Escape O Holics Amsterdam

4.45 van 5 sterren (55 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

4 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Escape Room
Wat een leuke Escape Room. Heel sympathieke ontvangst, duidelijke uitleg en een goed opgezette puzzel. We deden Casino Mysteria en hadden onze handen vol aan alle verschillende onderdelen. Een leuke avond!
24 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat zei de meester vroeger ook al weer: “Tien met een griffe
10Ø Doors
Team5some werd bij Escape-o-Holics voor het eerst opgesplitst. Het was de jeugd tegen de oudjes! Dit keer. Team A: The Brainiac/Nimue Gelling – The Locksmith/Anuschka Ligthart – The Finder/Enrico Hacquebard tegen Team B The Madmathisian/Roelof R. Gelling – The Controller/Mandy Gelling. Kan Team en A en B beide ontsnappen of beide niet of zou 1 van de teams kunnen ontsnappen?

Het begon al op het moment van boeken, wat hebben wij als team uitgekeken naar deze dag. De spanning was hoog net als de verwachting. Het zijn slechts 10 deuren, geen verhaal, geen effecten slechts puzzels om te kunnen ontsnappen. Wat konden we verwachten. Toen ik belde de avond van te voren of de reservering goed was aangekomen begon de pret eigenlijk al. Ook Escape-o-Holics verheugde zich op onze komst. Ze vroegen zich af wat wij er van zouden vinden?

Na de al leuke ontvangst op de oude locatie, Buikslotermeerplein, wisten we dat het nieuwe pand al een hele verbetering moest zijn. In het oude pand was nagenoeg geen lounge. Hoe zou het nieuwe pand eruit zien? Wow wat was het anders. Een ruime lounge met drinken en een versnapering. Lekkere zitbanken en spelletjes om de tijd te vol te brengen. Dat begon dus al goed. En wat heel leuk was ze herkende ons nog van Casino Mysteria die wij op 3 december 2016 hadden gedaan. Klein verbeterpuntje voor de lounge, meer sfeerverlichting en wat planten neerzetten.

De ontvangst was warm, gastvrij en gezellig. Ons team voelde zich direct thuis en we hadden enorme zin in 10Ø Doors. Wat konden we verwachten? Welke puzzels? Hoe moeilijk zou het zijn? En hoe zou het voor beide teams uitpakken? Team A begon voortvarend en de spanning en pret zat er meteen goed in. Ook voor Team B waren de eerste paar deuren niet echt een probleem al had ik (The Controller) wéér een klok momentje. Zouden klokken mijn achilleshiel zijn? Team A kwam al lachend en opgelucht naar buiten. Ze hadden het dan wel niet tot het eind gehaald maar toch tot deur 8.

Team B waren met zijn tweeën en hebben het ook niet slecht gedaan, slechts 1 deur minder dan de jeugd. Hulde voor Team A. Na afloop was er gelukkig tijd om even na te praten. Hopelijk kunnen we snel de Granny doen en er zijn zelfs plannen voor nog 2 kamers. Ik zou zeggen als je zo enthousiast, gastvrij en vriendelijk bent, verdien je heel veel escapies. Dus wij houden Escape-O-Holics goed in de gaten want dit is een escape room waar we graag naar terug komen.

Wat een briljant idee, die 10Ø Doors, wat een fantasie en spanning hebben de makers daar ingelegd. 10Ø Doors is anders dan andere rooms. Inventief en zet je aan het denken. Samenwerken en communicatie is een absolute pre. Helaas hebben we het dan niet gehaald, maar eigenlijk geeft dat helemaal niet. De room is zo leuk dat je vergeet dat je maar een uur de tijd hebt en dat het de bedoeling is dat je 10 deuren moet zien te openen. Uniek, apart en briljant zijn woorden die bij ons team naar boven komen als we denken aan 10Ø Doors.

Team A: Niet ontsnapt tot deur 8.
Team B: Niet ontsnapt tot deur 7.

