Escape Room 071

4.44 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

5 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilder!
Onlangs met mijn afdeling naar Escape Room 071 geweest. Écht een aanrader als het om teambuilding gaat!
1 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room 071
Leuke en mooi aangeklede room!
De puzzels waren goed bedacht en technisch in orde.
Heel mooi gedaan, was wel koud binnen maar daar wordt aan gewerkt zagen we.
Wil die andere kamer ook wel een keer doen, dus komen terug!
14 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kamer Psycho
Onze 1e ervaring met Escape Room. Wij vonden het heel geslaagd, het leuke was dat je meerdere kamers afging, dus echt het idee had dat je verder kwam. Leuke verrassende puzzels. Piano spelen, kabels aan elkaar knopen, rekenpuzzels. Het was goed afgewisseld.

8 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Psycho: Bijzonder!
De Psycho kamer zit goed in elkaar, alle elementen zorgen voor een bijzondere ervaring. Helaas hebben wij het net niet gered door wat gedoe met een slot, maar we hebben veel plezier en spanning gehad.
3 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supercool
Geweldige gave escaperoom zou het nog wel eens willen doen echt een aanrader voor iedereen !! Gewoon doen zou ik zeggen voor de twijfelaars !!!
2 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Psychooo
Super leuke kamer! Meerdere ruimtes. Goede puzzels waar je echt over na moet denken! Deze kamer echt een aanrader !
28 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Super gave kamer (Psycho) gespeeld! De puzzels zijn afwisselend waardoor je er zeker eentje tegenkomt waar je even over moet denken. De sfeer klopt gewoon en dankzij allerlei kleine elementen voel je de druk steeds meer opbouwen! Niemand van onze groep had veel ervaring met escape rooms, maar de Psycho room heeft ons enthousiasme alleen maar vergroot! We komen zeker terug voor de Einstein!
20 aug 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escape room!
Super gave escape room, de Einstein.
Een grote uitdaging maar we hebben het overleeft, ook al zijn we er net niet uit ontsnapt, maar we hebben wel ontzettend genoten.
20 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamwork
Leuk en erg goede kamers!
Ideaal voor een teamuitje met als doel samenwerken.
20 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Psychotisch goed
Spannend, uitdagend en psychotisch goed verhaal. We hebben keihard gefaald, maar wel genoten.
20 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
WAUW
Met vrienden hebben wij de Psycho bezocht. Weinig ervaring met het spelen van escaperooms... Door deze kamer hebben wij de sfeer goed te pakken en komen zeker terug voor de andere kamer. Echt een aanrader.
27 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 071
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goed thema
Beide kamers gespeeld. Twee leuke thema's en goed meegenomen in de kamers. Puzzels zijn goed bedacht. Vooral de kamer Einstein had goede doordenkers. Psycho had veel verrassende elementen, alleen de laatste kamer hierbinnen heeft meer potentie!
Zeker een aanrader