Escape Las Vegas in De Blesse

5.00 van 5 sterren (52 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

4 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende en erg leuke escape room
Voor de derde maal een escaperoom gespeeld met ons gezelschap. Deze escape room is beslist een aanrader. De ontvangst was al erg vriendelijk en leuk. De kamer zelf zit knap in elkaar. Leuke en uitdagende puzzels, afwisselend en een mooie kamer. Er is goed over nagedacht en ook de uitvoering is af. Het is ons binnen de tijd gelukt (altijd leuk), maar het is ook leuk om, als je nog vol adrenaline buiten staat, nog even na te kunnen praten met de begeleider. Ook de rest van de locatie is leuk met vriendelijk personeel. Kortom: een aanrader!
1 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
#Titom
Escape Las Vegas heeft een hoog kwalitatief afwerkingsniveau zoals je in een casino verwacht. Het begint spannend, en tijdens de puzzels neemt de spanning alleen maar toe. Veel afwisseling.
31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spektakel!
We wisten niet zo goed wat we konden verwachten aangezien het voor ons allen de eerste keer was, maar onze verwachtingen werden in ieder geval overtroffen, wát gaaf dit! Gaan zeker vaker rooms spelen nu. Complimenten!
31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer
Ik heb met de familie al een paar escaperooms gespeeld. Deze is toch wel de allermooiste!
31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top Room!
De beste escaperoom die we hebben gespeeld! Duidelijk te zien dat overal goed over na is gedacht, de puzzels, het verhaal, het einde alles past in het thema. Echt een complete room, en na de tijd heerlijk gegeten in het restaurant van Pieter Poot.

Aanrader!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Met 3 vriendinnen deze fantastische kamer gespeeld. Vanaf de start tot aan het ontsnappen zit je continue in het verhaal. Top Escaperoom!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg gaaf!
Door onze kinderen laten overhalen en heel blij mee dat ze dat gelukt is, wat was dit gaaf!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Hele goede room
Een van de beste rooms die ik gespeeld heb, zat eigenlijk alles wel in. Mooie opbouw. Ook leuke ontvangst, aanrader!
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Al een aantal rooms gespeeld maar deze staat zeker op nummer 1!
Vanaf de start zit je in het verhaal waar je een uur lang in blijft hangen. Goede puzzels en fantastisch looks!
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super ervaring
Falbbergasted tijdens dit teamuitje van onze afdeling! Ik ga snel met mijn gezin nog eens!
14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Jackpot!
Mijn 3e room en ik kan wel zeggen dat deze met stip op 1 binnenkomt! Ontvangst was leuk en je wordt direct het verhaal ingetrokken. Vooral het eerste deel en het slot erg spannend (zal niks verklappen ;-)). Na afloop nog lekker gegeten terwijl we nog druk aan het discussiëren waren over de room, echt een aanrader!
13 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toplocatie !
Erg leuke escape room. Ruim opgezet met verrassende elementen en een keur aan moeilijke en minder moeilijke puzzels.
Teamwork is zeker van belang om alles te kunnen zien.

Bevat dus alles wat een Escape room leuk maakt.
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Supergave escaperoom !!!
In deze goed doordachte escaperoom ben je vanaf het begin tot het einde gefocust om de room op tijd te verlaten.
De escaperoom is goed in elkaar gezet met gevarieerde puzzels, raadsels en zeer verrassende elementen. Aan de setting is veel aandacht en tijd besteed.
Wij waren super enthousiast, echt een aanrader !!!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig!!
Waanzinnig mooie escape room, met veel variatie in puzzels en verrassende elementen. Een echte aanrader!!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De beste tot nu toe!
Wij hebben al tig andere rooms gedaan, maar zijn nog nooit zo positief verrast als bij Escape Las Vegas. Goede puzzels, veel afwisseling, spanning, mooi decor, drupje voorvocht in de onderbroek.
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Het was voor mij een compleet nieuwe ervaring, waarbij je continu verrast wordt door de omgeving. Ik werd geboeid aan mijn vrouwelijke collega en wat er vervolgens allemaal gebeurde ga ik hier natuurlijk niet delen, maar ik kan in ieder geval benadrukken dat het spannend was.

Een groot pluspunt was tevens dat het bijbehorende restaurant heerlijk eten serveerde.
Al met al een top ervaring voor een totaal ander bedrijfsuitje dan je gewend bent. En leuk personeel!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed uitgedachte room!
Mijn tweede escape-room ervaring (escape hunt in Groningen ook gedaan). Deze stijgt flink boven die in Groningen uit! Leuke themavoering, je krijgt echt het sfeertje goed te pakken. Puzzels zijn creatief en niet allemaal even makkelijk. Al met al echt een topper! Daarnaast is het eten in het restaurant ook nog eens boven verwachting goed, ik zou hier, ondanks dat ik niet in de buurt woon, graag vaker heengaan!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Geweldige escaperoom, zit super goed in elkaar. Leuk thema en de sfeer komt goed terug in de room. Puzzels zijn variërend en bijzonder leuk. Behulpzaam en leuk personeel! Echt een aanrader om deze room te bezoeken met collega's!
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen!!!!
Deze escape room is zo goed in elkaar gezet! Vanaf de eerste minuut alleen maar spanning. Hierna wil je alleen nog maar escape rooms oplossen! Weer een verslaving rijker ;)
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige Escaperoom!
Inmiddels veel escaperooms bezocht maar deze springt er behoorlijk uit.

