Escape Room Fun Farm

4.67 van 5 sterren (115 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

2 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top!
Met ons gezin zijn we naar de escaperoom geweest waar we van een onbewoond eiland moesten ontsnappen. Kind van 12,14 en 17 en een volwassenen. Heel goed te doen. Leuke raadsels en je moet goed met elkaar samenwerken om ze te kunnen oplossen. Wij zijn ontsnapt en hadden nog 3 minuut 50 seconden over. Echt voor herhaling vatbaar!
23 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Cursed Pyramid en de Kidnapping gespeeld
Voor herhaling vatbaar :) Helemaal leuk
21 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuk
Leuke ervaring, jammer dat er geen papier lag. Vond de aanwijzingen soms iets te ver gezocht.
20 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The cursed pyramid
Heb samen met 3 vriendinnen the cursed pyramid gedaan. Dit was echt een top kamer met leuke puzzels die ook goed in het verhaal paste. Verder was er een heel fijn ontvangst en kregen we soms tips als we echt vastliepen.
Al met al was dit een topervaring en deze escape room is zeker een aanrader!
19 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape kamer de kidnapping 2 kamers
Tijdens het bezoek aan Fun Farm Schoorl werden wij netjes en gastvrij ontvangen. De kamers waren goed ingedeeld en de puzzels waren op niveau. De typen puzzels waren zeer gevarieerd en waar nodig werden er goede tips gegeven. De prijs/kwaliteit was goed, voor studenten zoals ons.

De enige tip die ik kan geven is om de kamers nog meer in te richten en eventueel special effect toe te passen. Voornamelijk om meer spanning te brengen, het is tenslotte een kidnapping!
19 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Wij hebben survival island gedaan met onze kinderen van 10 en 12 jaar. Echt super leuk. Kleine ruimte maar de puzzels waren prima te doen. Leuke combinaties van dingen hebben ze in deze kleine ruimte gemaakt. Aanrader!
19 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde dag met gezin
Met 2 kinderen, 10 en 13 een leuke escaperoom gespeeld. Kinderen werkten goed samen en we hebben genoten. Uitleg was top en de service was uitstekend! Echt een aanrader voor iedereen
15 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd team uitje JOL-Speelstad
De 1e keer in juli een niet zo leuke ervaring te hebben gehad bij jullie hebben jullie afgelopen vrijdagavond 10 november ervoor gezorgd dat we een super leuke avond hebben gehad. Dank jullie wel daarvoor! We hebben de Survival Island met 1 team gespeeld en de Cursed Pyramid met het andere team. Top escape rooms! We komen zeker nog een keer een poging wagen, deze keer is het 1 team namelijk niet gelukt om eruit te komen.
13 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk spontaan uitje
2 dagen van te voren gereserveerd. Met z’n vieren de escape room the kidnapping gespeeld. We werden leuk ontvangen, en goed begeleid. De wachtruimte is leuk ingericht met allerlei games en leuke zithoeken. De kamer zelf was erg leuk en origineel. De puzzels waren best pittig, maar ook dat maakt een escape room leuk! Wij hebben ruim op tijd kunnen ontsnappen. Erg leuk uitje!
5 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Abraham feestje in combinatie met escape room
Met een gezelschap van dertig personen de 50ste verjaardag gevierd van mijn man. Alles was perfect geregeld van de taart de drankjes en hapjes en natuurlijk de escaperooms. Gezelschap werd door het team onderverdeelt en konden we gebruik maken van vier kamers en was iedereen te gelijk terug voor de borrel.Niemand had dit nog gedaan van ons gezelschap en iedereen kwam enthousiast terug uit de kamers ook al waren ze wel of niet geslaagd. Van diverse mensen gehoord dat ze dit ook een keer met hun kinderen of anderen willen doen. Bediening was ook erg vriendelijk en profecioneel. Een verjaardag om niet gauw te vergeten
4 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sensatie op een hoog niveau
Samen met me ouders, me zusje en haar vriend een escape room gedaan. Je kan bij fun farm nog veel meer doen maar de kamers zijn toch het leukst. Zodra je de kamer in stapt ga je helemaal op in het spel. Geweldig ervaring, veel spanning en sensatie. Mooie kamers en leuke puzzel. Het is wel duur voor een uur maar zeker de moeite waard.
2 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
met een groep collega's van 25 personen een geslaagde middag gehad. Rond 16.00u begonnen met 2 groepen in the kidnapping en het andere deel van de groep ik hou van holland. Na een korte borrelhap/drank een wisseling. Dit is zeer goed bevallen en na afloop met een buffet de middag/avond afgesloten. Fijn dat alles op 1 locatie kan en de afwisseling spel en escape room is voor de groep ook goed bevallen. Een aanrader.
