Escape Park Veluwe Apeldoorn

4.72 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Apeldoorn in Bedrijf tried to escape..
Avondvullend programma met ons ondernemersnetwerk Apeldoorn in Bedrijf! Gave manier van netwerken, samen proberen te ontsnappen uit de Escaperoom! Top geregeld, lekkere Bbq, goeie gastheren! Zeker de moeite waard met bedrijf of gezellig met vrienden.. En vooral niet denken dat je dat 'escapen' wel ff fixt.. ????????????
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, uitdagende en actieve escape room!
Met 6 personen hebben we deze escape room net op het allerlaatste nippertje gehaald, wat een spanning! Het begin is anders dan anders en daarom gelijk leuk! De puzzels zijn aan de pittige kant, daar hadden we - ook al hebben we al meerdere escape rooms gedaan - wel wat tips voor nodig. Het actieve gedeelte van deze kamer is geweldig! Wij hebben als groep ontzettend veel plezier beleefd aan deze escape room!
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room
Ontzettend leuke en redelijk fysieke escape room. zeer gastvrij ontvangen met een duidelijke uitleg en leuk bedacht verhaal. Aanrader voor jong en oud
17 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Vol aan de bak.
Mooie locatie. Goede ontvangst. Ze nemen je goed mee in het verhaal. Het fysieke gedeelte plus de puzzles maken het bijzonder. Teamwork is van groot belang.
24 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Maak je borst maar nat!
Echt geen kinderspel maar een oprechte uitdaging! Met goed teamwork kom je een heel eind maar wat een spannende en vooral hilarische ervaring was het! Dit moet je een keer ervaren hebben!
20 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top avond!
Super leuke ervaring en alles behalve saai! Zeker een aanrader!
9 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Apeldoorn
Wat een toplocatie, een zeer goede host EN een goed verhaal!
Deze locatie gaan wij zeer zeker aan onze klanten aanbevelen voor meer dan alleen een Escaperoom.
Op dit terrein is het prima mogelijk om jezelf de hele dag te vermaken onder toeziend oog van zeer goede medewerkers!

4 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
klimbos?
De organisatie heeft het hier heel goed neergezet. Gastvrij ontvangst, mooie omgeving met een leuk thema die je door de hele kamer terug vindt. Zeer goede afwisseling met verscheidene puzzels en actief vermaak. Zeker een aanrader, ook voor ervaren escapers.
9 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SUPER LEUK !
We werden direct bij entree van het terrein ( een mooie bosrijke omgeving) vriendelijk welkom geheten, dat was al een goed begin
Dit was voor ons de eerste ervaring met een escape room maar we zijn er heel enthousiast over.
Zowel het eerste als tweede deel van de hele uitdaging waren verrassend en soms lastig , vooral de goede samenwerking is belangrijk gebleken. De fysieke onderdelen maken deze escape room ons inziens extra leuk. Een aanrader !
1 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In 1 woord, fantastisch!
Het is precies zoals hieronder al werd beschreven.
Meerdere ruimtes, hersenkrakers onderdelen maar ook fysieke onderdelen komen aan bod.

Het was een super ervaring!
16 jun 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Steeds spannender
Deze escape room Is veelzijdig.
Het begin is goed en fanatiek en, na een wat lastig middenstuk, is het einde geweldig! Zorg dat je team dynamisch is, zo red je het wel. Sommige puzzels hadden wat concreter/compacter gemogen. Het duurde een tijdje voordat wij verder konden doordat we het wat lastig vonden om bepaalde codes te kraken. Maar toen we eenmaal verder kwamen, konden we helemaal los gaan en was iedereen bloedfanatiek!
Deze escape room is vooral geschikt voor actieve, fanatieke en mobiele mensen.
27 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Park Veluwe Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape ervaring Escapepark Veluwe
Goed en vriendelijk ontvangst met een kop koffie of thee.

We kregen een duidelijke speluitleg. Waarna we naar de room toe gingen. Een super ambiance, midden in de natuur staat de Escaperoom. Om binnen te komen moet er fysiek al wat werk verzet worden en begint het puzzelen direct. Zonder teveel te verklappen is de room van binnen erg gaaf, mooi gemaakt, mooie elementen en naast het hersenwerk ook nog enkele fysieke onderdelen.

De puzzels waren niet makkelijk, waardoor we super fanatiek werden en allemaal alle kanten opvlogen omdat de tijd steeds meer begon te dringen..

Eenmaal uit de room waren we het er allemaal over eens dat dit een super ervaring was en hebben we nog even lekker nagepraat tijdens een drankje. Er zijn hier leuke mogelijkheden op bijvoorbeeld na te borrelen in de bruine kroeg of af te sluiten met een BBQ of buffet.

Al met al, een super geslaagd uitje!