Escape Room Down The Hatch

4.95 van 5 sterren (184 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

18 sep 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Memorabel
Niet de eerste kamer die ik gespeeld heb, wel de eerste keer dat ik me geroepen voel om een review te schrijven. Voor de rest van mijn teamgenoten was het een nieuwe ervaring, maar ze pakten het erg snel op, terwijl de puzzels toch vrij uitdagend waren. Maar met grondig zoeken, logisch denkwerk, wat rekensommen, teamwork en enkele goed getimede hints kom je er wel. Het verhaal is meeslepend, de ruimtes prachtig en de gastheren weten precies de juiste snaar te raken. De toegevoegde jump scares en techniek zorgden al helemaal voor een fantastische dag waar we niet over uitgepraat raken. Het enige dat ik beter vond aan hun eerste (ook al geweldige, maar niet meer bestaande) kamer Down the Hatch was dat de ontvangstruimte daar ook in de juiste sfeer aangekleed was en dat je door de overalls nog meer in het verhaal kwam. Voor de rest hebben ze zichzelf ruimschoots overtroffen, op naar Flight 815! En kennelijk is er zelfs al een vierde kamer in aanmaak...
17 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zo genoten
Voor mij de eerste keer een escape room voor mijn kinderen,schoonzoon en echtgenoot niet.
Conclusie na de 80 minuten is dat wij niet kunnen communiceren,niet naar elkaar luisteren en veel te chaotisch zijn om deze geweldige escape room te kunnen oplossen.
Maar wat een prachtige kamers met zoveel gave opdrachten en met prachtige effecten.
We hebben zo genoten en gelachen dat we zeker nog een keer terug komen.
Al is het alleen maar zodat onze dochters weer steeds in mijn armen springen van angst ????????????????
15 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wederom GEWELDIG
Het was weer heel goed geregeld!
Wat een top-tent is dit. Kan niet wachten tot de volgende kamer klaar is. Ook hier zijn we niet uit gekomen, maar het ging al neter als de vorige keer.
Helaas dit keer alleen geen foto ????
8 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!
Wederom een uitdagende, vernieuwende escaperoom van Down the Hatch. De aankleding is weer perfect in orde. Ook de puzzels passen mooi in het verhaal. Echt weer een ultieme beleving!
24 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Flight 815
Geen ervaren escaperoomspelers, maar wat hebben wij gelachen en genoten van deze kamer. 80 minuten lang de ene na de andere verrassing, bij lange na niet de kamer uitgespeeld, maar absoluut een aanrader, ook voor de meer ervarene spelers. Wij hebben genoten.
20 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supergoede room
Geweldig ontvangen en supergoede puzzels en special effecten!
12 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Bizar goede escape
Wij hebben met heel veel plezier gespeeld. Bizar goede escape, met veel wow momenten en verassende speciale effecten. Je krijgt waar voor je geld omdat je bijna je hele speeltijd nodig hebt, maar ontsnappen is zeker mogelijk (wij hadden hem op 1 min niet gehaald).
25 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Twee hele goede kamers, de puzzels waren wat uitdagender dan gemiddeld, dus als je er eenmaal achter bent wat je moet doen, was het soms ook echt nog even puzzelen.
The cooper case is een afwisselende kamer met veel verschillende soorten puzzels.
Flight 815 is echt een ervaring! De aankleding van de kamers is geweldig!
18 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Flight 815, geweldig!
Naar mijn mening de beste kamer van Nederland. We hebben alle kamers gedaan en ze waren allemaal geweldig. Als je dacht dat een Escape room niet beter kon, kwam Flight 815 uit. Een echte aanrader!
20 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Flight 815
Kan geen recensie schrijven die deze kamer recht doet! Na eerder the hatch 1.0 en de cooper case gespeeld te hebben, kwamen we met hoge verwachtingen aan, en deze zijn allemaal meer dan waar geworden. Alles klopt in deze kamer die eigenlijk al begint voordat je uberhaupt binnen bent, van aankleding tot special effects tot puzzels tot zelfs een steeds veranderende persoonlijke touch in de kamer! Na 15 kamers gespeeld te hebben heeft deze kamer me meer dan verrast qua soort en variatie in puzzels. Deze kamer heeft alles wat je in een escape room zoekt, nummer 1 op mn lijstje dus zeker een aanrader!
18 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke kamer!
Met 6 personen Flight 815 gedaan na eerder al de Cooper Case te hebben gespeeld welke erg goed was bevallen. Weer zat deze kamer zeer goed in elkaar en vond iedereen deze kamer zeer geslaagd!! Zeker de samenwerking die naar voren komt bij deze kamer is balenagrijk, met nog 1 minuut 40 op de klok deze kamer uitgespeeld! Zodra er weer een nieuwe kamer is komen we deze ook zeker spelen.
18 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Flight 815
We waren met 5 personen en hadden, buiten het bordspel, nog niet eerder een Escape Room gedaan. Het was geweldig, 79 minuten puzzelen, overleggen, uitproberen in steeds weer een andere ruimte !! En supertrots dat we net binnen de tijd weer buiten waren : )
15 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Flight 815, man wat heerlijk
Gisteren de nieuwe versie van down the hatch gespeeld en man wat hebben wij weer genoten. De aankleding en afwerking van de ruimtes zijn bijzonder goed. Puzzels erg goed uitgedacht en samen met goede bijpassende muziek haalt deze escaperoom zeker de nr1 in mijn lijst. Leuk dat er naderhand de tijd wordt genomen om rustig alles even door te praten. Binnenkort ook maar eens de Cooper Case hier gaan meemaken :)
Met 76 minuten eruit, genoeg uitdaging voor ons!
29 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ervaring, zeker aan te raden!
Een heel uitgebreide, goed verzorgde en spannende escaperoom! Zeker aan te raden, met 80 minuten een extra lange ervaring
11 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case
Net als de onderstaande reacties ben ik ook erg enthousiast over The Cooper Case. Het verhaal zit sterk in elkaar, puzzels zijn uitdagend, ruimtes en muziek/geluiden goed op elkaar afgestemd. Helaas hebben wij het niet gehaald, maar dat heeft onze pret niet kunnen drukken. Groot pluspunt dat de gastheer nadien de ruimtes nogmaals met je doorloopt en tijd neemt om na te praten. Erg leuk om iemand met zoveel passie te horen vertellen!
10 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Down The Hatch
In een woord: Geweldig!

Gisteren voor het eerst een escape room bezocht. Gezien de recensies hebben we gekozen voor The Cooper Case. De ervaring overtrof al mijn verwachtingen.

Allereerst werden wij uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Na een introductie en uitleg konden we met 4 personen aan de kamer beginnen.
Het verhaal klopte. De puzzels waren knap bedacht. Het was een totaalervaring. Iedereen moest aan de slag, want er was genoeg om op te lossen.
Helaas lukte het ons niet om de kamer op te lossen, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van deze kamer.
Uiteindelijk werd nog uitgebreid naar de oplossing van de kamer gewerkt, zodat je niet met vraagtekens achterbleef.

Ik vond het geweldig. Deze kamer heeft de lat voor de volgende te spelen Escape Rooms erg hoog gelegd. Ik kan dan ook niet wachten totdat The Hatch 2.0 af is.