Mooi afgewerkte kamer en echt de sfeer van Las Vegas weten na te bootsen.
Vanaf de start zit je gelijk in het spel en dit duurt tot aan het ontsnappen.
De puzzels zijn erg gevarieerd en uitdagend!
28 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!!!!!!!!!!!!!
Leuke uitdagende locatie, goed ontvangen bij Escape Room Las Vegas
Super in elkaar gezet.....echte hersenkrakers. Top!!!!!
14 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
Wat een fantastische avond hebben wij gehad. Nadat we lekker gegeten hadden met de familie zijn we opgesloten in de escape room waar we net op tijd uit wisten te onstnappen. We wisten niet wat we konden verwachten maar kwamen voor de een na de andere verassing te staan. Jammer dat we niet nog eens kunnen spelen.
14 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Voor het spel eerst heerlijk gegeten. Eerste keer een escape room voor mij, en veel leuker dan ik ooit hadden kunnen bedenken. Fantastische aankleding.
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat spannend!
Wat was dit leuk en spannend! Enorm leuk om met een groep alle puzzels en sloten te kraken, zeker een leuk uitje wanneer je een keer iets 'anders' wilt doen. Wanneer ik zeg dat ik er 's nachts over heb gedroomd, zegt dat voldoende toch?!
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Eén groot feest!
Met onze crew een machtig mooi uitje gehad hier! Leuke begeleiding en voor ons de beste Room tot nu toe. Keep up the good work!
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Voor Kerst met de familie een bezoekje gewaagd aan deze Escape Room, in combinatie met een diner na afloop; helemaal top. Ze hebben het hier super voor elkaar en dit smaakt voor ons naar meer. :-)
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top of the bill
Onze eerste Escape Room en wát een ervaring. Vooraf weinig verwachtingen, omdat we geen idee hadden wat het nou precies inhield. Dat hebben we geweten... Je wordt er direct ingezogen en dat houd je vast tot aan het einde, heel gaaf!
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantasische room!
Geweldige room die je tot het eind blijft verbazen!
9 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede teambuilding!
We hebben de escape room met onze afdeling gespeeld en omdat je moet samen werken om er uit te komen is dit een gewldige teambuilding activiteit. Daarna nog heerlijk gegeten in het restaurant!
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Een hele leuke avond gehad. Goed verhaal en super door het spel heen vertaald. Mooie effecten en lastige puzzels. Echt een aanrader! Meerwaarde ook met de mogelijkheid om voor of na de tijd te dineren.
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zo moet een escaperoom zijn!
Dit is de mooiste room die ik tot nu toe gedaan heb. Je ziet aan alles dat er veel tijd en aandacht is besteed om de ervaring zo intens mogelijk te maken! Chapeau voor de makers en bedenkers!
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Moet je doen!
Met vrienden gedaan, smaakt naar meer..! Mooi uitdagend thema en supergave puzzels..!
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom op niveau!
Een zeer complete ervaring met een gezellige start in het restaurant om vervolgens af te dalen naar de escape room. Zeer gastvrije lokatie waar je je echt welkom voelt. Mooie en diverse puzzels die je wanen in het thema van deze bijzondere escape room. Een aanrader voor een beginner en gevorderde!
4 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!!
Super ervaring gehad, de ene verrassing na de andere.
Personeel was top, kortom het perfecte avondje uit.

