Escape Room Bunschoten

4.81 van 5 sterren (51 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escape
Deze kamer maakt zijn reputatie waar. Onze tiende kamer en met stip de beste. Het voelt totaal niet als een kamer met puzzels maar veel meer als een verhaal wat je moet ontrafelen. De sfeer is om te snijden ( we hebben niet gegild hoor. Echt niet). Geluidseffecten, lichteffecten en verrassende elementen maken de beleving helemaal af. Topkamer!
7 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De meisjeskamer
Verweg de beste escaperoom tot nu toe .
Alle puzzels raadsels special effects en andere details zijn echt perfect uitgedacht en in elkaar gezet . We redden het binnen de tijd en hebben genoten van de schrikmomenten en andere spannende dingen . Ontvangst is super , je kan je eigen drankjes enzo pakken en gewoon eerlijk bijhouden wat je op hebt gedronken of gegeten . In de wachtruimte kan je je mis nog wel uren vermaken met alles spelcomputers en andere dingen . Kortom een dikke verdiende 10 !
7 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De kamer was apart en soms heel, heel lastig
De Meisjeskamer was één van de leukste, lastigste en bijzondere kamers die we hebben gedaan. De kamer was apart en soms heel, heel lastig. Uiteraard kan ik in deze review niet veel verklappen maar geloof me als ik zeg dat De Meisjeskamer er één is die je niet snel weer zult zien. De puzzels, techniek effecten en de room zelf was uitzonderlijk, mooi en uniek. Ons team beet dan ook zin tanden stuk op deze kamer. We hebben het net niet gehaald.
Maar met de eindstreep inzicht vonden we het helemaal niet erg, we hebben alles van de kamer gedaan en gezien. En dat was een bijzondere ervaring.
24 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Meisjeskamer: erg gaaf en creepy
Erg leuk, met goede en gevarieerde puzzels en een beetje creepy. Sfeer zat er goed in, vooral het laatste stuk! Locatie was ook erg goed, het ligt wat achteraf dus napraten in de kroeg kan niet zo snel. Maar daar hebben ze iets op bedacht: op de locatie hebben ze een bar(retje) en een kleine arcade met zowel bordspellen, videospellen (4 consoles!) als tafelspellen (airhockey bijv.). Achteraf terugkijken is een leuke toevoeging. Ontsnapt met 11.36 minuten over!
4 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Twee kamers
Helaas konden wij niet eerst de laboratorium kamer doen en dan de meisjeskamer. Maar dat maakte niet veel uit voor de ervaring. De meisjeskamer is super tof in elkaar gezet. Spannende sfeer, maar zoveel leuke makkelijke en moeilijke puzzels. Deze staat nu op plek 2 van mijn escape room top 3.
Deze hadden wij gehaald.

Op naar het lab. Een technische kamer vol leuke puzzels en snufjes. Qua beleving leuk, maar voor mijn gevoel minder leuk dan de meisjeskamer.

Al om al super leuk ontvangst en ontvangstruimte. Ga zo door en wie weet tot in het najaar met thema domein.
4 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Eindelijk naar Bunschoten
Een kleine 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met Escape Rooms doen. Intussen al bijna 20 kamers gedaan, dus het is een serieuze hobby van me. ;)

Al lang keek ik uit naar Bunschoten, zoveel goede verhalen over gehoord en gelezen. En helaas door omstandigheden een paar moeten annuleren, maar vandaag was het dan uiteindelijk zover.

Met Sanne, Tamarah en Remy al vroeg in de auto vanmorgen, de verwachtingen lagen hoog. Na iets meer dan een uurtje rijden vanuit Den Haag kwamen we aan en de sfeer zat er vanaf de eerste deur
gelijk goed in.

Met open monden betraden we de waanzinnige ontvangstruimte. Spelcomputers, airhockey, tafeltennistafel, bordspellen, vervelen hoef je hier niet. We werden hartelijk door Roos ontvangen en ze gaf dat het eten en drinken op basis van selfservice was. Heerlijk dat vertrouwen. :)

Een kleine 10 minuten was het tijd voor de eerste kamer, De Meisjeskamer. Na een instructiefilmpje betraden we de sfeervolle kamer. We gingen er snel doorheen en vlogen van verbazing op verbazing. Met een aantal hintjes en kleine vertragingen kwamen we op net op tijd de kamer uit, we hadden een kleine 2 minuten over. Maar wat een geweldige Escape Room is dit, mijn nieuwe favoriet voor De Freakshow in Delft. De kamer wordt binnenkort nog aangepast zodat er geen cijfersloten meer zijn. Dan wordt de kamer dus nog beter.