12 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toppertje
Gisteren met 6 personen 'The Cooper case' gedaan in Down The Hatch. Een geweldige ervaring, met een geweldige gastheer. Een mooi uitgewerkt verhaal, met veel leuke details, spannende effecten, intrigerende puzzels en toepasselijke muziek. 80 minuten genieten. Een aanrader dus .... !!!
16 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case
Gisteren met een groep vrienden The Cooper Case gespeeld. Een erg leuke en uitdagende kamer. De puzzels zitten goed in elkaar en het thema en verhaal zijn tot in de details uitgewerkt. De ontvangst was erg goed en er was voldoende gelegenheid om de kamer na te bespreken.
Een zeer geslaagde avond en een escape room die ik zeker zal aanbevelen. We komen zeker terug als The Hatch 2.0 klaar is.
10 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Een heel vriendelijk ontvangst, mooie, leuke en uitdagende kamer, waar we op de valreep uit wisten te ontsnappen.
De kamer heeft een goed verhaal, leuk thema, mooie aankleding en de puzzels zijn gevarieerd en uitdagend.
28 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escaperoom
Na eerder al genoten te hebben van Down the Hatch op de oude locatie, was het nu tijd voor The Cooper Case op de nieuwe locatie in Voorburg. Opnieuw zijn we verrast door fantastische storytelling, sfeer, spanning en leuke puzzels. Het is overduidelijk dat er ontzettend veel tijd, moeite en liefde in is gestoken. We hebben het helaas net niet gehaald, maar mochten ‘m alsnog uitspelen, gastvrij! De ontvangst en nabespreking is erg goed, zeker omdat een van onze groepsleden het af en toe een beetje te veel werd, maar dit werd super opgepakt. Absolute aanrader en we kunnen niet wachten op The Hatch 2.0!
27 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
down the hatch
Bijzonder goed vermaakt in deze room. Een gastvrije ontvangst, een geweldige kamer met inventieve opdrachten en ook nog eens 20 minuten extra. Ik kan niet wachten op de 2.0 versie!
20 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onze eerste escape. Een mooie ervaring
Onze eerste escape. De 80 minuten speeltijd maakt "Down the Hatch" echt bijzonder. We zijn ook echt 80 minuten lang vol spanning bezig geweest. Zoveel puzzels, geheime vakjes enz. Een echte aanrader.
18 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape onderzocht The Cooper Case
Met zes man sterk bezocht een team van Live Escape Rotterdam deze keer The Cooper Case in Voorburg, een kamer waar je geen 60 maar 80 minuten krijgt om te ontsnappen, met een opdracht.

Een kamer gebaseerd op een waar gebeurt verhaal met een eigen Wikipedia pagina, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/D.B._Cooper

Het thema is zorgvuldig doorgevoerd, alles is mooi in stijl gedecoreerd en er is extreem veel te doen.
Er is zoveel op te lossen dat je echt allemaal druk bezig bent, zo druk dat je geen idee hebt wat je teamgenoten doen waardoor je af en toe enthousiast aan iets begint dat al opgelost blijkt te zijn. Communicatie is het toverwoord.

Loran, succes met het bouwen van Down The Hatch 2.0
Na ons bezoek aan The Cooper Case hebben we weer een kamer die we aan onze gasten kunnen aanbevelen!

Trouwens... De FBI is in 2016 gestopt met het onderzoek maar gisteravond leek het er toch echt op dat wij het raadsel opgelost hebben!
9 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Very good design of puzzles
All the puzzles are very interesting and well designed. The owner is fun and offers very good service. The only negative point would probably be the location (not in the city center). Overall, I would definitely recommend it to all the escape room lovers!
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Cooper Case
De Cooper Case met 4 man gespeeld.

Vier reacties in één woord:
- Groots!
- Fantastisch!
- Boeiend!
- Uitdagend!

Vriendelijke ontvangst door enthousiaste crew. Prachtige escape room, hoogwaardige afwerking, veel techniek, diverse puzzels en onverwachte elementen maken de escape room tot een bijzondere ervaring.
24 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case - Geweldig!!!
Het is een zeer goede, leuke en spannende escape room. De puzzels zijn origineel en best lastig doch goed te doen. Het verhaal was goed te volgen en de kamers en puzzels sluiten hier goed op aan. Soms best spannend (eng), dus echt wel 16+.
Een echte aanrader!
13 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!
Beide kamers (Down the Hatch en Cooper Case) gespeeld en man wat waren ze tóf! Onwijs goed bedacht; prachtige kamers met originele puzzels. Je zit er helemaal in. Geen op of aanmerkingen. Heel wat escape rooms gespeeld maar dit zijn tot nu toe de beste! Absoluut een aanrader!
24 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
2 leuke, mooi afgewerkte kamers
Wij van One Hour Lockup escaperooms in Naarden zijn bij onze collega's van The Hatch op bezoek geweest.
We werden enorm klantvriendelijk ontvangen door de eigenaar en een medewerker. Top service!
We hebben eerst The Hatch gespeeld. Dit was een van de laatste dagen dat de kamer nog open was op zijn oude locatie. Leuke kamer met diverse puzzels, maar we zijn enorm benieuwd naar de 2.0 versie!
Hierna naar de nieuwe locatie gereden. Mooi pand, waar de ruimte is om even met z'n allen te zitten en te kletsen.
Hier hebben we The Cooper Case gespeeld. Een vooruitgang op de vorige kamer, vooral in techniek. Leuk dat er niet veel cijfersloten aanwezig zijn. We hadden sommige puzzels misschien nog iets thematischer gekund.
Al met al twee goede kamers, waar wij zeker klanten naar zullen door verwijzen!
22 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Escape ervaring
Voor ons de eerste escape room ooit gespeeld...de lat ligt gelijk hoog! Wat goed in elkaar gezet...je zit helemaal in het spel! Fantastisch!! We hebben the Cooper Case gespeeld en komen zeker terug voor down the hatch en wanneer de 2.0 klaar is! Top service en beleving! Ga deze doen ?
22 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een super spannende ervaring! TOP
Het was onze eerste escape-room, maar we zijn meteen fan! Wij hebben "the Cooper Case" gespeeld, maar wat een geweldige ervaring was het. Het leuke is dat je 80 minuten de tijd hebt ipv een uur zoals bij de meeste escape-rooms. De puzzels waren geweldig, de ingenieuze manier waarop je de sleutels krijgt na het oplossen blijven je verbazen. Een aanrader voor iedereen! Daarnaast is de ontvangst, instructie, begeleiding en het praatje na die tijd ook helemaal leuk. Complimenten voor Loran!
Al met al een top ervaring!
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The cooper Case
Wij hebben nu beide kamers gespeeld, en ze staan allebei in onze top 3. Deze kamer zit echt geweldig in elkaar en heeft precies de juiste mix van spanning en moeilijkheid. Alles in de kamer klopt en de special effects zorgen voor een ultieme beleving. Een echte aanrader dus!

Nu wachten op de Hatch 2.0, die wij zeker ook gaan spelen :)
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case: geweldige ervaring
Zodra je deze kamer in stapt, waan je je in een andere wereld! Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan de aankleding, alles klopt en dat maakt het spelen extra leuk. De puzzels zijn uitdagend, origineel en zitten supergoed in elkaar! Wat ook heel fijn is aan deze escape room, is dat niemand zich hoeft te vervelen: iedereen kan tegelijk puzzelen, dus samenwerken is een pre ;-) Ik heb nu bijna tien escape rooms gespeeld en deze staat zeker in de top 3, geweldige ervaring!
16 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Ik heb nu beide kamers gespeeld bij Down The Hatch en vond beide escape rooms HEEL sterk! Er is overal aan gedacht, er zit een sterk verhaal achter alles, de aankleding is erg mooi, de puzzels zijn een en al top en het is ook een zeer goede uitdaging.

De locatie is niet perse in het centrum, maar voor deze goede escape room is het die paar minuten lopen absoluut en ZEKER waard!

