Escape Room Meppel

4.71 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Prima vermaakt!
De uitleg vooraf was duidelijk. De puzzels waren best pittig, leuk en met 6 personen had toch iedereen wel steeds iets te doen/ uit te zoeken. Door een technisch foutje ging 1 deel iets te snel (wij waren nog op de oude locatie), maar verder zat alles prima in elkaar.
11 apr 2018
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en vermakelijk
Alweer een tijdje geleden de escape room Worst Hotel gespeeld, waarbij we ons zeker hebben vermaakt: de sfeer is goed, je hebt het gevoel dat je onder druk werkt en de puzzels zijn leuk en goed gevonden. Al met al hebben we ons prima vermaakt. Ook leuk is dat deze escape room uit meerdere kamers bestaat.

Wel was de locatie zelf destijds wat moeilijk te vinden, hoewel het adres ons bekend was. Wellicht is dit intussen verbeterd.
9 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Goede spannende sfeer en zeer verrassende puzzels!
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Deze moet je gedaan hebben
Een van de leukste en uitdagendste rooms die ik gedaan heb. Goed verhaal dat al begint bij binnenkomst en door de gehele escape room is doorgevoerd. Leuke verassingen en is niet eng of schrikachtig.
Aanraader voor iedereen!
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Super gave escaperoom
Een escape room die je niet mag missen! Technisch heel goed in elkaar gezet en overal is goed over na gedacht.
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Supergaaf!
Moeilijke puzzels, vette technische schakelingen en leuk de sfeer neergezet met attributen en beeldmateriaal. Complimenten voor deze escaperoom!
2 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Collision course Meppel super!
Deze escape room was echt heel gaaf! Al bij binnenkomst word je het thema ingetrokken en dat zorgt ervoor dat de sfeer meteen goed is. Er zijn veel verschillende soorten puzzels, sommigen best heel lastig! Als je achteraf terugkijkt, zitten er hele gave technische dingen in. Wij hebben hem op het nippertje gehaald, en mochten nog een leuke foto maken met alle zeemansmaterialen! Als je een escaperoom zoekt: zeker doen!
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Meppel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke en uitdagende escape room