Escape Room De Witte Kamer

4.92 van 5 sterren (8 recensies) (id:254)
OVER DEZE KAMER (id:524)
Heb jij ooit al eens in een kamer gestaan waarbij werkelijk alles wit was? Escaperoom De Witte Kamer is zo'n kamer: in onze escaperoom ontdek je hoe veelzijdig wit kan zijn.

Bij Escaperoom De Witte Kamer kun je de eerste abstracte escaperoom van Tilburg spelen. Dit wil zeggen: geen thema met een verhaal, maar een omgeving die zelf al tot de verbeelding spreekt. Zorg dat je niet verblind raakt door al het witte om je heen, maar los de puzzels op de juiste manier op om samen te kunnen ontsnappen!

Bij het spelen van Escaperoom De Witte Kamer wordt je opgesloten in een witte ruimte, waar je met maximaal 8 personen uit moet weten te ontsnappen. Je krijgt hierbij maximaal anderhalf uur de tijd. Maar let op: de tijd loopt niet af, maar juist op! Zorg er dus samen voor dat je een recordtijd weet neer te zetten en beland op de Wall of Fame!

Uiteraard staan samenwerken en plezier centraal bij het spelen van de escaperoom.

Wil je na het spelen van de escaperoom nog lekker napraten onder het genot van een etentje? Ook dat kan! In samenwerking met Restaurant Etenstijd bieden wij diverse arrangementen aan die zorgen voor een compleet avondje uit voor jullie vriendengroep, vrijgezellenfeest, familie- of teamuitje.

Info
Capaciteit escape room3-8 personen
Aanbevolen grootte3-6 personen
Moeilijkheidsgraadmakkelijk
Ontsnappingspercentage99%
Leeftijdsgrens16+
ThemaWit
Puzzel typesRekenen, logica, behendigheid, snelheid, samenwerken