Ik kan zelf niet wachten tot dat Down the Hatch 2.0 is geopend!
8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case
Niet alleen een uitdagende escape room, maar zeker een absolute beleving. Het verhaal achter de kamer is ontzettend leuk en goed opgezet, de puzzels zijn uitdagend en de effecten in de kamer zijn ontzettend goed gedaan. Daarnaast een leuke ontvangst en inleiding van het verhaal. Ook is er de mogelijkheid om nog even alles na te bespreken en bij te komen met een biertje of wijntje. Kortom, absoluut de moeite waard en we kijken uit naar de vernieuwde Hatch!
7 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case gespeeld ????
Hele mooie kamer met zeer diverse puzzels. Behoort in mijn top 3 van bijna 40 escapes
7 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische aankleding, hele ervaring!
Vandaag The Cooper Case gedaan, helaas niet ontsnapt maar een hele ervaring! Goed aangekleed, leuke schrikmomenten en originele puzzels.
4 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een belevenis
Down the Hatch is meer dan een escaperoom. Naast de gebruikelijke (cijder)-sloten zijn er veel meer creative puzzels op te lossen. Je wordt mee genomen in het verhaal en moet samen werken met je medespelers. Dat maakt de hele kamer een geweldige belevenis.
3 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Very challenging!
I really had so much fun! The room is well thought and the idea is very unique. This is the hardest escape room I've played but we were able to escape!
23 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!!
The Cooper Case was onze allereerste escape room. Ondanks dat we niet op tijd zijn ontsnapt hebben we enorm genoten. Het thema, de puzzels, de aankleding en de sfeer waren helemaal super! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen.
Loran, je was een superleuke en enthousiaste gastheer, bedankt voor deze onvergetelijke belevenis. We komen zeker terug voor The Hatch! (eerst nog wel even wat meer oefenen..) ;-)
22 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Uniek
The hatch is een originele kamer vooral met de extra toegevoegde elementen. De aankleding is mooi, de puzzels zeker pittig en er is genoeg uitdaging als je met meerdere personen bent. Zeker een aanrader!
20 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Ik vind The Cooper Case echt een hele goede escape room! Leuke puzzels (maar gelukkig niet te moeilijk), spannende effecten en een heel onverwachte wending op het eind :) Top!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom!
Vanavond the Coopercase gespeeld in Voorburg. Onwijs leuk, gaaf, spannend verhaal en tot het einde verrassend! Zeker een aanrader!!!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader
Origineel, zeer goed doordacht, innovatief, spannend, met veel uitdagingen en vriendelijke mensen. Ook qua materiaal super! Samen met Kruithuisje in Leiden een van de leukste en beste rooms van Nederland! Absolute aanrader.
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Adrenaline verhogend!
Hoge verwachtingen omdat we eerder Down the Hatch gespeeld hadden (nu The Cooper Case). Die werden zelfs overtroffen! Spannend, uitdagend, mooi aangekleed.
16 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Hele leuke en verassende kamer met een lichte vorm van spanning
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon super!!
Leuke middag gehad in escaperoom the hatch! 80 minuten op de klok ipv 60. Goede puzzels waar je echt over na moet denken! Gelukkig ontsnapt komen zeker terug voor de cooper case!
13 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
War een gave escaperoom. Niets verwacht, maar super leuk
6 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Cooper Case, Topper!!
Vandaag mochten wij als één van de eerste The Cooper Case betreden.
Hoge verwachtingen want de The Hatch is nog steeds 1 van de beste kamers die we hebben gespeeld.
The Cooper Case maakte gelukkig alle verwachtingen waar!
Er is (net als bij The Hatch) enorm veel aandacht besteed aan de aankleding. De kamer zit vol verassingen en unieke elementen die we nog niet eerder hebben gezien. Er is veel aandacht besteed aan details. Alles past goed ook in het verhaal. Daarnaast heb je ook nog eens 80 minuten in plaats van 60.
6 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!!
Vorig jaar met de vriendenclub Down The Hatch gespeeld en wat vonden wij die gaaf!! Heel origineel, geweldig thema, goed bedachte, uitdagende puzzels.. Met stip op nummer 1! Gisteren de nieuwe kamer mogen spelen, we waren laaiend enthousiast en nieuwsgierig, en wat hebben we weer genoten! ???? Aankleding: top. Puzzels: top. Verhaallijn: top. Algehele beleving: top, fantastisch! Gedeelde nummer 1 met hun eerste kamer! ???? Loran, je mag trots zijn op jezelf. Bedankt voor de geweldige ervaring en jullie gastvrijheid, we hebben op en top genoten, en komen zonder enige twijfel weer terug!
5 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Suuuppp
De nieuwe kamer The Cooper Case is echt mega vet!!
Een aanrader voor iedereen en heel wat anders als The Hatch!
Echt weer 1 van de beste
4 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Test team DB Cooper case
Wat een fantastische Escape Room hebben ze weer gemaakt. Helemaal TOP!
Er zat werkelijk waar álles in... en meer.
Afwisselende puzzels, prachtig aangekleed, uitdagend, spannend, verrassingen, nog meer verrassingen en een uiterst vriendelijke gastheer.
Bij Down the Hatch nam hij al alle tijd om over de kamer te praten... en nu weer. Hij is overduidelijk een liefhebber en laat dit ook zien in zijn Escape Rooms.

Na afloop van the D.B. Cooper Case waren we allemaal even stil. Zo overweldigend was de Escape Room.
Een hele dikke vette aanrader!!
Ik kan alleen maar zeggen "DOEN". Dit is een referentie van 'hoe een escape room moet zijn.'
2 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
In de 80ste minuut ontsnapt was de perfecte afsluiting van deze superleuke escaperoom. Een echte aanrader!
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Testronde Cooper Case
Down the Hatch een aantal weken geleden in 66 minuten uitgespeeld, deze was toch wel lastiger, maar of dat aan de puzzels lag.... Omdat wij een testteam waren, mochten we toen de tijd was verstreken de kamers alsnog uitspelen, toch fijn. En wauw, wat is deze kamer gaaf! De makers hebben duidelijk veel energie en tijd gestoken in het ontwerpen en bouwen van deze kamer, want het is tot in detail af. De puzzels zijn verrassend, leuk en goed in elkaar gezet. Ook vind ik het een groot pluspunt dat je met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig kunt zijn, dus ook als je met een grotere groep bent, kan je allemaal aan de slag. Een echte aanrader :-)
25 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal Top!
Hele leuke escape room. Puzzels zijn niet te makkelijk, goed bedacht en zeer origineel. Ontvangst en drankje erna goed geregeld. Zeker een aanrader om te doen.
22 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Cooper Case, nu al een pareltje!
Doordat wij via facebook zijn uitgekozen mochten we de nieuwste kamer van down the hatch op hun nieuwe locatie (the cooper case) uittesten! Als ik meer sterren mocht uitdelen dan had ik dat zeker gedaan, dit is een kamer die je nooit meer vergeet! Een van de eigenaren vertelde al dat hij lang heeft gewerkt aan dit project en dat merk je! Effecten zijn geweldig, puzzels zijn gevarieerd en het verhaal klopt! Super goed gedaan een dikke aanrader!
22 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een van de beste! (zonder overdrijven)
Wij hebben nu 13 verschillende kamers geprobeerd en daartussen merk je toch wel dat er veel wordt afgekeken bij elkaar, de originaliteit bij The Hatch daarentegen is extreem hoog. Wat een tof concept, deze kamer hoort in de top 5 kamers die we heb gespeeld. (Ja, in dezelfde top 5 waar ook the freakshow en dentist staan) dit is dus echt een topper en aanrader.
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een ervaring!
We hadden deze escape room gegeven aan een jarige vriendin, waarvan we wisten dat ze het erg leuk zou vinden. Niks was minder waar! Super ontvangst, persoonlijke aandacht en een gave kamer. We waren met 7, wat misschien een beetje te veel was, maar het was een super ervaring!
We komen zeker terug naar de nieuwe kamer!
20 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Topkamer
Leuk ontvangst, en wat zit deze kamer goed in elkaar. Lekker uitdagend, uniek in de speelduur (80 minuten!) en geen tijd om even rustig te puzzelen: door door door, anders red je het niet!
Met nog 6 minuten op de klok wisten wij te ontsnappen. Top-ervaring!
19 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Hele leuke kamer! Heel veel verschillende speelelementen, en beter dat het 80 minuten duurt ipv normale 60, je hebt de tijd echt nodig!!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!
Na al 10 escaperooms gespeeld te hebben zijn we terecht gekomen bij Down the Hatch. Al veel goede berichten hierover gelezen dus we hadden hoge verwachtingen. Deze zijn zeker waar gemaakt!!
Heel uniek dat er i.p.v. 60 minuten, 80 minuten op te klok stonden. En deze zijn echt nodig! De aankleding van de kamer is super en de puzzels geniaal in elkaar gezet.. overal is goed over nagedacht en de kamer heeft leuke verassingen! De eigenaar is erg enthiousiast en neemt goed te tijd voor en na het spel. De 5 sterren zijn meer dan verdiend!!
5 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde avond!
Met een groep van 6 personen een succesvolle avond gehad! Voor twee van ons was het de eerste keer en ze vonden het super. Voor beginners geen enkel probleem om hiermee te starten.
De puzzels waren origineel, uitdagend, goede moeilijkheidsgraad en goede variatie in verschillende soorten (niet alleen maar cijfersloten etc).
Mooie aankleding en sfeer. Ook de langere speeltijd (80 minuten ipv 60 minuten) was zeer prettig.
Ik ben erg nieuwsgierig naar de toekomstige nieuwe kamer. We komen daar zeker nog een keer voor terug!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Frustrerend
Wat een vervelende Escape Room. Duurt lang (80 minuten in plaats van gebruikelijke 60), veel en soms lastige puzzels, enorme spanning, het thema is goed gevonden. En de ontvangst en begeleiding was ook al niks op aan te merken! Alle gekheid... dit was top. Voor ons gezelschap de eerste keer, maar voor iedereen een geweldige ervaring!! De moeilijkheidsgraad is echt goed, de spanning is heerlijk... de tijd vliegt! Heel benieuwd naar de nieuwe locatie straks en de 2e kamer!!
22 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamer
De kamer bevat leuke en uitdagende puzzels en een groot pluspunt is dat je 80 minuten erover mag doen om te ontsnappen i.p.v. de standaard 60 minuten. Dus extra puzzel plezier. Deze kamer is een echte aanrader zelfs voor de al ervaren escape room bezoeker!
20 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tijd echt nodig
Erg leuke escaperoom met een spannend thema. De inrichting is goed hierop aangepast en het thema goed doorgevoerd in de puzzels.
Leuk extra lange escape en we hadden de tijd ook echt nodig met 4 man om net op tijd te ontsnappen.
Eigenaren zijn zeer vriendelijke en nemen de tijd. Ontvangst simpel, maar doeltreffend.
19 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdagende escaperoom
Mijn 4e escaperoom en ook deze was weer geweldig!
Na een leuk ontvangst kozen wij er natuurlijk voor om in style(lees: dharma initative pakken) de kamer te spelen.
Een leuke variëteit aan puzzles, een hele hoop items waar je wat mee kan doen (of niet). Leuk ook dat er een aantal echt uitdagende puzzels tussen zaten. Er goed vond ik ook dat hints niet snel werden gegeven, maar dat je echt veel zelf aan het werk wordt gezet.

