Escape House Hoogeloon

3.90 van 5 sterren (23 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 okt 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape House Hoogeloon
Een Escape House, ik dacht dat belooft wat. Maar het was een chaotische zooi. Deze escape room is echt maar voor max. 12 man geschikt. Ga je met meer mensen, maak dan van te voren al teams voordat je het huis betreed.

Het verhaal en setting vond ik leuk uitgewerkt, maar in vergelijking met andere escape rooms had het beter kunnen zijn. Je hebt zoveel potentie, maar dit wordt niet volledig benut.
Tevens het huis was volledig "hufter proof", alleen hetgeen wat de maker wilt dat je opent of moet openen kan open. Het is juist leuk om een kast van boven tot beneden helemaal te moeten uitzoeken (ook al vind je geen hints), maar als 90% van de kast dicht in geschroeft is er niet veel aan.
De puzzels zijn pittig, maar het is te doen. Aangezien je met veel man bent, weet er altijd iemand wel het antwoord of "connect the dots".

Hetgeen wat nergens op slaat is het "HINTS" vragen via de hulp. Je moet dan echt een vraag stellen, dat werd gedaan, maar kwam een antwoord op waar je helemaal niets mee kon. De organisatie kan gewoon meekijken via de vele camera's dus zij wisten waar we echt vast zaten (zonder te gaan uitweiden en dingen te verklappen).