14 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, hartelijke ontvangst
Leuk dat er 2 identieke escape rooms zijn, waardoor een wedstrijd mogelijk is: wie komt het verst. Ook veel andere (buiten)activiteitenmogelijk. Maar bovenal de hartelijke ontvangst en soepelheid verdienen lof
5 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd bedrijfsuitje
Wij van Elma Media hebben met twee teams tegen elkaar gestreden om als eerste de room uit te komen, helaas beide gefaald maar wel een leuke avond gehad!

Na de escape room nog heerlijk gebarbecued, aanrader voor bedrijfsuitjes!
4 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie uitje
Zijn met familie naar Escape room geweest. Mooie gelegenheid om actief bezig te zijn en lekker na te praten/ zitten. Mogelijkheid aanwezig om dmv twee dezelfde kamers als teams tegen elkaar te spelen.
Ontvangst, verzorging en bediening was goed. Vriendelijk personeel. Leuke en uitdagende kamer (kidnap).
29 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Warm Welkom
Wij hebben met ons team een gezellige middag gehad bij jullie.
Goede ontvangst en begeleiding top geregeld.
Van te voren niet kunnen bedenken hoe leuke ervaring dit is geworden.
Goed voor de team spirit. En jullie zitten op een top locatie gezellige sfeer. Warm Welkom gevoel.
Groeten en wij zeggen het voort!
16 jul 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Escaperooms waren super leuk, ook tof dat we in 2 teams dezelfde kamer konden doen met exact dezelfde opdrachten. Wat wij erg jammer vonden was dat er niemand aanwezig was in de ruimte waar je iets kon drinken/eten. We moesten op zoek naar personeel. na die gevonden te hebben iets gedronken en daarna ieder team naar de escape room. Na afloop wilde we ook nog een drankje nemen maar ook toen weer niemand aanwezig in die ruimte. Na even gewacht te hebben besloten om samen naar huis te gaan en daar nog wat te drinken met elkaar. Wat wij heel erg vervelend vonden was dat de toiletten zo verschrikkelijk vies waren overal papier de vloeren zeiknat waardoor 1 van ons bijna onderuit ging, toen we dat gingen melden kregen we te horen: ja er zijn heel veel kinderen en dan gebeurd dat. Maar ze zouden gaan kijken. Dat was voordat wij de escape ingingen toen we terug kwamen zag het er nog net zo uit. We hoorde meerdere klanten erover klagen. Heel erg jammer want het is een super locatie met super leuke kamers!
11 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal leuk!
Ik heb zowel the cursed pyramid gespeeld als the kidnapping. Beide hele leuke kamers! Het meest recentelijk heb ik the cursed pyramid gespeeld en daar ben ik dan ook heel enthousiast over. Mooie kamer met onverwachte wendingen. We werden begeleid door een hele leuke en enthousiaste host. Al met al een leuke ervaring die voor herhaling vatbaar is.
10 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Ik heb hier twee kamers gespeeld! The kidnapping en the cursed pyramid. Allebei super leuke kamers met puzzels die voor iedereen geschikt zijn! Maar ik ben toch echt wel een fan van the cursed pyramid. Wat een te gekke sfeer heeft de kamer!!

Ontvangs, prijs en sfeer zijn top! Ik kom zeker terug.
10 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend - Kidnappingroom
Een leuke ervaring om met collega's en vrienden op te pakken. Verrassende oplossingen ;-)
10 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Cursed Pyramid
Wat een geweldige kamer. De vormgeving en de puzzels waren origineel. Ook de introductie door de host was helemaal in orde.
Hierdoor een spannend en sensationeel uur ervaren en ook nog ontsnapt.

Bedankt voor alles.
9 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
The cursed pyramid
Super leuke kamer, word direct in de sfeer gebracht door de host. Gelijk bij binnenkomst spanning en sensatie. 1 top kamer. Zeker een aanrader!
Ook gezellige plek voor een leuke naborrel
10 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top verjaardagscadeau
Ik heb de espace room: survival island van mijn vriendinnen als verjaardagscadeau gekregen en vond het super! In het begin was het lastig te vinden omdat er meerdere parallelwegen lopen. Maar we werden spontaan ontvangen, leuke puzzels en natuurlijk weten te ontsnappen :)
8 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top Escaperoom!
Het leuke aan deze Escaperoom is dat er twee identieke zijn, zodat je met grotere groepen tegen elkaar kan strijden. De puzzels waren spannend, niet al te moeilijk en leuk, ook het verhaal was goed opgezet. Gelukkig zijn we er ook uit ontsnapt! Weer een top ervaring, ik ben van plan om de overige twee escape rooms die ze hebben ook te doen.
Daarnaast zeer goed ontvangst. Mooie ruimte met genoeg vermaak!
29 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
een unieke ervaring
Een van de jongens is slecht te verstaan en dat is voor aanwijzingen wel lastig. Ik deed deze kamer voor de 2de keer maar weer niet ontsnapt.
Blijft een geweldige ervaring.
Idee: Maak buiten ook een terrasje zodat je ook lekker buiten kunt wachten.
