Escape Room Gelderland

4.50 van 5 sterren (41 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
GAAAAF!!
Zo dat was een beleving! Erg gave room! Waar passie en aandacht aan besteed is! Zodra we binnen stapte zaten we in de sfeer! En de puzzels waren spannend en uitdagend! Eat vliegt de tijd!
14 dec 2017
1.33 ( 1.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Teleurgesteld
Na de meisjeskamer en de laboratoriumkamer in Bunschoten en kamer 237 in Volkel waren onze verwachtingen hoog. Waar we bij de genoemde kamers erg vriendelijk en gastvrij werden ontvangen, was dat bij het landhuis niet het geval. We voelden ons niet welkom, vieze vaat stond op de tafel en we kregen lauwe koffie... we hoopten dat dit geen voorbode was voor de kamer maar helaas. De kamer was niet zo mooi afgewerkt en er was weinig beleving. Het verhaal komt niet echt terug in de kamer en de schrikeffecten houde weinig verband met het verhaal. We hadden het idee dat er niet goed meegekeken werd aangezien we in een ruimte kwamen die er niet bij hoorde en daar allerlei gereedschap mee konden nemen. Op het einde bleek iets ook niet te werken waardoor we de code niet konden zien en veel tijd verloren. Al met al t.o.v. de eerder gespeelde escaperooms een onvoldoende. Wanneer je voor het eerst een kamer gaat spelen, vind je deze misschien wel leuk. Wij komen hier niet meer terug.
1 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room
Omdat de helft van onze vaste groep niet kon hebben we de stoute schoenen aangetrokken en de room met 2 man proberen te spelen. We zijn er met een paar minuten op de klok uitgekomen! Leuke kamer met aan de voorkant prima verhaal welke nog meer terug mag komen in de kamer zelf. Ook zou er nog meer uit muziek en geluid gehaald kunnen worden. Leuke afwisselende puzzels. Afwerking zou ook naar een hoger niveau getild mogen worden.
28 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend tot het einde!
Dus zo snel gaat een uur!! In het begin start je wat nonchalant, maar al snel wordt je fanatiek en kom je bijna tijd te kort. Goede puzzels waarbij je zeker elkaars kennis en inzicht nodig hebt. (Landhuis)

Binnenkort de andere kamer proberen!
23 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Het landhuis
Wij hebben 'het landhuis' met 4 personen gespeeld; gaaf thema, leuke en ingewikkelde spellen en spannend tot aan het einde! Nadat we ontsnapt waren uit het landhuis waren we eigenlijk wel ontzettend benieuwd naar de 2e - en aangrenzende - kamer. Met alle informatie die we nu hebben, raden we daarom eigenlijk ook aan om beide kamers tegelijk te boeken voor de full experience. Wij komen zeker nog een keer terug om de 2e kamer te spelen
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gave escape room!
Wij hebben 'het landhuis' met vier personen gespeeld; gaaf verhaal, pittige puzzels en spannend tot aan het einde! Samenwerken is echt key om op tijd te kunnen ontsnappen. Wij raden - met de ervaring en informatie die we nu hebben - wel aan om beide kamers te boeken want toen wij ontsnapt waren uit kamer 1, waren we eigenlijk wel reuze nieuwsgierig naar de 2e (aansluitende) kamer! Daar komen we zeker nog een keer voor terug.
15 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beide kamers gedaan!
De binnenkomst was wat sober en saai maar de kamers maakten dat volledig goed! Beiden kamers fantastisch en gelukkig ook totaal verschillend! Super goed in elkaar gezet!
31 jan 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Face your fears
Orginele kamer waar je team opgesplitst wordt. Met 4 personen wat weinig om het te halen binnen de tijd. Leuke features!
25 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
origineel
Wij hebben beide kamers in 1 keer gespeeld. Wij kregen dus 2 uur de tijd voor beide kamers. De splitsing van de groep bleek anders uit te pakken dan wanneer je de gehele kamer met elkaar speelt. Dit was een erg leuk element. Kamers zijn goed in elkaar gezet en leuk om te spelen. Zeker een aanrader.
20 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Net te doen!
Je wordt opgedeeld in 2 teams die je zelf mag bepalen. Vervolgens begin je op verschillende startposities, en moet je weer bij elkaar proberen te komen, door elkaar te helpen en elkaar gevonden objecten te delen en te vertellen wat je ziet. Teamwork en delen staan centraal in deze escape room, en het is geen room, want je hebt gangen, tunnels, kamers en vele dingen te ontdekken, dat je al gauw vergeet dat je ook nog moet samenwerken. Een hele bizarre escape room. Niet te vergelijken met degene die ik al gespeeld heb.
29 dec 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ontsnapping
Gisteravond ontsnapt uit een leuke kamer in escaperoom Gelderland (Bemmel)

Leuke puzzels, origineel verhaal en tot in detail uitgewerkt.

