Escape Room Berkel

4.42 van 5 sterren (193 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 jul 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
House of demons
Jeetje, een bange schijterd als ik ontsnapt binnen de tijd uit deze horror goed samengewerkt met z'n zessen. Echt super personeel, goede uitleg, leuke effecten. Aanrader!
29 jun 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Werkuitje
Er leuk om te doen met een werkuitje. Kamers waren erg leuk en de eigenaren waren erg gezellig.
16 jun 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Berkel
Met 5 jongedames van 13 jaar het spel gespeeld. Ze vonden het heel leuk ondanks ze niet ontsnapt zijn. Een aanrader.
7 jun 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd tienerfeest!
Met 7 jongens van 14-17 geweest om het verjaardag van mijn zoon te vieren. Het 'feest' was goed geslaagd. De jongens vonden het erg leuk. Goed aan te raden.
30 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!
Hele spannende escape room, leuke raadsels. Erg ingewikkeld, maar wel leuk. Heel aardige medewerkers.
27 mei 2018
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje camping
Leuke en spannende escaperoom als kinderfeestje, mijn zoon en zijn vriendjes (11-12 jaar) vonden het echt ‘supercool’. Leuke, pittige raadsels en aanwijzingen waren echt nodig. De locatie zelf oogt als een kantoor en mag wat meer worden aangekleed, maar de verjaardagsontvangst en escaperoom zelf zijn top!
14 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Moederdag op de campin
Met de family op bezoek geweest op deze chaotische camping
Superleuke ervaring leuke puzzels kortom top!!
Leuke entousiaste crew !!
Wij komen zeer zeker terug voor de andere rooms
14 mei 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room House of Demons
Wij hebben met zijn 6e deze escape room gespeeld en was erg leuk. Goede puzzels en een super leuke en spannende ervaring.
Leuke effecten en soms angstaanjagend!
Na afloop nog nagepraat met de eigenaar en liet ons nog wat beelden zien, heel gastvrij.
Opa en oma speelden niet mee maar konden op een groot scherm onder genot van een kopje koffie kijken hoe wij de kamer speelden.
26 apr 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
verjaardagsfeestje op de camping
Met de jarige (10 jaar) en 4 vriendinnen obv twee ouders (1 gratis) de camping bezocht. Spannende puzzels en grappige raadsels Aanwijzingen waren moeilijk te horen maar dat mocht de pret niet drukken en al met al was het zeer geslaagd en de taart was super !!!
19 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Camping
Superleuke escape room met originele puzzels en elementen.
15 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Berkel, thema camping
Voor het verjaardagsfeestje van onze 14-jarige dochter de escaperoom met thema camping geboekt. Voltreffer, een van de weinige rooms die voor deze leeftijd geschikt zijn. Helaas niet gelukt er uit te komen maar de dames hebben het enorm naar hun zin gehad. Het team van escape room Berkel nam alle tijd om alles rustig uit te leggen en wij als ouders konden meekijken via de webcams waardoor wij ons ook prima hebben vermaakt.
15 apr 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De camping is leuk
Escaperoom de camping is erg leuk. Na een leuk ontvangst en een onheilspellende uitleg met 6 dames de camping in. Verschillende codes die moeten worden gekraakt en goed opletten wat er gebeurt in de kamer. Het was een spannende en hilarische ervaring.
Top voor ons vrijgezellenfeest. Ik ben nieuwgierig geworden naar de andere kamer.
13 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de camping
Met 2 volwassen en 3 kinderen deze kamer gedaan.
Logisch nadenken en goed opletten in deze kamer, kan maken dat je er op tijd uit ontsnapt.
Ontvangst en begeleiding is uitstekend. Ze hebben plezier in hun werk.
9 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
de camping
Het was weer geweldig. Best moeilijk maar we zijn er gelukkig toch nog op tijd uitgekomen.
We kijken nu al uit naar de volgende kamer,
4 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom de camping is leuk!
We hebben deze kamer met 4 volwassenen gedaan en we vonden hem erg leuk! Leuke onverwachtse elementen en wat dwaalsporen. We raden deze zeker aan, ook leuk voor gezinnen.
Ook het personeel had zichtbaar lol in het begeleiden van de gasten en hadden tijd en aandacht. Zowel vooraf als achteraf!
4 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
zeer leuke escaperoom
Op 2e paasdag hadden we een familiedag en het eerste onderdeel was de escaperoom in Berkel. We hebben ontzettend genoten. 6 volwassenen hebben geprobeerd uit de nachtmerrie te ontsnappen en 2 volwassenen en 3 kinderen hebben de camping bezocht. Iedereen was zeer enthousiast over de kamers. Het is absoluut een aanrader. Het personeel is ook zeer vriendelijk. Kortom, op naar Berkel.
1 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
Gisteren met het gezin de campingkamer gedaan. Wat hebben we genoten! Onze jongste is 9 jaar, die kon heel goed meedoen met de puzzels.Wel even een paar kleine schrikmomentjes voor haar, waardoor ik de leeftijdgrens van 12 jaar wel kan begrijpen. Wij komen zeker nog eens terug, maar dan voor een andere kamer!!!
18 mrt 2018
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke originele roomescape
Leuke escaperoom met originele opzet. Leuke puzzels en erg leuke interactie momenten. Zeer goed bedacht.
14 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
House of demons
Mijn kleindochter met 3vriendinnen naar het “House of demons” . Ook nog gekozen voor de versie “eng”. Dat beloofde wat. Terwijl ik op hen wachtte hoorde ik ze gillen. Ondanks de duisternis, de enge opdrachten hebben ze het goed gedaan. Voor het eind van het speeluur kwamen ze naar buiten. Code gekraakt. Het was een giga succes. Aan te bevelen voor iedereen die van griezelen houdt. compliment voor de gezellige en vriendelijke ontvangst.
6 mrt 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Met 3 moeders en 3 zonen hebben we als groep de Camping Kamer beleefd en het was een hele leuke ervaring. Goed teamwork en de mama's staan weer op een voetstuk bij de zonen. :) Zeker een aanrader.
2 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
House of demons
Als allereerste ervaring met een escape room heb ik m prima vermaakt! Sommige puzzels waren lastig maar niet onmogelijk. Super vriendelijk personeel. Nadat we ontsnapt aaren hebben we nog even achter de schermen mee mogen kijken met de volgende groep, ook daar erg gelachen. Er komt zeker een vervolg! Escaperoom Berkel, bedankt voor een leuke eerste ervarig :)
1 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goed opgezette escape
Fijn ontvangst. Leuke, goede, soms moeilijke opdrachten. Maar voor bezoekers die bekend zijn met escape rooms goed te doen.
Hele mooie sfeer en opzet .
1 mrt 2018
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De camping
De setting met de caravan was heel leuk. Wat wij persoonlijk jammer vonden aan de kamer, was dat het oplossen van de puzzels geen verband hield met wat er daarna gebeurde. Je loste iets op, en dan ging er (voor ons gevoel) ongerelateerd daaraan ergens iets open. Wij zijn dan toch meer van de: je vindt een sleutel of code, en daarmee kun je iets nieuws openen of oplossen.
Maar wellicht is ons gevoel gekleurd door het feit dat het ons niet is gelukt de kamer uit te komen.
28 feb 2018
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
de camping
Leuke, beetje spannende escaperoom. Zat heel goed in elkaar. Sfeer was goed neergezet. Met 8 personen lijkt me wat veel 5/6 personen is goed te doen. Vriendelijke ontvangst en nagesprek.
26 feb 2018
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk !
De geur in de caravan !!
Lachen....kreeg weer flashbacks van de tijd dat wij in dat ding vakantie vierden...
Leuk opgezet.
We hadden 4 minuut nog wat over , dus niet slecht hé ? =)
Echt een aanrader.
25 feb 2018
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
De camping
Na al een aantal rooms te hebben gedaan,hoort de camping zeker tot 1 van de leukste rooms tot nu toe! Er zitten hele leuke elementen in en leuke effecten. Zeker een aanrader! Qua moeilijkheidsgraad valt de room mee, dus heel leuk om te doen als je niet ervaren bent. Wij hadden nog 20 minuten over, dus had meer uitdaging in gemogen. Al met al een ontzettend leuke kamer!
13 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamers
We hebben inmiddels toch al wat kamers gedaan maar deze waren toch weer uitdagend. Voor de camping waren we met iets te veel mensen maar dat doen we uiteraard zelf. De nachtmerrie was echt tof! Leuke puzzels en echt zo gelachen onderling door een aantal helden binnen ons team.