26 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk familie uitje
Wij waren met 10 personen en hebben in 2 groepjes van 5 tegen elkaar gestreden in 2 identieke (Kidnap)rooms. Helaas hebben beide groepen het niet gehaald binnen de maximale tijd maar het was ontzettend leuk om te doen.
Ook het nakaarten heeft nog lang geduurd omdat we dezelfde opdrachten hadden. Kortom, een hele geslaagde ochtend gehad.
25 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd
Wij hadden een afspraak gemaakt om langs te komen en werden zeer goed ontvangen en te woord gestaan.
Alle wensen die wij hadden konden gerelgeld worden.
Op de dag zelf werden wij ook goed ontvangen en alles was perfect voor elkaar.
Kortom wij zijn zeer te vreden en hebben erg genoten.
22 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
gezellige familie locatie
De locatie van de funfarm is erg leuk, ook de ontvangstruimte biedt veel vertier en gezelligheid voor de hele familie. De kamer zelf was soms een beetje gekunsteld en sommige onderdelen werkten niet helemaal zoals het eigenlijk zou moeten, dat was jammer. Verder hebben we een topmiddag gehad in een uitermate leuke omgeving!
22 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
De escape room zat goed in elkaar en was leuk om te doen. Het enige jammere was dat de techniek ons op het allerlaatst in de steek liet.
De vraag blijft dan ook: zijn we ontsnapt of niet?
3 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke escape room survival island
Goede ontvangst, vriendelijk behulpzaam personeel. Wij hadden de Survival Island room en alhoewel het maar 1 kamer was zat er wel genoeg variatie in qua puzzels. Iedereen had wel wat te doen. Helaas net niet gehaald maar met behulp van aanwijzingen kwamen we toch heel erg ver. Neefje van 9 was mee en die vond het ook leuk en kon genoeg meedoen om entertaint te blijven
1 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Na meerdere Escaperooms gespeeld te hebben kwam ik terecht bij Escape Room Fun Farm. Mooie locatie en een toffe ontvangstruimte waar genoeg te doen is voor en na het spelen van de kamer (spelletjes, een bar waar je kan eten en drinken). Ik heb de kamers: The Kidnapping, The Cursed Piramid en Survival Island ondertussen gespeeld bij de Fun Farm. De kamers zijn leuk in elkaar gezet waar genoeg te doen is voor iedereen . Ook de puzzels zijn niet te makkelijk waardoor het spel de gehele 60 minuten spannend en uitdagend blijft. Voor de rest spontaan personeel die echt de tijd voor je neemt en je goed begeleid waardoor je echt in het spel komt te zitten. Ik kom zeker terug als de nieuwe kamers gebouwd zijn.
25 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escape room
Leuke locatie, gastvrije ontvangst. ook leuk voor familie uitjes icm een buffet. naast de escape rooms kun je ook buiten activiteiten doen. Er is ook een leuke escape room voor de kinderen.
24 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gezellig
Leuke middag gehad bij de Fun Farm in Schoorl. Heel knap hoe ze zulke kamers kunnen bedenken. We hebben "the cursed piramid" proberen op te lossen. Een zeer verrassende kamer. Na afloop kun je gezellig nog wat drinken. Er lopen zeer enthousiaste mensen rond die trots zijn op hun Fun Farm. Zeer aan te raden.
24 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
heel geslaagd kinderfeestje
met een groep van 10 meiden van 10 jaar een middagje bij Fun Farm doorgebracht. 2 groepjes gemaakt en een wedstrijdelement er in, succes gegarandeerd. Escaperoom en speurtocht, afsluiten met patatjes en een snack. Ze vonden het allemaal erg leuk
24 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wij hebben de Cursed pyramid gedaan. Erg leuke interactieve kamer! Met redelijk wat hints toch net optijd ontsnapt. We komen zeker nog eens terug voor de andere kamers
23 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Helemaal top, goeie sfeer en leuke kamers. Vooral die bedrijfsleider is heeel leuk
21 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie
Al heel wat kamers gedaan, maar deze locatie en kamers zijn top.
De kipnapping. Surviale island (tijdelijk) en cursed piramid allemaal helmaal gaaf. Zeker de Cursed Piramid staat na 14 kamers gedaan te hebben boven aan. Zeer actief en verrassend qua puzzels en qua uitdaging en aankleding, zeker een aanrader. We waren met zes personen en allemaal hadden wij ons eigen (positief) verhaal over de kamer en dat is een goed teken.
En na afloop nog een lekker drankje en/ of hapje.
We kunnen niet wachten op de volgend kamers.
21 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, gezellig en gastvrij!
De kidnapping als onze eerste kamer gespeeld. Wat een ervaring super gaaf in elkaar. Afgelopen week de the cursed piramid gespeeld.
Van de 14 kamers die we in de kop van noord holland hebben gespeeld staat deze op 1. De ervaring, puzzels en de aankleding super. Verhit en vermaakt zijn we ontsnapt uit deze kamer.
Verder bij fun farm een goede gelegenheid om na de kamer nog even gezellig na te kletsen en heel gastvrij.