Met 75 minuten op de klok kwamen wij de kamer uit. Echt een aanrader!
18 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leukste Escape Room tot nu
Je waant je in een aflevering van Lost in deze Escape Room. De race tegen de klok is spannend en de 80 minuten vliegen voorbij. Het spelverloop is heel natuurlijk. De puzzels kloppen en zijn van het juiste niveau. Samenwerking loont echt in deze room. De ontvangst was gastvrij en de uitleg werd op een enthousiaste manier gedaan. Voor ons was dit de leukste Escape Room tot nu toe.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Heel veel verschillende spelelementen die vooral super leuk zijn om samen te doen. Alles zit goed in elkaar, de puzzels zijn niet op te lossen door zomaar wat te proberen, je moet echt goed logisch nadenken. Veel verrassingen en ook technisch echt heel sterk. Daarnaast was de ontvangst goed geregeld en was het heel tof dat we mee konden kijken in de ' controlroom'. Kijk uit naar de nieuwe kamer!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Indrukwekkend
Mooi opgezette room met oog voor detail. De puzzels zijn zeker uitdagend en ook erg origineel. Co-operatief werken is noodzakelijk en op een hele leuke manier vormgegeven.
Wij hebben het helaas niet gered, maar dat deed niets af aan de ervaring. Zeker een aanrader!
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Het was heel erg leuk on te doen. Je moet best oplettend zijn en goed kunnen cominiseren. Jammer dat ik niet op tijd klaar was. We waren ongeveer op 70% van de kamer
3 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamer!
Gave kamer om te spelen. Veel verschillende elementen en goede ontvangst door de gastheren. Echt een aanrader om te spelen. Ben benieuwd naar de volgende kamer!
28 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topper!
!
28 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Dit was de eerste keer dat ik een escape room deed, maar het was geweldig. Bijzondere en verassende puzzels waarbij teamwork noodzakelijk is.
24 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Super ontvangen. Goede uitleg en de kamer is geweldig! Elke x weer een verrassing. Veelzijdige kamer. Echt een aanrader. Ook heel mooi aangekleed!
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape room.
Gewoon de beste!
Het spel geeft een bovengemiddeld gevoel van paniek. De spellen zijn geweldig uitgedacht en samenwerking is bij Down The Hatch veel belangrijker dan de gemiddelde Escape Room.

5/5 kom zeker bij de volgende Room!
22 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Awesome
Eerste keer een escape room, maar het was al gelijk een super ervaring. Leuk in elkaar gezet, allemaal binnen thema, en met gevarieerde puzzels. Mits een paar hints er net voor tijd uit geraakt.
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Geweldige room. Goed uitgedacht en uitgewerkt! Nu al benieuwd naar de tweede kamer :)
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Meesterlijk!
Meesterlijke kamer met veel spanning tot het einde. Goed doordacht en bovenal verrassend :)! Gastheren waren prima, lekkere hapjes en drankjes. Ontvangst en uitleg vh spel dik in orde. De moeite waard om dit met een groep te proberen en kijk nu al uit naar de nieuwe "kamers"! Tot gauw!
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow! Vette Escape Room
Eerste ervaring Escape Room, maar denk al moeilijk te evenaren. Geweldige mooie room, zeer goed doordacht en super verhaal/puzzels/wendingen. Ontvangst & begeleiding ook top! Aanrader! Heel benieuwd naar jullie nieuwe locatie. Kom die zeker bezoeken. Grt Maurice
18 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Super gave Escape Room
Vorige week zijn wij van Escape Room Scheveningen bij deze Escape Room geweest. Wat een super aardig en gastvrij ontvangst! Na een leuke introductie mochten we proberen om in 80 minuten te ontsnappen. Super gaaf thema, uitdagende puzzels en onwijs leuke speciale effecten! Deze kamer is echt een hele dikke aanrader!! Ons is het helaas niet gelukt om te ontsnappen. Bedankt voor deze ervaring en nog heel veel succes gewenst!!
10 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Tot het einde toe verrassend
Gisteren met collega's gelukkig binnen de tijd ontsnapt! Mooie en moeilijke room die tot het einde spannend en verrassend bleef. Zit duidelijk veel werk en tijd in, ik ben heel benieuwd naar de nieuwe kamer!
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een mooie uitdaging
Met een gemiddeld slagingspercentage van 40% had ik niet gedacht dat we dit zouden redden maar gelukkig binnen de tijd eruit!
Een hele uitdagende kamer, innovatief en heel goed opgezet. Complimenten!
Ik ga zeker naar de nieuwe kamer zodra die klaar is ????
3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ga dit doen!
Voor mij was dit mijn 12e escape room, wat betekent dat ik veel vergelijkingsmateriaal heb en zowel goede als minder goede kamers gespeeld heb. Deze kamer staat zeker in mijn top 3, en misschien zelfs wel bovenaan! Het ontvangst was leuk, enthousiast en gezellig. Na het introductiepraatje mochten we de kamer betreden en zelfs in het donker zagen we al dat deze goed aangekleed was. Alles paste bij het thema! Tijdens het spelen werden we meerdere keren verrast door puzzels en oplossingen en na slechts een domme fout (ha-ha, dat was echt heel blond...) is het ons in 66 minuten gelukt te ontsnappen.
Deze kamer duurt geen 60 maar 80 minuten, waardoor je nog langer plezier hebt dan in een andere room. De spanning en druk is voelbaar en je hebt je tijd hard nodig. Ook is samenwerking key in deze kamer, maar dat kwam gelukkig bij ons vieren wel goed :-) GA DIT DOEN!
3 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Met zijn 6-en gedaan vandaag en gehaald.
Goede uitleg, een leuke kamer en leuke ´opdrachten´ maar hij was niet makkelijk hoor.
Tot slot lekker bakkie koffie-thee gedaan en nog even nagepraat.
Een echte aanrader en als ze straks verhuist zijn gaan wij vast de 'nieuwe' kamer daar ook eens spelen.
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Deze Escape Room was erg origineel en uitgebreid! Niet te makkelijk, wat het juist erg leuk maakte. Een echte aanrader voor iedereen.
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg uitdagend, goede puzzels
Erg leuke escaperoom, leuke uitdagingen, zeker niet te makkelijk, leuke elektronische effecten, echt een aanrader!
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, gevarieerd, goeie puzzels
Uitstekende escape room in een uithoek van een Haags bedrijventerrein. Zeer goed verzorgde, spannende puzzels, en een paar mooie onverwachte wendingen. Bovendien uniek omdat de kamer geschikt is voor een relatief grote groep. Sterke aanrader!
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Voor het eerst met gezin gespeeld en .....goed bevallen; wij zijn er helaas niet binnen de tijd uitgekomen, de tijd vloog voorbij. Een echte aanrader en wij verheugen ons op de nieuwe "room" in Voorburg.
24 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top
Het was een leuke technische kamer met veel verschillende spel elementen.
De prijs vond ik waar voor je geld en de ontvangst was goed.
Ik zou zeggen GAAN.
10 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Zeer origineel en uitgebreid; zonder samenwerking kom je er niet uit! De sfeer van de kamer is goed doordacht, en deze wordt ondersteund door een enthousiast team. De kamer is gemakkelijk te bereiken, en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben gespeeld met een groep van zeven; niemand van ons heeft zich verveeld -- en zelfs met die hoeveelheid mensen hadden we ~70 minuten nodig om eruit te komen! Voor mensen die rond etenstijd gaan: in de oude Caballero-fabriek, op 10 minuten lopen afstand, zit een prima restaurant.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Het was een geweldige avond met alles erop en eraan! Super ontvangst en ook na afloop konden we nog gezellig napraten en wat drinken! De kamer was erg leuk met verschillende puzzels waar ik niets over wil verklappen want dat zou zonde zijn van de beleving.... het enige minpuntje was dat we 1.5 minuut te laat waren maar mochten hem gelukkig nog afmaken! Al met al een hele leuke ervaring en zeker de moeite waard, een echte aanrader!
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Geweldig in elkaar gezet, binnen de tijd ook de uitgang weten te vinden. Het was mijn eerste keer, en die gaan we vaak nog overdoen. Echt een aanrader!!
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
beste van Nederland
Geweldig heel veel leuke techniek
23 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Hele gave, moeilijke kamer. Super mooi ingericht!
22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg goede en leuke escape room
Wij hebben afgelopen weekend deze escape room gedaan. Dit was de vierde in onze reeks en de eerste van 80 min. Het was een ontzettend moeilijke maar gave escaperoom met een hoog originaliteitsgehalte met betrekking tot puzzels en geheimen. Samenwerken is een keyfactor en de moeilijkheid van de puzzels maakt dit een erg interessante en leuke escaperoom. Voor de fanaten: Ga hem spelen! Wij kwamen er gelukkig uit!
22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een van de beste waar ik geweest ben.
Top avond gehad bij Down the Hatch. De ontvangst is uiterst zorgvuldig en vriendelijk. Vanaf het moment dat je binnenkomt, beginnen ze al met de experience. Op informele en gezellige manier wordt alles uitgelegd en verteld. Het verhaal is goed uitgewerkt, met een dikke knipoog naar de tv-serie Lost. Je hoeft de serie echter niet gevolgd te hebben om de kamer te spelen, zoals in ons geval.