Ontvangst was leuk en je kan er nog een drankje doen. Vinden wij altijd wel prettig om nog even lekker na te praten.
11 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke,spannende kamer
Ontzettend leuke en spannende kamer, lastige puzzels.
Hele leuke avond gehad, en de service was perfect!
8 feb 2018
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Camping
prima kamer, goede puzzels
we komen nog een keer terug voor de nachtmerrie
5 feb 2018
2.00 ( 2.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Camping
Ik vond het tegenvallen. Door niet werkende onderdelen veel tijd kwijt geraakt. Als het een na het ander niet werkt, haak ik af.
31 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Berkel camping
De camping met 7 personen gespeeld en met nog 5 minuten over gelukt om te ontsnappen. Leuk opgezet met afwisselende puzzels. Heel vriendelijk ontvangst en goede duidelijke instructies. Zeker een aanrader!
31 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en anders
Afgelopen zondag de escaperoom 'de camping' gedaan. Leuk thema, is eens wat anders. Vriendelijk ontvangst en personeel, spanning wordt vooraf goed opgebouwt, leuke effecten toegepast in de room!
29 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Opzet Escape Room De Camping
Een leuke setting van de Camping. Een super gave escape Room met diverse puzzels en opdrachten om de codes te achter halen. Zeker een aanrader.
13 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Camping
Was erg leuk. Helaas niet gelukt.
Leuk ontvangst en na afloop ook erg gezellig.
Zeker de moeite waard.
3 jan 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mooie room!
Hier de campingkamer gespeeld met het maximaal aantal toegestane personen, maar het was totaal niet krap. Leuke room met afwisselende puzzels en vriendelijk ontvangst!
3 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
camping
Hartstikke leuke ervaring. Zeker een spannende kamer. soms zijn de antwoorden wel erg ver te zoeken en staan niet echt in verbinding met elkaar, vooral het laatste. Wel hebben we een hele leuke tijd gehad, veel gelachen en zeker een aanrader.
27 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Leuke escape room! Prima afwisseling is lastige puzzels met wat 'simpelere' puzzels!
26 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof avontuur.
Handig om avontuur met groep op te lossen. Na een prima verwelkoming kwamen in de speelruimte terecht. Donker, en spannende sfeer. De opdrachten waren zeer variërend en naarmate de tijd vorderde, werden we wat onrustiger. Uiteindelijk, na aantal tips, doel gehaald. We mochten de ruimteverlaten. Yes. Al met al spannende en leuke teambuilding. Voor herhaling vatbaar..
25 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room de camping
Erg leuke kamer. Diverse opdrachten en leuk opgezet. Opdrachten niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Zitten wat enge momenten in de kamer maar deze zijn prima te doen.
21 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Op de Camping
Samen met vrienden en 3 kinderen (7,9 en 10 jaar) naar de camping geweest. Erg leuke escaperoom. Wel hier en daar wat griezelig voor de kids met met de juiste begeleiding was het een super leuke ervaring. Zeker een aanrader.
18 nov 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Campingkamer
-tip: misschien handig een telefoon mee te geven dat je kan bellen om een hint, wanneer je een hint vraagt dat er dan seconden af haan van de tijd die je hebt. (Ervaring met andere escape rooms)
14 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
uitje Doto trainers
we hebben een erg leuk uitje gehad!
de ontvangst was goed de wachtruimte netjes en hier werden we goed werden voorzien van drankjes. (die niet duur zijn)
de kamer de camping was leuk aangekleed, goed verhaal met leuke puzzels en verassingseffecten.
het zat erg goed in elkaar!
beide teams wisten op tijd te ontsnappen.
de nachtmerrie kamer was een stuk spannender en moeilijker hierbij is 1 team op het nippertje ontsnapt.
kortom een heel leuk en geslaagde activiteit
een aanrader voor teamspirit!


29 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom de camping
Goede escaperoom, met gevarieerde puzzels. Niet te makkelijk, niet te moeilijk. Heel prettige begeleiding. Fijn dat je met meer dan 6 personen in de kamer kan in tegenstelling tot de meeste andere escape rooms.
29 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinder feestje in escape room Berkel en Rodenrijs
Met 5 kinderen van 11 to 13 de verjaardag gevierd, was heel geslaagd en zeker een aanrader.
Personeel vriendelijk en goede ontvangst ook na afloop alles prima geregeld
24 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De camping
We waren met 7 personen, waarvan er 4 al eerder een escaperoom hadden gespeeld. Het was een leuke ervaring. Jammer dat we het net niet hadden gehaald om er op tijd uit te komen.
De ontvangst was hartelijk.
21 okt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Camping
Met ons gezin (kinderen van 12 en 13) de camping gedaan. Prima te doen, met logisch nadenken en goed kijken en zoeken kom een heel eind. We kregen zo en dan een hint, maar of dat uiteindelijk nodig was weet ik niet, want we hadden nog meer dan 13 minuten over dus waren ruim op tijd. Alleen onze dochter vond het zo nu en dan even spannend, vooral omdat het soms een beetje donker was, meer niet. Aardige ontvangst van het personeel.
21 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezinstip
Erg creatieve kamer, hartelijk personeel.
We hebben deze met onze 4 kinderen (6-16) gespeeld.
18 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat ontzettend leuk
We zijn met twee volwassenen en twee kinderen (12 en 14 jaar) de escaperoom in geweest (De Campingkamer). Wat een leuke ervaring. De opdrachten en raadsels waren best pittig en hierdoor uitdagend. Het thema was gewoon heel leuk. Het personeel was relaxed en aardig. Kortom een aanrader voor iedereen. Als je dan met nog 55 seconden op de klok weet te ontsnappen kan de middag helemaal niet meer stuk. Een dikke duim van ons voor jullie.
16 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en leuke puzzels
Leuke spanning en goede puzzels. Onze groep had het helaas niet gehaald maar altijd leuk om te spelen. Het is een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
1 okt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Camping en nachtmerrie
Leuke locatie en zeer enthousiast peroneel. We werden heel hartelijk pntvangen.

Eerst de camping gedaan. Leuke kamer met leuk thema. Nachtmerrie was minder thema herkenbaar in de kamer.
Wel hele goede effecten technisch gezien!
Zelf vonden we nachtmerrie kamer iets minder omdat je minder simultaan kon puzzelen dus moest je meer op elkaar wachten.
22 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Met Zin Kraamzorg Teamuitje De Nachtmerrie en De Camping
We waren met 9 personen en hadden 2 kamers
5 personen zaten in de camping en 4 personen in de nachtmerrie.
We hadden ons eigenlijk moeten verdiepen in de kamers en slagingspercentage hadden eigenlijk met 5 personen in de nachtmerrie moeten gaan want 1 collega vond het toch niet zo leuk in de nachtmerrie kamer en hierdoor moesten we het met z'n drieën oplossen en helaas niet hebben kunnen ontsnappen. En ze niet alle effecten hebben gebruikt omdat zij de kamer niet leuk vond. En tegen het einde de kamer heeft verlaten......
Maar ik heb echt in een deuk gelegen en vond het echt spannend...
Ik weet nu hoe ik moet ontsnappen en heb ook de collega's gehoord over de camping.
Maar vindt het een geweldige ervaring en gaat het zeker nog een keer doen al zouden jullie een nieuwe kamer hebben.
En heb mijn kinderen en aangeraden om met 5 vrienden de Nachtmerrie te boeken.....
18 sep 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Nette locatie, vriendelijk ontvangst, leuke wachtkamer! Mijn partner was die dag jarig en we zijn met een groep vrienden naar de Escaperoom geweest. Verdeeld over 2 groepen. De ene groep is ontsnapt en had 2:42 min over de andere groep is het niet gelukt te ontsnappen.. we hebben een geweldige avond gehad. Super leuk!
9 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Super geregeld , mooie ervaring.
30 aug 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Camping-uitje
Leuk afdelingsuitje gehad en blijkbaar kunnen wij heel goed samenwerken want we hadden onszelf binnen 45 minuten bevrijd van de horror-camping! Zeker voor herhaling vatbaar!
28 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje Escaperoom Berkel
Met 8 meiden van 10 jaar hebben we gisteren De Camping gespeeld. Wat vonden ze het leuk, gaaf en een beetje spannend. Super trots want ze zijn ontsnapt in 55 minuten! We zijn wel mee naar binnen gegaan, beetje geholpen en wat aanwijzingen gehad.

