Escape Mission Capelle a/d IJssel

4.03 van 5 sterren (13 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

25 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Het was echt gaaf om escape room te kunnen spelen. Begeleiding was duidelijk. Het was ook een hele mooie kamer. Zeker snel weer doen
20 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke ervaring
Area 51: de ontvangst was zeer vriendelijk en de begeleiding was duidelijk en prettig! De kamer ziet er goed ingericht uit en de puzzels waren afwisselend. Zoals altijd: logisch nadenken en goed om je heen kijken brengt je heel ver. De hints van de spelleiding waren niet standaard en hebben ons goed op weg geholpen wanneer we het even niet meer zagen. Geen technische hoogstandjes in deze kamer, maar gewoon klassiek zoek-en-nadenk opdrachten.
4 jan 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Area 51
Je kon er voor- en achteraf goed zitten en napraten, zeker een pluspunt. Alleen jammer dat je een beetje 'droog' naar de kamer wordt gebracht. Hoewel de kamer zelf veel van hetzelfde was, is het wel een leuke setting en blijf je bezig met nieuwe dingen doeken.
10 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Area 51 Room
De locatie is wel wat afgelegen, maar met auto is het makkelijk te bereiken met gratis parkeerplaats. We kregen een korte briefing voor we de kamer in gingen. Erg mooi ingericht. We waren helemaal versteld van. Verschillende soorten puzzels, erg leuk!! met veel tijd over kwamen we de kamer uit. Daarna gezellig naar Rotterdam geweest om te shoppen! =D
1 okt 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring
Eerste keer escape room spelen, het was wel grappig. Er zaten best moeilijke doordenkers bij. Een haarspeld die er niet hoorde te liggen gaf verwarring en leidde af. Ik miste soms een beetje meer licht.
2 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
WAUW! :D
Super goed en leuk ontvangen en een duidelijke briefing gekregen.

Beide kamer ondertussen gespeeld en wat zijn ze gaaf!

Het laboratorium van Dr. Lev zit goed in elkaar en is super spannend tot het eind! Veel leuke puzzels en raadsels. Als je denkt dat je er bent, dan ben je er nog niet!

The Secret Agent room is ook super spannend. Je zit er in tot het eind. Wederom zit ook deze kamer super in elkaar met vele verrassingen. Je voelt je werkelijk een geheim agent!

Beide kamers zijn zeker de moeite waard om te spelen en mogen niet ontbreken in het speel-repertoire van een echte Escape Room-fan!
22 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super leuke ervaring!!
Vorige week naar deze escape room geweest. We hebben er al een aantal gedaan maar dit is wel de mooiste kamer tot nu toe.

We werden erg leuk ontvangen door het personeel en de uitleg was ook prima in orde.

We komen zeker nog een keer terug voor de andere kamer!
28 jul 2015
2.33 ( 2.33 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Sherlock Holmes
Leek een mooie kamer, maar weinig originele puzzels en geen audio of visueel spectakel.

De locatie en ontvangst was ok. Helaas weinig aankleding waardoor je "koud" de kamer binnenging.

In eerst opzicht ziet het er mooi uit, maar de audio en licht effecten blijven achter. Ook doet het hints systeem in de vorm van een walkie talkie erg af aan de immersion.

De puzzels zijn erg standaard. Al snel voelt het aan als een grote verzameling puzzelstukjes en dozen die je met de opgeloste codes moet opendoen.

Als je nog nooit een kamer hebt gedaan en je woont in de buurt kan je hem prima doen, maar laat anders deze sher maar locked ;)
21 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
London Room - Sherlock Holmes
Via een Groupon terecht gekomen bij deze Escape Room. We werden hartelijk ontvangen en ook de speluitleg was helder.
De kamer zag er erg mooi uit, helemaal in Sherlock Holmes-style. Overal en alles mocht je aankomen en doorzoeken. Soms leek het zachte licht nèt iets te donker om gemakkelijk de puzzels op te lossen of codesloten te openen, maar dat had ergens toch ook wel iets. De opdrachten waren leuk en afwisselend en dat zorgde bij ons voor enthousiasme en soms wat frustratie ;-)
We werden prima op de hoogte gehouden van de resterende tijd en na afloop (helaas hadden we het niet gered) kregen we de niet-opgeloste delen uitgelegd. Kortom: Leuk!

16 apr 2015
3.33 ( 3.33 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
SHERLOCK HOLMES ROOM. I bit disappointed
The room looked good at the beginning but after I found the puzzles didn't always fill the expectations.
There was also a clue missing in one of the boxes that didn't seem to help and showed disorganisation.
The communication with the person watching you is bad, they use a walkie and the sound is awful. In other rooms they can hear everything you say and have a speaker making it way easier and clear.
I think it needs lots of improvement.
3 apr 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Sherlock Holmes
Hele sfeervolle, prachtig afgewerkte kamer.
We werden prima ontvangen en begeleid, veel verschillende soorten puzzels waarbij je vaak de ene opgelost moet hebben voordat je verder kan, dit geeft tussendoor veel voldoening en adrenaline en zorgt ervoor dat je echt het gevoel krijgt dat je dichterbij de oplossing komt...
Al met al een hele positieve ervaring!
25 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Gave room in coole setting
Na een leuke ontvangst in het grote pand werden we naar de escape room gebracht. Een hele aparte uitstraling van de kamer, echt gaaf gedaan. Veel puzzels om te ontrafelen. Was wel erg goed nadenken om even op gang te komen, best lastig maar wel uitdagend. Verder leuk dat je op de lokatie meerdere activiteiten kan doen. Ze hebben ook een midgetgolfbaan met blacklights. Goede sfeer en ontvangst en we hebben een superavond gehad.
15 mrt 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape Mission Capelle a/d IJssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aliens!!!
Leuke room met een modern thema: Area51 en aliens. Veel uitdagende puzzels waaronder optische, rekenwerk, taal. Audiotechnisch mag er nog wel iets meer gedaan worden om je toch iets meer in de "scene" te krijgen. Op locatie is een wachtruimte met horecagelegenheid.