Escape Room Fun Farm

4.61 van 5 sterren (129 recensies) (id:217)
OVER DEZE KAMER (id:525)
Voel je als een echte survivor op het eiland!

Op vakantie naar een zonnig land, wat is er lekkerder dan dat? Dit jaar is Curaçao de eindbestemming. Alle voorbereidingen zijn getroffen, wat kan er nog mis gaan!?

Jullie zijn eindelijk onderweg maar helaas slaat op de heenweg het noodlot al toe. Het vliegtuig stort neer in de oceaan. Gelukkig kunnen jullie naar een eiland in de buurt zwemmen. Jullie zijn allemaal heelhuids op het eiland aangekomen, maar nu begint het avontuur pas écht.

Eenmaal van de schrik bekomen gaan jullie op verkenningstocht en al snel komen jullie er achter dat jullie, op wat palmbomen na, de enigen zijn op het eiland. Jullie survival-skills worden nu écht op de proef gesteld en draait het weer om de primaire levensbehoeftes. Jullie moeten zorgen voor onderdak, water, voedsel en vuur. Lukt het jullie om alleen te overleven op een eiland of kunnen jullie nog om hulp vragen? Zorg dat jullie met je team overleven op dit eiland en probeer hier zo snel mogelijk weg te komen. Lukt het jullie om op tijd van eiland af te komen?

Deze kamer biedt uitdagingen geschikt voor zowel ouders als kinderen en is hierdoor uitermate geschikt voor families.
Info
Capaciteit escape room2-6 personen
Aanbevolen grootte3-5 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage72%
Leeftijdsgrens10+
Puzzel typesPuzzels, raadsels, verborgen geheimen