Echt een aanrader!
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Voor mij was dit mijn eerste escaperoom-ervaring. Samen met 5 vriendinnen (waaronder wat doorgewinterde escapers) gingen we het avontuur aan, en het was boven verwachting goed! Je moet echt samenwerken, we hebben veel gelachen, en zijn in de laatste 10 minuten ontsnapt. Achteraf kregen we zelfs de mogelijkheid/tijd om versneld het filmpje van onze escapades te bekijken. Echt een aanrader!!!
23 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SUPER !
Samen met mijn zoon van 14, voor het eerst een escape-room gedaan.
Het ziet er supermooi uit. Hier is goed over nagedacht, Puzzels niet erg makkelijk, maar ook niet super moeilijk. Leuke uitdaging om je hersenen te laten kraken.
20 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig genoten!
Goed ontvangst met heldere en duidelijke uitleg. Spannig is meteen voelbaar. Puzzels zijn leuk en goed op te lossen. Griezelige details maken het spel super spannend!! Zeer zeker een aanrader, we komen gauw terug voor "deel 2".
15 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een voorbeeld!
Een uitstekend verhaal en dito puzzels. Uitgebreid, afwisselend, uitdagend en een echte aanrader!
15 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vraagt om meer!
In augustus dit jaar voor het eerst kennis gemaakt met de escaperoom in Bemmel. Was ontzettend leuk en spannend zo'n race tegen de klok. Jammer dat we t niet gered hebben! Maar we komen terug!
15 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
geweldige escape room
Fantastisch afwisselende en pittige escape room.
15 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig verhaal
Eind november geweest. Inmiddels al 3 andere escape rooms bezocht. Kan nu met recht zeggen deze room is top. Door Bemmel besmet geraakt met het escape virus. Geweldig verhaal en super uitwerking. Puzzels op te lossen maar het vraagt wel wat van je. Met samenwerken kun je het redden. Je kunt zien en voelen dat hier iemand zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd. Bedankt voor de geweldige ervaring. We komen zeker terug als de tweede room klaar is.
15 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk teamuitje!
Wij waren met 8 personen ook gewoon welkom in de escape room. Super leuk! En qua vragen en opdrachten voor elk wat wils.
Er zijn meerdere kamers en gangen, dat maakt het dat je echt moet samenwerken. Ook de effecten vond ik leuk. Het niveau van de vragen was voor een beginnende groep precies goed.
Zeker voor herhaling vatbaar en wij willen graag nog een keertje terug komen!
15 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten!!
Wij waren hier met n bedrijfsuitje en het was meer dan goed geslaagd!!! Iedereen heeft het als super gaaf ervaren!! Enne onze ontsnapping was zeer inventief zullen we maar zeggen ???? Deuren openen zonder sleutel!!!!
Maar zeker dat we terug komen bij de nieuwe kamer!!! We kijken er nu al naar uit!!
15 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Amazing escape room
You should definitely visit this escape room, very nice riddles and puzzles to be solved that include more that one room full of mystery! we had a lot of fun!
29 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
We faced our fears
We waren een uur te vroeg, dat was geen probleem. Er was genoeg te doen: tafelvoetbal, sjoelen en inlezen in het verhaal. Waar gebeurd, dus we konden ons helemaal inleven.
Daarna een uur hard puzzelen, zoeken en proberen tot goede oplossingen te komen.
Helaas kwamen we tijd te kort, had graag de tweede kamer nog een keer gespeeld, er was nog genoeg om te ontdekken.
Wij gaan opzoek naar de volgende spannende kamer.
19 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super avond!
Dit was onze allereerste escape room dus nog geen vergelijkingsmateriaal maar het smaakte absoluut naar meer! Ondanks dat deze wat verder van onze woonplaats lag, hebben we deze gekozen omdat het uit meerdere kamers bestond én vanwege het de lugubere historische achtergrond. De website zag er veelbelovend uit en we zijn niet teleurgesteld! Mooie aangeklede kamers en een paar mooie schrikmomenten beleefd. Jammer genoeg hebben we het, ondanks de aanwijzingen op het laatst, op een paar minuutjes niet gehaald. Maar desondanks een top avond gehad. Absolute aanrader, ben benieuwd naar het vervolg!
13 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuke escape room
Wij waren vrijwel in het begin van de geopende escape room! We waren vriendelijk ontvangen wat ik al een goed begin vond. Je gaat de ruimte in waar je dus 60 minuten de tijd hebt om uit te komen door bepaalde hints. Ik vond het spel en verhaal erg mooi opgezet! Je had genoeg variatie in het spel echt gaaf! Ik vond het een super leuke uitdaging en ik zou heel erg graag in de nieuwe room willen.
12 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Erg leuke ervaring. Gevarieerde puzzels met aantal leuke elementen. Er is een mooie sfeer neergezet waardoor je helemaal in het spel opgaat. Zeker een aanrader!
4 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Meteen vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Duidelijke uitleg. Begonnen met puzzelen wat in eerste instantie wel lastig was. Toch heel haalbaar. Verschillende soorten opdrachten waarin samenwerken erg belangrijk is! Na afloop onszelf terug gezien, erg leerzaam om te zien hoe je het hebt aangepakt en wat je zou kunnen verbeteren!
4 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hier worden zellfs groter kinderen weer klein!!
Wat is dit een gave room, zelfs met de leeftijd van 30-50 is dit een spel waarbij de spanning te voelen is, tot in je tenen.
Van alle kamers die ik tot nu toe heb gehad is dit de leukste.

