Escape Room 076 Breda

4.43 van 5 sterren (90 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

16 mei 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer
Deze escape room hebben we met een groep van 8 personen gedaan. Voor een aantal was dit hun eerste escape room, maar voor anderen niet. Zo snel de beginners als de meer ervaren van ons hebben echt genoten. Het is een goede kwaliteit room, met meer dan alleen slotjes opendraaien. Na menige goede escape rooms te hebben gedaan, viel deze absoluut niet tegen. Een echte aanrader dus.
24 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellendag/avond Mieke
Een super ervaring vol spanning. Het leek wel of we geen 60 min in de kamer waren geweest. En met nog 17 seconden over hebben we het gehaald. Een echte aanrader. Voor herhaling vatbaar.
23 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Euforisch gevoel
Dat gevoel wanneer het in de kamer donker wordt en je weet dat je nog maar 5 seconden had en dat dan de deur opengaat en je het hebt gehaald met nog 4 seconden op de klok ...
Zenuwslopend, dynamisch, verrassend, hilarisch, fantastisch!

Met 22 man van 2 bedrijven zijn we alle drie de kamers uitgekomen! Echt een fantastisch ervaring, ook met mensen die je niet zo goed kent.

Snel terug voor de andere kamer!
22 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Camera 4
Super gave en mooie kamer !
Net gehaald, nog 18 seconde over.
Zeer zeker een aanrader !
Personeel is ook super ! Hele enthousiaste mensen en we werden heel hartelijk ontvangen.
Dit is mooiste escape room die wij tot nu toe gespeeld hebben.
25 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Camera 4
Super leuk camera 4. Net niet gehaald maar desondanks was het erg leuk
We gaan de andere twee kamers ook nog een keer proberen !
15 feb 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Het vergeten kantoor en camera 4
Beide escaperooms gedaan. We vonden Camera 4 (met 4 volw.) het leukst. Deze hebben we binnen de tijde gehaald. Leuk verhaal, uitdagende en afwisselende spellen en verassende elementen.

Het vergeten kantoor (2 volw. en 3 tieners). Ook heel leuk, maar iets minder dan Camera 4. Helaas deze net niet gehaald, omdat we bij de allerlaatste opdracht helemaal op het verkeerde spoor zaten.