Vandaag het gesprek van de dag in de klas ;-)
Kortom, echt een aanrader!!
27 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Op het nippertje ontsnapt
Hartelijke ontvangst, leuke wachtkamer, met het gezin in de campingkamer, ontsnapping op het nippertje gelukt (wel wat hints gehad)
24 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heeeel tof!!!
2 heel leuke kamers!! De camping hebben we eerst gedaan om er even in te komen :-). Daarna de Nachtmerrie. Wij waren met zijn 4-ren en vonden dat precies goed voor beide kamers.

Beide kamers zitten goed in elkaar, er wordt goed meegekeken/geluisterd door de begeleiding en daarna nog even leuk nagepraat. Ze zijn bezig met een 3e kamer vertelde ze en die gaan wij 100% zeker doen!!
21 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Bijna een natte broek.
We hebben met 4 dames de Nachtmerrie gespeeld.
Na vele Escaperooms gespeeld te hebben dachten wij deze wel aan te kunnen.
Wellicht vind niet iedereen deze kamer eng, maar wij hebben bijna alleen maar staan gillen. Met heel veel hulp (omdat we bang waren) zijn we toch ergens gekomen. Maar voordat wij het verrassing effect doorlopen hadden was de tijd al voorbij. Geloof me het verrassing effect is echt ENG.
Al met al wel een enorm leuke avond gehad, wij waren de laatste groep en hebben nog ruim één uur nagekletst (sorry medewerkers en eigenaar, Julie wilde natuurlijk ook naar huis)
16 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring met een escaperoom
Leuk uitje met de kinderen van 13 en 16 jaar. Samen waren we bijna ontsnapt. Ontvangst vriendelijk, ook na afloop een fijn praatje. We gaan zeker nog eens terug voor de andere kamer.
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Met de familie hebben wij beide escaperooms uitgeprobeerd in verband met de verjaardag van mijn vader.

Iedereen vond het een geweldige ervaring. Je gaat enorm op in het spel en dat maakt het extra spannend en leuk! Helaas hebben we niet op tijd kunnen ontsnappen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Echt een aanrader!
29 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Ondanks dat we net niet op tijd hebben weten te ontsnappen, hebben we er weer een leuke ervaring bij. De puzzels waren leuk en met logisch nadenken goed te doen. De communicatie met de medewerker verliep soms wel wat stroef omdat we hem niet konden verstaan over de speaker. Misschien handig om te werken met een walkie talkie. Al met al veel lol gehad en wij komen zeker nog een keer! Goede ontvangst ook al zou een gratis bakkie thee of koffie aardig zijn.
27 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Campingperikelen
Wij waren in het bezit van een Groupon voucher en de prijs kwaliteit verhouding daarvan was goed maar dat is niet te vergelijken met de normale prijs. Leuk verzonnen, de camping alleen de opbouw van het verhaal en de puzzels was wat onsamenhangend waardoor diverse keren een misverstand ontstond. Dat wil niet zeggen dat het niet leuk was. We hebben sowieso een leuke ervaring gehad. De puzzels waren leuk verzonnen. Ontvangen door een aardige jongen, die de tijd nam om ons in te lichten en voor te bereiden. Na afloop ook van alles uitgelegd en met een heerlijk koel drankje afgesloten. Vijf sterren is in onze ogen "uitmuntend". Die status hebben zij nog niet bereikt maar 4 sterren is best goed.
26 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader
Als camping zou ik hem niet aanraden, maar als escape room is dit een leuke beleving. Met een ervaren groep escapers stonden we wel al na 35 minuten weer buiten, terwijl we niet het idee hadden dat we heel snel waren. De escape room (camping) is leuk opgezet, goede setting en leuke puzzels, maar had voor ons iets uitdagender mogen zijn.
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Net op tijd kunnen ontsnappen
Makkelijk te vinden, goed ontvangst. Goede sfeer. Leuke puzzels. Leuke manieren bedacht om een code te kunnen krijgen. Niet eerder meegemaakt. Wij hebben de camping kamer gehad. Was echt super!
17 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede Sfeer en Goede kamers
We hebben de Camping gedaan en de Nachtmerrie getest.

Bij de Camping ging alles goed, leuke gemaakt en puzzels werkte goed. Leuke twist soms met de opdrachten en met amper hints er uitgekomen binnen de tijd.

Daarna mochten we de nachtmerrie testen. Erg leuk idee en leuke geluids en schrik effecten. Niet alles werkte nog goed (we gingen hem ook testen) maar als alles het doet zeker de moeite aard om te doen.

Leuke, gezellige mensen die ons ontvingen en door de kamer begeleiden. De maker van deze escape room is ook erg enthousiast en dat zie je zeker terug in de kamers.

Alles bij elkaar zeker de moeite waard om deze kamers te doen.
15 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helaas niet gelukt!
We waren met 6, waarvan 4 nimmer een escape hadden gedaan. Het bleek niet simpel om de kamer te ontsnappen zonder wat aanwijzingen en ook niet binnen de vastgestelde tijd. We waren bij de laatste puzzel.
We hebben erg genoten en er zaten voldoende spanningselementen in.
Zelf hou ik niet van nachtmerries, maar Escape Room Berkel heeft zeer enthousiast personeel, dus misschien ben ik nog over te halen.
10 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Gezellig, spannend, moeilijk, uitdagend! We hebben ongelooflijk veel plezier gehad,. Heel vriendelijke ontvangst en uitleg. Een aanrader!
7 mei 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De camping ervaring
De beleving was goed. Technische oplossingen hadden iets beter verstopt kunnen worden zodat wij niet van tevoren Hadden kunnen Inschatten waar nog iets moest gebeuren.

Ontvangst zou meer afgestemd kunnen worden op thema.

Puzzels waren aardig bedacht en vernieuwend.

Met Groupon was de prijs kwaliteit (voor ons als team van 3) goed.
28 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voor herhaling vatbaar
Geen idee wat we moesten verwachten! Een heel leuke eerste ervaring; leuk plot; we hebben een heel leuk en spannend uurtje gehad met ons gezin. Top
26 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escaperoom!
De prijs / kwaliteit verhouding was goed.
De sfeer in de kamer was zoals het moest zijn, met een goed schrik moment in het midden van het spel. Dit was even schrikken maar de kamer is verder niet eng.
De ontvangst was erg goed en na afloop hebben we erg veel gelachen met de eigenaar. Het was super gezellig en we zijn zeker van plan om een keer terug te komen als de nieuwe kamer af is.
24 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde kamer
Ik vond de kamer erg leuk. Het thema was goed uitgewerkt. Ook hoefde je niet echt op elkaar te wachten omdat er aan meerdere puzzels tegelijk gewerkt kon worden.
22 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Wij hebben met ons personeel een erg leuk uitje gehad! Hadden geen idee wat we konden verwachten, maar de spelletjes zaten erg leuk in elkaar. Aanrader voor iedereen!