Na een drankje was het al gauw tijd voor De Laboratoriumkamer, de allereerste kamer van Nederland. Deze is recentelijk aangepast, nu hangen er geen cijfersloten meer. En deze kamer ging nog veel beter, ook weer enorm sfeervol en vol technische hoogstandjes. Niet heel moeilijk, maar we waren intussen goed getraind. Met maar liefst 16 minuten over kwamen we er zeer voldaan uit.

Achteraf nog even de opnames teruggekeken, want ook dat kan hier allemaal. Ze nemen alle tijd voor je, echt een fantastische crew.

Na de - helaas- verplichte betaling ;) (alleen per pin, zeer goed!) gingen we het gezellige Bunschoten in om een lunch te scoren. En we vonden we al snel een leuk tentje waar we heerlijk nagepraat en de volgende afspraak gemaakt hebben.

Iedereen die van Escape Rooms houdt kan ik beide kamers van harte aanbevelen. Doe ze wel in de andere volgorde als wij, maar wees op tijd met reserveren. Deze kamers zitten weken van tevoren volledig vol, vooral in de weekenden is het dringen geblazen. Ook zijn ze nu met een derde kamer bezig, The Dome. Die gaan we zeker doen, dan wachten we zeker niet 2,5 jaar. ;)
25 feb 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Minder enthousiast
Ik keek erg uit naar de Meisjeskamer. Helaas viel de ervaring me wat tegen. De begeleiding was niet erg betrokken, ik had vooraf en achteraf op meer interesse en interactie gehoopt. 1 puzzel was kapot, toch hebben we 20 minuten moeten wachten op de hint die ons toch verder bracht. Toevallig is dit een ander team dat ik ken recent ook overkomen, met een andere puzzel. Erg, erg jammer en een domper op het uur. Over het algemeen lijkt het me goed als de kamer een grondige APK krijgt. Verder is de kamer zelf wel heel erg gaaf, en de ontvangstruimte leuk.
13 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Meisjeskamer; tof verhaal, goede effecten en leuke puzzels
Vandaag, na de Laboratoriumkamer gedaan te hebben, ook maar de Meisjeskamer gedaan. Minder cijfersloten en meer uitdagende 'puzzels', wat het erg leuk maakt! Er zit een goed verhaal in en qua effecten is hij ook heel goed. Het is wel handig om de Laboratoriumkamer eerst gedaan te hebben, i.v.m. de moeilijkheid van de Meisjeskamer. We zijn uit de kamer ontsnapt met nog 2:56 over (en nog meer adrenaline dan bij de Laboratoriumkamer, o.a. door de spannende/goede effecten). Ook een echte aanrader dus!
9 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Escape-O-holics bezoekt collega's!
Na veel positieve reacties van onze bezoekers zijn we eens gaan kijken bij de Meisjeskamer waar over gepraat werd. Ik kan zeggen, we zijn erachter gekomen...

Wat een fantastische ervaring! We zijn zelf behoorlijk ervaren spelers, maar werden achter elkaar verrast door de geweldige spelelementen.

Absolute aanrader!
7 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Bunschoten
Na een eerste ervaring die net even iets minder was bij deze Escaperoom was deze keer alles tot in de puntjes geregeld!
Host zeer vriendelijk en professioneel, kamer ABSOLUTE TOP van NL!!!!!
De meisjeskamer is een MUST Play!

Wij komen graag terug voor 'The Dome'!
2 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Laboratoriumkamer aanrader!
Gisteren de laboratoriumkamer in Bunschoten gedaan met 4 andere collega's. En we waren er allemaal sprakeloos van!
De binnenkomst was al heel gaaf en je raakt gelijk in de sfeer van de escape rooms. De selfservice bar is erg handig en om de (eventuele) tijd te doden, was er een erg leuke 'speelhal'.
Voor mij mijn 2e escape room en voor de rest de 1e. Met nog 2:30 op de klok gelukkig ontsnapt en vol adrenaline kwamen we de kamer uit en gingen we op de foto. De escape room heeft zeer gave (en enge) effecten en de puzzels zijn op zich redelijk goed te doen. Ook fijn dat er af en toe hints kwamen, anders hadden we het denk ik niet gered. Om een lang verhaal kort te maken: de laboratoriumkamer is een echte aanrader!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Briljant, Spannend en lastig
Hele gave escape room met toffe puzzels. Echte adrenaline kick na de eerste helft.
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aan te raden!
Van andere mensen al gehoord over de twee kamers die worden aangeboden. Wij waren nieuwsgierig geworden! Wij zijn begonnen met de laboratoriumkamer en de volgende keer komen we terug voor de bekende meisjeskamer.

