Escape Room 058 Leeuwarden

4.41 van 5 sterren (25 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Onze eerste kamer, groot plezier
We hebben The Terrorist Threat gedaan als eerste kamer, dat was echt een groot plezier. We waren erg onder de indruk.
Echt heel erg leuk. Daardoor ging de lat wel hoog liggen. We willen tzt de andere 2 kamers ook nog gaan doen
23 feb 2017
2.00 ( 2.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Vrij teleurgesteld
Ontvangst: Matig. Introductievideo was oké.
Puzzels: Ongeïnspireerd. Vrijwel alleen cijfersloten.
Decor: Matig. Inrichting weinig bijzonders. Goedkoop. Veel geel-zwartlint ter afbakening.
Personeel: Zeer matig. De medewerkster had duidelijk weinig passie voor Escape Rooms en had een gebrek aan expertise in het vakgebied.

Verder erg jammer dat de cijfersloten in deze kamer slecht gesmeerd waren. Een instructie over hoe (en vooral met hoeveel kracht) het cijferslot geopend moet worden vooraf aan de ER, had niet misstaan.

Ik raad af om deze escape room te doen. Andere Escape Rooms in Nederland zijn van een aanzienlijk betere kwaliteit en creatiever.
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende kamers!
Een jaar geleden de eerste kamer van Escape Room 058 gespeeld en het fenomeen escape rooms trok me gelijk. Ze hebben de Terrorist Threat room weten te overtreffen met The Cabin!! Nu Room 313 nog.


10 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Deze mannen hebben het goed voor elkaar! Nette room, leuke puzzels en met spectaculaire verrassingseffecten. Thema werd mooi opgebouwd en kwam steeds terug in de sfeer en de puzzels. Perfect voor een groep van 4-5 personen. Een paar minuten voor tijd het halen geeft een enorme kick. Er was geen groep na ons, kregen nog een leuk kijkje achter de schermen. De prijsstaffel is keurig, je betaalt minder als je met een kleinere groep komt.
8 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Spannende, uitgebreide kamer.
3 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer
Erg spannende en leuke kamer met erg mooie effecten. Was voor ons de 8e kamer en is erg goed bevallen. Helaas net niet het record gebroken.
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super uitdagende Escape room!!
Voor de tweede keer een escape room gedaan, de rest van mijn 6 collega's was het de eerste keer. Iedereen kwam er razend enthousiast uit. Zeker aanrader in de vorm van team building of gewoon als uitje!!
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Awesome
Vet gave escape room. Deze mag je niet missen. Sfeer helemaal in de juiste setting, belevenis met goede puzzels.
6 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beter!
Van al mijn escape room ervaringen is dit -tot nog toe- de beste! Mooi verhaal, hele maal van deze tijd, sprrekt dus idereen aan. In de juiste setting goed aangekleed, real life. Leuke puzzels, niet te makkelijk niet te moeilijk. Vet coole verassingen en plot (ik zeg niks :) ).

Aanrader
20 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige eerste ervaring van escape room
Escape room kende ik voorheen van the big bang theory en van iemand die het zelf al eerder had meegemaakt. De geluiden wat ervaringen betreft waren positief, dus ik was erg benieuwd. Ik was niet de enige en al snel hadden we een groep van 6 mensen, dat later werd uitgebreid naar 7 mensen.

De locatie was eenvoudig te vinden op de fiets, al zag je niet direct aan het gebouw dat daarin een escaperoom te vinden was. Gelukkig was er wel een bordje te vinden waarop stond waar de escaperoom was. Deze bevond zich op de zolder van het gebouw, thematisch gezien een erg geschikte plek.

Eenmaal op zolder, was er niet direct iemand om ons te ontvangen, wel stonden er instructies op de deur waarop staat dat iemand bezig was de escaperoom voor te bereiden. Na een paar minuten ging er een deur open en een vriendelijke begeleidende persoon nodigde ons uit naar binnen toe. Daar kregen we instructies en het ging vervolgens van start.

Uiteraard zal ik niks over de puzzels verklappen, maar ze waren van een niveau met meer dan voldoende uitdaging en spanning. Iedereen was druk bezig te zoeken naar clues etc. De hoeveelheid aan puzzels was ook meer dan voldoende. Enige nadeel was dat op het einde zoveel puzzels aanwezig was, dat niemand van onze groep alles meer mee kreeg. Maar dit kwam ook omdat we met 7 mensen waren. Persoonlijk denk ik dat 4 of 5 mensen ideaal is om alles mee te krijgen en toch een snelle tijd neer te kunnen zetten. We hadden niet het idee dat we elkaar voor de voeten liepen. Het kostte ons uiteindelijk bijna 42 minuten om te ontsnappen, wat volgens de spelleider een nette tijd was.

Het cijfer dat de escaperoom van mij krijgt is zeker een 9. Verbeterpunten zou voor mij zijn: directe persoonlijk ontvangst bij binnenkomst (misschien door een tweede persoon?) en iets opvallender aangeven waar de escaperoom zich in het gebouw bevindt.