21 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wauw
Ik had via fb de kamer 'the cursed pyramid' gewonnen voor 6 personen. We waren nog niet eerder bij Fun Farm geweest dus hadden geen verwachtigng van wat we zouden krijgen. Het was in 1 woord geweldig! Dit was echt een geweldige kamer en de hele entourage van Fun Farm zorgt ervoor dat we terug komen voor de andere kamers! We waren op tijd dus zijn eerst gezellig binnen een drankje wezen doen en hebben een potje gedart, toen de kamer (jaaaaa we hebben m gehaald!) en daarna nog gewoon een tijd buiten gezeten in het zonnetje met uitzicht over de weilanden, heerlijk! Echt een aanrader!!!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
1000ste bezoekers
Ha dat was nog eens een verrassing vandaag. We gingen met de familie ( 16 personen) naar Schoorl om er een escape room te doen.
We werden goed ontvangen en werden meteen al in de sfeer gebracht.
Een ontvoering!
En daar sta je dan in een kamer, met puzzels en heel veel slotjes.
Maar na een stroef begin begint de samenwerking dan toch op gang te komen, en ja hoor de eerste puzzels worden opgelost.
En als onze trein dan eenmaal op stoom komt......
Ontvoering opgelost binnen een uur. Worden we onthaald met champagne en confetti etc......gaat dat altijd zo?
Nee...........we blijken de 1000e bezoekersgroep te zijn en worden uitgebreid in het zonnetje gezet. Hoe leuk is dat?
Wij hebben genoten van deze uurtjes en het is voor herhaling vatbaar. Met dank aan de crew van de fun farm, die er voor gezorgd hebben dat wij een leuke dag hadden.
O ja, ook de kleineren onder ons konden hun eigen escape room doen. Zij konden op wat schermpjes gevolgd worden door de ouderen, die zagen hoe zij alle puzzels wisten op te lossen en binnen de tijd de escape room konden verlaten.
Fun farm, bedankt!!
10 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Weer een super leuke avond gehad!
test
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Wij hebben op 1 april met onze vriendengroep verdeeld over 2 teams tegelijkertijd dezelfde escape room gespeeld. (Kidnapping). We vonden allemaal dat er veel variatie in de puzzels/opdrachten zat. Er was genoeg te doen, ondanks dat de room maar uit 2 kamers bestond.
3 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig partijtje
Wij hebben het partijtje van onze zoon hier gevierd. Hij is 10 jaar geworden. Ze vonden de escaperoom prachtig. Binnen drie kwartier waren ze eruit. Daarnaast hebben ze in de huiskamer spelletjes gedaan en nog een buiten activiteit. Al met al een super geslaagd feest.
3 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige familie reunie in de Fun Farm in Schoorl
Met 34 personen hebben wij op 1 april een reunie georganiseerd bij de Fun Farm in Schoorl.
Verdeeld over 6 groepen, hebben we in 2 etappes, een van de escape-rooms gedaan. De achterblijvende groep had voldoende mogelijkheid om zich te vermaken. Zo is er een poolbiljart, dartborden maar vooral het spel Mega jenga was een hit!
Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam.
Iedereen heeft deze avond een top-feest ervaren.
3 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super bedrijfsuitje!
Spannend ingerichte kamer met leuke puzzels waar je toch wel voor moet nadenken. Zeker voor een bedrijfsuitje is dit super! Veel teamwork nodig.
1 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Survival Island
Originele kamer, mooi ingericht, leuke puzzels. We hebben een leuke middag gehad.
28 mrt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond gehad!
Wij waren met 7 personen en hadden een teamuitje. Leuk ontvangst en ze nemen alle tijd voor je. Sfeer zou nog wel iets aan gedaan kunnen worden, heeft een beetje een hoog kantinegehalte. Escaperoom heel erg leuk! Goed in elkaar gezet en leuke opdrachten. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!
26 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer escape room, werkt nu al verslavend
Dit was onze eerste keer en de verwachtingen waren hoog maar dat hebben ze zeker ook waargemaakt.
Hele leuke ervaring...en kijk al uit naar de volgende keer.
25 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje
Met 4 meiden van 10 jaar de Circus kamer gedaan en ze waren super enthousiast! Soms werd er iets te snel een aanwijzing gegeven waardoor we er ook redelijk snel uit waren. De meiden hadden zo nog uren door kunnen gaan.
Zeker voor herhaling vatbaar bij nieuw thema.
16 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
deen schoorl uitje
Leuk uitje, beetje duur maar wel gezellig ingericht en interessante rooms.
28 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Weer een fijne ervaring rijker.
Twee rooms gespeeld. Dames met kind in de Winter Wonderland en de mannen in de Cursed Pyramide. Dames hebben de kamer uitgespeeld met wel 1 sec over ! en ook de Cursed Pyramide hebben we uitgespeeld. Bijzonder leuke kamers, met geen al te makkelijke puzzles maar wel goed oplosbaar. Vooral het samenwerken aan de oplossingen was erg leuk.