De kamer zelf is erg groot, en zo gebouwd dat iedereen constant wat te doen heeft. Uitdagende puzzels worden afgewisseld met ouderwets speurwerk. De onthullingen zijn vaak verrassend.
Het feit dat het spel 80 minuten duurt, maakt het uniek. De meeste kamers zijn namelijk 60 minuten. Wij kwamen er uiteindelijk met 69 minuten en een beetje uit. Dit leidde uiteraard tot grote vreugde.
Na afloop wordt er veel tijd genomen om na te praten en de puzzels en raadsel worden allemaal nog even afgegaan. Iets was super werkt aangezien je tijdens het spel niet met alle raadsels aan de slag gaat, omdat er zoveel te doen is. Je moet dus ontzettend goed blijven communiceren met je teamgenoten. Iets wat de kamer extra uitdagend maakt.

Kortom: Top kamer, top personeel, top avond.
Een aanrader voor iedere speler, zowel beginnend als gevorderd.
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een top avond hebben wij gehad!!
Mijn zoon heeft voor zijn verjaardagsfeestje met 6 vrienden de Escape room experience gedaan en dat was een groot succes. Was voor iedereen de eerste ervaring en gezien de recensies kwamen we bij The Hatch uit. Ontvangst, uitleg en enthousiasme van Loran was meteen al top! Niet normaal hoe iemand dit kan verzinnen, verhaal en puzzels zitten zo bizar goed in elkaar dat iedereen naderhand ongelooflijk enthousiast was ondanks dat ze net buiten de tijd de uitgang hadden gevonden. Wij kijken zeker uit naar jullie 2e escape room volgend jaar open zal gaan. Nogmaals dank voor een zeer geslaagde avond.
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Supertof!
Wij werden goed ontvangen door Loran. De kamer is goed aangekleed en je ziet dat er veel zelf is gebouwd, dat vind ik altijd een grote plus. De puzzels zijn origineel en pittig! Wij hebben dit met 5 mensen gedaan en zijn met een mooie 64:46 ontsnapt.
17 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig !!
Met zijn zevenen helaas niet gelukt, maar helemaal niet erg. De kamer was zo goed, gave puzzels. Leuk thema. Echt een aanrader. Met dank aan de gastheer.
16 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannende room
Was voor mij de eerste keer de er escape room
Geweldig in elkaar gezet
Niet binnen de tijd ontsnapt!!Maar erg leuk om te doen.
Ga het zeker nog een keer doen.Als 2de room er is ga ik deze zeker doen
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TEAM: Together Everyone Achieves More
Mijn derde escaperoom, maar de eerste waar communiceren en samenwerken echt nodig was. Dat geeft echt een toegevoegde waarde aan de puzzels. Gelukkig af en toe een hint als je echt even helemaal vastliep, zodat je vol overgave door kon met het volgende puzzelstukje. Leuke, betrokken crew ook nog eens!
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en uitgebreid
Heeel veel puzzels en onverwachte wendingen. De 80 min die je krijgt zijn ruim gevuld en iedereen heeft de hele tijd wel iets te doen. Mooie escape room met veel leuke details
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Super leuk met veel doordachte afwisselende elementen. Wel pittig.
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superspannend!
Het is een escape die goed in elkaar zit en spannend is.
We hebben een hele leuke avond gehad.
Dank je wel daarvoor!
2 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Weer een ervaring rijker
Met ons gezin (7 personen) uit deze escaperoom op het nippertje ontsnapt. Heel erg pittig voor mij maar dankzij de rest toch gelukt.
Erg goed bedacht door de makers. Mijn complimenten.
1 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving!
Afgelopen zondag zijn we met nog twee minuten op de klok met zijn zevenen ontsnapt uit deze escaperoom. Wat een gave kamer met puzzels van een hoog niveau! Een geweldige belevenis!
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Doen!!!
Met z'n vieren de kamer gedaan en ontsnapt! Heel gaaf en 80 minuten! lijkt lang, maar de tijd vliegt voorbij. De puzzels zitten goed in elkaar, veel verschillende elementen en de geluidjes maakten het super spannend! We werden ook goed ontvangen door de twee heren en achteraf was er tijd voor een nabespreking. Dat was fijn! Zeker doen dus!
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring !
Met 6 personen deze escape-room geprobeerd uit te komen, helaas niet op tijd gelukt maar we waren wel dichtbij. Super goed gedaan deze room en erg leuk ontvangst ! Echt een aanrader, maar wees gewaarschuwd, deze "room" is best pittig.
23 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Stip op nr 1
Dit is mijn 5e escaperoom maar nog nooit eerder een room gehad die te vergelijken is met deze. Thema is top. Puzzels zijn van hoog niveau en de eerste die 80 min duurt. Heel gaaf en tot op het laatste moment spannend. De kamer is origineel op vele fronten en zeker een aanrader! Gelukkig met 74 min op het nippertje ontsnapt.

Daarbij ook handig om te vermelden dat de ruimte erg toegankelijk is. Ik ben 36 weken zwanger en ook voor mij was het goed te doen.