We werden meteen geholpen toen we binnenkwamen en konden zelfs nog eerder beginnen dan de afgesproken tijd, top! Een filmpje bracht ons al in de sfeer. Daarna de kamer in! Spannend en door de geluidseffecten en de lichten zit je echt helemaal in de creepy sfeer. Soms was het even lastig om meteen te snappen waar iets bij hoorde maar uiteindelijk met nog 1:30 op de klok zijm we eruit gekomen! Goede kamer! We zijn benieuwd naar de meisjeskamer en komen snel terug! Ool leuk omhet terug te kijken trouwens! Een leuk en grappig extraatje!
Tot snel!
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape R'dam bezoekt De Meisjeskamer
Met 4 personen hebben we De Meisjeskamer bezocht. In onze eigen escaperoom praten we natuurlijk vaak met klanten over de eerder door hen bezochte kamers en heel vaak wordt De Meisjeskamer genoemd als favoriet.

Nieuwsgierig gemaakt gingen we op pad. Na de ontvangst verbleven we enige tijd in de wachtruimte met een groot aantal spellen, tafelvoetbal, luchthockey, video-games etc.
Een grote groep kan hier achter elkaar spelen terwijl de rest zich absoluut niet hoeft te vervelen.
Een volle bar (zelfbediening) met drank en snacks maakt het af.

Toen we de kamer in gingen kregen we eerst een korte video te zien, dezelfde video als op YouTube, bijzonder professioneel gemaakt en door de sfeer van de gang ga je eigenlijk al met een ongemakkelijk gevoel naar binnen.
De spanning die je mee naar binnen neemt blijf je het hele uur houden, de puzzels zijn (achteraf) allemaal goed te doen maar zijn ook echt allemaal een echte uitdaging.

Je ziet aan alles dat deze kamer door ervaren mensen wordt onderhouden, alles is echt stevig, ‘hufterproof’ en degelijk gemaakt. De effecten zijn perfect getimed en nergens is er sprake van overkill, het klopt gewoon.

De kamer heeft ook enkele hindernissen die het spel alleen maar leuker maken… Heel knap uitgedacht allemaal.

Het resultaat? We hebben het niet gered, we zijn met enkele dingen gewoon te lang bezig geweest maar volgens de host zouden we de rest in een minuut of acht hebben kunnen oplossen, zelf twijfel ik want de puzzels zijn echt heel sterk bedacht.

Heel leuk was ook dat we nu afloop ons zelf op video konden terug zien, zo zie je dat iedereen op een andere manier schrikt… ik vloekte per ongeluk een beetje, Jesse ging uit zijn panty en viel om terwijl Madeleine en Melvin de enige volwassenen in ons groepje leken te zijn.

We begrijpen dat ervaren escapers het vaak over deze kamer hebben en hopen ooit een zelfde status te kunnen bereiken. Bedankt voor een geweldig avontuur!
8 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging met 3 personen (Meisjeskamer)
De Laboratoriumkamer was onze allereerste escaperoom en weer waren nog ontsnapt ook! Voor ons een reden om terug te komen in Bunschoten toen de Meisjeskamer eindelijk klaar was. Eigenwijs als we waren (en in overleg) gingen wij deze uitdaging met 3 personen aan, ook al is de kamer voor 4-6 personen.
De kamer was qua uitstraling weer supermooi, tot in de puntjes afgemaakt. Ook de puzzels waren weer super bedacht en vernieuwend vergeleken met andere kamers. We vonden hem minder 'eng' dan de Laboratorium kamer. Veel tijd verloren aan een puzzel die echt makkelijker zou zijn met 4 personen (eigen schuld). Out of the box denken is hier een must! En zouden we het met 4 personen nu wel gered hebben? Onze nieuwsgierigheid naar de puzzels de we niet hebben kunnen doen is gewekt....
De kamer heeft een vaste prijs waardoor hij voor ons met 3 personen wel erg prijzig is!
18 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Laboratoriumkamer
Na de meisjeskamer waren we nieuwsgierig geworden naar de laboratoriumkamer. Ook het laboratorium is een echt goede, professionele escape room. Goede puzzels, leuke schrikeffecten en een duidelijke verhaallijn. De meisjeskamer vonden wij beter (beste tot nu toe), maar wederom een leuke avond gehad.
Ontvangst in Bunschoten is uitstekend met genoeg entertainmentmogelijkheden en achteraf jezelf terugzien op video is hilarisch.

