Escape Room Klimrijk

4.57 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 jul 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Skytanic: origineel maar niet erg geslaagd
Wij hebben met 5 personen de Skytanic gespeeld.

Ontvangst is goed, gezellig personeel en veel te doen bij Klimrijk.

Het spel heeft een origineel thema, en ook de poging tot een intro in het spel/verhaal kon ik waarderen. Er komen allerlei puzzels voorbij, geen cijferslotjes tegengekomen.

Toch heb ik ook wat commentaar:
De kamer vereist weinig speurwerk en bevat geen verborgen elementen of echte verassingen.

Er kijkt iemand mee, die erg vaak door de luidsprekers antwoord geeft op vragen die we aan elkaar stellen. Wel handig als je echt vastloopt, maar hierdoor wordt je wel erg aan de hand meegenomen door het spel. Daarbij wordt je op die manier wel erg uit het verhaal gehaald.

Enkele puzzels hadden mechanische mankementen (die met hulp van de luidsprekers omzeild werden)

Het einde mag theatraler, voldeet niet helemaal aan de verwachtingen die werden opgebouwd door het verhaal.

Al met al origineel, maar niet erg geslaagd. 6/10




29 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Orginele en erg leuk in elkaar gezet!
We hebben met onze teams beide escape rooms gespeeld, die echt van elkaar compleet anders zijn. Een aanrader om alletwee te spelen! Ze zijn erg uitdagend en aan de pittige kant; maar dat vonden we ook erg leuk.

Onze grote favoriet was de Verloren Professor. Deze zit geweldig in elkaar en heeft vele originele elementen. De opbouw van het spel zit ook heel goed in elkaar en het einde is verrassend en erg leuk!

De SkyTanic is ook erg origineel waar je je echt in een live verhaal bevindt. Er gebeurde tijdens het uur ook van alles. Leuk in elkaar gezet!

Complimenten aan de enthousiaste crew, die met veel enthousiasme het spel begeleidden.

Locatie ligt mooi in de natuur met een goed horeca center. Een aanrader om van te voren voor weinig geld een lekkere hamburger te eten met frietjes.
1 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de verloren professor
Het was voor ons de eerste keer een escaperoom, we hebben dus geen vergelijk. We vonden het erg leuk, we werden vriendelijk ontvangen en onze begeleidster gaf gelukkig tips, wanneer we het nodig hadden, anders hadden we er nu denk ik nog gezeten.Ook achteraf heeft ze het nog met ons besproken. De kamer is erg leuk ingericht en er zijn veel verschillende dingen op te lossen, met verrassende elementen. Wij hebben ons prima vermaakt. Zeker een aanrader.
5 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
verassend anders en erg gaaf
de eerste indruk is al meteen goed. het ziet er goed uit en het personeel heeft er zin in. wij zijn met ons zevenen al startklaar.
we hebben de Hut gespeeld en moesten in het begin even opletten waar zijn al die sloten?
als je doorhebt dat de opbouw anders is dan je "gewend" bent neemt de spanning toe. hoe gaan we hieruit ontsnappen. we hebben het helaas niet gered maar kunnen niet wachten om ook de ander te gaan doen. we hebben even binnen mogen kijken en deze ziet er gaaf uit.
25 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Skytanic, heel wat anders
Ik heb al meerdere escaperooms gespeeld, maar deze is echt heel wat anders.
Je waant je echt in een ruimteschip, en dat niet alleen, de boel,staat op ontploffen en je hebt een uur de tijd om hem weer aan de praat te krijgen.
Dit is een compleet andere escaperoom dan dat ik ken, en dat maakt het erg leuk.
Het is heel duidelijk wat je moet doen, maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ik zal niet teveel verklappen, maar het is echt een aanrader. Gewoon zelf gaan spelen!
25 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De verloren proffesor, heel erg creatief!
Hele leuke escaperoom met veel verrassende puzzels en mooie afwerking. Er zit een logische volgorde in en alles is te doen binnen de tijd. Eindoplossing vind ik erg leuk en creatief. Wij zijn dan ook nipt op tijd ontsnapt.
Ook erg vriendelijke begeleiding.
Nette kluisjes voor je spullen. Toilet aanwezig.
Op een mooie plek midden in het bos.
18 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig die professor
Samen met mijn zussen, na een heldere uitleg opgesloten in de escaperoom. Het was voor ons de eerste keer en wat een geweldige ervaring. Zeer goed en zeker niets voorspelbaar bedacht. En gelukkig hadden we een hele fijne, leuke begeleider die met ons meekeek ( en af en toe vast hard gelachen heeft...) anders hadden we er nu nog gezeten.
Zo enthousiast dat we zeker vaker een escaperoom gaan bezoeken.
22 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De verloren proffessor - Ingenieus in elkaar
Bij deze escape waan je je in een verlaten houten hut van een (verloren) professor). Het mooie aan deze escape is, dat hij is gemaakt in een zeecontainer, maar daar merk je eenmaal erin helemaal niks meer van! Heel mooi afgewerkt. Van alle escapes die ik heb gedaan vond ik dit toch wel een van de moeilijkste. Hier is het inderdaas niets is wat het lijkt en raadsels zijn goed ver doordacht. We begonnen goed maar liepen bij de kluis vast, waardoor we in tijdsnood kwamen... Helaas niet gehaald dus. Maar toen ze ons de oplossing lieten zien, stond ik redelijk perplex. Zo'n ingenieuze oplossing om te ontsnappen heb ik nog niet gezien tot nu toe.

Een mooie en pittige escaperoom dus, soms misschien wel te pittig..?
22 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Skytanic - Anders dan anders
Hou je van escape rooms die anders dan andere zijn? Dan is dit er eentje! Ik waande mij in voor 60 min lang in een startrek(wars) achtige omgeving. Het moederschip stond op ontploffen en wij zaten in ontsnappingscapsule nr 13.... Dat vroeg natuurlijk om problemen, om onze capsule aan de praat te krijgen moesten we allerlei puzzels oplossen, als je een puzzel oploste ging er een lampje branden op het dashboard. Helaas is het ons biet gelukt om alle lampjes te laten branden... We zijn dus ontploft haha. Maar ondanks dat heb ik mij voor eventjes echt in de ruimte gewaagd. Chapeau aan de makers!
21 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Klimrijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Hele gave rooms op een mooie locatie
In een testgroep heb ik beide escape rooms van Klimrijk mogen doen. Het zijn twee totaal verschillende ruimtes die beide echt af zijn. De verloren professor is een verrassende puzzel uitdaging in ouderwetse stijl. De Skytanic is juist weer heel futuristisch en is tegelijkertijd ook een heel ander type escape room dan de meeste escape rooms in Nederland. Om de Skytanic op te lossen, heb je echt een nieuwe strategie nodig. De locatie van Klimrijk is ideaal, we konden op het einde een geslaagd drankje doen op het terras midden in het bos. Nadeel is wel dat de toegangsweg dus ca 100m onverhard is. De escaperooms hebben echt een gave sfeerbeleving en zouden wij zeker ook aanraden!