20 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke, voldoende moeilijke escaperoom
Goed doordacht concept met veel leuke puzzels. Helaas net niet gered (met vijf promovendi..); voor mensen die een leuke uitdaging zoeken!
26 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader
Super leuk, vanaf het begin tot de einde!!! Leuke puzzels
, in het begin weet je niet precies wat je moet doen maar enkele minuten later zit je helemaal in het spel !! Echt een aanrader
2 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Superleuke eerste ervaring met escaperoom. Leuke ontvangst en leuke uitdagingen.Ook al konden we helaas niet 'ontsnappen' het was enorm leuk. Echt een aanrader.
20 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!!!
Wij deden voor het eerst een escape room. Escape O Holics is een ontzettend leuke ervaring. Het begint al bij binnenkomst. Wij gaan zeker nog een keer!
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Wat een verrassende ontvangst! Daarna volgden veel heel leuke puzzels, waar we echt aan de bak moesten. Samen met de verrassingen tijdens het spel, was het een fantastische ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen. Echt, een van de leukste die we tot nu toe gespeeld hebben.
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Leuke escape room, goede begeleiding!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Roomies
Super leuke ervaring. Echt een aanrader!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Mijn eerste escape room, maar wat een super leuke ervaring! Spannend spel met leuke uitdagingen!
31 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring met 6 gezellige collega's
Adrenaline stroomt nog door mijn aderen, super leuke ervaring!! Een aanrader! Leuk met vrienden, familie maar ook zeker als teambuilding uitje met collega's.
26 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Uitstekend verzorgd en zeer leuke begeleiding
24 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Jammer van die ene puzzel
Unieke ontvangst en voor het grootste gedeelte leuke puzzels. Echter was er ook een puzzel die wat denkwerk nodig had, wat erg lang duurde en het algehele theme en plezier negatief doorbrak.
24 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zit goed in elkaar, leuke begeleiding!
Perfect gezinsuitje met oudere kinderen. Leuke locatie, uitdagende puzzels. Spel zit goed in elkaar en de begeleiding is relaxt en leuk.
11 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superkamer
Superieure kamer, alles zit erin, veel variëteit en originele puzzels. Moet je gedaan hebben!
5 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader
Al voordat we ook maar 1 stap over de drempel hadden gezet, begon de beleving al. We werden uitermate vriendelijk ontvangen. Eenmaal in de kamer vergaten we de buitenwereld en werden we de wereld van casinobaas John ingezogen. De puzzels waren soms echt moeilijk. Wat we heel leuk vonden was de afwisseling. Het enige wat we echt jammer vonden dat er geen lounge was. Er was wel een grote kan met water, gelukkig. We hebben het op een paar tellen net niet gehaald. Wel hebben we een hoop lol gehad en veel gelachen met de spelleider. Dus al met al is deze room een absolute aanrader.
6 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima Escaperoom Ervaring
Samen met mijn beste vriend en onze beide zonen hebben we met z'n vieren deze escaperoom gedaan. Als ik overal lees:"het spel begint direct bij aanvang:....geloof me, dan is dat ook zo. Diepe buiging voor de gastheer. Er wordt tijdens het spel wel veel van je rekenkunde geeist. De flinterdunne verhaallijn wordt kracht bij gezet door de vele puzzels en het bijbehorend speurwerk. Een prima en zeer vermakelijk uur beleefd. Een aanrader
30 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke puzzels met verrassende wending
Eén stap over de drempel en het spel begint! En meteen stond iedereen op scherp. Leuke, uitdagende puzzels waarbij goede samenwerking wel nodig is om op tijd te kunnen ontsnappen! Kortom, een aanrader!!
Ps. aankleding zou wat beter kunnen....
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Het was een beetje puzzelen om de locatie te vinden, maar de moeite werd beloond: deze escape room was spannend en uitdagend! We waren met een geoefend team van vijf, maar hadden bijna alle tijd nodig. De puzzels waren vaak pittig, maar de voldoening van de ontsnapping daardoor des te groter. Beslist een aanrader.
3 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer met aardige doordenkers
Leuke kamer om te spelen!! Van het moment dat de voordeur opengaat begint het al... Wij bleven helaas op het laatste spel 'hangen' waardoor de klok nét iets te snel op 00:00 stond... ;) Maar ondanks dat we het niet gehaald hebben, wel een voldaan gevoel. Zitten leuke hersenkrakers en rekenopdrachten in. Thema is goed doorgevoerd en vriendelijk personeel! Aanrader!
20 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Escape-O-Holics
Normaal gaan wij altijd naar 'Jack's Casino' in Heerhugowaard... Nu gingen we naar John's Casino in Amsterdam Noord....
Het was even zoeken om de locatie te vinden, maar we werden beloond met een verrassend leuke kamer.
De ontvangst was vriendelijk (ondanks dat we enkele minuten te laat waren) en er werd alle tijd voor ons genomen.
Dan de kamer: leuk aangekleed en alles goed in het thema.
We kunnen natuurlijk niet al te veel over de puzzels zeggen, maar een puzzel.... Daar hebben we het nog over :)