11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Supergave, freaky escape room! Geweldig!
Gistermiddag hebben wij het laboratorium met vier redelijk ervaren escape roomers gespeeld. Ontvangst was al hel goed; grote ruimte met allerlei spellen en een self-service bar. Wij zijn zeer hartelijk welkom geheten door onze begeleidster; je merkt echt dat iedereen hier met passie werkt!! De kamer was in een woord fantastisch! Ik heb zelf 8 kamers hiervoor gespeeld maar deze kamer staat met kop en schouders op nummer 1. Geweldige spellen, onverwachte momenten en behoorlijk wat schrikmomenten. Gelukkig zijn we met nog een paar minuten op de klok ontsnapt. Hilarisch ook om achteraf je eigen beelden terug te zien! Wij komen op korte termijn terug om de meisjeskamer te doen! Iedereen die twijfelt; boek deze kamer!
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Beste tot nu toe!
Onderstaande recensies zeggen het al: Bunschoten biedt twee geweldige kamers met goed uitgewerkte puzzels en ontzettend veel spanning. De ontvangst begint al super: je kan je lol op in de 'arcadehal' met spelcomputers, airhockey, tafeltennis, pool en sjoelen. Daarna wordt het alleen maar leuker zodra je een van de twee kamers betreedt en wordt overdonderd door sfeer en esthetiek. De puzzels zijn uitdagend en de verhaallijn van met name de meisjeskamer is erg meeslepend. Beide kamers zijn tevens spannend, waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Denk hierbij aan muziek, geluidseffecten, schrikeffecten, etc. Alles wordt tevens gefilmd / opgenomen, en heb je na afloop met je groep de mogelijkheid de hoogtepunten van de ontsnapping terug te kijken.

Kortom, alles klopt bij deze kamers. Daarom 5/5. We kijken vol verwachting uit naar de derde kamer!
18 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig goede escape room
Dankzij de heldere communicatie vooraf was de escape room goed te vinden. De ontvangsthal is goed uitgerust, met diverse grote en kleine spellen, een self service bar en grote banken. We speelden de meisjeskamer. Goede intro vooraf om in de sfeer te komen en toen het spel eenmaal begon was het een rollercoaster. De sfeer in de kamer is perfect uitgewerkt, door alle zintuigelijke prikkels en de inrichting. Het verhaal is spannend en ontwikkelt zich tijdens het spelen. Een van de beste kamers die ik ooit gespeeld heb.

Ideale groepsgrootte: 4-5p
8 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Meisjeskamer
Geweldig. De 2de escape room voor ons gezin. De vorige escape room welke wij deden was volgens ons al een onvergetelijke ervaring. Deze escape room was dan nog eens 10x beter. Moet op iedereen zijn bucket list staan.

Ongelofelijk mooie en indrukwekkende kamer, geweldige mechanismes en puzzels. Zeer goede sfeer, mooie achtergrondmuziek en goede begeleiding.

De lounge alleen al is een uitstapje waard (spelconsoles, pool, tafelvoetbal, ...), drinken en snacken achteraf ook zeer goedkoop. Nadien mochten we de sessie ook even opnieuw bekijken, super!

Niet twijfelen, zeker deze room gaan doen. Ik zal hem aan iedereen aanraden.

Wij kwamen van ver, en we komen zeker nog eens terug voor het laboratorium en de 3de kamer.
21 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Laboratorium & meisjeskamer
Mijn allereerste escape room was de laboratoriumkamer. Hele gave kamer, precies goed aangekleed. Door de muziek raakte je extra gespannen en opgejaagd om de kamer uit te komen. Helaas niet ontsnapt, maar dat weerhield me er niet van om snel terug te komen voor de meisjeskamer. Dus ook die gedaan, wat nog een waanzinnigere ervaring was dan de laboratoriumkamer. Ontzettend creatieve en geweldig bedachte opdrachten. De combinatie van alles klopte ook helemaal. En ook weer een heerlijk achtergrondmuziekje wat de sfeer af maakte.
Al met al beide keren een top ervaring.
De locatie is ook echt geweldig. Je kan vooraf lekker komen poolen, airhockey doen of een ouderwets potje mario kart. Hartstikke leuk.
24 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
SUPER
Goede ontvangst, ontspanne sfeer, onwijs goede kamers.
Wij waren blij met de volgorde laboratorium - de meisjeskamer.
Beide gedaan en het was SUPER.
9 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Laboratoriumkamer en meisjeskamer
Wow wow wow. Gisteren de complete deal gedaan. Begonnen in de laboratoriumkamer. Gelukkig hadden wij een sterk team. Een dove gillende keukenmeid, karate kid, the bodygard, miss GVD en natuurlijk old Granny. Helaas met werkelijk de laatste "deurknop" bijna in de hand was de tijd voorbij. ZO JAMMER. Super effects en puzzles. Zo waanzinnig mooi afgewerkt en doordacht. Daarna de meisjeskamer. Je voelt hier de geest van het meisje gewoon echt. Hoe bedenk je het allemaal en werk je het zo goed uit. RESPECT voor de makers. Deze hebben we gelukkig wel gehaald 49.15 min. Als je echt super wilt escapen dan MOET je naar Bunschoten
3 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De eerste in en van Nederland
De verwachtingen waren hooggespannen rondom de escape room in Bunschoten: de eerste in Nl, iedereen spreekt vol enthousiasem en een beetje eerbied over deze kamers. Ook de scores op Tripadvisor liegen er niet om. Wij gingen 6 man sterk 'head-on' voor beide kamers.