Het was een leuk uurtje dagbesteding, maar daarbij houdt het ook op.
Het was dat we met 14man waren waardoor de prijs nog iets gedrukt werd, maar over-priced is dit Escape House zeer zeker!
29 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Interessante ervaring
niet een kamer, maar een heel huis! Tja, het was een supertoffe ervaring, gigantisch chaotisch met 20 mensen. Een echte escaperoomervaring is het echter niet. Het huis is een stuk kleiner dan ik had verwacht om mee te beginnen, Misschien iets groter dan bijvoorbeeld save Amsterdam. Met 20 mensen gebeurt er zoveel dat iedereen het gevoel had dat ze geen puzzel hadden gezien, laat staan opgelost. Toch stonden we binnen 40 minuten buiten. De mensen waren wel supervriendelijk! En zoals gezegd, het is wel erg tof om een keer mee te maken zo, maar ik zou het niet doen voor de escape-ervaring an sich
22 okt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ervaringen escape house Hoogeloon.
Leuke activiteit en de vriendengroep heeft ervan genoten, voor herhaling vatbaar.
12 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Strijdlustige middag met collega's
Erg leuke middag met collega's, waar de ware aard naar boven komt.
19 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een echt huis
Ik heb al heel wat kamers gezien maar ook deze waar wederom uniek simpelweg omdat het een heel huis is.
We waren met 12 personen en dat heeft voor en nadelen. Voordeel is dat je veel "handen en brains" hebt, nadeel is dat je beter moet communiceren maar ook niet alles meekrijgt waar er gebeurd (dat vindt ik persoonlijk jammer maar hoort een beetje bij het concept). En dat inclusief het feit dat een deel de finale clue vond en het andere team er alleen achter kwam, doordat de host ons informerende (denk er over na om een zwaailicht te installeren)... Het kan dus prima, mits je geen controle freak bent.
Puzzels waren afwisselend en uitdagend maar niet extreem creatief.
De ontvangst en uitleg was erg goed en ook de aansluitende BBQ was erg lekker (dat terzijde).
Ben je dus op zoek naar een team uitje voor het gehele team is dit een leuke locatie!
26 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk door mogelijkheid grotere groep
Leuke escaperoom voor grotere groep. Wel een beetje chaotisch als er zo'n grote groep in een huis zit en er geen duidelijke structuur te ontdekken is in de puzzels. Beter zou zijn om het per kamer op te lossen. De prijs valt ook wat tegen. Ondanks dat we met een grote groep waren is het toch wel erg veel geld. Hadden in het begin beter de verhaallijn moeten schetsen/uitleg moeten geven over de verschillende lijnen.
18 feb 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room
max van 20 personen is te veel, 12 personen is beter
dan zou de prijs wel lager mogen
leuke opdrachten / puzzels
leuker om per kamer te spelen dat je steeds een level verder kan, nu is het mysterie opgelost zonder dat iedereen daar inzicht in heeft
18 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kox
Leuke activiteit voor een grotere groep mensen. Net iets andere benadering van de zogenaamde "escape rooms" waardoor het een hele andere ervaring en sfeer oproept. Leuke raadsels, alleen jammer dat er veel met cijferslotjes gewerkt wordt. Zou leuk zijn als hier meer afwisseling in is. Zeker een aanrader!
17 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke groepsactiviteit
Het Escape House is door de grootte zeer geschikt voor grotere groepen dan gebruikelijk in een escape room. De prijs die je betaalt lijkt hoog, maar ben je met een grote groep, dan is de prijs per persoon wel vergelijkbaar met andere escape rooms. Het introductiefilmpje is een leuke manier om in het verhaal te komen. Zodra de deur wordt gesloten is het één chaos. Wij waren met 12 personen, een mooi aantal. De groep had niet veel groter moeten zijn. Je hebt geen idee wat er zich in een andere ruimte afspeelt. Hierdoor blijft het voor de meeste spelers, ook na het openen van de kist, een raadsel hoe het mysterie uiteindelijk is opgelost. Dat maakt het wel mogelijk om het spel nog eens te spelen met een ander gezelschap. De puzzels zijn variërend, maar nagenoeg alle uitkomsten van deze puzzels bestaan uit cijfers, waarmee een cijferslot moet worden geopend. Het was een leuke activiteit en ik zou het anderen zeker aanraden!
17 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onbalans prijs/kwaliteit escape room
Het huis (room) was netjes De uitleg was summier. Achteraf werden zaken als "verhaallijn" pas begrepen. Ik was nog nooit eerder in een escaperoom geweest. Teksten relatief klein, niet altijd even makkelijk te lezen. Het idee is prima en leuk, we hebben een plezierig uurtje gehad.
De prijs echter voor een uurtje spel werd door alle deelnemers als hoog ervaren. Ik zou dat geen 2e keer daaraan uitgeven. Suggestie : maak het 35% goedkoper.
20 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeker de moeite waard
leuke activiteit. Iedereen kan meedoen. Zelfs met een rolstoel mee naar binnen en lekker voor de open haard op de televisie meekijken. Leuk voor jong en oud. ommige deelnemers hadden al meerdere escapehouses gehad, maar deze was weer totaal anders.
7 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape House Landgoed De Biestheuvel Hoogeloon
We vonden het Escape House in Hoogeloon super.
Groot huis met leuke puzzels, juiste sfeer, enz...
Ook de introductie/uitleg was zeer geslaagd.
Helaas konden we niet op tijd de "kluis" openen.
24 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ESCAPE HOUSE
Heel leuke teambuilding-activiteit! misschien beter om de opdrachten per kamer te doen, zodat je bvb volgende kamer pas betreden indien je de opdracht in vorige kamer opgelost hebt. Zo blijft het overzichtelijk.
24 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super activiteit
Wij hebben een enorme leuke activiteit beleefd met onze vriendengroep.
Een mooi huis waar je ook met een groep van ruim 10 personen allemaal een uur druk bezig bent. Top.
De combinatie met de activiteit kratstapelen voor de andere groep was top!
Wij hebben ons zeer vermaakt.
7 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super uitje!!
Locatie en ontvangst was zeer goed.
De sfeer en ervaring was goed, ik vond het alleen minder geschikt om er met een groep van 20 mensen in te gaan. Een gedeelte van de groep kreeg niet echt kans om iets te doen omdat het te druk was in de kamers en bij de slotjes die we open moesten krijgen.
Verder zat het super in elkaar, leuke raadsels en puzzels gebruikt.
Het verhaal dat verteld werd in het begin was leuk. Ik had het alleen leuker gevonden als het verhaal meer naar binnen doorgetrokken was.
7 dec 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Inmiddels al best een aantal escape rooms bezocht. Deze is niet de grootste topper, maar wel gewoon leuk. Er valt veel te puzzelen, met behoorlijk wat variatie. Ook is het thema goed doorgevoerd. De escape room zou niet geschikt zijn voor de twee kinderen (eind lagere school) die we bij ons hadden, maar die hebben er toch wel lol mee gehad.