9 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Ontvangst was hartelijk! Goede uitleg, top locatie en super enthousiaste medewerkers!! Wij als nieuw team krijgen met veel uitdagingen te maken rnbwilde deze dan ook testen door de vergeten kamer op te lossen! Hij was enorm strak in elkaar gezet, door onze speurneuzen is hij opgelost en hadden wij een tijd van 16:58 over! Hij was erg leuk!!
4 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wat een leuke escape room! Met 10 meiden 2 identieke kamers in en allebei ontsnappen. Het was een super leuke activiteit waarin we heerlijk konden puzzelen. Leuk verhaal en een mooie kamer. Aanrader!
29 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room 076 de postkamer
Wij hebben een geweldig gezellige avond /spel gehad .
Voor herhaling vatbaar. Iedereen was enthousiast en erg fanatiek om het escape spel op te lossen ,wat ons ook is gelukt.
Maria
26 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Top kamer met een goed verhaal, leuke puzzels en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!
19 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aan te bevelen !
Prima escaperoom " het vergeten kantoor".
Leuke puzzels en genoeg afwisseling.
Gezellige tijd gehad met de schoonzusjes, wij zijn een goed team ????
De escape is gelukt met nog 4,29 minuten op de klok.
19 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aan te bevelen !
Prima escaperoom " het vergeten kantoor".
Leuke puzzels en genoeg afwisseling.
Gezellige tijd gehad met de schoonzusjes, wij zijn een goed team ????
De escape is gelukt met nog 4,29 minuten op de klok.
18 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk
Een leuke escaperoom om te doen, met leuke verassingen....en we hebben de kamer gehaald hadden nog 19 sec over.
Goede ontvangst, komen zeker terug
12 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Met een groep van 20 personen zijn we het 'avontuur' aangegaan in de drie kamers. Het was in het begin even zoeken, maar met een beetje hulp van de organisatie kwam je weer op het spoor. Leuke, verschillende, verrassende opdrachten die niet altijd voor de hand lagen. Wist niet dat het zo leuk zou zijn ;-) De tijd vloog (te hard) voorbij ...
12 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de Mol
Wij zijn in twee teams opgesloten geweest in de postkamer. Een uur is voorbij gevlogen. En het was helaas te kort. Wel plezant.
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Beide escaperooms super leuk!
Wij zijn met een vriendengroepje van 7 in beide escaperooms geweest.
Alles is netjes verzorgd, er is een gezellige ontspannen sfeer en de ruimtes zijn leuk aangekleed. Personeel is super vriendelijk!
De moeilijkheidsgraad van de escaperooms was goed, het was zeker niet makkelijk, maar niet zó moeilijk dat je geen idee hebt wat je moet doen.
Er zijn verschillende puzzels die tegelijk opgelost kunnen worden, dus je ziet niet met z'n allen op een kluitje één puzzel op te lossen.
Erg leuk uitje om met een groep vrienden te doen, collega's of familie!
Hele leuke ervaring!
29 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Wij hebben met 7 collega's 'het vergeten kantoor' gespeeld en met nog 6 minuten en 30 sec op de klok is het ons gelukt om de kamer uit te komen. Wij vonden het allemaal een SUPER leuke ervaring!
Geweldige puzzels en raadsels om te ontcijferen. We komen zeker nog een keer terug om ook 'de postkamer' te proberen.
28 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Waren met een team van 24 (4x6) en ieder kon tegelijkertijd aan de slag! Ik zeg: ZEER TEVREDEN...
19 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitstapje
Wij hebben als collega's in twee teams de "postkamer" gedaan. Iedereen was erg enthousiast en vond het een leuke ervaring. Een aanrader dus!
17 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Het was geweldig!
Zaterdag 13 mei met ons voetbalteam de escaperoom gedaan. Met 4 groepjes tegelijk bezig geweest, wat helemaal super was!!
Helaas wist maar 1 groep te ontsnappen maar iedereen heeft volop genoten! Zeker n aanrader!!
Prijs helemaal prima!!
16 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
We hebben met twee groepen Het vergeten kantoor gespeeld. Er is een leuke ontvangstruimte. De begeleiders zijn vriendelijk en enthousiast. De uitleg is prima en maakt je nieuwsgierig. Hoe fanatiek kun je worden? Enorm dus! Uitdagende puzzels, hard werken samen, creatief blijven denken... En lachen om elkaars capriolen! Na afloop nog een frisje gedronken en ervaringen uitgewisseld: hilariteit alom! Wij hebben van ons teamuitje genoten en bevelen Het vergeten kantoor van harte aan!
8 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room in het centrum van Breda
Ik heb deze escape room gespeeld met een aantal vriendinnen. Bij aankomst was de deur gesloten, wat wij vreemd vonden, maar na even te moeten wachten konden we naar binnen. De kamer zag er eenvoudig uit, maar was gestructureerd en de puzzels waren erg uitdagend en leuk om op te lossen. Zeker om bekend te raken met het concept van escape rooms is dit echt een aanrader!
8 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
teamuitje
Met de collega's van Bender Benelux zijn we verdeeld in 2 groepen en in de 2 identieke postkamers opgesloten. Beide groepen zijn net op tijd kunnen ontsnappen! Leuke escaperooms, en goed, correct en snel ontvangst.
4 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Postkamer
Erg leuk om in het postkantoor waar ik vroeger geld ophaalde, nu een spel te spelen, helemaal in het thema van de postkamer. De opdrachten waren erg gevarieerd.
1 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Postkamer