Wij startten met de Laboratoriumkamer. Na een introfilmpje werden we de kamer ingelaten en opgesloten. Veel aandacht voor sfeer door geluid, licht en muziek. Ik werd er een aantal keren jumpy en twitchy van. 6 man is wel wat veel in deze kamer: een aantal keren was er onvoldoende te doen voor iedereen. Doordat er een aantal dingen niet goed gingen in de voorbereiding van de ruimte liepen we op 2 puzzels vast. Uiteindelijk sleepten de hints ons erdoor maar daardoor waren we een paar minuten verwijderd van de 60 minuten toen we ontsnapten. Gave kamer, best al wel creepy, leuke en afwisselende puzzels.
Toen even op adem komen. Wat leuk is in Bunschoten is dat de 'wachtruimte' een groet gamerroom is waar je spelletjes kunt spelen, gamen, poolen etc. Ook is er een barretje met self service zodat je ook je natje en je droogje hebt. Goed verzorgd!

Daarna de Meisjeskamer. Ook goed introfilmpje waardoor ik al met pijn in mijn buik de kamer betrad. De sfeer is meteen gezet en je weet dat het naargeestig gaat worden. Ik zal over deze escape room niet teveel vertellen omdat ik hem voor niemand wil spoilen...maar hij is wreed briljant!! De sfeer is beklemmend, de aankleding klopt overal, er is weer zeer goed gebruik gemaakt van licht, geluid en beeld. Je stapt simpelweg een film binnen waar je, soms helaas, de hoofdrol in speelt. Er wordt een minimum aantal van 5 spelers aangeraden en dat klopt helemaal. Met 6 had iedereen zijn handen vol en met 4 was het echt heel erg pittig geweest. Sommige puzzels moet je echt met meerdere mensen doen dus het samenwerkingselement wordt goed uitgenut in deze room. Wij vielen in deze room van de ene (nare) verrassing in de andere en de schrikmomenten waren alom present. Dit is kamer nummer 1 voor ons: je moet tegen spanning en wat horror elementen kunnen maar als je ooit 1 escape room in je leven gaat doen, moet het deze zijn!
De volgorde van de kamers raad ik aan op deze wijze te doen. De tweede kamer is echt moeilijker en spectaculairder, andersom denk ik dat de Laboratoriumkamer wat in het niet valt bij de Meisjeskamer. Als 'cherry on the cake' kun je achteraf de filmpjes bekijken hoe jij en je team deze escape room hebben gedaan aan de hand van de surveillance beelden. Veel fast forward naar de schrikmomenten: hilarisch om achteraf te kunnen zien hoe iedereen reageert op schrik!
31 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Meisjeskamer: escape room 2.0, echt onwijs goed!
Dit is de beste kamer die ik tot nu toe heb mogen spelen! Wat een adrenaline rush! De sfeer is briljant, alsof je middenin in een spannend film staat. Dit komt mede door de geweldige techniek qua licht en geluid en die er achter zit. De puzzels draaien vooral om logisch denken, en elke stap die je verder komt geeft veel voldoening. Het was een van de tofste dingen die ik ooit heb gedaan!
30 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Laboratorium
Ontzettend gave kamer om te spelen. Kamer zat goed in elkaar. Steeds weer verrassende elementen en mooie effecten. Heel leuk om na afloop beelden terug te zien. Absolute aanrader!
18 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Labaratorium
Onze allereerste escape-room en wat zat hij goed in elkaar! Door de muziek, vormgeving en special effects ook heel spannend (we hebben gegild). Zeker een aanrader. Ook leuk dat je achteraf een filmpje kan kijken van je spel. Qua moeilijkheidsgraad wel echt een uitdagende kamer. Wij zijn nét niet ontsnapt... :)
3 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De Meisjeskamer móet je gespeeld hebben
De lat voor Escape Rooms is zó hoog gelegd door deze kamer. Nergens zo'n filmische ervaring gehad als bij de Meisjeskamer. De trailer laat eigen precies zien wat je kan verwachten; een hollywood-waardig avontuur dat je moet beleven. De puzzels zijn erg tof, de aankleding is bizar goed en de effecten doen daar een schepje bovenop. Het personeel is ook bijzonder vriendelijk. Met 12 seconden over op de klok was de euforie groot, als je dan wordt verwelkomd door een goedlachse dame die haast zo enthousiast is dat gewoon tof. Uitgebreid na kunnen praten in de gezellige wachtruimte. Kortom; van begin tot eind een waanzinnige ervaring.
20 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Hollywoodwaardig, spannend en hillarisch tegelijk!
Alsof je zelf in een film zit! Decor 10. Sfeer 10. Muziek 10. Ontvangst 10. Spel 10. Beelden terugkijken 10+!! Heb de Laborotoriumkamer nog niet gedaan, maar de meisjeskamer is sowieso Waaaaaaanzinnig!!!! We komen snel terug!