3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Juiste sfeer en perfecte locatie
Super goede escape room, met uitdagende puzzels die in verhouding zijn met elkaar. Door het gebruik van licht en geluid echt het gevoel gehad in een casino aanwezig te zijn. Een fantastische beleving!!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend!
Vanaf het begin dat je binnenkomt word je door de medewerkers meegenomen in het spel. Als je in de kamers staat krijg je een bepaalde spanning waardoor je echt de drang hebt om snel te willen ontsnappen. Er worden veel diverse spellen en activiteiten in het spel gebruikt wat het heel interessant maakt. De effecten en geluiden die hierbij zijn gebruikt maken het extra spannend! De locatie van de Escape Room is goed bereikbaar. Kortom, echt een aanrader!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
De room zit vol met verrassingen en geeft je t gevoel dat je in een echt casino zit. De manier waarop je als groep met elkaar moet samen werken vond ik leuk en zeer goed bedacht. Al met al een echte aanrader!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende kamer vol verrassingen!
Wauw wat een beleving was dit! Voor mij was het de eerste keer dat ik een escaperoom ging doen en het was zo leuk! Veel afwisseling qua puzzels en verrassende wendingen! Overal is zo goed over nagedacht!
Na de tijd onder het genot van een drankje nog lang na gepraat in het restaurant. Ik raad deze kamer bij iedereen aan.
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Alsof je echt in een casino bent!
8e kamer die ik gedaan heb en zeker de beste! Een goede variatie tussen de puzzels en leuke plot twists zorgen ervoor dat je van begin tot eind helemaal in het spel zit! Locatie en aankleding ziet er allemaal strak uit en uiterst vriendelijk personeel die je goed uitlegt en het spel begeleidt. Ik raad deze kamer ten zeerste aan!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De Batse
Dit was onze eerste kamer en iedereen was zeer verrast!
Leuke spellen, mooie locatie en top begeleiding.
Dikke aanrader!
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De beste die we gespeeld hebben
Goede ontvangst, geniale spannende start en ook na de tijd erg leuk nagepraat. Veel puzzels, maar je maakt ook snel vorderingen voor je gevoel. Goed thema! Jammer dat je niet weer kan spelen...
26 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
beste tot nu toe
in 1 woord super, origineel, uitdagend en heel erg leuk
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goeie kamer!
Tot nu toe de beste en mooieste kamer die ik gedaan heb!
Zeer goeie puzzels en leuke hosts.
1 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische beleving, afwerking en enthousiastme
Na een enthousiast ontvangst deze zeer hoge bezoekers experience kamer gespeeld. De afwerking en doordachtheid van de puzzels en raadsels is geweldig! En de afwerking van de kamers als geheel meer dan af, je waant je echt in Las Vegas. Deze kamer staat voor mij op alle fronten tot nu toe met stip op #1!!
9 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dit wil je doen!!
Wat een fantastische escaperoom! Veel verrassingen en een grote diversiteit aan puzzels. Het voelt alsof je in een film bent beland. Ook zeer geschikt voor teambuilding, succes is in ieder geval verzekerd!
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Voor even in Las Vegas
Vanaf moment 1 word je in het verhaal gezogen van de kamer. Het begint zeer verrassend en is gelijk spannend, voor je het weet neemt het verhaal weer een andere wending. Aan het einde van deze uitdaging baal ik enorm dat ik het niet nog een keer mag doen. Een topaanrader!
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super Room
Deze room heeft echt alles, ademt echt de sfeer van Las Vegas en heel veel unieke puzzels. Gelegen in een restaurant, dus na de tijd nog even heerlijk een hapje gegeten! Aanrader.
19 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nr 1 room!
Ik ben inmiddels in vele escape rooms geweest(+- 20) en ik vind dit echt de mooiste. Hij is erg mooi aangekleed en de puzzels zijn ook heel leuk. Leuk personeel met de juiste begeleiding. De combinatie met Pieter Poot is ook ideaal. Hapje, drankje en een leuk escape room. Wat wil je nog meer? Echt een aanrader!
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ontgroening!
Paar weken geleden dan eindelijk mijn ontgroening gehad wat betreft escaperooms! Ik kan natuurlijk niet oordelen over andere escaperooms maar Escape Las Vegas is voor iedereen een aanrader!
Het ontvangst was super geregeld, met de duidelijke uitleg konden we meteen beginnen. De sfeer ademt echt Las Vegas, dat draagt bij aan een complete ervaring van het casino! Als je dreigt vast te lopen geeft de begeleiding subtiele hints om je weer op weg te helpen!
Voor mij was het zo'n succes dat we dit als cadeau geven voor vaderdag! (Nu maar hopen dat mijn vader dit niet leest)

12 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Het was voor ons de eerste keer was dat we deze activiteit deden. Hierdoor waren we best gespannen. We werden vriendelijke ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Vanaf meet af aan zat de spanning er goed in. We hebben ontzettend genoten van de verschillende opdrachten; wat zat het allemaal goed in elkaar! We willen snel weer een kamer doen, maar zijn bang dat dit niet meer overtroffen gaat worden. Bedankt voor de uitgebreide tijd die voor ons werd genomen. En wat fijn dat verkoelende biertje achteraf!
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG!!
Als je van escaperooms houdt MOET je hier geweest zijn! Een prachtig verzorgde kamer met een kloppend verhaal!
14 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Las Vegas in De Blesse
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Las Vegas tot in de puntjes
De room is gelegen in een party evenementen restaurant centrum, dus de mogelijkheden voor extra's zijn ruimschoots aanwezig. De room zelf is een van de betere van noord-Nederland. Veel verschillende soorten puzzels waarin je je denkvermogen moet aanspreken, een heel goede sfeer waarin alles klopt. Van muziek tot aankleding. Zonder spoilers te geven: de adrenaline wordt goed opgevoerd. Waanzinnig mooie kamer in thema met goed verhaal. Je wordt geblinddoekt in een vreemde omgeving weggezet, waardoor je helemaal vers en gedesoriënteerd aan de uitdaging begint. Samenwerkingselement is ook top. De room is nu een week open, dit was onze zesde room als groep en we vonden hem top!