Vriendelijke ontvangst, mogelijk om achteraf nog wat te drinken. Kluisjes voor je spullen, en mocht je een puzzel fout 'maken' dan is er zelfs nagedacht over een 2e oplossing zodat je alsnog de kans hebt om te ontsnappen. Bedankt voor deze leuke ervaring!
22 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom
Erg leuke kamer met orginele puzzels en hints. Zitten goed en logisch in elkaar. En elke keer kwam er weer een puzzel als je dacht dat je er was.

Enthousiaste medewerker met duidelijk plezier in zijn werk.
20 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
De eerste keer dat wij een Escaperoom speelde. Hartelijk ontvangst, mooie kamer, leuke puzzels. Het was helemaal top!
20 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
De opdrachten waren pittig, maar wel te doen. De escape room zelf was fantastisch in elkaar gezet en goed verzorgd, de rest van de locatie liet nog wat te wensen over. Deels door de verbouwing. Ze zijn bezig met het bouwen van een extra Escaperoom. Dus dat zal vast ook nog verbeteren. De eigenaar was geweldig in het ontvangst, We vonden het echt super! Geweldig, zeker een aanrader!
19 apr 2017
2.00 ( 2.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstelling
Na bijna 30 kamers gespeeld te hebben, dachten we een keer wel heel dicht bij huis te spelen. We waren iets te vroeg en de kamer was nog niet klaar dus we konden even wachten.
Daarna de kamer in, het verhaal wat verteld werd was oké. Eenmaal in de kamer waren er weinig puzzels. De puzzels waren ook best voor de hand liggend en niet heel origineel. Ook het niveau van de puzzels was niet echt hoog. De verassing toen we met een half uur weer buiten stonden was voor ons erg groot. We hadden niet gedacht dat dit het einde ook was. Enigszins teleurgesteld dropen we af.. Daarna was er geen tijd om even wat na te bespreken of te drinken. Even een foto en betalen om naar buiten geveegd te worden. Jammer! Duidelijk één van de minste kamers die we gespeeld hebben.
15 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend en leuk
Leuke ervaring, goede diversiteit en goede schrikeffecten.
11 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
verrassend en erg leuk
heel leuke ervaring - wij deden met zn 4en voor de 1ste keer n escaperoom. geen vergelijk dus. de puzzels en vraagstukjes waren leuk en op zich niet te moeilijk. wat wel jammer was dat (alleen bij ons?) het geluid via de speaker niet goed doorkwam, waardoor de aanwijzing die gegeven werd niet goed verstaan werd (en dus niet opgevolgd). gelukkig mochten we er toch uit!
de ontvangst was hartelijk en ontspannen
11 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg Leuk
Was erg leuk. Ook fijn dat de beheerder af en toe bijsprong als je er niet meer uitkwam. Uteindelijk net niet gehaald :-(
Ben benieuwd naar de nieuwe escape (horror meen ik :-)
8 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Lekker eng!
Gave kamer met grootse schrikeffecten. Goede combinatie van logisch denken en speuren. Af en toe ook echt heel lastig om op te lossen. Een echte aanrader!
8 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Berkel
Eerst samen met mijn vriend gedaan en gisteren met het kinderfeestje van mijn oudste dochter. Ontvangst hal kan gezelliger maar daar zijn ze mee bezig. Verhaal is leuk en spannend verteld. De opdrachten zijn niet logisch op elkaar volgend, en je hebt vaak niet het idee dat je al wat hebt opgelost. Meiden van 12 vonden het erg spannend maar wel erg leuk! Je hoorde ze een uur lang gillen :-) Zijn net op tijd ontsnapt.
7 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De camping
We werden echt ontvangen, leuke ruimte met spelletjes koffie en fris. Het was een echte campingplaats, leuke verschillende opdrachten. Soms hadden wij niet helemaal door dat we iets al opgelost hadden, maar ruim op tijd ontsnapt. Geeft een goed gevoel.
3 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Zeer prettige ontvangst. Moesten op camping met caravan ontsnappen. Caravan was erg warm. Was verrassend gedaan, met grappige effecten en verschillende opdrachten.

Echt de moeite waard, zeker met groupon korting
31 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
We hebben de camping gedaan met 4 gillende pubermeiden. Gillen en blauwe plekken van het knijpen gegarandeerd! Leuk gedaan en iedereen kan zijn steentje bijdragen. Logische volgorde in de kamer, als je tenminste het begin vindt, hahahaha.
Was echt een superleuke ervaring.
29 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd vriendinnen uitje.
We hebben met 8 meiden een erg leuke avond gehad!
Zeker een aanrader voor groepen vrienden of personeelsuitje!
Zeker een keer proberen!
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Berkel
Na vijf keer een escaperoom te hebben gespeeld was deze het verrassend. Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht maar het was geweldig. Het duurt even voordat je in het verhaal zit maar doormiddel van goed zoeken en goed nadenken komt het helemaal goed. Echt een aanrader!
29 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Mijn dochter van 14 jaar heeft met 3 vriendinnen de Camping kamer gespeeld. Ze vonden het rasend spannend, bij elk geluid wat ze hoorde keken ze om. Met wat hulp zijn ze op tijd ontsnapt. Orginele kamer met leuke puzzels.
29 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nogmaals leuk!
Op een dinsdagmiddag zijn wij met collega's wezen spelen, vorige keer heb ik gezien hoe mijn kinderen (bij een kinderfeestje) Super snel uit de kamer zijn ontsnapt.

Wij (een stel oude accountants) kwamen totaal niet in de buurt als mijn Jongens.
We hebben in ieder geval erg veel gelachen en ook erg geschrokken.

Ná het spel een drankje en een paar brainpuzzels, het lijkt wel googelarij.
Wél één belangrijke tip voor de spelers GA NOOIT ALLEEN IN DE CARAVAN.
29 mrt 2017
2.33 ( 2.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring, maar niet super
De ontvangst was zeer hartelijk. Verhaal van de kamer wordt niet verteld, maar moet je zelf van een a4tje lezen. Hier heb je de tijd voor als je vooraf nog even moet wachten. De kamer ziet er leuk uit, past mooi bij thema.
Wat er verder in de kamer gebeurd is niet heel erg thematisch/verhaal gebonden. Ook gebeurd er niets echt spannends/verrassends. Soms ook niet logisch hoe opdrachten samen komen/elkaar opvolgen. Hier mag nog wat beter over na worden gedacht.
Jammer, want dit zou echt wat aan het verhaal kunnen toevoegen.

Sommige dingen werkten niet, maar dit werd niet snel opgepikt door de eigenaar. Wordt er wel de hele tijd meegekeken? Dit is wel gebruikelijk in andere kamers voor als er iets mis gaan/je hints nodig hebt.