Ik kan niet wachten op een volgende room van deze mannen. Vakwerk!
23 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Erg spannend, goed interieur, leuk dat het wat langer duurt dan de meeste andere kamers. We hebben het gehaald!
23 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super room
Leuke kamer met veel afwisselende puzzels. Je mag er 80 minuten over doen, maar die hadden we net niet nodig.
23 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Down the hatch
Met zijn 6en naar onze eerste escape room, jammergenoeg zijn we niet(op tijd) ontsnapt maar het is echt een hele gave en uitgebreide kamer. Het was wel te merken dat wij nog geen escape room hadden gedaan we liepen af en toe vast maar uiteindelijk waren we net te laat toch nog ontsnapt. Het is een gaaf verhaal met een leuke intro en je moet goed de taken verdelen in deze kamer, als je niet goed communiceert kom je er niet uit. Of als je zoals ik niet weet hoe je moet telefoneren. Maar daar hebben we het niet over. Het was een geweldige escape room en hoop dat er nog veel volgen om met deze groep te gaan doen.
23 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top escape-room
Gave kamer, mooie aankleding en afwisselend en uitdagende puzzels. Met z'n vieren gespeeld en net binnen de 80 minuten gehaald, we zijn erg benieuwd naar de nieuwe kamer in Voorburg straks!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Wij hebben gister een super leuke en gezellige avond gehad! Deze escaperoom is zeker niet makkelijk. Wij zijn er dan ook helaas niet uitgekomen..

Deze escape room moet je zeker proberen! Succes!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie en originele kamer!
Dit was mijn tweede kamer en met afstand de beste! De aankleding is heel erg goed verzorgd, de puzzels zijn origineel en de kamer zit technisch super in elkaar! De 80 minuten gaan voorbij voor je het weet, wij hadden 6 seconden over aan het einde... Ik kijk uit naar de volgende kamer!
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gaaf!
Met 5 andere meiden Down The Hatch gespeeld, en hoe...... we zijn er iig niet uitgekomen! Alle 5 nog niet eerder een Escape Room gespeeld dus was er even inkomen. Echt een super gave kamer!!! Hoe hebben ze dit ooit kunnen bedenken ?! We gaan zeker ook hun volgende kamer spelen die in Voorburg komt. Wij kunnen iig nog wel iets aan onze eigen communicatie doen ;) Nog genoeg tijd om daar aan te werken voordat de volgende kamer wordt geopend. Aanrader voor andere groepen!!
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaaaf
Eerste ervaring van een escape room, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was heel gaaf!! Mooie aankleding, mooi verhaal waar je in mee wordt gesleurd en qua niveau hoef je niet bang te zijn dat je hersens niet hard genoeg kraken... Helaas zijn wij er met totaal 6 meiden niet uit gekomen, maar zelfs dan hoef je niet bang te zijn dat het niet leuk is of te moeilijk is. Leuke ervaring om mee te maken en een aanrader in Den Haag.
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Wow!!!!
Met 4 man (2 ervaren, 2 minder ervaren) Down the Hatch gespeeld. Wat een goeie kamer! De ontvangstruimte ziet er leuk en verzorgd uit. Het intropraatje was zeer volledig er werd met enthousiasme verteld. Dan de kamer....ook als je de serie Lost niet hebt gezien is het een ware beleving, maar diegene die de serie wel hebben gezien zullen tijdens het spel allerlei verwijzingen aantreffen. Echt heel goed gedaan! De puzzels zijn zeer divers en hebben betrekking op het thema van de kamer waardoor je er helemaal in opgaat. Er zitten puzzelvarianten in, die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Super prijs-kwaliteit verhouding! Ik ben héél benieuwd naar hun volgende kamer. Den Haag/de randstad is een nr. 1 escape room rijker! Deze wil je niet missen!!! Chapeau voor de 2 bedenkers van de kamer!
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Down the hatch
Wat te doen met jongens van 14 die van spanning en avontuur houden??
Ik zou zeggen: een escaperoom! Down the hatche: superleuk!
Ontvangst gezellig: duidelijke uitleg, relaxte eigenaar: uitdagende spellen en dat 80 minuten lang!!!
Niet genoeg voor ons: snel die tweede kamer openen dan gaan we in de herkansing!
Thanks
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top top top!
Superleuke ontvangst en locatie!
Mooi gemaakt! Voor ons beginners iets te moeilijk, maar juist daarom ook weer hilarisch...????
ABSOLUTE AANRADER!!
18 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende kamer!
Leuke kamer, die in 80 minuten uitgespeeld dient te worden. Dus meer tijd dan normaal! En dat is ook wel nodig met het grote aantal (uitdagende) puzzels :). Leuke extra dimensie wanneer je met twee subgroepen bent: de tweede groep kan meekijken met de eerste, wat net zo spannend kan zijn!
18 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super !!!
De ontvangst was zeer goed en de uitleg vooraf was heel helder en duidelijk. Het spel zelf was super om te spelen, met veel (nieuwe) puzzels, waarvan een aantal heel pittige. De 80 minuten waren hard nodig. Het bleek wel dat samenwerking en communicatie een vereiste zijn om het spel uit te kunnen spelen. Als de 2e kamer klaar is gaan we die op zeker ook spelen !!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Ontzettend gave escape room! Dat je bij deze escape room 80 minuten hebt, is erg leuk. Normaal vliegt een uur altijd zo voorbij en hier heb je dan nog eventjes tijd (dus ook meer escape room voor hetzelfde geld) :) Wij waren met twee groepen waarvan de ene groep er niet binnen 80 minuten is uitgekomen en de andere groep een nieuw record heeft neergezet! Daarnaast was er de mogelijkheid om als eerste groep de tweede groep te bekijken via een beamer, dit was een erg leuk extraatje!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijna gehaald!!!
Hele gaffe Room!! Mooi effecten gaaf raadsels! kijk nu al uit naar de 2e kamer van deze jongen!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top experience
Hele leuke room met leuke links naar tv serie 'Lost'
Leuke puzzels, met soms breinbrekende uitkomsten.... frustrerend????
80 min vliegen voorbij maar we did it????????????????????????
Duimen voor snelle opnening nieuwe room
13 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Eerste escaperoom ooit, spannend. 80min vliegt voorbij. Veel dingen tegelijk doen. Gevarieerde puzzels en raadsels, techniek, licht, sloten en sleutels, van alles wat. Misleiding en tips. Ik vond het erg leuk en zeer de moeite waard. Een aanrader!!! Goede prijs voor veel plezier!!
9 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
supergaaf!!!!!
hele leuke ontvangst van loran, goede uitleg van het spel.
het gebouw is goed te bereiken, gratis parkeren voor de deur.
het spel is erg goed in elkaar gezet, leuke puzzels.
als je de serie 'LOST' hebt gezien ben je absoluut fan van deze escape room. (ook zonder dat je deze serie hebt gezien is het leuk)
het was onze eerste escape room maar er gaan er zeer zeker meer volgen ;)
8 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super gave kamer!!
Gave kamer en met een leuke tijdsduur en verassingen :)
Zeer de moeite waard!
7 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Niet twijfelen gewoon doen deze room
Ontvangst was super ( wat in veel rooms echter niet zo is). Je merk gelijk de passie waarmee de room is gemaakt. Duidelijk niet opgezet om snel geld te verdienen. Als inmiddels ervaren escaper staat deze in mij top 3. Veel verschillende puzzels en gericht op samenwerking. En ondanks dat ik al veel rooms gedaan heb was ik hier blij verast door de nieuwe technieken, niks afgekeken. Niet twijfelen gewoon doen deze room
1 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
onwijs gaaf!
ik heb deze escape room afgelopen week gedaan met 7 personen. Het was weer waanzinnig gaaf. Weer allerlei andere puzzels en deze escape room is in tegenstelling tot andere escaperooms 80 minuten (totaal niet doorgehad, tijd gaat alsnog veel te snel).Ik heb a meerdere escaperooms gedaan en deze staat toch echt in mijn top 3! Alleen met openbaar vervoer is het wat lastiger, er stopt niks voor de deur. maar prima te doen met de auto.
30 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
30-09-2016
Was een top kamer.

Moet er je kop goed bij houden.
Maar geweldig naar onze zin gehad.