team de Brabo's
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Echt hartstikke leuk om te doen! Met een leuke groep de laboratorium kamer in. Je wordt hartstikke fanatiek, nooit gedacht!
Wij komen nog een keer terug voor de meisjeskamer!
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Terecht de nummer 1 Escape Room van Nederland!
De Meisjeskamer wordt op de website van de Escape Room als een 2.0 ervaring gepresenteerd. Na het spelen van deze kamer vind ik dat te bescheiden. Deze kamer heeft ALLES wat een goede escape room in huis moet hebben en meer!!! Zoveel details en een sfeer waar je helemaal in mee wordt gezogen. Het terugkijken van de actiebeelden was een van de grappigste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik heb letterlijk gejankt van het lachen. :) :) Het is onbeschrijfelijk grappig om je teamleden en jezelf zo terug te zien. Over de kamer ga ik niks verklappen. Je moet deze doen! En de lounge, waar je kunt wachten is bril-jant! Super gastvrij en goed ontvangen. Ik kan niet wachten op de 3e kamer van deze makers!!
2 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnige experience!
Dit is echt het vetste dat ik in tijden heb gedaan. En, ik heb het gehaald!
27 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Sfeer is onwijs indrukwekkend
Dit is de spannendste en beste escape room (De Meisjeskamer) die ik tot nu toe gespeeld heb. Het is uitdagend en de adrenaline blijft nog een paar uur in je lijf! Echt een enorme aanrader!
10 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Supergaaf!
Gisteravond met twee groepen naar de Escape Room in Bunschoten geweest. Veel over gehoord en dus waren we benieuwd en enkelen van ons zelfs zenuwachtig door verhalen over 'creepy' en 'horror'.

Aangekomen in Bunschoten was niks van dat alles. De ontvangst in de huiskamer bracht meteen een goed gevoel. Alsof je ergens al jaren komt.

Na een tijdje was het zover. We mochten de rooms in! Niks te veel gezegd. Wat gaaf gedaan! Van geluids-/ video-effecten tot aan de puzzels! Echt een aanrader voor iedereen. Je wilt meer meer meer!

Bij beide kamers hadden beide groepen het lang lastig met 1 puzzel, maar alles wat erop volgde, met name de schrikmomenten en het continu zoeken naar oplossingen 'die toch ergens in de kamer moeten zijn' maakt de irritatie van het niet snel genoeg oplossen meteen weer goed.

Je wil eruit komen en zet alles op alles. Dan gaat de laatste deur open....denk je...

Al met al een supergave ervaring en een aanrader voor iedereen die enthousiast is voor escape rooms! Ga het gewoon doen mensen!
9 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Met mijn familie (allemaal nog geen ervaring met escape rooms) de Meisjeskamer gedaan. We hebben van tevoren even gecheckt of er geen misbruikverhaal bij hoorde (trailer met klein meisje en grote man etc.) maar daar was geen sprake van. Het was echt een hele gave ervaring, en er was genoeg uitdaging. Ook het achteraf bekijken van de camerabeelden was een leuke toevoeging. Het enige verbeterpuntje was de warmte op locatie (de escape room zelf had wel airconditioning).
2 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Adrenalineshots
Bij beide kamers. Zowel lab als meisjeskamer waren een goede uitdaging, erg mooi uitgewerkt en heel erg spannend. Dit was de eerste escaperoom-ervaring, zo gaaf dat er zeker nog meer gaan volgen.
28 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bunschoten
onze ontmaagding qua escaperooms, bij toeval eigenlijk tijdens een weekendje Utrecht op bezoek geweest in Bunschoten.

De Lab kamer gedaan met zn 2en, echt enorm tof!
Tijd uiteindelijk net niet gehaald we bleven steken bij de allerlaatste puzzel.

super ervaring, vriendelijke ontvangst, we moesten even wachten maar dat was niet erg in de spelletjes ruimte.