24 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Kidnapping Room
Gisteren voor de eerste keer met ons gezin een escape room bezocht en meteen een super gave en uitdagende gevonden in de vorm van The Kidnapping room! Spel zat goed in elkaar en de begeleiding eromheen was top. Leuke locatie, ook als je niet in de room bent is er genoeg te doen. Wij komen zeker terug om de andere kamers uit te proberen !!

4 sterren voor de prijs/kwaliteit omdat ik de escape rooms sowieso over het algemeen vrij prijzig vindt. Dit geldt dus niet alleen voor deze locatie.
23 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nog 3 seconden op de klok: we zijn er op tijd uit!!
Erg cool! Locatie is perfect! Wat een ervaring: 3 seconden voor de deadline ontsnapt! Buiten stormt het: ideale activiteit! Zeker met de gezellige boerderij om nog lekker ern drankje te drinken, een hapje te eten, potje te poolen of te darten!! We komen zeker nog een keer terug!!
15 feb 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Nog niet helemaal af wel super leuk!!
Wat lachen!! Tegen elkaar een escaperoom doen.
De kipnapping is een leuke afwisselende kamer met veel heel veel puzzels!! Met z'n tweeen net ff te veel waardoor de kans dat je ontsnapt vrij klein is. Hadden we de kamer gedaan met elkaar (dan met z'n viere ) ipv tegen elkaar en dus met z'n 2en per kamer hadden we het zeker gered!!
Kamer zelf was super alleen de rest eromheen (de hal waar de kamers zitten en de ontvangsruimte) nog niet af.... denk als je hier over een half jaar weer komt je een super leuke all in experience hebt!!
6 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinder escaperoom Circus
Wij hebben met een kinderpartijtje de kinder-escaperoom gedaan met een groep van 6 9-jarigen. Het was fantastisch, aldus de kinderen.
4 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring
Leuke kamer die goed in elkaar gezet is.
Nu de andere kamers hier nog maar snel ontdekken en ervaren.

31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader
Afgelopen zaterdag de Kidnapping room gedaan met zowel beginners als meer ervaren "Escape-roomers". De kamer zit erg goed in elkaar, moeilijke puzzels, leuke verbanden.
Medewerkers zijn erg enthousiast.
Zowel voor als na de escaperoom kan je heerlijk nazitten met wat te eten en te drinken. Ook kan je darten of poolen.
30 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top middag gehad bij Escape Room Fun Farm!
Met een vriendengroep van 11 personen de Kidnapping geboekt. Super goede ervaring aan over gehouden! Ontvangstruimte zag er strak uit en personeel was enthousiast. We hadden 2 keer dezelfde kamer gespeeld, hierdoor was het niet alleen een strijd tegen de klok, maar ook (vooral) tegen elkaar! De kamer zat erg goed in elkaar. helaas bleek achter af wel dat wij het niet hadden gehaald en de andere groep wel...
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke middag gehad bij Escaperoom Fun Farm
Met 10 man gingen we naar de escaperoom, we hadden twee dezelfde kamers geboekt zodat we tegen elkaar konden strijden.
We kregen een aantal tips toen we in de room waren, dat was erg fijn. Voor ons allemaal was het de eerste keer dat we naar een escaperoom waren en iedereen vond het erg leuk!
Na de escaperoom hebben we gezellig in de lounge gezeten. We konden poolen en darten, dat was erg gezellig! We konden drinken bestellen en alles werd bij elkaar op de bon gezet.
21 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer en aardig en enthousiast personeel.
Voor een bedrijfsuitje een eerste ervaring met de escaperoom. We kregen de zelf gemaakte Cursed Pyramid Room. In een woord: Fantastisch!

Enorm genoten en zeker een aanrader!
16 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Schoorl
Wij hebben deze escape room gedaan tijdens ons bedrijfsuitje, we speelden met twee teams tegen elkaar, wat een leuke strijd geeft!
De room was ontzettend goed opgebouwd, zeker niet makkelijk maar des te leuker is het dan wanneer alles puzzels met het team opgelost zijn. Leuk en vriendelijk personeel.
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The kidnapping
De ervaring was goed, de escaperoom was zeker niet te makkelijk! Fijn dat er af en toe tips gegeven werden. Personeel is zeer vriendelijk, alles was goed geregeld.
16 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
The Kidnapping
Heel goeie escaperoom!
Verrassend thema, boeiende puzzels en iedereen had iets te doen.
Ook voor onszelf leuk om te merken dat, hoe meer Escaperooms we spelen, we als team steeds beter op elkaar ingespeeld raken: geldtransactie onderschept, knulletje gevonden en ontsnapt met nog een minuut of tien op de klok. Gaaf!
Het geluid btw in de ontvangstruimte is, als het druk is, wel wat schetterig.