Ik zeg, ga zo door, probeer nog iets aan de ontvangstruimte te doen, dan komt daar nog een ster bij :)

Bedankt voor de hartelijke ontvangst!
Team Escaperoom-Alkmaar
3 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room
Leuke room, verschillende puzzels en opdrachten! Oftewel een prima aanrader!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Niet gehaald, wel erg goed gedaan deze rooms!
Wij kwamen als duo, ik zou hem aanraden voor iets meer spelers, maar we hebben wel de grootste lol gehad. Er is veel werk van gemaakt en het spel zit goed in elkaar. Goed gelachen om onze eigen suffe vergissingen. Begeleiding is leuk gedaan en de hints zijn (meestal) goed. Al met al een aanrader v.a. ongeveer 4 spelers. Met minder is hij leuk om te doen maar niet helemaal haalbaar door de uitgebreidheid.
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De klok tikt... en er staat veel op het spel!
Onder grote tijdsdruk probeer je met je groep het onmogelijke mogelijk te maken. De adrenaline stijgt. Zet je puzzel-pet op, gebruik je gezond verstand en doe vooral een hoop rekenkundige hersengymnastiek om uit de Escape Room te escapen.

En zorg dat je voor vertrek goed op de kaart kijkt om de locatie te vinden: een uithangbord zou enorm helpen om de weg te vinden in het grauwe, donkere steegje.
14 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke, diverse en uitdagende room.
Zonder iets te willen verklappen zou ik deze room zeker aanraden. Hij is divers en zeer uitdagend. We hebben hem net gehaald.
12 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Wat een leuk avontuur! Gelijk met het zeer warme ontvangst zaten we al midden in het spel. De ruimte was zeer verrassend en afwisselend. Eerst was het nog wat onwennig. Wat een leuke puzzels! Uiteindelijk met de hakken over de sloot (minder dan een minuut op de klok) de streep gehaald.
Dit was voor mij de eerste keer in een escaperoom, maar als ze allemaal zo leuk zijn, gaan er zeker nog velen volgen!
9 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
8ste Escape Room: Mooie opbouw en vermakelijke puzzels
De escape room begint gelijk goed en zie je niet zo vaak. De opbouw van de kamers is leuk en goed geregeld. De puzzels zijn leuk, maar helaas soms wat slordig in de afwerking. Personeel is wel vriendelijk, maar we hadden wel een akkefietje dat ervoor zorgde voor een vervelend moment. Het personeel kwam binnenstormen omdat ze zelf onduidelijkheid hadden gecreëerd. Desondanks was het de moeite waard, maar niet voor voor je eerste escape room.
7 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Totaal 3 escape rooms bezocht waarvan deze erg leuk was. De kamer was idd wat 'kaal' en niet heel erg sfeervol. Puzzels waren wel goed en leuk.
1 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
EscaperoomMasters
Er zaten vele verrassende elementen in. de aankleding zou iets beter kunnen maar er zat wel een goede flow in de kamer. Leuke kamer zou hem zeker aanraden. Dit was onze 4e kamer en ook deze hebben we gehaald!
19 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De baas over Casino Mysteria
Vanaf het moment dat de deur van de escaperoom open gaat begint de ervaring wat origineel is. De gastheer had er net als wij erg veel zin in en was erg enthousiast, wat al gelijk een goede sfeer zet. Er wordt, als je gewoon op tijd bent (en zo moeilijk is het niet te vinden), genoeg tijd voor je genomen voordat je wordt opgesloten in de kamer. De puzzels in de kamer zijn gevarieerd en uitdagend en het is dan ook niet eenvoudig om te ontsnappen getuige de vele mislukte pogingen, ons bazenteam lukte het met ruim 10 minuten op de klok wel. Zeker een aanrader.
18 feb 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima,  maar de host is onprettig
We waren 5 min te laat omdat hij op een onmogelijke plek gevestigd is. Vervolgens dreigde de host telkens over de tijd. Dit ging ten koste van de sfeer. De puzzels zijn op zichzelf wel leuk.
6 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige ervaring!
Dit was de derde keer dat ik een escape room heb bezocht en ik vond dit een hele leuke ervaring. Er waren leuke puzzels, je moet wel goed nadenken en de escape room zit vol met verrassingen. Je zult je niet vervelen! Ontvangt was erg bijzonder. Zeker een aanrader, tot nu toe was dit de leukste die ik ben tegengekomen.
26 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Hi, Onwijs leuke escape, verhaal begint meteen bij de voordeur , dus meteen opletten geblazen.
Dan heb je snel trek in meer en dat komt er ook.
Leuk dat je niet in die ene kamer blijft de hele tijd, goeie opbouw van het spel / nivos.
Wat kennis van casino's is wel makkelijk. Mooie verrassing aan het eind.
We hadden best wat hulp nodig en kregen die ook, maar niet te veel.
Hier wordt voor mijn gevoel goed op ingeschat door de coordinator.
je doet niet snel een kamer een 2e keer...... helaas ;-(
26 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
mooie ontdekking van de escape rooms!
Het spel zit leuk in elkaar, met tussendoor leuke verrassingen. Spel is zeer geschikt voor mensen die van logica houden! Aan kleding is wat simpeltjes, maar dat leidt niet van af van het spel. De passie en de gedrevenheid van de spelmaker is mooi om te ervaren :)
25 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Casino
Aardige ontvangst. Geen creepy room, maar een echte puzzeluitdaging.
Een aanrader, geschikt voor meerdere doelgroepen.
14 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Casino
Hoewel de locatie wat 'typisch' was, en de aankleding hier en daar ook wat sterker hard gekund, was dit qua puzzels, niveau, en flow van de kamer één van de betere die ik heb gedaan, zo niet de beste!
11 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en moeilijke puzzels
Deze escape room was qua puzzels zeer uitdagend. Persoonlijk houd ik daar erg van. Voor deze kamer heb ik nog 4 escape rooms gespeeld en ik vond deze de meest uitdagende en beste kamer die we gedaan hebben!
10 jan 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke afwisselende puzzels
De puzzels waren uitdagend en zeer gevarieerd. Hard gelachen om ons eigen gepruts bij een van de opdrachten en onze onwetendheid bij een ander.
Ik mis nog wel een wow ervaring. Net teveel sleutels en code slotjes naar mijn smaak.
5 jan 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke activiteit!!
Wij zochten iets leuks om met elkaar te doen en dat hebben we gevonden. Het was een hele leuke ervaring. Helaas hebben we het niet gehaald, het is dan ook een echt pittige escape room, maar des te leuker als je verder komt! Ook konden we met zijn allee de opdrachten doen en is er niemand alleen achter gebleven. Een goede samenwerking en een goede verdeling vereist.
Wij vonden het zeer geslaagd en hebben een leuke tijd gehad!