Ik kom zeker terug voor de meisjeskamer, nu nog mn vriendin overtuigen :P
17 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De absolute top van de escape rooms!
Na exact een jaar terug de Labkamer te hebben gedaan waren we hooked. Inmiddels al een x aantal kamers bezocht. Met goede en minder goede ervaringen. Gisteren was het dan eindelijk zover en hebben we ons laten opsluiten in de Meisjeskamer. WOW en OMG!!! Met nog 9 seconden op de klok (!) net gehaald!! Wat was het spannend, wat was het ongelooflijk vet!!!!!! Deze steekt er met kop en schouder boven uit. Zo veel details, humor en geniale vondsten...Ik baal er van dat ik hem nu gedaan heb. De Meisjeskamer is de absolute top van Escape Rooms. Kan niet wachten op een 3e kamer! En je kunt hier ook als enige in nederland beelden terugkijken van momenten van het spel. Heb in jaren niet meer zo hard gelachen!! Ga dit doen! Absolute aanrader!
1 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gruwelijk spannend
We waren extreem enthousiast over de eerste kamer, dat we de tweede ook graag wilden doen. Deze is net nieuw, en nog spannender en moeilijker dan de eerste. Beiden zijn zeer uitdagend maar met een goed team zeker op te lossen.
31 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
Wij hebben beide rooms gedaan en ze waren super.
De sfeer is er ook zeer goed, we wachten op de volgende , dus Bunschoten is een 10.
20 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
meisjeskamer
Wat een spel! De meisjeskamer zit competitie, super gaaf in elkaar. Samenwerken is een must! ! Want als je denkt bijna buiten te staan... moet je terug En dat is spannend. De spellen zijn afwisselend, ludiek en zeer orgineel!!!
18 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Perfect!
Dit is zoals een escape room hoort te zijn! We hebben een paar dagen geleden allebei kamers gespeeld in Bunschoten (hiervoor al meerdere kamers gedaan in Nederland).

Hosting: 10/10! De sfeer was heel persoonlijk en open, we voelden ons helemaal thuis.

De Laboratoriumkamer is de eerste kamer van Nederland. Het is simpeler dan bijv. de Meisjeskamer maar hij is nog steeds beter dan veel andere escape rooms in Nederland. Dat vind ik knap, een kamer die al 2 jaar oud is maar nog steeds goed!

De Meisjeskamer....jaaa, ik wil niks verklappen! Ga het gewooon doeeeeeeeeen! Wij waren 5 jongens maar we leken meer op 5 gillende meisjes......
Alles is perfect in deze kamer...de puzzels, de sfeer, de effecten...

Na het spel hebben we naar de highlights van ons spel gekeken ........we konden niet bijkomen van het lachen.

Een dikke 10!!!!
11 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
WOW!
De Meisjeskamer is de allervetste kamer die ik ooit heb gespeeld.
Ik heb al ong. 10 kamers gedaan maar deze is echt de beste tot nu toe...

De ontvangst was heel goed, de host was super aardig. In de wachtruimte kan je helemaal losgaan met allerlei spelletjes...

De puzzels zijn zo origineel (niet te vergelijken met andere escape rooms). De sfeer is zo goed, niet normaal spannend...

Ik moet nog steeds bijkomen....fantastisch!!! ;)


7 mei 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Andere verwachtingen
Een bezoek gebracht aan de laboratoriumkamer. Het is jammer dat er maar 1 puzzel in de kamer is die binnen dit thema zit. Verder zijn het prima puzzels maar passen niet bij het thema.
Verder was er qua ontvangst niemand aanwezig en werd er wat uitgelopen in tijd. Normaal geen probleem maar de communicatie was ver te zoeken. Ik had er hoge verwachtingen van maar vindt dit toch erg jammer.
6 mei 2015
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Twee kamers, 1 fantastisch, een redelijk
We hebben als eerst de meisjeskamer gedaan, zie daarover meer onder in deze review.
helaas het zo dat de hosting echt veel beter kan. Er wordt nauwelijks naar je omgekeken. Als je als collega iets vraagt, is men niet bereid om antwoord te geven.

Labaratoriumkamer:
De kamer op zich hangt in mijn beleving heel erg op een puzzel. Aankleding is ruim in orde! Wel mooie dingen gezien, maar haalt het gewoon niet bij andere escaperooms.

Meisjeskamer:
Escapen V2.0!
Erg goed, haalt het gemiddelde van deze review dan ook sterk om hoog. Hele hele hele gave aankleding, top bouwwerk. Mijn excuses nogmaals dat er iets ''gesloopt'' is!
De meisjeskamer zullen we ook zeker aan onze klanten aanbevelen!
27 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Topper
Dit is van het begin tot het einde zoals een escape room hoort te zijn, het totaalplaatje klopte volledig. Goede ontvangst. Sfeer zowel buiten, maar zeer zeker in de kamer was goed. Leuk napraten. We mochten zelfs de beelden van ons zelf zien.

