Escape Room Almere

3.74 van 5 sterren (9 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

16 jun 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Laboratorium kamer niet spelen
Deze kamer was erg teleurstellend. De kamers bevinden zich in de ruimtes waar bhv trainingen gegeven worden. Geen probleem op zich, maar daardoor heb je veel dingen niet nodig (en dit weet je niet). Wij hebben al veel kamers gespeeld (40+) en wilden op een gegeven moment eigenlijk niet meer verder. Natuurlijk loop je soms vast, dat hoort bij het spelletje, maar normaal bekijk je het allemaal nog eens en ga je weer verder. Er zat geen vaart in deze kamer, de puzzels waren onlogisch en je had spullen meerdere keren nodig. We hadden er geen lol in. Er Is nog niemand uit deze kamer ontsnapt en het lijkt erop dat ze dat zo willen houden. De hints die je krijgt zeggen niet veel en helpen je niet om het juiste spoor te vinden.
17 mei 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Niet zo leuk
wij hebben de laboratorium kamer gespeeld en helaas niet ontsnapt. daar waar je bij andere kamers wel een hint krijgt als je niet hard genoeg tegen het verborgen deurtje duwt, was dat niet het geval. daarbij waren de puzzels echt niet logisch, je moest bijv. meerdere keren naar een tekst terug en was er erg veel "ruis" (dingen die belangrijk lijken, maar niets met het spel te maken hebben). Hints als "jullie denken te moeilijk" heb je natuurlijk niets aan.
Afwerking van de kamer was ook niet netjes, meer een haastklus geweest lijkt het.

de locatie heeft wel enorm veel potentieel, maar dat kwam er tijdens ons bezoek niet uit helaas.

Na pakweg 55 kamers gespeeld te hebben staat deze echt in de onderste regionen op onze ranglijst.
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring (ziekenhuis)
Wat een gave escape room is dit zeg, dit was zeker niet de eerste keer dat ik een escape deed maar wel een van de leukste! De kamer is erg leuk aangekleed, de puzzels zijn erg uitdagend. We kamen met nog ongeveer 6 en een halve minuut op de klok uit de kamer. Zeker een aanrader!
9 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aardbeving
Vond de aankleding erg leuk gedaan, niet alles wordt wat meegedaan maar dat maakt het wel juist interessanter.
De effecten waren ook erg leuk!
1 mrt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstellend
Wij hebben de kamer aardbeving gespeeld. De ontvangst was zeer vriendelijk en kundig, maar de kamer zelf vonden wij teleurstellend. Er zijn niet veel puzzels in de kamer om op te lossen en dus is er weinig - zeker in vergelijking met andere kamers die we elders hebben gespeeld - intellectuele uitdaging te vinden. De puzzels waren ook niet altijd even logisch. De effecten zijn wel leuk. Er staat op deze website dat het ontsnappingspercentage 75% is, maar aan ons is verteld dat iedereen ontsnapt. Dat verbaast ons niet. Wij zouden de kamer niet aanbevelen.
17 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Matige Room (laboratorium)
Na meerdere escape rooms te hebben gespeeld in Bunschoten en Amsterdam, vond ik deze kamer zeer matig. Vooral vervelend na het lezen van meerdere recensies

De sfeer was wel goed, je voelde je echt in een laboratorium.
Helaas waren de puzzels onsamenhangend en waren er teveel losse spullen in de ruimte waar je uiteindelijk niks mee kan.

Ik vind het geen aanrader
12 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg goede room
Het was voor ons de eerste keer in een escape room, we hebben dus geen vergelijkingsmateriaal. De ontvangst was erg hartelijk, we kregen het gevoel echt welkom te zijn.

Het thema (laboratorium) was heel goed uitgewerkt, het zag er goed uit en je kreeg ook het gevoel in een laboratorium te zijn.

De room was erg moeilijk, de beschreven moeilijkheid (9 vd 10) is niet overdreven. Ook zaten er een aantal erg leuke effecten bij.

Absoluut een aanrader!
12 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof!
Eindelijk een Escape Room in Flevoland! Dat werd tijd. Ik zag het tv spotje bij Omroep Flevoland voorbij komen en heb gelijk geboekt met een groep van 4.

Voor mij was het de eerste keer, de rest hadden het al een keertje gedaan maar die waren ook onder de indruk! Het lab is moeilijk, maar oh zo gaaf. We wilden gelijk boeken voor een andere kamer maar die zijn nog niet open, al vertelden ze mij dat de aardbeving in volle opbouw was.. En dan straks de Fire Escape. En nee mensen, dat is geen neppe publieksaantrekker. Het pand wordt ook gebruikt voor de trainingen voor de BHV, dus reken maar op ECHT vuur. Ik ben zo benieuwd!
12 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Eindelijk.. hét echte Escape gevoel na afloop!
Inmiddels meerderen Escape Rooms gedaan maar meer dan simpelweg na 60 min de deur openen en schouderophalende 'tja, jullie hebben het niet gehaald'.. effect, nooit gekregen. Een ontzettend gemis na 60 min spanning. Dat was hier wel even anders!

Een erg pittige Escape Room, dat laboratorium. Zeker de moeilijkheidsgraad 9 op 10 waard. Zit erg goed in elkaar. De lab jassen en de andere effecten die ik lekker niet ga noemen, brachten je echt helemaal in het laboratorium wereldje. En dan het moment wanneer je het niet haalt.. Geweldig bedacht dat einde! Het maakte het helemaal af.

Je werd ook enthousiast ontvangen wat je al helemaal in de stemming bracht. Ze hebben een mooie locatie met gratis parkeergelegenheid en na afloop kan je in het restaurant met de groep nog na praten met als je wilt, een patatje, warme snacks en wat te drinken. Ook een dikke pluspunt.

Kan niet wachten tot de volgende 3 rooms klaar zijn voor gebruik.