Super fanatiek samenwerken om tijd buiten te komen! :) Met nog 1 seconde op de klok hebben we het gered! We komen zeker nog een keer terug voor het vergeten kantoor! We hebben er van genoten.
30 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Postkamer
We hebben een leuke en spannende escape gehad. Leuke puzzels en helemaal in thema. Voor herhaling vatbaar.
30 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring!
Super fanatiek samenwerken om om tijd buiten te komen! :) Met nog 14 seconden op de klok hebben we het gered! We komen zeker nog een keer terug voor het vergeten kantoor!
25 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima escape!
Mooie setting in oud postkantoor, met postkamer, tralies en kluizen. Het verhaal en de puzzels zijn ook allemaal rondom dit thema. Prima puzzels met voldoende uitdaging.
24 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest
Leuke raadsels en een erg leuke opzet.
20 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Met onze afdeling hebben wij genoten van de escape-rooms. Met twee teams hebben we de raadsels/puzzels proberen op te lossen. 1 team is het gelukt om te ontsnappen. We hebben het erg leuk gehad, goed ontvangen en zeker een aanrader!
17 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Wij hebben met de hele familie genoten van deze enerverende, inspirerende zoektocht in de Postkamer... Het is ons net niet gelukt om uit de kamer te komen... maar dat mocht de pret niet drukken!
De ontvangst en begeleiding waren TOP! Een aanrader voor iedereen die van logisch denken en puzzelen houdt!
16 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
Was de eerste keer. 2 teams niet ontsnapt maar doordat we steeds dichterbij eind kwamen wel erg spannend. Puzzels zijn te doen. Goed kunnen hoofdrekenen kan zeker helpen sneller te ontsnappen.
10 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring
We hebben genoten, het was echt erg leuk en spannend. Steeds meer dingen vielen op zijn plek en helaas is het ons net niet gelukt om het af te maken. Maar we hebben er nog veel over nagepraat. Voor het geld wat we per persoon moesten betalen hadden we op zijn minst wel een groepsfoto of kopje koffie of iets anders verwacht. We kwamen met niets binnen en liepen met niets naar buiten, zonder drinken of iets anders, dat kan beter.
8 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom!
Erg leuke en uitdagende escaperoom in Breda. Wij waren met een groep van 6 en 5 personen en deden de battle in het vergeten kantoor. Leuke afwisselende puzzels en goed teamwork mogelijk. De ontvangst was erg spontaan en aardig, maar had wel iets meer in het thema mogen meegaan.
1 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuke escaperoom met goede opdrachten. Waren met een team van 6 en ieder kon tegelijkertijd aan de slag! Dat hebben we wel eens anders gezien aangezien we toen met z'n zessen tegelijk 1 raadsel moesten oplossen. Apart bezig zijn en uiteindelijk toch samenwerken is een goede combi. Goede en vriendelijke ontvangst; al met al een aanrader dus!
20 mrt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Ik was met 2 dames waarvoor het de eerste keer was; we zijn helaas net niet uitgebroken! We vonden het ondanks dat wel de moeite waard. Het is een leuke activiteit om met vrienden, familie en/of collega's te doen. De service was goed.
20 mrt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Leuke uitdaging deze escape room. Het was ons net niet gelukt binnen t uur. Maar vind t zeker een aanrader.
20 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedrijfsuitje
Was hele leuke escape ervaring. Toch vrij moeilijk om uit te breken. Dat maakt het nu juist leuk. Aanrader als bedrijfsuitje.
9 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super opgezet
Met 4 personen in de Postkamer geweest. Leuke toevoeging omdat ik zelf werkzaam ben bij de post. Precies zoals een escaperoom hoort te zijn! Moeilijk en op de juiste momenten een aanwijzing. Helaas net niet binnen de tijd afgerond maar dat bewijst maar weer dat je waar voor je geld krijgt :) Wij zijn heeel benieuwd naar de andere kamer!!
7 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie uitje
In het originele oude Postkantoor van Breda, hele leuke sfeer. Het kantoor was ook goed ingedeeld. De puzzels waren leuk en uitdagend, niet te makkelijk. We hebben het niet gehaald binnen 50 minuten ( we arriveerden te laat dus geen 60 minuten), maar waren er dichtbij. Leuke escaperoom, aanrader !
5 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamleiders defensie getest
Leuke sfeer, mooie koppeling aan de historie van het pand en mooie puzzels en verhaallijn. Qua tijd prima te doen. Met 45 minuten ipv 60 minuten hebben we er 6 minuten aan overgehouden. Goed te doen dus en leuk om elkaar in de chaos beter te vinden. Zeker een aanrader voor de toekomst !
27 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
we hebben een supwe leuk spannend uurtje gehad in de escaperoom, puzsels waar je heel anders naar moet kijken dan je in 1e instantie zou denken, wij vinden het een aanrader
24 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
in 1 woord GEWELDIG
in 1 woord GEWELDIG
23 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escap room
Geweldige en ontzettend moeilijke puzzels, mooie locatie op loopafstand van de oude markt vol restaurants. Ook op loopafstand van parkeergelegenheid.
23 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ploeguitje brandweer breda
21-10-2016
ploeg uitje brandweer breda
met 4 groepen escape room gespeeld
super goed ontvangen duidelijke uitleg
wat gedronken
super zeker voor herhaling vatbaar

