Escape Room Almere

3.74 van 5 sterren (9 recensies) (id:97)
OVER DEZE KAMER (id:164)
Jullie hebben verhalen opgevangen van mensen in de omgeving over een berucht ziekenhuis die sinds 1922 is gesloten en waar het niet allemaal volgens de regels ging. Chirurgen die personen opensneden zonder verdoving om de organen te gebruiken voor de zwarte handel en een tal andere illegale praktijken die zich voor deden. Dit ziekenhuis was gebouwd op de grondvesten van een eerder gesloopt ziekenhuis. Maar was alles wel gesloopt? De laatste patiënten uit 1922 zijn op mysterieuze wijze verdwenen.

Tot de dag van vandaag gebeuren er vreemde dingen die niet te verklaren zijn. Het wordt een ieder afgeraden om daar een kijkje te gaan nemen. Maar dit trekt natuurlijk juíst de aandacht. Jullie willen graag op onderzoek uit om te kijken wat er van de verhalen waar is.

Als een nieuwsgierig groepje bij elkaar zijn jullie beland in de kamer waar de laatste patiënten op mysterieuze wijze uit verdwenen zijn. Jullie onderzoeken alles wat los en vast zit om er achter te komen wat er hier allemaal precies heeft afgespeeld.

Tijdens het zoeken klapt achter jullie ineens de deur dicht en zitten jullie opgesloten. Blijven jullie onderzoeken of maken jullie dat jullie wegkomen?
Info
Capaciteit escape room4-6 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage55%
Leeftijdsgrens16+
Themaziekenhuis