Groetjes van de Congrescie!
Mylene, Lauren, Sharon, Daimy, Esther en Zenzi
1 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Net niet kunnen ontsnappen
Wat baal je zeg als je er net niet uitkomt. Leuke puzzels waar je met een goede samenwerking zeker uit komt. Verspil alleen nergens tijd want dat kan net de ontsnapping kosten. Logisch nadenken blijft nodig. Het was een erg leuke escape room met leuke aankleding en steeds weer verassingen! Zeker een aanrader!
29 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Casino Mysteria
Very interesting and logical locks.
Great experience, didn't get out but wasn't because of the locks :)
You will need more team work and hands on.
17 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Casino Mysteria
Leuke escape room, vooral de diversiteit en moeilijkheid van de puzzels maar ook de samenwerking die nodig was is erg leuk!
17 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige ervaring!
Ik vond het een heel goede escaperoom, een heel goede balans tussen logische denkpuzzels en juist praktische samenwerkingsopdrachten. Een uitdagend moeilijkheidsgraad maar daarom juist heel spannend en tof om te doen, vol verrassende elementen. Je zou 'm bijna nog een keer willen doen als je klaar bent ;-)
11 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
A truly holi(c)stic experience
A truly holi(c)stic experience, with a great host and many surprises. Solving the puzzle, which we almost (but not quite) managed to do, required team work, dexterity, ingenuity as well as perseverance. It was physically undemanding and not scary in anyway. The maximum of six persons at one time, (we were with four) guarantees that everybody is actively involved. The only thing that could be improved is visibility of the entrance (in the evening), which for some of us was a bit of a warm up for the main experience.
9 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onverwacht!
Ik mag uiteraard niks inhoudelijks zeggen over de escape room maar wat was dit een verassing zeg. het spel begint zodra je aankomt en wij zijn tot de laatste seconde in spanning geweest. het was een lastige escape room maar met teamwork en denkvermogen kom je er wel uit!
28 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!
Met ons team is het gelukt om te ontsnappen, met nog 20sec op de klok. Uitdagend, afwisselend en spannend, echt een aanrader!
23 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
A lot of fun!!!
I am very pleased with the experience. It was a total success. It was not too easy but also doable, so u can get the proper level of satisfaction from it. So many puzzles and other surprises. Well designed and impeccable organized. All the group fully enjoyed it and kept talking about it long after. It definitely worth the price.
21 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Net niet gehaald!
Prima opgezette escape room. Leuke uitdagende spellen waarbij we af en toe wel wat hints nodig hadden. Al met al een leuke ervaring en zeker een aanrader!
18 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig genoten!
Bedankt voor de leuke middag, en succes voor de toekomst.
:-)
14 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
De locatie was wat moeilijk te vinden, maar dat past eigenlijk wel een beetje bij een escaperoom.