Wil jij een avond , humor, spanning, horror, hilariteit en kan jij je hersenen laten kraken. Dan is deze room zeer aan te raden. Succes!!
30 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Het was super leuk! Deze escaperoom is zeker een aanrader. Sommige puzzel waren redelijk moeilijk maar konden wel opgelost worden. Doordat er verschillende kamers zijn wordt het spannender. We hadden niet veel tijd over maar we hebben het gered!
29 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We hebben het heel erg leuk gehad bij de escaperoom in Bemmel! Alle puzzels en raadsels super bedacht! En het was zeker niet gemakkelijk eruit te komen, maar het is ons gelukt ;)
14 okt 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ok, kan beter
Prijs was goedkoop, vond ontvangst nog ok maar na-evaluatie wat minder. We mochten kijken naar de video en tussendoor waren ze kamer al snel aan het opruimen voor de volgende groep.
De beelden moesten ook voortijdig gestopt worden omdat de andere groep al binnenkwamen.

Kamer is mooi groot en puzzels soms langdradig.
27 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Heel erg leuke escape room. Leuke puzzels om op te lossen, en erg leuk dat het verschillende kamers zijn
14 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Zeer leuke escape room! Puzzels zitten goed in elkaar, ook erg gevarieerd. Zeker een aanrader!
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!!!
In een woord geweldig! Fijne en vriendelijke ontvangst. Goede spellen over een aantal kamers. Jammergenoeg niet gered binnen de tijd... Maar echt een aanrader!
19 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke en spannende escape room!
Leuk en spannend omdat: meerdere kamers, veel uitdagende raadsels en opdrachten en verrassende ontknopingen! Naderhand kan je jezelf en je plan van aanpak terug bekijken: ook erg leuk om terug te zien! Bemmel is een aanrader!
17 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels en opdrachten
Met een groep vrienden hebben we vorige week de escaperoom in Bemmel bezocht. Na een vriendelijk ontvangst en uitleg begon het avontuur. Niemand van ons was ooit in een escaperoom geweest. Er werd een enorm spannende sfeer gecreëerd met behulp van licht en geluid. Samenwerking was zeker essentieel. Uiteindelijk hadden we nog 4 minuten over, al was het wel zweten geblazen op het laatst. Erge leuke ervaring
26 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en lastige puzzels! Samenwerking vereist. Leuk dat het op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Combi van 2 ruimtes en trap erg goed. Wij hebben gespeeld met 5 personen, gehaald en zonder hints 12 minuten over!
6 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend met leuke puzzels
We moesten erg veel samenwerken, uiteindelijk net gehaald. Erg leuke ervaring.
27 mei 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Samenwerking vereist....
Pluspunten: Je kunt pas ontsnappen als je door 2 kamers gegaan bent, waarbij samenwerking vereist is.
Uitdagende puzzels en erg leuke geluids-licht-schrik effecten.
Goed bereikbaar en gratis parkeerplaats.

Minpunten: Geen klok aanwezig die aftelt. Je weet dus niet hoeveel tijd je nog hebt.
En in ons geval was bij t binnen treden van de eerste kamer de kamer nog niet klaar en zagen we meteen hoe we naar de 2e kamer konden komen. We werden terug geroepen en mochten na een minuutje weer naar binnen. Toch wilden we t puzzelend oplossen ondanks dat we wisten hoe naar de 2e kamer te komen. Helaas merkte ik dat ik er wel door geremd werd. Jammer van dit slordigheidje van de gastheer.

Al met al hebben we een spannend uurtje gehad!
26 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Recentie van dukaat
Pittige puzzels die teamwork en out of the box denken waren echt wel nodig. Wij waren met drie deelnemers, en moesten echt tot het uiterste gaan om alle puzzels op te lossen. Ook erg leuk detail is dat dit op ware gebeurtenissen is gebaseerd.
Spannend, en op enkele minuten net niet gehaald.
Desondanks was het een geweldige ervaring!
26 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend uurtje!
Net niet gehaald... maar wel bijna alle puzzels opgelost en onder de indruk van de entourage en effecten. De verrassende manier waarop je uit de eerste kamer komt en hoe je vervolgens elkaar nodig hebt om samen te werken heb ik nog nergens anders gezien. Leuk ook om het met een gemengde groep te doen. We hadden er een paar dames bij die geen horror gewend zijn. Hun schrikreacties verhogen de sfeer, die van zichzelf al sinister en ‘prettig angstaanjagend’ is. Zeer geslaagd en spannend uur - en ook complimenten aan gastheer Rob voor de ontvangst. Top-uitje!
11 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Gelderland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Zeer uitdagende nieuwe escaperoom!
Allereerst goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. Hartelijke ontvangst door (knappe!) gastheer. Uitdagende puzzels, mooi vormgegeven. Samenwerking is vereist. Ik heb met mijn familie een spannend uur gehad en ik kan iedereen aanraden naar deze escape-room te gaan!