6 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Cursed Pyramide
Geniale escaperoom, waarin de werkelijkheid dicht benaderd wordt, wat je in deze kamer allemaal tegenkomt. De wijze waarop het oplossen van de diverse opdrachten, raadsels, wordt gekoppeld aan het doorgaan tot het (mogelijk) vinden van de oplossing, is op werkelijk geniale wijze bedacht. Moeilijk, verbazingwekkend, maar tegelijk zeer vermakelijk en uitdagend gemaakt, werd het een zeer geslaagde ervaring met weer een andere escaperoom bij de Funfarm.
3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Cursed Piramid
Wat een fantastische kamer!
We hebben enorm genoten. Je valt van de ene in de andere verbazing.
Zeker een aanrader. De mooiste kamer die wij tot nu toe gezien hebben. Leuke ruimte ook om ervoor of erna even te zitten.
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig familieuitje
Fantastische middag gehad met de hele familie. Uitgebreide en zeer goed verzorgde lunch en leuke battle tegen elkaar gespeeld in een spannende escape room. Er werd heel goed meegedacht om een mooi arrangement samen te stellen zodat we met de hele familie konden genieten van ons kerstuitje. Gastvrij, gezellig en spannende kamers. Een aanrader!
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima vermaakt en aardige mensen
Knap moeilijke kamer (kidnapping) maar erg veel fun gehad.
Net als bij andere escaperooms is kleurenblindheid wel echt een nadeel bij het oplossen van de puzzels dus zorg ervoor dat er iemand in je team niet kleurenblind is! Personeel was erg vriendelijk, voldoende (gratis) parkeergelegenheid, prima locatie.
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fun Farm - The kidnapping
Enthousiaste ontvangst en duidelijke uitleg. Gezellige ruimte om voor en na het spel te zitten en wat te drinken. Veel verschillende spellen in de kamer met redelijk hoog niveau. Doordat er 2 dezelfde kamers zijn een extra wedstrijdelement. Ontsnapt met slechts een paar minuten op de teller. Zeker een aanrader!
31 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom funfarm schoorl
Prima ontvangst. Leuke uitdagende puzzels.
29 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The kidnapping
Leuke en uitdagende puzzels.
Helaas niet gehaald.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Winter Wonderland
Voor de eerste keer een escape room gedaan, we hebben heel erg genoten. Leuke puzzels. Alleen moet er misschien worden aangeven dat de reserve sleutel de reserve sleutel is (met bijvoorbeeld een kaartje eraan) voor de mensen die even vergeten dat het de reserve sleutel is ;).
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Kidnapping
Een super fijn ontvangst. Heel vriendelijk en gezellig. De kamer was zeer uitdagend. Er mag alleen iets meer een rode draad in. Er waren wel veel leuke en verschillende puzzels.
Napraten was ook mogelijk en er waren leuke activiteiten.
Echt een aanrader.
24 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Nieuwe kamer
Nieuwe kamer; The Cursed Pyramid. Super mooie aankleding en leuke puzzels. Zit goed in elkaar. Ook leuk voor ervaren escape room spelers!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super! Leuk! Hartelijk!
Hele leuke ervaring! Hele mooie Escape Room. Alles top; ook eten en ontvangst.
18 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk met je collegae!
De ontvangst is hartelijk en de ontvangstruimte is super! Gewoon ff aan de bar, of een statafel of heerlijke chesterfield bank! Sfeertje hoor. Biljarten, darten, kletsen, koffie met gebak, kortom, prima start.

Duidelijke uitleg van het spel (onze eerste keer) en een gafe kamer! Helaas ons niet gelukt... Supergaaf.
15 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top afdelings uitje
Met 3 afdelingen (6 teams) van ERIKS de Escape Room Fun Farm gedaan. Super leuke room die goed in elkaar zit. Verschillende soorten puzzels. Daarnaast erg leuk dat we het met teams tegen elkaar kunnen doen (2 gelijke rooms) zodat het battle element er nog meer uit kwam.
Echte aanrader. 1 van de 6 teams kon ontsnappen.
10 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topvermaak
Eindelijk dan The Kidnapping bezoeken, mijn eerste escaperoom ervaring! We werden heel persoonlijk ontvangen door Roy. De uitleg was duidelijk. De hints tijdens ons spannende puzzeluur vonden we erg fijn en hadden we duidelijk nodig. Helaas zijn we niet vrijgekomen. Het nazitten in de sfeervolle ruimte was erg gezellig. We zijn er met zijn vijven unaniem over eens: de Egyptekamer gaan we ook doen!
5 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Fun Farm
Mooie locatie, leuke uitdagende escape room.
25 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
verrassend
Geen idee wat mij te wachten stond, maar wat een leuke en intensieve bezigheid. Zeker de moeite waard
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom, leuke locatie
Leuk ingerichte kamer met puzzels die met gezond verstand goed op te lossen zijn. De elektronische interactie met puzzels en resultaten geeft de ervaring een 'high tech' tintje.
