Escape Room De Witte Kamer

4.92 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer, zeker de moeite waard
Erg mooie kamer met interessante puzzels van verschillende soorten en moeilijkheid. Zowel technische als praktische puzzels met een mooie logica er achter!
Een recensie schrijven op deze site is overigens wel lastig vanaf mobiel...
15 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en interessant
Wij kwamen per toeval uit bij de witte kamer en deze was last minute nog beschikbaar.
De sfeer en de puzzels in de kamer waren echt goed. Persoonlijk vind ik de abstracte kamer zonder verhaal wel leuk maar mijn medespeler iets minder. Er zaten veel originele puzzels in van verschillende moeilijkheden. Dit maakte het voor iedereen leuk. Ook de gebruikte technieken en effecten waren goed. Zeker een aanrader.
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Mooi afgewerkte kamer. Leuk om te zien hoe alle logica aan het einde mooi in elkaar valt! Mijn eerste kamer, maar zeker niet de laatste!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi gemaakt
Deze kamer is echt mooi gemaakt. Leuke onverwachte technieken gebruikt voor de puzzels en goed afgewerkt! Onze complimenten. Er is zoveel te doen dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt. Dat heeft ons wat tijd gekost maar toen we alles weer op een rijtje hadden ging het super. Net niet binnen het uur kunnen ontsnappen.
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer
Op aanraden van vrienden vanuit België naar tilburg gereden voor deze escaperoom en dat we echt de moeite waard. De escaperoom zit verstopt in de kelder van een restaurant. Eenmaal daar werden we netjes bij de receptie van het restaurant opgehaald door de eigenaar. Hij gaf uitleg over de kamer en de spelregels. Eenmaal in de kamer werden we overdonderd door de puzzels. Er is zo veel te doen! Stap voor stap kom je dichter bij het einde en vallen alle puzzelstukjes letterlijk op zijn plek. In totaal hadden we 56 minuten nodig om alles op te lossen. Na onze ontsnapping werd nog netjes uitgelegd goed alles werkte en wat de juiste oplossingen waren. Al met al een geslaagde middag! Complimenten!
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Escaperoom de witte kamer is verrassend leuk! Zoals de naam al zegt staat de kleur wit centraal als thema. De puzzels zijn verrassend leuk en goed bedacht. Er zit voldoende variatie in. Ook vindt ik de prijs/kwaliteit goed in elkaar zitten. Deze escaperoom raad ik iedereen aan!
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend goed
Wij hebben al aardig wat escaperooms gespeeld dus wij waren wat sceptisch over het feit dat het een abstracte kamer is zonder verhaal. Eenmaal in de kamer waren we blij verrast. De kamer was nog witter dan we hadden verwacht! De puzzels waren ook erg goed. Een leuke variatie tussen moeilijke en makkelijkere puzzels. Ook een aantal heel originele puzzels! Nette service met ontvangst, kluisjes en een kijkje achter de schermen. Top!
19 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room De Witte Kamer
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wit is ook echt wit

We hoorden dat er in Tilburg een witte kamer geopend was, dat leek ons wel erg spannend, wat zou je allemaal kunnen doen met een witte kamer.

Ik was blij verrast met deze kamer, je treed binnen in een echte witte kamer, alles is wit! Al snel ontdekten we verschillende elementendie we vroeg of laat nodig zouden moeten hebben.

De puzzels zitten goed in elkaar en eigenlijk alles klopt! Ik vond het een erg geslaagde kamer met leuke effecten gedurende het hele spel heen.

Om binnen het uur te slagen is er toch wel wat kennis en vaardigheid nodig, maar bij de witte kamer telt de tijd op in plaats van af, dus neem de tijd je zult ontsnappen ;)