Al meteen toen we begonnen sprong het thema van de kamer ons tegemoet en begon ons team (2 mannen en 2 vrouwen) de kamer te verkennen. Wat we in het bijzonder erg leuk vonden is dat de puzzels, die uiteraard uitdagend waren maar wel goed te doen zonder externe hints, voor zowel de mannen als de vrouwen geschikt waren en de inzet van iedereen was hard nodig om de kamer door te komen.

Hoewel de tijd vloog hebben we de kamer uiteindelijk wel gehaald en ontzettend genoten! Een aanrader!
13 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Help, zitten nog vast!
Help!! Zitten nog vast!!
Helaas net niet op tijd!
Een escape room vol verrassingen die je absoluut niet verwacht! En samenwerking is echt nodig!
Heel erg leuk!
Maar kunnen er nog steeds niet tegen dat we het nét niet gehaald hebben!
4 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker de moeite waard!
Dit was mijn 1e ervaring met escape rooms, en het was zeer geslaagd! Mooie kamers met echt uitdagende puzzels. Ik dacht van te voren dat het allemaal wel mee zou vallen met ons team vol whizkids, maar we hebben uiteindelijk al onze tijd gebruikt. Ook voor de ervaren escape roomies zal dit een uitdaging zijn.

Al met al kan ik Casino Mysteria van harte aanbevelen! Jammer dat ik hem zelf niet nog een keer kan doen!
3 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Leuke nieuwe escape room!
Deze nieuwe escape room was erg leuk om te bezoeken, de zoektocht begon al met het vinden van het adres. Als je enige ervaring hebt met escape rooms is dat zo gevonden natuurlijk. Het ontvangst bij binnenkomst was goed geregeld. Al gauw werd het thema duidelijk en wat je moest doen (als dat al niet van te voren duidelijk genoeg was).
De escape room zelf was een leuke uitdaging, die mooi is vormgegeven in het thema. Het thema van casino kwam heel goed naar voren, met alle leuke dingen die je in een casino kunt vinden. Er waren veel leuke verrassingen. Teamwork was wel noodzakelijk, maar dat is bij elke room zo. Als ik de meeste escape rooms gedaan heb in Amsterdam, wil ik deze nog een keer bezoeken. Mede doordat deze leuk is ingericht en leuke puzzels had. Zeker een aanrader dus!
2 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Casino Mysteria: aanrader!
Casino Mysteria was mijn eerste ervaring met escape rooms en ik ben erg enthousiast! Liefhebbers van uitdagende puzzels en mysterieuze zaken, zoals ikzelf, kunnen hier hun hart ophalen. Het thema sprak me aan en de room biedt variatie, verrassingen, frustratie, opluchting en opwinding. Wat de ervaring ook leuk maakt, is dat samenwerken vereist is om succes te kunnen boeken. Al met al een aanrader!
2 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape O Holics Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vergeet het echte casino!
Voor de echte spanning en uitdaging moet je naar Casino Mysteria. Het is een zeer uitdagende "Escape room" voorzien van alle nodige elementen die je van een escape room verwacht en misschien wel meer. Verrassing, verbazing, bewondering, opluchting, spanning en sensatie en uiteindelijk euforie om een aantal gevoelens te benoemen die door je heen zullen gaan in de speurtocht naar de oplossing.

Kort samengevat: ervaren of onervaren, deze kamer moet je gedaan hebben (en als je echt heel goed bent, ook opgelost hebben)!