Escape Room 076 Breda

4.45 van 5 sterren (101 recensies)
OVER DEZE KAMER
In 1989 verdween een medewerker op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. Siegmund is op 13 februari 1989 spoorloos verdwenen. Ondanks uitvoerig politieonderzoek is nooit meer iets van hem vernomen. Het vermoeden bestaat dat er destijds spionage praktijken, omkopingen en banden met de internationale maffia bestonden binnen de hoge gelederen van de PTT.

In het kantoor aan de Oude Vest werkte toen ca. 400 medewerkers. Het was het centrum van alle communicatie in Nederland.

Ruim 26 jaar na de vermissing van de PTT medewerker is zijn kantoor ontdekt door een groep studenten. In de ruimte zijn allerlei aanwijzingen gevonden die de geruchten rond zijn vermoedens meer dan bevestigen. Het is mogelijk het oude kantoor van de medewerker te betreden, echter geheel op eigen risico.

Deze Escape Room 076 Breda is meer dan een paar puzzels… Probeer in deze real life game de gedachten van de verdwenen heer Siegmund te volgen.
Wat was hij op het spoor....??
Info
Capaciteit escape room2-7 personen
Aanbevolen grootte2-6 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage42%
Leeftijdsgrens16+
Themamysterie
Puzzel typesraadsels, puzzels, hersenspinsels en psychologische krakers