Ben benieuwd naar de volgende.
29 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super tof
Echt een hele mooie kamer om te spelen. Qua aankleding, verhaal en puzzels echt top en echt een must om te spelen!
29 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super verjaardagsfeest
Ik heb met vier vriendinnen mijn 15e verjaardag gevierd bij Down The Hatch. Het was voor ons allemaal de eerste keer. We werden heel vriendelijk ontvangen door Loran en hij nam alle tijd om alles uit te leggen. We hebben het helaas net niet gehaald, maar het was een toffe belevenis. Daarna nog lekker even nagepraat en wat gedronken. We gaan er zeker meer proberen. Kom maar op met jullie tweede kamer!!!!
27 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goed in elkaar gezet
Hele leuke puzzels en de kamer ziet er goed uit. Met geluiden en licht word het extra spannend gemaakt en je heb een paar onverwachte wendingen in het spel. Worden goede hints gegeven. Voor mijn gevoel niet echt een kamer om als beginner te doen.
27 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
super toffe kamer met een leuk verhaal! Veel afwisselende elementen wat het steeds spannend blijft houden. Zeker een aantader????????
26 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top plek, waren ze allen maar zo!
Top vent, alles was duidelijk uitgelegd en werden mega vriendelijk ontvangen. Ik hoorde het via via. Maar zij maken de geruchten waar
26 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
80 minuten spanning
Moeilijke puzzels, precies genoeg tijdsdruk en samenwerken is een must. De sloten zaten leuk en creatief in elkaar!
25 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Awesome kamer
Ontzettend leuke kamer met gevarieerde puzzels. Erg origineel. Dat deze escaperoom 80 minuten is in plaats van een uur is ook heel leuk.
23 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!!
Moeilijke maar geweldige escape room, gelukkig net binnen de tijd gered :)
21 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke avond!
Wij hebben met zijn vieren enorm genoten van een avond bij de escaperoom 'down the hatch'.
Na de intro gingen we vol verwachting naar binnen en deze verwachting is dubbel en dwars waargemaakt. De kamer is compleet en een echte uitdaging voor iedereen! Aanrader dus!
17 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
De maker(s) was erg enthousiast, vriendelijk en heeft ons goed geïnstrueerd vooraf gaande aan de ervaring. Mijn groep (5 man) had een wat langzame start en helaas hebben wij dat gemerkt op het einde. De moeilijkheidsgraad van de puzzels lag hoog, maar met een klein beetje hulp van onze tipgever prima te doen. De ruimte is ruim, netjes afgewerkt en sfeervol. De sound in de ruimte zorgt voor precies genoeg spanning en de temperatuur binnen was ondanks de hitte buiten erg aangenaam. 80 minuten lijkt lang, maar vliegt voorbij in deze escaperoom. Een klein dingetje: Het geluid van de introductiefilm mag iets harder. Ik had wat moeite deze te verstaan mits ik naast het scherm stond. Ik heb mij prima vermaakt deze middag en kan iedereen deze ervaring aanraden!
15 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gave Escape Room
Onze eerste maar gelijk ook super gave escape room. Deze room duurt 80 minuten en je hebt deze tijd echt nodig. Wij kwamen er met 74 min uit maar velen redden dit niet eens. Super leuke avond gehad in Down the Hedge
13 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leukste Escape room!!
Deze escape room is pas net geopend. Wij waren als groep in twee teams verdeeld en hebben dus een onderlinge strijd gevoerd over wie sneller zou kunnen ontsnappen. Het idee van een 80 minuten durende escape room is echt heel tof! De tijd is opgedeeld in twee blokken, met beide een 'eigen' taak. De raadsels zijn heel gaaf. Ik vond ze erg ingewikkeld maar gelukkig kan je soms hints krijgen. Deze escape room is echt een aanrader!!! Ook een gave locatie en de gastheren zijn super vriendelijk en enthousiast!
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave Escaperoom
Ontzettend leuke room, de puzzels zijn goed bedacht (kan nog steeds nauwelijks geloven dat het alleen door twee gasten in elkaar is gezet), goede lengte en ook nog eens een fijne ontvangst. Top!
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Niet gered, maar hele gave kamer.
Helaas met een team van 5 niet gered. Wel een heel erg mooi opgezette en sfeervolle kamer. Echte challenge en geweldige ervaring!
Je kan wel zien dat de eigenaars veel passie in het design van de kamer gestopt hebben. Aanrader!
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige room!
Deze escaperoom is de prijs dubbel en dwars waard! De kamer ziet er sfeervol uit en de puzzels houden je echt een tijd bezig.
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Een van mijn leukste escape rooms. Leuke verhaallijn, goede puzzels, mooi opgezette kamers, fijn ontvangst. Door dat de kamer zou leuk is opgezet vliegt de tijd.
8 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toffe room
Een hele toffe kamer, met een leuke ontvangst. Een goed gevulde 80 minuten met hoede puzzels.
7 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend goed!
Erg gave kamer, goede puzzels en een gezellige ontvangst!
6 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom! Aanrader
Het leuke van deze escaperoom is dat het 80 minuten duurt (tenzij je er eerder uitkomt). De tijd vliegt voorbij door alle puzzels en zoekacties die op elkaar volgen.
De puzzels en zoekacties zijn goed doordacht en hebben veel originaliteit. Er wordt van een ieder in de room wat gevraagd aan kennis en vaardigheden.
Samenwerking is erg belangrijk, een heel leuk aspect.
29 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt gaaf
Gisteren werden we hartelijk ontvangen en na een korte uitleg waanden we ons in een andere wereld. Je weet en verwacht niet wat je tegenkomt. Maar na enige "tips"zijn we toch verder gekomen.
Niet binnen de tijd, maar ach we hadden een leuke middag.

28 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Een hele leuke avond gehad! Leuke en uitdagende puzzels.
De sfeer in de kamer maakt het helemaal af!
Zeker een aanrader!
28 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!
Heel gaaf in elkaar gezet, en echt een uitdaging. Decor en sfeer waren ook erg goed! Het was een top avond!
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Ben voor de eerste keer bij een escape room langs geweest en het was een fantastische ervaring. Van begin tot het einde bleef het spannend en werd je uitgedaagd. De verschillende onderdelen die je door de escape room leiden waren goed in balans.
Absoluut een aanrader!
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wauw!
we hebben echt een super leuke avond gehad in Down the Hatch. Het is een spannende moeilijke kamer, maar dat maakt het extra leuk als je er optijd uit komt.
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kwaliteit!
Wat een room zeg! Een geweldige uitdaging en zeker iets dat je gedaan moet hebben. Je merkt dat de staff er enorm veel passie voor heeft en dat zie je in alles terug, het plezier en passie van de staff heeft ook een grote bijdrage in de geweldige ervaring, van de sfeer tot de layout van de room! Bedankt!!
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader voor iedereen!
Onwijs gave kamer, leuke maar niet te makkelijke puzzels en supergoede spannende sfeer in de kamer! In mijn lijstje van gespeelde escaperooms heeft deze escape een dubbel dikke gedeelde eerste plaats verdiend! Het (nodige) hoge samenwerkingsniveau maakt het nog leuker!! Aanrader voor iedereen!
25 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Coole ervaring
Het is een enorm leuke ervaring en veel afwisseling in het oplossen van puzzels. Zeker een aanrader!!!
23 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!!
Mijn eerste ervaring met een escape room en het heeft meteen een geweldige indruk achter gelaten! We kwamen helemaal in de sfeer van het verhaal en na veel puzzels, raadsels en communicatie zijn we op tijd ontsnapt. Het was super leuk met zn vijfjes, we zijn ook erg goed ontvangen. Na deze escape room heb ik meteen al zin in mijn volgende! Ben benieuwd of we dan weer het record zullen breken ;)
23 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Wat een leuke escaperoom. Het was mijn eerste keer maar volgens de ervaren meiden uit mijn groep één van de beste tot nu toe. De spellen waren ingewikkeld en goed doordacht; het verhaal klopte. Natuurlijk maakte een nieuw record neerzetten de ervaring nog leuker!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Lost down the hatch
Geweldige kamer. Heel technish en origineel. Hij was wel moeilijk en we hadden onze tijd wel nodig maar met vertraging wel uitgespeeld (88 min). Dat de kamer vrij moeilijk is maakte het des te spannender en uitdagender. Ik vond het erg gaaf dat het zoveel meer was dan alleen sleuteltjes zoeken. We wachten met spanning de volgende kamer af en dan komen we zeker weer! Het enthousiasme van de gastheer was zeer aanstekelijk en wGerardat hebben ze het gaaf gebouwd zeg!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ergotherapie Thuis Collee
Heftig, uitdagend, moeilijk, spannend, oren turend, technisch hoogstaand : kortom geweldig!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
we were lost!!
Super vette kamer! Thema goed uitgewerkt en aangekled!:)
Ook hele gave sloten en puzzels!:)
Samenwerking is heel belangrijk!
Conclusie: top kamer!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantatishe escape room!
Deze escape room was super gaaf! Het is erg leuk omdat hij anders is dan andere kamers. De puzzels zijn veel ingewikkelder dan alleen cijfers zoeken voor op code sloten., wat voor een extra uitdaging zorgde! Ook erg leuk dat alles in thema was en dat er veel elektronisch was. Ik zou deze kamer echt aan iedereen aanraden. Heel speciaal!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Prachtige kamer en een echte uitdaging deze escape room. Zeer gastvrij en zeker een aanrader!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
down down down the hatch!
Wowwie geweldig ook al hebben we t niet gehaald! Dat mocht de pret niet drukken!
Goed verzonnen!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
We almost made it!
Zo geweldige anders dan andere escaperoom!
Zo technisch en elektronisch!
Totaal top!
21 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
In één woord: top! Goede sfeer, goede puzzels en lekker ingewikkeld.
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!!
Van begin tot eind een top ervaring! Hartelijk ontvangen door de gastheer. Voor en/of na het spel is er in de lounge tijd voor een drankje. Uitleg vooraf was duidelijk.