bedankt escape room 076 breda
22 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Érg leuk
Wat n toffe escaperoom!!Logisch nadenken bleek toch echt weer t geheim!Helaas nét niet ontsnapt..onze collega's ( het andere team????)wel!!
Een muziekje of iéts om t wat spannender in ambiance te maken was leuk geweest!
Goed ontvangen door t personeel:een aanrader!!
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Postkamer
Wij hebben met 6 collega's de Postkamer gespeeld en hadden het onwijs naar ons zin. Alle slotjes werkten prima en het was goed te doen om alles op te lossen! Leuke variatie ook in type puzzels, echt een aanrader. Ook heel fijn dat het geen probleem was om een Engelse uitleg te krijgen i.v.m. een paar internationals en om per persoon te betalen.
20 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond!
Uitdagende puzzels en op en top gezellig! Jammer dat er maar 2 kamers zijn. Smaakt naar meer!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Vergeten Kantoor
We hebben de Escape Room met twee groepen gedaan gedaan (tegelijk) met een vrijgezellenfeest. Zelf al meerdere kamers gedaan, maar deze kamer heeft wel een hoge moeilijkheidsgraad! Zeker een aanrader!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Dit was mijn eerste keer ervaring met een escape room, we waren met 4 personen waarvan 2 personen meerdere keren een escape room hadden gedaan. Het was een erg leuke ervaring, en raad jullie dan ook zeer zeker aan! Geweldig was het, dankjewel voor deze belevenis!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
team building/uitje
We waren met 11 collega's en hebben het vergeten kantoor gespeeld leuke ervaring en de opdrachten/puzzels zijn goed te doen.
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Het vergeten kantoor
Wederom een super ervaring op deze locatie.
Het team daar is erg enthousiast en dat brengen ze over op de gasten.
De opzet is erg professioneel en het klopt wat er in de kamer is
geen overbodige stukken of puzzels die niet werken.
19 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Het Vergeten Kantoor
Vandaag met zijn vijven op terugkeer vanuit België Escape Room 076 bezocht - en een geweldig leuk uur gepuzzeld en gezocht naar het achterliggende verhaal en de ontsnappingsmogelijkheid...