De kamer ruim binnen de tijd gehaald.
Wel een leuke jonge en enthousiaste ondernemer. Ruime gratis parkeergelegenheid.
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
te gekke avond
Was een super avond met me collega's .
Het personeel was heel behulpzaam en gastvrij.
ga er zeker nog een keer heen en dan met familie
Dit is echt een aanrader goede teambuilding
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escpaeroom
Leuk bedacht. Wanneer het niet lukte werden we geholpen met hints.
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!!!!!
Super leuke ervaring voor jong en oud! Een super leuke avond gehad met collega's. Echt zo goed hoe jullie alles hebben opgezet en doen! De kamer is super, het personeel is super. Niks op aan te merken! Ga zo door en tot snel
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!!! Aanrader!!!
Erg grappig, leuk opgezet, goed overnagedacht! Vriendelijk personeel echt een aanrader!
26 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamwork
Mijn eerste ervaring in de escaperoom. Leuke, creatieve puzzels passend in het thema. Ik heb de kamer gespeeld tijdens een teamuitje. Een aboslute aanrader, samenwerken, meedenken en opzoek naar de juiste oplossing van de puzzel. Een fantastische ervaring!
26 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Super leuke en soms spannende kamer. Pas op! Ga nooit alleen de caravan in en zorg dat je Italiaans kan.
26 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Caravan chaos
Een supeeeeer ervaring. Zou het zeker aanraden! Samen met collega's opzoek naar de oplossing. Een leuke activiteit om elkaar beter te leren kennen. Top personeel en ziet er netjes uit!
25 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer escaperoom
Wat een leuke en spannende middag. Leuk ontvangst. Lastiger als dat we dachten dus ook niet gehaald, helaas. Constant op je hoede zijn want wat gaat er gebeuren. En.... niet alleen die caravan in!!!
14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gezellig met m'n waterpoloteam
Met 7 meiden (12/13 jaar) van m'n waterpolo team de Camping bezocht. Voor bijna iedereen was het de eerste keer dat we een escaperoom deden. We vonden het dan vooraf ook best wel spannend. Maar het was echt super leuk. We kwamen een beetje moeizaam op gang, maar uiteindelijk zijn we net op tijd ontsnapt. We hadden nog maar 0,02 sec over ????. Het waren leuke puzzels en we vonden het allemaal echt een super leuke ervaring. Bedankt!
11 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuk!
Wij hadden allen al eens een escaperoom gespeeld. Deze was ook erg leuk. Vriendelijke ontvangst en leuke effecten.
De puzzels waren even ingewikkeld maar toen we ze eenmaal doorhadden was de samenwerking de clue.
Wenzijn er uit gekomen gelukkig zonder dat de pitbulls ons kwamen halen.
En echt zorgen dat je niet alleen de caravan ingaat....
6 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Gisteren ontsnapt van de camping. Bijna n minuut over. Omdat je geen horloge draagt weet je niet hoe lang je al bezig bent en dat bouwt de druk om aanwijzingen op te lossen alleen maar op. Omdat wij volgens instructie steeds met zn 2-en id caravan waren ben ik na het lezen vd andere recenties wel nieuwsgierig wat er gebeurt als je er alleen in bent ????
6 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lol gegarandeerd!
Op ''de camping'' heb je echt het gevoel even op vakantie te zijn! De kamer is erg mooi aangekleed en beschikt over leuke special effects. Wij hebben het spel met zijn zessen gespeeld en hebben enorm veel lol gehad met elkaar. Helaas hebben wij de eigenaar met zijn pitbulls onder ogen moeten komen....
5 mrt 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mafste camping
Als enigste vrouw met twee (techisch) onderlegde heren dacht ik dit moet lukken maar helaas. Toen ik eindelijk de logica ontdekte was het te laat. Ik vind de scenery heel leuk. Maar een tip ga niet alleen de caravan in!! En ga ook niet te moeilijk zitten denken want voor je het weet is het uur om en staat er iemand voor je neus.
Ik miste in de ochtend alleen de koffie ??maar verder hebben we een leuk spel gespeeld. Veel succes met jullie volgende project. Ik droom verder van de bingo haha. ????????
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader
Met ons gezinnetje van 4 voor de eerste keer een escape room gespeeld. Wisten dus niet zo heel goed wat we konden verwachten en ook geen vergelijkingsmateriaal. Wij vonden het verhaal goed in elkaar gedraaid en voordat je het weet wordt je superfanatiek. Ondanks dat we het net gered hebben zijn de puzzels prima te doen, ook voor tieners. Het uur is voorbij voordat je er erg in hebt maar dan heb je echt een hoop lol gehad. Complimenten voor deze jonge ondernemer en een absolute aanrader.
27 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!!
Leuke opdrachten met leuke effecten! Gelukkig voldoende licht, zodat alles goed leesbaar was. Echt een aanrader :)
26 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Verrassend. Met 8 personen gespeeld. En niet geheel onbelangrijk we zijn ontsnapt. Leuke spel elementen. Vriendelijke mensen, die het met veel enthousiasme doen.
23 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Met een groep van 8 15-jarigen jongens deze escape room gedaan. Echt heel leuk. Als het te moeilijk werd of te lang duurde kregen ze hints zodat zodat het leuk bleef tot het einde.
20 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnappen kan niet meer...
Super gastheer en vrouw....
Helaas niet gehaald om van de camping af te komem door iets wat zo duidelijk was maar wij gewoon niet zagen!!
19 feb 2017
1.67 ( 1.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Helaas een slechte ervaring
Helaas geen goede ervaring met deze escape room. Er waren weinig opdrachten en het was ook soms erg onsamenhangend hoe de opdrachten samen kwamen. Wij hadden niet het idee dat wij de gehele tijd gevolgd werden en dat is erg jammer tijdens de afloop. Al met al na de vele escape rooms die wij al hebben gedaan erg teleurstellend
15 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Op naar de camping!
Gastvrije ontvangst, leuke uitdaging, ingewikkeld omdat je de volgorde van de aanwijzingen niet kent. Organisatie bleef het hele uur meekijken (en lachen waarschijnlijk) om ons gestuntel. Ze gaven tips als we er echt niet meer uitkwamen. We hebben het helaas niet gered in een uur. Leuk zou het zijn, als je ter plekke kan beslissen om tijd bij te kopen, zodat je het toch kan afmaken.
15 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Berkel
Heel vriendelijke ontvangst.
Leuke escape room met leuke en soms verrassende elementen.
Was zeer zeker de moeite waard,wij hebben er zeker van genoten.
15 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom berkel en rodenrijs lansingerland
Een uitdagende, grappige en spannende ervaring
12 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Berkel en Rodenrijs
Heel leuk thema. Niet te eng maar ook zeker niet te saai.
11 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape room de camping
Ontzettend leuke escape! Heel vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je. Al met al kon t niet beter! Dank jullie wel!! ????
9 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitje!
Super leuk uitje gehad! Samen met 5 andere meiden ontsnapt van de camping. Aardige gastheren en goed opgezet. Een aanrader dus!
6 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke escape room!
Bij het wachten leuke spelletjes in de ruimte zodat je al wat warm kan lopen!
Puzzels Zijn niet heel erg moeilijk als je ze door heb ;) geluids en lichteffecten erg leuk !
Als de volgende kamer af is komen wij zeker terug
29 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape berkel
Super leuk thema!
23 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
prima uitje
Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. We waren veel te vroeg dus mochten we in de wachtkamer wachten waar wat spelletjes lagen die we konden oplossen. Wat drinken erbij en daarna werden we opgehaald. Korte uitleg en toen mochten we aan de slag.
Ook al hebben we het niet gehaald (net niet), we vonden het een erg leuke ervaring. Het idee achter de camping was apart en boeiend, maar zeker niet makkelijk. The key is: goed communiceren met elkaar en goed luisteren naar de hints die je krijgt. Top avondje geweest!
17 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk uurtje
6 meiden van rond de 15 een uurtje in de escape room. dat lachen,schrikken en puzzelen. kortom een leuk uurtje.
zeer vriendelijk ontvangen en wij mochten zelf nog even mee kijken op monitoren zodat we zagen wat er binnen gebeurde, erg leuk.
4 sterren voor de aankleding, kan wel wat gezelliger als je zit te wachten in de ruimte.
16 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Berkel
Wij vonden dit een superleuke escaperoom! Er zaten allerlei verschillende puzzels in, lichteffecten, geluidseffecten, spannende momenten en leuke originele ideeën! We wensen de enthousiaste eigenaar veel succes met zijn creatieve ideeën en willen graag nog een keertje komen!
16 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring
Zeer vriendelijke medewerker, professioneel ontvangt. Uitleg was wat summier, maar dat maakte het extra uitdagend.
De escape room camping is mooi aangekleed en spannend (maar niet eng). De puzzels zijn interessant, moeilijk maar ook weer niet tè moeilijk. De uitgang halen is haalbaar :)
Het fijne is ook dat er indien nodig hints worden gegeven zodat je niet de volledige tijd bij de eerste stap blijft hangen.
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Een leuk thema!
Wij waren met 2 gezinnen, 4 volwassenen en 4 kinderen.
In het begin heel moeilijk maar wel gelukt om eruit te komen.
Nog anderhalve minuut over!
15 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alles was in een woord superrrrr!!!!!!
Alles was in een woord superrrrr!!!!!!
13 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Berkel
Leuk thema in een leuke kamer! Wij hadden wel even wat opstart moeilijkheden, maar dat lag voornamenlijk aan ons gezelschap gok ik. de puzzels zijn leuk en hier een daar een verrassings/schrik element wat het spel extra leuk maakt.
Nog 1 tip..... Ga echt niet alleen de caravan in...!
11 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Anders dan andere
Al meerdere kamers gespeeld.
Dit thema en puzzels niet eerder meegemaakt. Leuk bedacht.
Bijzonder hoe je soms op het verkeerde been wordt gezet.
Zijn niet ontsnapt, maar dat mocht de pret niet drukken.
Gezellige mensen die je ook tijdens het wachten weten te entertainen.
Je merkt dat de mensen er zelf ook lol in hebben.
We zijn benieuwd naar de 2e kamer die ze binnenkort gaan bouwen.

