Escape Room Deventer

4.78 van 5 sterren (39 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dikke aanrader!
We werden enthousiast ontvangen met een hapje en een drankje en voordat we het wisten zaten we midden in het spel! Heb nu de Art en Agatha room bij hun gespeeld en ik kom gauw terug voor hun nieuwe kamer Student lab en Heerengracht 458! Ben heel erg benieuwd! Er zaten zowel denk als doe puzzels in, wat het erg afwisselend en vooral onverwachts maakt. Voor jong/oud, ervaren/onervaren echt een dikke aanrader!
30 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Enorm gaaf!
Enorm gave kamers en hele leuke verhalen die bij de kamers horen. Of je nou op de thee gaat bij Agatha of de rommel van Michael doorzoekt beide kamers nemen je echt mee in het verhaal! Ook voor ervaren escapers interessant :)

Vooraf kregen wij netjes wat te drinken en wat lekkers aangeboden en achteraf heeft de gamemaster nog gezellig met ons nagekletst!
30 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Michael's room
Het was de eerste escape room die we speelden. Goede ontvangst, leuk verhaal en een paar leuke scheikunde proefjes! Wat ons betreft een aanrader!
30 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Michael's room
Leuke escaperoom, leuke puzzels, met een paar simpele proefjes! Prima ontvangst! Je wordt gelijk meegenomen in het verhaal. Het was onze eerste escaperoom die we deden.
30 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heerengracht 458
Spannend verhaal, ik ben ook iets (veel) meer te weten gekomen over Han van Megeren. Leuke puzzels. Leuke ontvangst ook, Er wordt gelijk het achtergrondverhaal verteld, waardoor je gelijk in het verhaal zit. Erg spannend of je op tijd de 'bom'weet te ontmantelen.
8 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Deventer
Zondagavond 24 september kregen we met de gehele familie de kans om de nieuwe escaperuimte, met de geheimzinnige naam Agatha, van Escape Room Deventer uit te testen. Opgesplitst in twee partijen begonnen we aan de klus, maar als ongeoefende ontsnappers viel dat nog niet mee, samenwerking tussen de twee partijen, logisch nadenken en rustig blijven dat hadden we ons allemaal voorgenomen maar in het vuur van de strijd wil je soms te snel en zie je verbanden over het hoofd. We zijn ontsnapt, vraag niet hoe maar het is ons gelukt en we hebben een fantastische avond gehad er is nog lang over nagepraat.
Ik mag natuurlijk niets over de Agatha kamer verklappen maar we vonden het een geweldige belevenis.