Meest opvallende vond ik wel dat er een koelkast aanwezig was in de escaperoom zelf met daarin drinken die we konden kopen. Alsof je daar tijd voor wilt nemen als je een snelle tijd wilt zetten :P

18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top
Zeer originele puzzels en een sfeervolle locatie! Goede opbouw van de puzzels en de spanning..
17 jun 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zoeken op zolder :)
Opzich best een leuke escape room met een paar kleine nadelen.

- Je hebt een paar bottlenecks waar je echt met zijn alle de zelfde volgorde van de puzzels moet doorlopen.

- er is op het eind een weegschaal die door vocht en weer niet het juiste gewicht aangeeft. Daardoor kan je dus oneindig lang bezig zijn met een opdracht terwijl je het wel goed doet.

Voor de rest was wel een leuke kamer. De dame van de ontvangst was erg aardig en behulpzaam en de sfeer was ook erg goed. Laatste issues oplossen en het is een top kamer!
16 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Pittige escape room
Een prachtig gebouw, wat 'kale' ontvangstruimte maar de medewerker was supervriendelijk! Een redelijk moeilijke escape room. We waren met 7 personen, er was voor iedereen genoeg te puzzelen. De kamer zat goed in elkaar, helaas 1 foute code waardoor we wat tijd verloren (wat later gecorrigeerd werd) maar ook daarbij hele aardige begeleiding. We kregen slechts een paar aanwijzingen die zeker niet te veel informatie bevatten dus dat hield het spannend.
10 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Team Building
Dit was mijn derde escape room. Raadsels en kamers zijn heel tof, alleen stond de muziek wel heel erg hard - dat maakte de beleving onplezierig. Voor ons kantoor team was dit evengoed een leuke uitdaging. De ontvangst en nabespreking was erg koel, zo had ik het nog niet eerder mee gemaakt - op andere locaties was dit juist erg enthousiast. Wij vermoeden dat de persoon een invaller was die de Escape Room eigenlijk niet kende.
9 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
recensie
Samen met de klas naar de escaperoom geweest, was erg uitdagend en verrassend!
11 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk gedaan
Dit was mijn eerste escape room maar het was echt een toffe ervaring. Ok het is in een oud gebouw, stoorde mij helemaal niet maar je moet natuurlijk niet op een dikke ontvangst met koffie, koek, cake, gebak, chips en bitterballen verwachten. Het was vrij simpel opgezet maar dat was ook de kracht en het voegde toe aan 'the look 'n feel' van de room. De puzzels waren uitdagend, niet hogere wiskunde maar vooral vanwege de tijdsdruk en de invloed van drie andere schreeuwende mensen met hun eigen ideeën erg goed.
10 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Keigaaf!
Dit was voor ons de eerste keer dat we naar een escape room gingen. We waren met z'n drieën en we zijn 16/17 jaar. We gingen er heen om de verjaardag van één van ons te vieren en we hadden er van te voren al veel zin in. Gelukkig was het net zo leuk, zo niet leuker, als dat we verwacht hadden. Het is niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk(we hadden wel een paar hints nodig). Er zijn allerlei soorten puzzels met getallen, tekens, kleuren en afbeeldingen. Wij kwamen er op tijd uit en dat maakt het natuurlijk extra leuk!
Team ALA
10 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Met de hele familie gedaan! Echt super leuk, spannend en verrassend! Dé escaperoom in Leeuwarden!
26 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend!
Spannend, verrassend en super leuk om te beleven met mijn collega's! We waren met z'n vieren, het was voor ons allemaal de eerste keer, waardoor we net te veel tijd nodig hadden. Leuk dat we, ondanks dat de tijd verstreken was, toch nog de mogelijkheid kregen om de laatste puzzels af te maken! Ik kan deze escaperoom aan iedereen aanbevelen.
22 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escape room 058 Leeuwarden
Erg divers, originele puzzels, vrij pittig maar zeker de moeite waard! Wij waren met 3 personen, dat is net te kort eigenlijk
20 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe eerste ervaring
Als groot liefhebber van puzzelen dit begrip al eens tegen gekomen. Het er eerst maar bij gelaten, tot we met vrienden op zoek waren naar een leuk uitje. Allemaal houden we van geocaching, dus ook dit leek ons een leuke ervaring. Met groot succes en een goede tijd de eerste mysterie weten te ontrafelen. Nu meteen verknocht hieraan!
24 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie, uitdagende escape room
Geweldige ervaring! Heel mooi opgezet met hele gevarieerde elementen.
3 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig!!!
Zonder details te vertellen hebben wij een waanzinnige ervaring gehad. Wat een superleuke puzzels en omgeving. Ook de heren zelf waren minsten zo enthousiast als hun gemiddelde bezoeker. Erg leuk, na de tijd nog een paar biertjes gehad en erover nagepraat met hun. Ik kan deze iedereen aanraden!!
24 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Echt goed gemaakt! Heel veel variatie, origineel en prettig zenuwslopend! Zonder meer een aanrader!
10 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room 058 Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Onvergetelijk
Afgelopen weekend heb ik met een vijftal vrienden deze room bezocht. Dit betrof onze 5e kamer en we waren aangenaam verrast! Escape Room 058 komt met stip op 1 binnen (al delen ze deze eerste plek met Bunschoten). Veel puzzels en knappe verrassingselementen, petje af!