10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor alle leeftijden
Gelukkig geen horrorkamer!
Uitdagend en samenbindend!
9 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Berkel en Rodenrijs
Langzaam raakten we in de ban van he spel en werden de verbindingen duidelijk. Zat super leuk in elkaar. Echt toffe activiteit met tieners, die natuurlijk slimmer en sneller zijn dan wij oudjes....
7 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke escape room. Wij gingen er als gezin van 6 heen. Goed vermaak. Er is wel een enkel moment die de bange mensen onder ons eng vonden.
6 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!!
Geweldige escaperoom!
6 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Onze 3e escaperoom maar 1e waar we uit zijn ontsnapt.

Heel anders dan wij gewend zijn maar heel erg leuk zonder iets te verklappen er zitten twee hele leuke dingen in echt heel leuk gemaakt en inelkaar gezet hoe kan je dit bedenken ook de mensen die er werken zijn heel aardig en gezellig we hebben een super leuk spel gepseeld tijdens het wachten je kan er ook wat drinken
6 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wat een spel
Onze derde Escaperoom, wat een spel!
Onze eerste Escaperoom die we hebben gehaald (met wat kleine hints)
Heel anders dan wij gewend waren, veel verschillende soorten puzzels met twee hele leuke dingen erin.

De mensen die er werken zijn super aardig, voor en na het spel hebben we nog gezellig zitten kletsen en een hilarisch spel gespeeld.
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape Rotterdam ging naar de camping...
Regelmatig, maar nog niet vaak genoeg, bezoeken we met de medewerkers van Live Escape een kamer van een collega.

Gisteren zijn we met 8 personen afgereisd naar Berkel, eigenlijk gewoon tegen Rotterdam aan, heel makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer.
Achter een echte balie troffen we Niels, het brein van de organisatie, samen met twee andere zeer enthousiaste medewerkers.

In de ontvangstruimte hebben we wat gedronken en ons geamuseerd met werkelijk hilarische dingen, niet de standaard puzzels maar echt dingen waarvan ik het bestaan niet wist en waarvan je echt gaat schreeuwen.

Toen gebeurde het, na het afstaan van horloges en telefoons werden we toegelaten op het campingterrein waar we ons echt goed vermaakt hebben. Originele puzzels die we met ons team van 8 escape room medewerk(st)ers zonder hints binnen de tijd hebben weten op te lossen. Wat waren we weer trots op ons zelf!

Geweldig leuk om uit te vinden welke dingen wel en niet bij een puzzel horen en om te zien dat we dingen fout deden en daardoor later “afgestraft” werden. Het thema is leuk uitgewerkt en af en toe schrik je je verloren. Nou ja, ik in ieder geval, maar ik schrok ook al van de bel bij de balie.

Inhoudelijk willen we natuurlijk verder niets verklappen maar het is wel echt belangrijk dat je nooit in je eentje de caravan in gaat, gelukkig waren we daar voor gewaarschuwd.

Na het spelen was er voldoende tijd om ervaringen te delen daarbij hebben we flink gelachen. Het was een leuk avontuur en we zullen klanten met vertrouwen doorverwijzen!
4 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijna
We vonden het heel leuk om te doen. Er waren wel een paar dingen die ons afleidden, we hadden het bijna gevonden maar niet helemaal.
3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Berkel Roderijs
Hele leuke kamer met goede ontvangst en leuke mensen tevens giede uitleg en indien nodig kan men een hint vragen wordt ook wel gegeven.
3 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
verrassend in eenvoud
Zodra je binnenkort heb je geen idee wat je allemaal te wachten staat. De kunst is om de dingen te onderscheiden die er wel of niet toe doen.

De kamer is geweldig in elkaar gezet, de mensen zijn aardig en hulde voor het zelf bedenken van deze gave escape room!! Het verhaal is leuk (misschien een spannende trailer voor je naar binnen gaat?), de puzzels zijn uitdagend en de elektronische snufjes werken perfect en houden de kamer spannend.
Het is mogelijk zonder hints, jammer genoeg is dit ons niet gelukt.

Deze escaperoom is een aanrader! Graag kom ik eens terug als de nieuwe kamer klaar is!
3 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom berkel en rodenrijs
Het was een zeer leuke ervaring. Uitdagende denkpuzzels, goed opgezet, zeker leuk voor kinderen en goede ontvangst en begeleiding.
2 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke activiteit voor gezin met tieners
Hele leuke ervaring! Voor het eerst in een escape room. Gelukkig ontsnapt!
30 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitdaging
Een escape room stond al een tijdje op onze lijst. Deze was leuk opgezet, origineel concept. Leuke special effects. Helaas net niet op tijd ontsnapt....
29 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
feestje van onze dochter, 7 meiden van 14/15 jaar, super ervaring, wat een gelach en gegil! ze vonden het super leuk, hebben er lang over nagepraat en wij genoten van onze koffie in de wachtruimte en genoten van het gelach! en trots als ze waren...ze zijn ontsnapt!
29 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top eerste keer!
Mijn zoon ging met 2 vrienden voor het eerst een escaperoom in. Het werd een zeer geslaagde eerste keer. Goed uitgewerkt thema. De puzzels hebben verschillende niveaus. Gezellige ontvangst in een minder gezellige ontvangsthal. Super dat ik als ouder achter de schermen mocht meekijken! Een aanrader deze plek!
27 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Deze escape room had veel effects en was super echt. Sommige oplossingen waren dat lastiger te vinden, maar door de tips kwamen we er uiteindelijk wel.
11 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en eng
De dames van 14/15 jaar begonnen al te gillen bij de deur.
En het gillen is niet gestopt, ze hebben zowat een uur gegilt en gelachen. Toen zij eruit kwamen waren ze uitgeput.
Ze waren meer bezig met bang zijn dan de puzzels op te lossen.
Het is echt een aanrader vooral ook voor deze leeftijdsgroep.
De meisjes vonden het geweldig! En ze snappen nog steeds niet waarom ze de puzzles niet konden oplossen):

Advies: de wacht ruimte gezelliger te maken misschien een koffie thee automaat. Ook de ontvangst ruimte wat meer aan te kleden, het was een beetje kaal. Misschien ook een scherm ophangen in de wachtruimte om mee te kunnen genieten?