Voor en na het spelen van de kamer is er gelegenheid voor wat consumpties in de mooie ontspanningsruimte. Daar hangt een 'Wall of Fame' en een 'Wall of Shame' waar jij en je groep met een groepsfoto op mogen prijken (plek afhankelijk van het resultaat). Dit zet een gezonde druk op de werksnelheid.
22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig genoten
Vriendelijke ontvangst
Geweldige ervaring om met 4 vriendinnen, andere 4 zaten in de andere room, dit avontuur aan te gaan
Voor de meeste van ons de 1 ste keer
Wil graag terug om het af te maken .... Zo leuk
Wie verzint zoiets? Geweldig
Ik spreek namens alle 8 de vriendinnen
21 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg geslaagd kinderfeestje
Een groepje van 6 meiden tussen de 8 en 10 jaar vonden het een leuke, spannende en uitdagende ervaring. Er werd een beroep gedaan op samenwerking en probleem oplossend vermogen.
Een aanrader!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super vrijgezellenfeest
Voor iedereen de eerste keer, maar een super gave ervaring!! Ontvangst was zeer gastvrij, een gezellige bar met gezellige zithoekjes en ook daar leuke mogenlijkheden van darten tot poolen. Goede catering mogenlijkheden zoals een uitgebreid koud borrelplankje. De uitleg was duidelijk en in de kamer was alles ook prima voor elkaar.

Onze vrijgezel heeft genoten en wij allemaal!! Zeker een aanrader
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Hele goede escaperoom
Wat een prima escaperoom. Het begon al bij de mailwisseling vooraf. Snelle reacties en prima meegedacht. Deze escaperoom biedt ook nog iets dat volgens mij uniek is, namelijk twee identieke kamers zodat je met twee groepen tegen elkaar kunt spelen. Nog meer spanning dus. De kamer die wij gedaan hebben zat goed, duidelijk en logisch in elkaar. Het was lastig, maar nergens hadden we het gevoel dat het onlogisch was. We zijn met een groep ontsnapt en een groep is niet ontsnapt. Toch hadden we allemaal een prima ervaring. De ontvangstruimte is riant en gevuld met leuk tijdverdrijf. De aanwezigheid van catering is een plus en het vriendelijke personeel ook. Al met al een topescaperoom.
12 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super leuke kamer!!!!
we kwamen binnen en het begon al goed! Er werd een drankje aangeboden. We konden beginnen. We kregen een kort filmpje te zien waarbij het onderwerp van de kamer werd gegeven. Hierdoor kregen wij op een leuke manier te weten waar het hele verhaal over ging. De kamer zelf was helemaal top! alles liep goed in elkaar over, en er zaten super leuke puzzels tussen! Deze kamer is echt een aanrader!!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg gave kamer
Met 6 mensen deze kamer gedaan. Vriendelijke ontvangst. Mooie ontvangstkamer. Escaperoom zelf leuk in elkaar gezet. Eerder kamers gedaan waar we niet uitkwamen. Deze kamer lukte ons als groep net aan binnen de tijd. 2 minuten over. Nadien nog even lekker hangen, kletsen en wat spelletjes spelen. Niet het gevoel dat je na de kamer meteen weer weg moet, maar fijne sfeer om nog even na te kletsen. Al met al veel plezier gehad! Wij komen zeker terug.
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wat een gave kamer was dit! Originele raadsels, onverwachtse zaken en lekker uitdagend. De hal waar je kunt zitten is ook erg gezellig. Ik kom zeker terug!
16 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een zinderende ervaring
Bij aankomst verwachtten we niet veel van deze escape room, omdat het vrij afgelegen in een schuur ligt. Echter, was de room zelf top. Er zaten veel verschillende elementen in, zoals rekenen, raadsels en slotjes. We moesten echt goed samenwerken en de elementen waren van een uitdagend intellectueel niveau. Wij raden deze escape room locatie zeker aan en kijken uit naar wanneer de nieuwe Egypte room af is :-)!
15 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Crazy Circus
Een hele leuke kids room met soms best moeilijke puzzels voor ze. Zeer de moeite waard om deze room te bezoeken en hem te proberen oplossen. De kinderen hebben genoten,
8 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning, actie en hilariteit in 1 uur
Wat een gave ervaring hebben we hier gehad bij Fun Farm in Schoorl!
Leuke, ontspannen locatie en erg relaxte ontvangst. Het spel was erg uitdagend en zeer gevarieerd, leuk hoe het in fasen opgelost kan worden ! En we hebben het mysterie opgelost, binnen de tijd. Echt gaaf, dit gaan we zeker snel herhalen!!!
8 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een gave escaperoom!!!
Na een gezellig ontvangst door enthousiaste jongens werden we de escaperoom ingeleid! Wat een toffe missie! Zat super in elkaar! Echt een aanrader voor een gezellige middag!!!
18 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Ik heb al verschillende escape rooms gespeeld en deze is weer een echte aanrader! Kamer is leuk voor beginners maar ook ervaren spelers. Kamer zit goed in elkaar en leuke puzzels en verhaallijn. Ontvangst ruimte is ook erg gezellig, na de kamer nog gezellig met Roy van het personeel gezeten. Heel leuk om nog even te blijven hangen voor een drankje.