Yes - gelukt..! Nog zo'n 13 minuten over op de klok - spannend..! Even goed doorpuzzelen en dan de verrassing - wat een geweldige plotselinge openbaring in het verhaal..! Dit had geen van ons verwacht - wat leuk..! Wat die verrassende ontdekking was..? Tsja - helaas... Als we jullie dat hier uit de doeken zouden doen, dan...

Tip: gewoon een keertje doen - het is echt de moeite waard..! Erg leuk..!
19 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
De Postkamer was onze eerste escaperoom belevenis en het is prima bevallen. Na vriendelijke ontvangst en een korte uitleg gingen we aan de slag. De postkamer biedt een leuke invalshoek met inventieve opdrachten. We hebben er met z'n zessen veel plezier aan beleefd!
29 jul 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
tegenvallend
Wij hebben al meerdere Escaperooms gedaan in verschillende landen en deze viel ons in dat opzicht tegen. Wij deden het vergeten kantoor.
Het is een goed georganiseerde Escaperoom en de opdrachten / puzzles zaten op zich goed in elkaar. Voor een eerste escaperoom leuk om te doen, maar in vergelijking met andere Escaperooms vonden wij de kamer te eenvoudig van opzet en de opdrachten te eentonig. (omdat je voornamelijk bezig bent met 1 grote opdracht, die je ook thuis aan de eettafel kan doen).