Verder was het helemaal top, dank jullie wel.
9 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Met 4 collega's uit deze leuk opgezette escape room ontsnapt.
De puzzels zijn redelijk uitdagend, maar goed te doen.
Grappige spannende elementen in de vorm van geluid en licht.
Misschien een tip om in de voorkamer een video af te spelen om het verhaal om de kamer vorm te geven.
6 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend & uitdagend
I.p.v. het vieren van pakjesavond, 'vierden' we (ons gezin) Sinterklaas dit jaar in de Escape Room. En... het was top! Spannend, uitdagend en ieder gezinslid had zijn of haar eigen taak waardoor we een super samenwerking hadden. Zeker voor herhaling vatbaar.
5 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room
Goede ontvangst en leuike puzzels.
4 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1e ervaring escape room
Het was een leuke 1e ervaring! Wij hebben genoten en het was heel spannend om de puzzels op te lossen. We komen zeker terug.
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk gezinsuitje
Leuk om met gezin te doen. Samen de oplossing vinden. En het is gelukt!
30 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Na goed zoeken op tijd uit de kamer ontsnapt! Hele originele puzzels en een leuk thema! Zeker de moeite waard om een keer te uit te proberen!
30 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Wij hebben gisteren de escaperoom mogen spelen en het was super.
De puzzels zijn goed opgebouwd en creatief verzonnen. Echt een aanrader.
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Wij hebben als team voor het eerst een escaperoom gespeeld. Ondanks het feit dat het ons niet gelukt is om te ontsnappen hebben we een leuke, interessante en zinvolle middag gehad. Als je dit spel speelt komt alles aan op samenwerking en dat is een uitstekend iets voor een team. je hebt allemaal je kwaliteiten en deze werden zichtbaar tijdens het spel.
Verder zijn het gastvrije mensen die ons ontvangen hebben en voelden ons zeer welkom . Een aanrader ook voor teams. Prijs kwaliteit en alle andere punten voor ons alle sterren!
27 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mijn eerste keer
Super leuk om te doen; jonge enthousiaste ondernemer; uitbreiding met andere kamer zou leuk zijn (2 escape's na elkaar doen onder een dak. top). Succes hiermee. Dan komen we zeker terug.
23 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke,gezellige kamer
Leuk ontvangst, iets te lang zitten kletsen waardoor we later zijn begonnen.

Kamer is leuk opgezet, leuke puzzels welke soms erg lastig zijn van simpelheid.We hadden enkele tips nodig om te ontsnappen.

aanrader dus
23 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Leuke puzzels, niet al te moeilijk
22 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Berkel/TOPPER!
Afgelopen zondagmiddag met 4 volwassenen en 3 kinderen (14-14-12) naar de Escaperoom in Berkel. We werden zeer vriendelijk ontvangen en na een duidelijke uitleg konden we op zoek naar de oplossing....
Thema spreekt erg aan, voor jong en oud is mooi van opzet erg leuk bedacht. Het was voor de kinderen een super ervaring en erg leuk om met zijn allen zo samen te werken. Complimenten voor de gastheer we hebben genoten!
22 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
Tieners die nog nooit in een escape room waren geweest. Zij vonden het heel gaaf !
21 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Met z'n allen naar de camping
Eerste ervaring met escaperooms is goed bevallen. Authentiek Nederlands scenario om een camping probleempje op te lossen. Puzzels waren uitdagend maar doenbaar.
21 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi ingericht en leuke effecten
Goed ontvangst en uitleg.
Mooi ingerichte kamer. Leuke puzzels en effecten
21 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
heerlijk genoten
ontvangst: top !
kamer: top
moeilijkheidsgraad: goed te doen
tip: misschien handig om een klok op te hangen zodat je weet hoeveel tijd we hebben.
20 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
Wij waren met 2 groepen, 1 groep volwassenen en 1 groep pubers van 10 tot 15 jaar. DE pubers hebben van ons gewonnen en dat is knap. Wij dachten vaak te moeilijk waardoor wij niet ontsnapt zijn. De game is goed gemaakt en smaakt naar een nieuwe kamer.
20 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Origineel thema
Erg leuk thema en veel mooie effecten qua licht en geluid. Ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Zeker een aanrader. Puzzels zijn goed te doen.
20 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom berkel, op de camping
het was voor ons de eerste keer. we wisten niet wat ons te wachten stond. we werden verrast door de diversiteit aan puzzels de moeilijkheid is goed te doen. Parkeren geen punt. prettige ontvangst en de room is keurig aangekleed en verwarmd.
Een aanrader om te doen.
Harry.
20 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom berkel, op de camping
het was voor ons de eerste keer. we wisten niet wat ons te wachten stond. we werden verrast door de diversiteit aan puzzels de moeilijkheid is goed te doen. Parkeren geen punt. prettige ontvangst en de room is keurig aangekleed en verwarmd.
Een aanrader om te doen.
Harry.
19 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk in eenvoud
Mooi gemaakt, origineel thema
17 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Spannende escape room! Mooi gemaakt en erg vriendelijke ontvangst.

We komen graag terug als de 2e kamer klaar is????
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Perfect
Zeker een aanrader..!!
Als je binnen komt wordt je vriendelijk ontvangen en als je moet wachten in de wachtkamer daar liggen al van die brainkrakers spelletjes....
En de kamer zelf was echt fantastich al die effecten en alles waar je dubbel moest nadenken, Geweldig!!
13 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
"De camping"
Super leuk thema en een nog betere uitvoering. Heel mooi en leuk bedacht. Vond het vrij pittig, maar niet onmogelijk. Uiteindelijk met een paar kleine aanwijzingen kunnen ontsnappen binnen de tijd. De interactie met degene die meekijkt en indien gewenst aanwijzingen geeft is ook erg prettig.

Overall echt een hele leuke ervaring
10 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer escaperoom bevalt goed!
Voor de eerste keer naar een escaperoom: een leuke ervaring. Kamer was leuk, met diverse puzzels. Een kleine hint nodig gehad, maar alle puzzels waren goed te doen. Erg aardige mensen. We hebben genoten!
6 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuk thema en mooi gemaakt met special effects. Goede verhouding tussen puzzelen en doen! Ook goed te bereiken locatie met zowel auto als OV.
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer vol verrassingen
De gastheer was erg aardig en legde alles duidelijk uit. De kamer had een origineel thema, interessante puzzels en spannende effecten. Wij zijn gelukkig ontsnapt want we hadden de campingbaas niet graag tegen willen komen!
5 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
MooiE en leuke kamer
Erg leuke kamer. Met vriendelijke mensen. Verder Is de kamer mooi gemaakt met veel puzzels en mooie effecten.
31 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
ontsnapt!!
Leuk dat het campinggevoel werd gecombineerd met spanning en sensatie. Gelukkig waren we weg voordat de K1 fighter ons kwam helpen met onze klachten.
31 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader
Bedankt Escape Room Berkel.
Super ervaring. Al vanaf binnenkomst goed vermaakt
met leuke puzzels als opwarmetje. Escaperoom is top.
Een echte uitdaging, leuk thema en geweldige mensen.
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke middag gehad!
Na een uurtje in de auto te zitten, naar Berkel om een Escape Room te bezoeken. Het was zeker de moeite waard. Leuke en vriendelijke eigenaren.
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
gezellig
Zeer leuke ontvangst, aardige mensen. Puzzles waren een echte uitdaging, maar na een goede tip van Niels (Thnx!) net op tijd opgelost. Aanrader!
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eacaperoom
Leuke gezellige escaperoom vooral de organisatoren
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede kwaliteit en originele kamer
Goede ontvangst, leuke en originele kamer. Niet te moeilijk en goede parkeergelegenheid kortom goede prijs kwaliteits verhouding!
30 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
orgineel!
Enthousiaste medewerkers, leuk thema, kortom...aan te raden.
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!!
Het wachten is alleen is al leuk, leuke bezigheden. De kamer en thema zijn superleuk! De eigenaren zijn top!
28 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Orgineel bedacht, leuk thema en aardige mensen!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Berkel
Leuk gedaan! Super gelachen! Leuke puzzels!
24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Red mijn vakantie !
Leuk om in het vakantiethema te zitten, waar je vervolgens ook spannende momenten meemaakt. Leuke hersenkrakers, die te doen zijn ... al hadden we soms een hint nodig.
22 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuk thema, afwisselende puzzels, origineel. Niet spannend, voor alle leeftijden.
21 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room berkel
Omdat het voor ons de eerste keer was wisten we niet precies moesten beginnen maar eenmaal een sleutel en wat tips waren we er bij a
De kamer was erg goed opgesteld en de gadgets die erin zaten erg leuk gedaan
Chapeau jongens
Lloyd laura patricia en jolanda
20 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en verrassend
Wat een bijzondere ervaring om deze escaperoom te bezoeken. We werden hartelijk ontvangen. Omdat de escaperoom nog niet gereed was voor gebruik konden we ons nog vermaken met wat puzzeltjes die daar klaar lagen.
Daarna mochten we op "vakantie". We kregen uitleg over de regels van het spel; wat we wel en wat we niet mochten. Helaas werd daarbij verzuimd de noodknop te noemen, maar die hebben we ook niet nodig gehad.
De puzzels varieerde in moeilijkheidsgraad, wat de zoektocht erg spannend maakte. Vooral de verrassende effecten deden ons hart sneller kloppen. Als er iets was werd er wel snel op ingespeeld.
Aan het einde hadden we nog 1 min en 22 sec. over, maar zonder aanwijzingen hadden we het niet gered.