De kamer is zeker niet makkelijk. Met een hele stapel hints hebben we het net gered binnen de tijd.
De puzzels zaten goed in elkaar, de kamer had leuke verassingen en de sfeer was perfect.

Zeker een aanrader!!


24 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een leuke Escape Room
Dit was echt een hele leuke ervaring. Nog nooit eerder een escape room gedaan, maar wat een leuke activiteit. Down the hatch is een uitdagende kamer, die niet door iedereen te halen zal zijn, maar zelfs als je het niet haalt ben je niet teleurgesteld. Met de extra dimensie en tijdsdruk van het afvoeren van de electro magnetische straling en de duur van 80 minuten weet deze kamer zich goed te onderscheiden van de andere escape rooms en dat voor dezelfde prijs.
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Vanaf het moment dat je binnenkomt, ben je gelijk in de stemming om te starten met het avontuur!
En een avontuur dat is het zeker! Ik heb meerdere Rooms gedaan, maar deze kamer springt er absoluut bovenuit. De sfeer, de inrichting van de kamer en de puzzels maken het vanaf begin af aan spannend en dit blijft tot het eind zo! Echt een top kamer!!!
Deze kamer is een uitzondering op alle andere kamers, ivm met de langere tijd... Die je zeker wel nodig hebt :-)...
Ik hoop dat de twee heren snel met een nieuwe kamer komen... Aan hun enthousiasme zal het zeker niet liggen!! Ga zo door!!
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Innovatief en uitdagend
De kamer is erg goed in elkaar gezet. De mannen maken gebruik van leuke technieken en de kamer geeft echt de indruk dat de sky de limit is geweest bij het bedenken van het concept en oplossingen.

De escape heeft een fijne duur van 80min en verveelt geen moment. De raadsels zijn goed uitdagend en ook niet te moeilijk. Het thema van de kamer is ook erg leuk bedacht.

De kamer is een absolute aanrader. Jammer dat een escape room niet vaker gedaan kan worden.
Hopelijk gaat er in de nabij toekomst nog meer leuks komen van de mannen.
18 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De beste van Den Haag en omstreken!
Dames en heren, stop met het zoeken naar een escape room! Down the hatch, daar moet je zijn! Wat is deze kamer VET in elkaar gezet en dan nog niet te praten over de gastvrije ontvangst!

Een absolute aanrader!
18 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een van de beste!
Ik ben al bij veel escape rooms geweest maar Down The Hatch overtrof elke verwachting! Een gastvrije ontvangst van twee heren die met hun volle enthousiasme deze te gekke escape room hebben opgezet. Van begin tot eind hebben zij er een waar avontuur van gemaakt. Een absolute aanrader voor iedereen!
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
AB-SO-LUUT Geweldig!
Dit was de eerste keer dat ik een escape-room binnenstapte, en hoewel ik links en rechts wel eens wat over het concept had gehoord en gelezen, is deze room heel doordacht en uitdagend. Soms zijn er voor de hand liggende zaken, andere zaken puzzel je je stuk op. Andere rooms duren 'slechts' 60 minuten, maar bij deze room heb je de geboden tijd van 80 minuten zeker nodig. Ik ben flink onder de indruk dat deze room door de 2 betrokken ondernemers geheel zelf is ontwikkeld, echt top!
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Het is gaaf om te zien met hoeveel enthousiasme de gastheren de kamer hebben gebouwd en je meenemen in hun thema. Na de escape nog leuk kunnen napraten ook onder het genot van een drankje. Wat een gave puzzels en weer zoveel anders dan andere kamers.
Echt een aanrader.
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Puur genieten
Ontzettend gave room, met een erg goed thema. De puzzels zijn erg goed opgezet en uitgedacht, met exact het goede niveau om het uitdagend te maken zonder dat het frustrerend moeilijk is.

De gastheer gaf een erg leuke ontvangst en nam achteraf ruim de tijd om nog wat meer over opzet van de room te vertellen.

Het is dat ik nu al weet hoe de puzzels moeten, anders zou ik zeker teruggaan!!
10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Van begin tot eind TOP
Wat een uitdagende escape. Met 6 personen hoef je niet bang te zijn dat iemand iets minder te doen heeft. 80 minuten de tijd, maar tijd vliegt voorbij. We haalden het op het nippertje.

Ontvangstruimte was gezellig. Gastheer was zeer vriendelijk, nam alle tijd om na afloop nogmaals de kamer in te stappen en alles met ons door te nemen.

Het zijn de kleine details die dit tot een uitzonderlijke Escape Room maakt. Heel uitdagend, veel puzzels, verassingen, en goede samenwerking is vereist.

Dikke vette aanrader!

3 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goeie kamer!
Ontvangst was erg gezellig!
Kamer is ontzettend verrassend, zaten hele leuke puzzels in.
Goed verhaal, zodra we de kamer binnen stapte zaten we meteen in het verhaal.
Erg leuk dat er werd ingespeeld op ons terwijl we een hint kregen!
Bedankt voor de ontzettend leuke/ gezellige avond!!


25 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Mijn eerste escape room, ik vond hem super gaaf! Echt een uitdaging. Door meerdere ruimtes is niet alleen puzzelen een uitdaging, maar ook communicatie. Heel gaaf uitgedacht en een leuk thema.
25 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absolute MUST do!
Ondanks dat ik nog niet eerder een Escape Room bezocht had en in eerste instantie dit ook niet hoog op mijn “to do list” had staan is dit een absolute must do! Een super leuk concept met vrienden / collega’s of andere bekenden; je bent actief bezig met elkaar met één doel voor ogen zo snel mogelijk de raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen gebruiken, sleutels vinden en eruit komen! Deze escape room heeft veel verrassingsaspecten die ik uiteraard hier niet ga verklappen ???? Maar zeker is; het verveelt geen seconde. Complimenten aan de heren die dit uitgevonden hebben!! Well done!
17 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lost, eat your hard out!
Met vrienden deze Escape gedaan en wat goed in elkaar gezet! Tot de laatste minuut bleven we geboeid en zaten we midden in het spel. Heel goed gedaan met meerdere ruimtes waardoor je optimaal moet samenwerken.
Begin dit jaar de Prison Escape gedaan in Rotterdam maar Down The Hatch overtrof dat spektakel. Absolute aanrader!
17 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Goed uitgedacht en uitgewerkt thema, leuke puzzels en verrassende onderdelen. Absoluut een aanrader.
16 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker doen!
Heel gaaf om te doen, leuk uitdagende doordachte puzzels!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Down The Hatch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel vet!!!
Afgelopen weekend deze escape room bezocht en het was echt super gaaf. Hoe ze dit hebben kunnen maken! Zeer goed bedachte puzzels met veel uitdaging. Je zou zo nog een keer willen maarja???? Dat kan niet. Hoop in de toekomst nog meer van deze mannen te verwachten want dat kan niet anders dan weer supergaaf zijn. Ik zeg, een zekere aanrader voor degene die van spelletjes houd met veel spanning. Bedankt voor deze top avond!