Het was leuk, maar niet uitdagend, weinig verrassend/origineel. Er zat geen spanning in. Niet wat we verwachten van een Escaperoom.
18 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig onderdeel van teamdag
Wij hebben met 2x 2 groepen het Vergeten Kantoor gedaan. 1 Groep is het gelukt te ontsnappen. 3 Groepen bijna. Maar dat was niet het belangrijkste: samenwerking en plezier! En dat hebben we gehad.
Tip: ben je al min of meer afhankelijk van een leesbril: neem deze mee de kamer in!
17 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ook prima geschikt voor tieners
voor een feestje speelden 4 kinderen (14 en 13 jaar) de postkamer. Ze waren ontzettend enthousiast en konden ook veel oplossen. Daar waar het even moeilijk ging kregen ze een aanwijzing waar ze weer verder mee gingen. Dus ook voor kinderen is deze kamer geschikt.
14 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
In totaal met 12 man aanwezig .
Dus twee teams gemaakt en iedere groep in een eigen kamer opgesloten
Het mooie aan deze escaperoom is dat er een identieke kamer is en dat er dus niet gediscussieerd kan worden over de moeilijkheid.
Deze kamer is erg aan te raden, iedereen kan tegelijk aan het werk zonder dat je op elkaar hoeft te wachten en de puzzels zijn leuk uitgedacht en uitgewerkt. Met twee teams tegelijk spelen heeft echt een toegevoegde waarde, dus mijn advies is, trommel al je kennissen op en ga deze krachtmeting aan!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Erg leuk om dit met een groep te doen, een aanrader!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Heel erg leuk om te doen. Wij waren met een team uitje, maar met familie/vrienden uitje ook een aanrader!
10 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom 076 postkamer
Superleuk ! Met de nichtjes .. We hebben genoten zeer geslaagd dus
8 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuk uitje - goed voor de teambuilding
Wij hebben de Escape Room met het werk gedaan. Het was een leuke ervaring en ook erg goed voor de teambuilding. Door goed samen te werken heeft iedereen zijn steentje bijgedragen.
4 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te Gek.
Beste mensen: Afgelopen zondagmiddag bij jullie op bezoek geweest en ons op laten sluiten. Wij waren met zessen. Het was een geweldige ervaring. Ook de ontvangst en uitleg waren voortreffelijk voor elkaar. Wij hebben de postkamer gedaan. Het is ons niet gelukt om er op tijd uit te komen, maar het plezier was er niet minder om. De entourage, de informatie en alles wat er mee te maken had. Wij komen zeker nog een keertje terug, en kunnen dit aan iedereen aanbevelen om dit ook eens te doen. Het zal je verbazen.
4 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Recensie de Postkamer
Leuke Escaperoom die heel ruimtelijk is. In het begin geen tips gekregen waardoor je zoekende bent naar het begin. Tevens leuke uitleg met een stukje historie over het pand en de betekenis van de Escape Room.
4 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een leuk uitje
Ik heb zelf nog nooit Escape the room gedaan maar het was echt leuk om te doen. Je moet goed zoeken en nadenken over dingen. We waren met 6 personen en we hadden de postkamer. Het was een leuke kamer om te doen. Ik had het iets meer mysterieuser verwacht maar dat was snel vergeten wanneer we aan het puzzelen waren. Het is zeker een aanrader.
14 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Inspiratie uitje met collega's in Breda
Escape room gespeeld in twee teams tegen elkaar. Mooie verhaalopbouw, slimme denkpuzzels. De sfeer in de kamers past goed bij de uitstraling van het gebouw. We misten wel muziek. Aankleding was wel wat mager.
5 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
wij hebben het vergeten kantoor gespeeld met twee groepen
was super leuk
ook fijn dat je tegelijk kunt spelen
jammer voor ons allemaal we zijn er niet zelf uit gekomen
maar hebben het wel super leuk gevonden
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super mooie uitvoering
Hele mooie uitvoering van de locatie. Leuke puzzels. Echt kicken. Moeilijk om binnen een uur op te lossen, maar dat maakt niet uit.
3 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede escape room
Erg leuke kamer, goed onderhouden, leuke puzzels. Ook het verhaal en de uitleg vooraf zijn erg goed, zeker omdat dit door de hele escape room doorgaat.
Zeker een aanrader!
12 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Postkamer, wat een beleving!
Wat een geweldige ervaring! We waren met 6 personen die nog nooit een Escaperoom hadden gedaan en hebben de kamer met heel veel plezier gespeeld. We werden heel goed ontvangen door een razend enthousiaste meid en na een korte uitleg werden we opgesloten. Het was een heel fijn idee dat er een soort noodknop was mocht je toch ondertussen naar buiten willen. De puzzels waren erg leuk en inventief en zeker goed te doen. En je kunt er (eventueel per persoon) gewoon de kosten van de kamer pinnen. Erg gemakkelijk! Twijfel je om te gaan? Niet langer twijfelen, maar gewoon boeken!
12 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room!!
Wij hebben vandaag De Postkamer gespeeld. Het was onze eerste escape room en we hebben genoten :) Iedereen van onze groep van 6 heeft het erg naar zijn zin gehad. Aanrader!
6 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
Dit was echt werkelijk een top escape room! Ik heb meerdere gedaan en deze is gewoon super goed in elkaar gezet, er is veel aandacht aan besteed.
2 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Zeer geschikt voor een bedrijfstuitje. Iedereen heeft er van genoten. Ook de collega's die al vaker 'ge-escaped' hebben. Vriendelijke en meedenkende begeleiding en uitdagende puzzels!
17 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook voor Sara's aan te bevelen
Een leuke middag doorgebracht met "sara". Zeker een aanbeveling als je van puzzelen en experimenteren houdt.
Eventuele een drankje bij ontvangst zou de beleving nog completer maken.
13 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!!
Samen met 5 vrienden de Escape room gedaan. Leuke kamer met een goed uitgewerkt verhaal. In de kamer ben je vooral bezig met de puzzels/raadsels, een kamer waar je echt goed/logisch na moet denken. Niet "eng", zoals sommige horror kamers, maar zeker net zo spannend!!
13 jan 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Afdelingsuitje
Zeer geschikt uitje voor een afdeling. De sfeer en het verhaal zijn goed over nagedacht. Focus echt op puzzels, niet op enge dingen. Alles zat goed in elkaar en klopte. Wel alle puzzels hetzelfde stramien: aanwijzing vinden, puzzeltje oplossen, toevoegen aan grote geheel. Er waren weinig cryptische oplossingen of combinaties van oplossingen nodig. Over het geheel gezien zeker aan te raden, vooral gezien in combinatie met de prijs.
30 dec 2015
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitdaging voor puzzelaars
We hebben met een familiegroep (19 - 52 jaar) van 7 personen de escape room gespeeld. Mooie puzzels, het is een kwestie van goed samenwerken en combineren. De room is o.i. vooral geschikt voor mensen die het leuk vinden om raadsels op te lossen. de aankleding in een oud PTT kantoor en verborgen aanwijzingen zijn erg leuk!
29 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer !!
Leuke en verrassende kamer . Helaas nog niet de mogelijkheid om te pinnen of wat te drinken maar daar wordt aan gewerkt . Een volgende kamer is in ontwikkeling . Die gaan we zeker ook doen !
4 dec 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het vergeten kantoor
Goede puzzels! Ook goede climax als je het haalt!! Voor de rest weinig te doen bij het complex zelf. Geen drankje of iets dergelijks. Het zit wel dicht bij de stad waar je naar toe kunt.
26 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goed in elkaar gezette kamer!
De kamer bevatte geen fouten en je kon ontsnappen door alles logisch op te lossen. Met een groep vrienden hebben we in twee teams achter elkaar gespeeld. Beide teams zijn er uitgekomen! De ontvangst is netjes en voor je het weet ben je aan het spel begonnen.
Aanrader!!
21 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape room 076
Met een groep vrienden een weekendje weg en deze escape room in 2 groepen van 4 uitgespeeld. Super mooie, mysterieuze locatie en goed kloppend verhaal. En echte aanrader voor de echte 'escape-room-fan'
20 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kamer voor echte puzzelaars
Was een leuke ervaring om te doen. Pittig plot. Wij zijn er net niet op tijd uit gekomen.
17 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg gaaf! Zeker doen!
Wij hebben Escap Room 076 gedaan met een bedrijfsuitje en zijn laaiend enthousiast geworden. Erg leuk en spannend om te doen. Wij zijn er uiteindelijk uitgekomen met nog ruim 8 minuten op de klok, maar spannend was het zeker wel! Een aanrader!
15 nov 2015
1.33 ( 1.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Viel tegen, meer van te maken!
Deze escaperoom viel ons erg tegen. Van zo'n karakteristiek gebouw verwacht je een veel sfeervollere escaperoom met een beter uitgewerkt verhaal. Kaal kantoortje met fel licht.
Je krijgt geen enkele aanwijzing als je vastloopt. De enige tip die we kregen ging over iets waar we al mee bezig waren, dus hielp ons niet vooruit.
Je krijgt door het spelen van het spel geen antwoord op de vragen omtrent de vermiste medewerker. Het spel klopt niet met het verhaal. Je hebt geen idee waar je nu precies mee bezig bent.
Veel geld in relatie tot kwaliteit en beleving.
Je kunt er niet pinnen en er is geen wisselgeld. Geen mogelijkheid om jassen en tassen op te hangen/op te bergen.