17 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The kidnapping
Erg leuk, uitdagend, ontzettend genoten maar dat is niet moeilijk met wat gekke wijven;)
16 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Bitches escaped again!
Vanavond The Kidnapping gespeeld bij FunFarm en wat is dat een aanrader!! Hele leuke kamer om te spelen en zeker ook niet te makkelijk. De kamer is leuk in gedeeld en de puzzels zijn goeie nadenkers!
De locatie vind ik ook echt geweldig om al lekker in de sfeer te komen!
Al met al een aanrader en ik ben erg benieuwd naar jullie volgende kamer!
16 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs leuke kamer!
Na al verschillende escape rooms te hebben gedaan zoeken wij een kamer die ons uitdaagt. The kidnapping met een moeilijkheidsgraad van 4 sterren heeft een breed scala aan verschillende puzzels die voor zowel een beginner als gevorderde Escaper goed te doen moeten zijn. Tegelijkertijd ben je absoluut niet zomaar uitgekeken op deze kamer en ontdek je steeds iets nieuws. Dit was zeker weer een leuke ervaring en ik raad mensen dan ook zeker aan om deze te proberen!
16 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Echt top!
Bij deze wéér een top van een escaperoom...goed in elkaar gezet en zeker niet te makkelijk voor ons team. Zeker een aanrader! Mvg Wendy uit Alkmaar
16 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Met 5 meiden deze kamer gespeeld. Super leuke kamer met veel verschillende leuke puzzels en raadsels. Een kamer die niet te makkelijk is met leuke verassende wendingen. Zeker een aanrader!
16 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ervaring
Voor het eerst Escape room gedaan. Met twee teams tegelijk. Jammer genoeg net niet gehaald maar zeker voor herhaling vatbaar!
16 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging genoeg
Ondanks dat we het op een paar minuten na niet gered hebben, vond ik de uitdagingen afwisselend en uitdagend. Op één puzzel na hebben we het niet kunnen halen. Het is een leuk uitje om te doen met 4-12 personen
9 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room schoorl selectie uitje voebal
Vriendelijk personeel! Allemaal goed geregeld en het spel was ook super leuk! Leuke puzzels
9 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
We hebben ons best gedaan!! En we hebben ons vermaakt
9 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room fun farm Schoorl!
We hebben ons best gedaan, maar helaas had ik teveel slechte teammaten! Volgende keer betere maten meenemen, leuke activiteit!
9 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Frustrerend en leuk
Prima escaperoom, wel een beetje jeugdhonksfeer in de rest van de accommodatie, maar dat kan ook aan de andere groepen gelegen hebben :-)
9 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Super leuke kamer. Erg goede opdrachten.
5 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Superleuke ervaring, goede uitleg en leuk spel! Echte aanrader!
5 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room fun farm
Fantastisch!! Helaas niet gelukt om er uit te komen zal meer aan de gezelschap gelegen hebben dan aan de escape room zelf!! Hahaha zeker een aanrader!!
5 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fun farm Roy!
Gezellig een dagje weg met de arme jongens van Texel!
Even met roy gebeld en we konden gelijk beginnen!!
Leuke escape room, met een goed verhaal!
Helaas zitten we nog opgesloten!
5 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Leuke ervaring ik zeg doen.
31 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring!
Met z'n vijven hebben we de kidnapping gedaan bij de fun farm. Het was voor ons allemaal de eerste keer, maar het was echt een hele leuke ervaring! Heel klantvriendelijk en leuk opgezette kamers!
31 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super aan te raden escape room!
Eerste keer in een escape room en was erg leuk! Het personeel was erg klantvriendelijk en de tijd vloog voorbij. Al bij al dus een super ervaring en zeker aan te raden!
31 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend uitje
Hele leuke escape room! Wel hadden wij het nog nooit eerder gedaan, dus wisten we niet goed wat we moesten verwachten. Het was erg uitdagend, erg leuk om te doen!
31 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!
Samen met de meiden de 'kidnapping' escaperoom gedaan. Het was echt heel leuk met puzzels waar zeker goed bij nagedacht moet worden. Helaas niet 'ontsnapt' maar het was dan ook de eerste x. Zeker een aanrader!
27 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Kamers zitten echt goed in elkaar, super gezellige sfeer en enthousiaste medewerkers!
Zeker een aanrader en in mijn ogen leuker als Alkmaar!
15 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke/goede Escape Room
We werden super ontvangen! Leuke mensen en je kan lekker zitten als je even moet wachten. De kamer was leuk en uitdagend! Helaas wel één hintje nodig gehad maar wel ontsnapt. Zeker een aanrader om een keer heen te gaan.
9 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Fun Farm
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Hele leuke nieuwe escape room!
Leuke ontvangst ruimte met spelletjes, super gezellig!
Echte aanrader!