Escape Room Fun Farm

4.61 van 5 sterren (129 recensies) (id:217)
OVER DEZE KAMER (id:681)
Goud, wie droomt er niet van om hier rijk mee te worden!

Van de 17e tot de 19e eeuw heerste er in veel landen de zogeheten ‘goudkoorts’. Veel goudzoekers dachten snel rijk te kunnen worden met het delven van goud. Ook in Nederland was er een kleine gemeenschap waarbij de goudkoorts oversloeg.
Er zijn dan ook maar enkele voorbeelden van echte goudmijnen, zoals Mijn 308 in Schoorl. Écht veel goud werd er alleen nooit gevonden.

Op 24 september 1869, de dag die te boek staat als Black Friday raakte de gehele beurs ontwricht en kelderde de goudkoers naar beneden. Dit is de dag dat vele mijnen hun deuren sloten en veel mensen van hun goudkoorts zijn genezen.

Tegenwoordig is Mijn 308 omgetoverd tot een toeristische attractie. De mijn bevindt zich 200 meter onder de grond en de gangenstelsels zijn kilometers lang. Zuurstof is beperkt en zo kan iemand maximaal 60 minuten in de mijn overleven.

Durven jullie Mijn 308 te bezoeken en komen jullie buiten voordat de zuurstof op raakt?


Belangrijk! Deze kamer is niet geschikt voor mensen met claustrofobie. Daarnaast dient jullie team redelijk goed ter been te zijn (neem bij twijfel contact met ons op).
Info
Capaciteit escape room2-6 personen
Aanbevolen grootte4 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage40%
Leeftijdsgrens12+
Puzzel typesDenkpuzzels, logica, samenwerken