Reactie eigenaar:
Beste Marleen,

Jammer te horen dat het niet naar verwachting is geweest. Je opmerkingen zijn deels terecht. We hadden toen (november 2015) nog geen goede ontvangstruimte. Echter is het concept van "Het vergeten kantoor" is een oud kantoor van een PTT medewerker. Dus geen donkere horrorkamer met veel special effecten. De doelstelling van een escaperoom is natuurlijk dat je zelf probeert eruit te komen. We geven inderdaad niet veel aanwijzingen of tips, alleen als groepen echt vastlopen. Iedere escape room is anders dus we hopen dat je bij andere escape rooms meer plezier kan beleven.

Sinds januari hebben we een nieuwe uitgebreide en mooie ontvangstruimte met lockers voor jassen en tassen en een pinautomaat.... We proberen altijd voldoende wisselgeld te hebben voor iedereen.

Groet, team Escape room 076
5 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bezoekje escaperoom
Afgelopen dinsdag een leuke avond gehad bij escaperoom 076. Van te voren bij escaperoom 48 geweest. Was beduidend minder, misschien ook omdat wij niet zo goed zijn.

22 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De leukste Escape room die ik tot nu toe heb gedaan!
Spannend en verrassend. Na het betreden van de ruimte heb je geen idee wat er nog te wachten staat. Vooral de hoge kwaliteit aan details en afwerking zijn tof!! Probeer allemaal Escape Room 076 Breda.
20 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
net op tijd!
WIj hebben vanavond deze escape room bezocht. Met een race tegen de klok zijn we nog net op tijd eruit gekomen.
In het begin denk je weinig attributen te kunnen gebruiken, maar daar sta je later toch van versteld.
Verhaal klopte, goed in elkaar gezet, en een kamer waar teamverband belangrijk is.
13 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Niets is wat het lijkt!
Heb 1 keer eerder een erg leuke escape room gedaan en had daardoor natuurlijk een bepaalde verwachting bij Escape room 076. Totaal anders dan ik had verwacht en maar goed ook: Deze escape room is vernieuwend en best wel pittig. Het is ons nettt niet gelukt naar buiten te komen. Als je de ruimte binnen gaat weet je al dat het een uur vol spanning en hersenkrakers gaat worden; niets is wat het lijkt..! Absolute AANRADER!!
11 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging!
In de laatste paar minuten toch nog uit de kamer gekomen! Het was wel een race tegen de klok maar een super leuke ervaring. Het leuke aan deze escape room is dat je van veel iets meekrijgt en samen tot de oplossing moet komen en niet in kleine groepjes apart dingen moet oplossen. Zeker een aanrader om een keer te doen!
11 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 076 Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super uitdagend!
Het was echt een race tegen de klok! Wij zijn er helaas NET niet uitgekomen (wij waren met 6 personen). Ik vind deze Escape Room echt een aanrader! Heb meerdere escape rooms gedaan maar vond deze toch wel het leukste!