Ton
3 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
mooie ervaring
Gastvrij onthaal bij Escape Room Deventer. Daarna met z'n tienen puzzelen in de kamer van Agatha. Mooie ervaring vol verrassingen. Diversiteit in de puzzels. Alleen kom je er niet uit, je hebt elkaar nodig en dat maakt het tot een sterke kamer.
18 jul 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Wat een leuk verhaal en alles paste werkelijk bij het concept! De ontvangst was netjes en van het één op het andere moment zat je in het verhaal en in het spel. Heel leuk gedaan!
Jammer van een paar 'gevoelige opdrachten', waardoor een piepklein verschil de uitkomst volledig veranderde. Dat waren geen stabiele puzzels.
2 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel vet!
Super leuke escape room, mega spannend en uitdagende puzzels! Leuke mensen , erg gastvrij!
21 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
AANRADER!
We hebben vanmiddag met 16 personen de twee verschillende escaperooms gespeeld. Beide kamers waren spannend en een flinke uitdaging! We hebben enorm genoten! Aanrader
16 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Elegast
na het spelen van de Michael's room hebben we vorig weekend ook de openmonumentendag escaperoom gespeeld in de Elegast. Geweldig gebruik gemaakt van de ruimte. We hebben zo genoten! We komen binnenkort terug voor de grote kamer!
16 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
We hebben een geweldige tijd gehad met het spelen van de escaperoom en het moordspel. De escaperoom op het nippertje gehaald. Goede spanningsopbouw en leuke orginele puzzels. Leuk om dit te combineren met het rustigere puzzelen tijdens het moordspel. Beide spellen waren erg goed uitgedacht en zaten goed in elkaar.
11 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
wauw zo gaaf!
Waaaaaaah! We zijn net met zijn alle, 7mensen, ontsnapt uit de artroom en wel binnen de tijd! Het was onwijs tof! Spannend, soms lastig en vooral héél leuk! We zijn een ervaring rijker en herbeleven nu alles weer. 2 keer genieten. Het is écht een aanrader!
8 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Michaels room; Moeilijke kamer, grote uitdaging
Michaels room gespeeld, hele uitdagende kamer. Zitten moeilijke puzzels in, allemaal wat kortere puzzels. Zitten maar een paar langere puzzels in. Wel heel leuk, leuke extra elementen. Alles in de sfeer van de kamer, kamer ook leuk aangekleed en gemaakt! Je wordt wel meegenomen in het verhaal van Michael.
29 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een echte studentenkamer!
Daar sta je dan midden in Michaels kamer... En dan?
Nou proberen binnen t uur de oplossing te vinden en te ontsnappen.
Slotjes zien open te krijgen en verbanden leggen, goed kijken en veel doen.
Best moeilijk, maar heel goed bedacht!
20 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Beste tot nu toe
Dit was mijn 8e escape room en ik kan met zekerheid zeggen dat dit de beste escparoom tot nu toe was. Je kan je auto gratis en gemakkelijk voor het pand parkeren. We werden gastvrij onthaald en in de wachtruimte lagen al leuke spellen en puzzeltjes.
De artroom is heel goed uitgewerkt en de puzzels zijn erg origineel.
Het is ook een leuke kamer omdat er goed samen gewerkt moet worden.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gek!
Vandaag voor het eerst een Escaperoom gespeeld. Een bloedstollend spannend avontuur, waarbij de puzzelstukjes steeds meer in elkaar vallen. Elk object blijkt deel te zijn van een puzzel. Alsof je de hoofdrol speelt in een spannende film. Geweldig!
27 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!!
Een geweldige middag gehad in deze escaperoom! Gastvrij ontvangst van de eigenaresse. De escaperoom zit bomvol puzzels waardoor je je geen minuut verveelt. Ook een paar super orginele opdrachten en technische snufjes! We hebben genoten.
26 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Top ervaring! Heel spannend!
15 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Deventer | Michael's room
Mooie escape room met lekker veel puzzels en verrassingen. Veel dynamiek en gastvrij ontvangst. En...op tijd ontsnapt ;)
1 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
Super ervaring!!
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
familie uitje
We hebben een gezellige dag gehad bij escaperoom Deventer. Een spannende kamer, maar gelukkig niet beangstigend. We kwamen allemaal vol adrenaline de kamer uit! We hadden nooit gedacht te kunnen ontsnappen, maar door de tips van de spelleiders waren we er toch... bijna. Een geweldige activiteit!
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De tijd vloog voorbij, echt een aanrader
Dit was een geweldige ervaring. We hebben de escaperoom gespeeld met spelers van 8-77, en iedereen heeft een geweldige tijd gehad! Heel verrassende en gevarieerde opgaven. Iedereen deed enthousiast mee.
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Compliment
Super spannende, inventieve kamer
21 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Michael's Room: aanrader!
Heel leuke ervaring! We hebben deze kamer met zijn drieën gedaan (alle nog zonder escape room ervaring). Mooie ruimte, verrassende en originele puzzels, heel gaaf in elkaar gezet allemaal. Net op tijd gehaald en de adrenaline rush was even daarna nog steeds te voelen. Verslavend! Bedankt!
19 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Mega leuke ervaring!
We hadden van vrienden al goede verhalen gehoord over deze Escaperoom. En we werden niet teleurgesteld! Héél spannend en het zat héél goed in elkaar!! Ook de uitleg voorafgaand aan de escape is geweldig!
19 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring en aanrader voor iedereen
Een geweldige ervaring gehad in escaperoom Deventer. Nagelbijtend spannend. Daarnaast was er een vriendelijke begeleiding in een mooie locatie. De room zelf was goed in elkaar gezet met originele en uitdagende puzzels.
Kortom: top ervaring en aanrader voor iedereen!
14 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Michael's Room
Echt fantastisch! Dit is de beste Escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan! Er is goed nagedacht over de volgorde van de spellen waardoor het spel goed te volgen is. Leuke vernieuwende spellen en grappige gadgets. Het zit fantastisch in elkaar.
14 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Michael's Room
Was echt een hele toffe kamer. bevatte orginele puzzels en er hing continu een gezonde spanning in de kamer.
13 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
toffe puzzels goeie locatie
verhaal van Michael zie je tot leven komen waar je bij bent. Alles is met aandacht gemaakt. klasse
13 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Art-Room
Met 10 personen de Art-escape gespeeld en net binnen de tijd gehaald. Spannend vanaf de eerste minuut! Een geweldige speluitleg. Hele grote kamer met steeds weer verrassende nieuwe elementen. We hebben een geweldige avond gehad! Bedankt!
31 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Art Escape
Erg originele puzzels, verrassend! Moeilijkheidsgraad van de puzzels had wat hoger gemogen.

Absolute aanrader
17 sep 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Originele puzzels
Wij hebben inmiddels al aardig wat rooms gedaan en werden erop geattendeerd om ook deze kamer eens te gaan doen. Zeer verrassende puzzels en soms echte hersenkrakers erin. Een minpuntje was toch een technisch defect wat bij navraag ook bij onze 'attendeerders' was voorgevallen. Misschien een overweging om dit onderdeel te vervangen, want het frustreert toch en haalt je uit het spel.
Verder goed bedacht en een leuke beleving gehad!
25 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Daar gingen we weer. Op naar een volgende escape room. Dit maail was Deventer degene die gespeeld gaat worden.

Laat je niet misleiden door het pand. De escape room zelf lijkt heel eenvoudig, maar wat een leuke en originele puzzels! Superleuk om te spelen en echt een aanrader.

Kamer is wel echt voor max 5 personen wat ons betreft.

Men is ook bezig met een tweede nog veel grotere kamer, waar wij nu al benieuwd naar zijn!
24 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Michael's Room, Escape Room te Deventer
Superleuk! We waren met een groepje van vier, voor ons allen onze eerste Escape Room ervaring. De jongste was 13 en de oudste eind dertig. Iedereen was enthousiast, was zeer gaaf! Leuke puzzels en een toffe sfeer die helemaal bij het verhaal van de kamer passen. Supertof om met een groepje uit te zoeken wat er gaande is. Een aanrader!
16 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Michael's room
Een prachtige ervaring, vooral als de puzzelstukjes in elkaar vallen. En een fijn gevoel als je het opgelost hebt.
Knap om zoiets te ontwikkelen! Veel succes dames! We komen zeker de andere kamer doen. Deventer is een mooie stad om te bezoeken. Je kunt er op de terrassen prima eten, een leuk dagje uit.
15 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Michaels room
Een fantastische ervaring met een hoog adrenalinegehalte! Helemaal toen we hoorden dat we de recordtijd hadden behaald!
Een superavontuur!
15 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom
wat waanzinnig verfrissend en enthousiastmakend! Niets is wat het lijkt!:)
15 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Deventer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Deventer
Een hele toffe ervaring! Orginele puzzels. Ik kom snel eens terug voor jullie volgende kamer!