We wensen jullie veel succes met deze ruimte en een 2e kamer!
19 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Met slecht weer toch naar De Camping
Het was onze eerste ervaring met een Escaperoom en vonden het gelijk erg leuk. Het weer was niet al te best, maar daar heb je natuurlijk geen last van in Escaperoom De Camping. Wij waren met z'n zessen en iedereen pakte een eigen stukje op. Erg leuk aangekleed, leuke verrassende puzzels en net op tijd eruit. Een aanrader wat ons betreft.
18 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Na een hartelijk ontvangst en een paar puzzeltjes in de wachtkamer mochten we naar "de camping"
Super leuk gemaakt, alsof je op een echte camping bent.
Soms was het lastig om een verband te leggen tussen bepaalde onderdelen maar m.b.v diverse hints en nog 36 seconde over hebben we het toch gered! Bedankt Niels en Marco voor dit leuke avondje uit!
16 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend
Gisteren hebben wij de kamer mogen spelen, deze was nog in testfase maar hier hebben wij tijdens het spelen niets van gemerkt.

De twee eigenaren vertelde dat ze afgelopen week elke dag aanpassingen hebben verricht en dag gisteren de 1e dag was dat alles liep zoals het hoorde en er eigenlijk geen verbeterpunten meer uitkwamen (vanuit de spelers)

Dit kunnen wij alleen maar beamen, het spel is erg leuk in elkaar gezet, het thema is leuk en er zijn bijzondere puzzels. Sommige puzzels zijn lastig, andere weer heel simpel (waardoor het weer moeilijk wordt Haha)

Wellicht dat het hint systeem wat professioneler mag, dit is nu nog een minpuntje maar al met al is het zeker de moeite waard.

De ontvangstruimte oogt nog wat saai, gelukkig is één van de eigenaren erg goed met het vermaken van de gasten. We hebben nog lang na gepraat en gelachen. Een zeer geslaagde avond.


Laat je dus vooral niet afschrikken door vorige beoordelingen, wij hebben een zeer leuke avond gehad en het is zeker een goede Escaperoom. Wellicht dat onderstaande klanten voor de aanpassingen hebben gespeeld (ze vertelde dat er veel is aangepast)

Jongens bedankt en we hopen dat de tweede kamer er snel komt.
15 okt 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Moet nog verder uitgedacht worden
Wij hebben deze kamer getest. Dat was te merken, er was nog behoorlijk wat te verbeteren. Weinig echte puzzels, en weinige logische connecties. Iedereen in ons team heeft momenten gehad met "wat doe ik hier eigenlijk".
Een thema met potentie en veel mogelijkheden, maar helaas nog niet goed uitgewerkt. Er moet echt nog flink wat gebeuren voordat deze kamer zich kan meten aan andere kamers in de regio. Schoner, beter afwerken, meer puzzels, etc.

Overigens sympathieke jongens die ons hartelijk ontvingen, en open stonden voor onze opmerkingen achteraf. Ik hoop echt dat ze het niveau van de kamer omhoog weten te brengen.
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super tof!
Een leuk uitgewerkt idee. Eerst dacht ik damn, hier komen we nooit uit. In een eerdere escape room had ik ervaren heel veel hints te vinden, dit is wat dat betreft echt meer een denk room. Gelukkig met logsich nadenken kom je ook een heel eind. Met 1 minute to spare..... toch nog veilig thuis gekomen ;)

Goede uitleg gehad en goed uitbedachte spellen. Alles klopt met het thema en zit vrij logisch in elkaar.
12 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere kamer, veel nadenken!
De kamer is heel leuk in elkaar gezet, we kwamen binnen en dachten gelijk WOW wat leuk gedaan.

De kamer is géén basic zoek&vind kamer, je vind een paar onderdelen waar je de logica achter moet vinden. Wanneer je de puzzels dankzij omschrijvingen met elkaar verbonden heb gaat het hard. Je werkt naar diverse effecten toe waardoor je met echte leuke puzzels (moeilijk uit te leggen zonder iets te verklappen)
tot het einde komt.

Tips voor de makers
Misschien sommige puzzels iets makkelijker maken, we hoorden dat deze al aangepast waren maar toch is het soms nét even te onduidelijk.
Hierdoor hebben we de kamer op een haar na niet gehaald.


De locatie is goed te bereiken, netjes en ruim opgezet.
De ontvangstruimte is nog wat kaal, kan wat gezelliger
De ontvangst door de medewerkers is echter enorm vriendelijk en zelfs zeer gezellig ná het spel.

kortom een échte aanrader voor Escapers die houden van DoorDenk kamers.
11 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Camping-Life
WE zijn zeer vriendelijke ontvangen en kregen keurig een uitleg wat er op dit moment aan de hand was en we zaten direct in het spel. De puzzels waren zeer pittig en ook mijn mede-speler die wel ervaringen hadden met andere escape-rooms gaven aan dat dit een hele uitdaging was.

Ik heb het bijzonder naar m'n zin gehad, ook een drankje na en een nootje was gezellig en keurig. Overigens was mijn persoonlijke favoriet de stoppenkast. Ik kan het iedereen aanraden, zeker de mensen met meer ervaring in de escape-room-scene.

Wanneer de nieuwe room staat, kom ik die zeker uitproberen.
10 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw maar leuke spellen.
Wij mochten de kamer bezoeken als testgroep, hierdoor vonden we nog wat kinderziektes in de kamer. Toch is de kamer erg leuk gemaakt, het decor is erg leuk. Er zitten bijzondere/verrassende effecten en puzzels in de kamer. Als de kamer dalijk af is met de aangegeven punten is dit zeker een aanrader.
10 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Kamer zit nog in testfase
Wij testten de kamer toen deze nog in de test-fase zat. Er is nog veel werk aan de winkel om het niveau te halen van escaperooms in Delft, Den Haag en Dordrecht. Het thema van de kamer is erg leuk, maar moet verder uitgewerkt worden!
5 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Berkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Berkel
Als eerste mochten wij een 'testrun' in de nieuwe Escaperoom in Berkel doen. De eigenaar was mogelijk nog meer gespannen dan wij als bezoekers. Na even gewacht te hebben (onder het genot van een drankje van het huis) mochten wij naar 'de Camping'.
Persoonlijk heb ik een hekel aan camping's caravans en nog meer... Tenten.... Aangekomen op de camping wist ik meteen weer waarom. Kleine ruimtes, geen toilet.. Je Pleerol meezeulen.. DAT DUS :)

Deze camping is wel mooi aangekleed, de sfeer is zoals het hoort op een camping en je waant je dan ook op een andere plaats.
De puzzels zijn divers en ook voor zeer ervaren Escapers behoorlijk uitdagend! Uiteindelijk hebben wij de opdracht met goed gevolg (en een hart'verknettering' :) ) weten te volbrengen.

Wij wensen Niels en Marco een mooie toekomst en mocht er een tweede kamer komen, dan komen wij graag weer als eerst!

Keep up the good work!