoop!!
Gister met 20 man (op dit moment nog wat veel voor deze lokatie) 2 escape rooms gespeeld..mooie opzet!!
Ze zijn bezig met het bouwen van meer escape-rooms in deze locatie en dan krijg je zeker genoeg man in een keer aan de gang...eerlijk is eerlijk de manier waarop men met de mensen buiten de escape-room (wachtende) omgaan is ook zeer leuk gevonden en je verveeld je er geen minuut....echt top!!
4 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Weekendje weg 2015
Vorige week Lekker lang weekendje weg geweest met zijn 8en in valkenburg. Vanalles en nog wat gedaan, maar dit was toch wel 1 van de ervaringen die ons het meest zal bij blijven. De locatie is niet moeilijk te vinden, maar zit in een afgelegen steegje. Dit past ook echt totaal bij de sferen van een oude bioscoop. Binnen werden we Super ontvangen en alle personeelsleden Super aardig. Ondanks de drukke planning van de dag namen ze echt de tijd om bij ons te zitten en te kletsen. We hebben uiteindelijk de beide kamers gedaan en alleen vanwege de geweldige sfeer zou ik ze zo over doen. De puzzels waren uitdagend, spannend en de kamers zien er Super goed en sfeervol uit. Kan niet wachten tot de nieuwe kamer(s) er weer zijn! Bedankt!!! Jullie zijn echt top
20 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een bom aan adrenaline!!!
Vandaag 2 rooms uitgeprobeerd: 1 gehaald, 1 gefaald (echt nèt niet). Zit veel uitdaging in de puzzels/raadsels en alles is mooi in elkaar gezet. Niet gedacht dat het allemaal zo spannend kon zijn. Het ziet er allemaal prachtig uit. En dat maakt dit alles tot een geweldige ervaring! Heb dankzij dit een nieuwe verslaving erbij gekregen.

Locatie is ook ideaal om in de buurt wat te eten/drinken. En de organisatoren leven ook helemaal mee in het spel!!!
Waardering: Een dikke 10!
11 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeer, spanning, verwondering en een bulk aan adrenaline
Wauw: De escaperoom 'The lost flight' van Mysteryhouse valkenburg
Een beter woord heb ik er niet voor.
Vanaf dat ik naar binnen stapte in de prachtige voormalige bioscoop tot het moment dat ik weer op straat stond waande ik mij in een andere wereld.
Een wereld vol met puzzels, spanning, een mega vette sfeer, maar vooral van begin tot eind verwondering!
Alles klopte naar mijn idee.

Ik had er veel van verwacht en toch werden mijn verwachtingen overtroffen.

En de bulk energie en adrenaline die ik de hele avond nog gevoeld heb spreekt eigenlijk al voor zich!
Echt een aanrader!
Ik ga zeker nog een keer terug!
8 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
meesterlijk
Eerste ervaring met een eacape room. Smaakt naar meer. Geweldig opgezet.

Super lokatie. Super sfeer.

Echt een aanrader.
6 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Zodiac Letter
Sfeervol ingericht. Erg uitdagend voor de eerste keer.
4 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Leuk welkom, overtuigende retro sfeer, spanning goed opgevoerd en vastgehouden tot en met de laatste seconde. Smaakt absoluut naar meer.
30 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg sfeervol en goed uitgedacht
Wij hebben hier met een groep van 5 personen de kamer "The Zodiac Letter" gespeeld en het was een geweldige ervaring.
Er is duidelijk heel goed nagedacht over het concept van de kamer, de kamer ademt een en al sfeer uit. Het personeel is echt supervriendelijk en draagt mede bij aan een geweldige ervaring.
Echt een aanrader! Ik kan niet wachten om de andere kamers te spelen.
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac killer
De kamer is een mix tussen een zodiac killer en film/foto thema gesitueerd in een oude bioscoop. Mooie flow in het spel met veel verschillende soorten puzzels en daardoor speelt de kamer erg goed. Hij is door de hoeveelheid elementen best pittig maar super vermakelijk! Zeker een van m'n favoriete kamers!
29 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super ervaring
Wij wisten niet waar we aan gingen beginnen
Maar het is erg goed bevallen, echt een aanrader om het nog eens te doen elders. Er blijken meerdere rooms te zijn in Nederland.
kei cool
Wij waren met 3 volwassenen en een puber van 13 en ene van 6 jr kon er ook wat van.
26 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Suoer spannend en leuke ervaring die smaakt naar meer
Ook voor ons een eerste keer en zeker niet de laatste! Op het nippertje met 30 sec op de klok de kamer kunnen verlaten en het uur voelde als tien minuten. Oog voor detail en thema. Echt een aanrader! Wij hebben er als vriendengroep een nieuwe hobby bij. We kijken nu al uit naar de volgende kamer van Mystery House!
21 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een complete ervaring!
De Escape Rooms van Mystery House Valkenburg hebben gewoon het complete plaatje! Het thema, de puzzels, sfeer.. Het klopt gewoon! Zeer professioneel opgezet! Echt een aanrader!
23 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Jop
Super ervaring in een uniek historisch pand met een verhaal!
22 jun 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lost flight
Geweldige escape room ontdekt in Valkenburg, super mooie aankleding en uitvoering van puzzels, à la Da Vinci Code.
We hebben het net niet gehaald en wachten met spanning af op de tweede room die binnenkort wordt geopend.
1 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mystery House Valkenburg
Bij Mysterie House Valkenburg wandel je over een rode loper, via authentieke 'cinema-foyer', linea recta een andere wereld binnen. Via de 'laatste deur' stap je daadwerkelijk in een film, alleen mag je het hele avontuur nu zelf gaan beleven. Om dit mogelijk te maken zijn kosten nog moeite gespaard.

Zeer charmant is het gegeven dat je uiteindelijk, net als in een bioscoop uit diverse films kunt kiezen. 'The Lost Flight' is een zeer geslaagd debuut. Prachtig vormgegeven, ingenieus verteld en opgedist door een geweldig team.

....en dat ook grofweg, LET WEL PER PERSOON, bij een wat groter gezelschap (4 à 5 p), voor de prijs van een bioscoopkaartje en een bak popcorn.... Dit is tevens geadviseerde aantal personen, 4 a 5. Dat is het leukst en ook wel nodig om de zaak uitgeplozen te krijgen.

Het advies is dan ook eenvoudig weg: ga het beleven.
Uniek avontuur en vermaak gegarandeerd!
28 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Mystery House Valkenburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wauw, wauw en nog eens WAUW!
Zodra je de drempel van Mystery House overstapt waan je je al in de jaren '70. De gezellige, retro foyer beloofde al veel goeds, maar toen we de kamer inliepen was het plaatje al helemaal compleet. Aan elk detail was gedacht in The Lost Flight. Vliegtuigstoelen, koffers, meetinstrumenten en het oma-behang uit de jaren '30. Maar geen tijd om alles te bewonderen, we moesten aan de slag. Het was enorm spannend, echt een race tegen de klok, maar we hebben het gehaald!! Met nog 34 seconden op de klok wisten we aan de greep van Egidius te ontsnappen. Ik kom ZEKER terug!