Escape Mission Enschede

3.83 van 5 sterren (2 recensies) (id:119)
OVER DEZE KAMER (id:212)
De woorden zeggen het eigenlijk al... jullie krijgen de missie om te ontsnappen uit de speciale Deep Sea Station escape room. Maar doe het wel snel want het station dreigt ieder moment vol te lopen!

Het spelelement is zowel spannend als verrassend. Onze gasten worden in een speciale kamer opgesloten* en krijgen de opdracht om binnen 60 minuten te ontsnappen. Dit gaat natuurlijk niet zomaar! Om de sleutel tot de uitgang te vinden moeten raadsels opgelost worden, codes gekraakt en er moet goed worden samengewerkt.

Escape Mission is een superleuke bezigheid voor groepen vrienden, familie en/of collega's. Als bedrijfsuitje is het de perfecte bezigheid om de teamspirit bij uw medewerkers weer optimaal te krijgen.... en dat met een hoge fun factor.

Can you beat the room?

*de uitgangsdeur kan altijd middels een noodknop geopend worden, dit i.v.m. de veiligheid van onze gasten en regelgeving.


Combineer Escape Mission ook eens met een leuke ronde Glowgolf ( glow in the dark minigolf ). Heerlijk een paar uur genieten van ontspannende activiteiten!
Info
Capaciteit escape room2-6 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage50%
Leeftijdsgrens16+
Themaonderwater
Puzzel typesPuzzels, raadsels, rekenen en behendigheid