(De labo-kamer)
25 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
geweldige ervaring!
Zowel de laboratorium kamer als de meisjeskamer gedaan. Wat een geweldige ervaring beiden keren. Onze meidengroep, 2 groepjes van 6 zijn groot fan!
Zeker een aanrader!
1 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Het kon niet lang genoeg duren, ik wilde zo graag meer.
Uren napraten. Dat gebeurde hier. In tegenstelling tot eerdere escaperooms waren hier geen systeemplafonds waar je niet aan mocht komen of rode stickers die aangaven dat het niet onderdeel van het spel was.
Maar wat een fantastisch spel was dit. Met special-effects die aan de hand van je voortgang in beweging werden gezet. En daarna heerlijk jezelf kunnen terugkijken op de videobeelden. Dan zie je dat je toch heftiger schrikt van sommige dingen dan dat je anders had toegegeven :)
Aanrader!
29 mrt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Perfecte ervaring
Wat een fantastische escape room! Erg leuke locatie waar je voor en na de ervaring je prima kunt vertoeven in de leuke relax ruimte met games, pingpong en airhockey! De kamer zelf (Labaratorium Kamer) is fantastisch, met leuke puzzels en raadsels. Soms zelfs erg spannend wat de ervaring nog leuker maakt! Wij waren met zijn drieën, wat wij voldoende vonden voor deze kamer, zou zeker niet met meer dan 4 personen deze kamer doen.

Gewoon doen, echt top! Binnenkort terug voor de Meisjeskamer
9 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Eén van de besten!
Zoals wel vaker bij escape rooms, is ook hier de aankomst enigszins aarzelend. Zitten we wel goed hier? De ingang is op zich wel goed aangegeven en het adres klopt, maar de locatie zit op een industrieterrein boven een Welkoop en is daardoor een beetje... onverwacht.

Boven aangekomen blijken er genoeg activiteiten te zijn om ons ook zonder escape room volop bezig te houden, maar daar komen we natuurlijk niet voor. We komen voor de beleving! Gelukkig worden we snel opgevangen en krijgen we netjes een korte instructie die gelukkig verder niets weggeeft.

Onze spullen in een kluisje opgeborgen, worden we een donker gangetje ingestuurd waar een creepy filmpje wordt gestart. In zwart-wit, met een meisje in een schattig jurkje, een porseleinen pop, een slightly off key kinderliedje... Een beetje the Ring-achtig, dus de spanning zit er al volop in. En dan moeten we de kamer nog in!

Zonder er verder veel woorden aan vuil te maken, trekt de gastvrouw een schuifdeur open en gebaart ons naar binnen. De setting is prikkelend.De kamer doet een beetje industrieel aan, kaal en tóch precies goed aangekleed. Het voelt alsof alles een functie heeft - en dat blijkt ook zo te zijn. Geen stopcontact wat er niet hoort te zitten, bij wijze van spreken. Veel is onderdeel van een puzzel, soms een goed geplaatste afleider... De balans is prima.

Dan, ongeveer halverwege, schrikken we ons een ongeluk van de licht- en geluideffecten. Holy crap! Toch fijn om te weten dat er een panic button is, hoewel we natuurlijk weigeren hem te gebruiken. De elementen en aankleding dragen zeker bij aan het oplopende onbehaaglijke gevoel.

De puzzels zijn van een goed niveau. Soms splitten we in duo's om ze op te lossen, soms moeten we ons er met zijn allen over buigen. De hints helpen ons verder, maar niet op een te obvious manier. Helaas lopen we wel tegen een probleem aan wat eigenlijk niet helemaal bij het spel hoort, maar soms wel eens voorkomt. Met flink veel frustratie en een paar cryptische hints komen we er toch uit, maar de tien (!) extra minuten die we daarvoor nodig hadden worden ons in de laatste minuten fataal... Met nog één laatste halfopgeloste puzzel stranden we op de eindstreep.

Wat een desillusie... Maar wel aan onszelf te danken. De gastvrouw praat nog een aardig tijdje met ons na en is merkbaar erg gepassioneerd over haar vak. Want een vak, dat is het bouwen van deze escape room zeker!
9 mrt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Bunschoten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke activiteit met vrienden
We zijn in december met vrienden hier naar toe geweest. Het was onze eerste escape room. Toen we de kamer binnen kwamen was het even zoeken wat we moesten doen. Maar al snel hield de één zich met de ene puzzel bezig en de ander ging weer verder met een andere opdracht. We voelde de tijdsdruk wel heel erg; de klok die je ziet en de geluiden die je hoort. De special effects zijn erg leuk. Uiteindelijk is het ons gelukt om binnen de tijd te ontsnappen.
Al met al een ontzettend leuke activiteit om te doen met vrienden. We gaan er zeker meer doen.