Jammer vind ik wel dat de organisatie heel strikt aan de regels vasthoudt. Iets meer meedenken met de (wensen van) ons als klant was leuk geweest, zeker gezien de totaalprijs en dat we ook een huis huurden op het landgoed. Ander minpuntje: werkelijk alles is hufterproof gemaakt. Heel begrijpelijk, maar het gaat wel een beetje ten koste van de beleving.

1 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een spannende race tegen de klok. Geweldig!!
Voor het bedrijfsuitje hadden we dit jaar voor Escape House gekozen. Opgedeeld in 2 groepen van 13 personen zijn we het Escape House binnen gegaan. Niet alles werd opgelost maar het samen puzzelen om het mysterie op te lossen was een geweldige ervaring. Absolute aanrader!
19 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk maar wel beetje onoverzichtelijk
We hebben met een grote groep van 18 personen het Escape House gedaan, als bedrijfsuitje. Het zag er mooi uit. Voor ons was het de 2e escape room. Ik sluit me wel aan bij de kritiek dat het chaotisch is doordat het een heel huis betreft. Iedereen is met iets bezig, en soms ben je dus iets aan het oplossen wat al opgelost is. Ook vrijwel alle oplossingen draaiden om een cijferslot, dat had wat gevarieerder gemogen. Jammer inderdaad dat je door de grootte niet alles meekrijgt. Wij zijn er dan ook niet in geslaagd om alles op te lossen binnen de tijd.
8 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke middag gehad bij de Biestheuvel
onderstaande recensies sluiten goed aan bij onze beleving. Het was onze eerste keer dat we dit zijn gaan spelen. leuk om te doen. nodigt uit om andere escape rooms te ontcijferen. Onze groep bestond uit 20 personen, daardoor in mijn beleving betaalbaar als je een budget per persoon te besteden hebt, maar ben het met voorganger eens dat het dan rommelig wordt en je niet alles mee krijgt. ook wij hadden een mooie tijd neergezet, maar hadden graag achteraf de puzzels nog eens doorlopen.
5 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape House Landgoed de Biestheuvel
Het escape house is erg leuk voor de jeugd, maar ook voor volwassenen. Wij zijn hier met de familie geweest en we zijn net op de laatste 5 minuten ontsnapt!. Iedereen heeft zich prima vermaakt. De prijs is prima voor deze activiteit. Ook werd je als een echte gast ontvangen bij Landgoed de Biestheuvel!
Het is zeker de moeite waard om een keer terug te komen.
4 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg uitdagend
We hebben met 19 mensen het escape house gespeeld. De meeste hadden dit nog nooit gedaan. na een korte uitleg en niet al teveel info qua wat ons te wachten stond mochten we het huis in.
Daar begon de chaos ;-) ieder stormde ergens op af om een raadsel op te lossen. Iedereen was ergens mee bezig maar iedereen door elkaar. Jammer vond ik dat je hierdoor niet alles mee kreeg. ook gebeurde het dat je puzzels oploste terwijl die al gedaan waren. een goede leider en communicatie is dus heel belangrijk maar onmogelijk in zo'n groot huis. Verder heeft iedereen enorm genoten en hebben een goede tijd neer gezet!!
Het is wel een redelijk prijzige activiteit.
4 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk, ik wil nog een keer!
de Biestheuvel is sowieso goed als je een uitje wil doen. Veel keus en alles altijd goed geregeld. Nu dus de nieuwe escape room gedaan. Ofja, room, het is een heel huis. Ik had nog nooit eerder een escape room gedaan, maar het principe was bekend. We waren met 14 personen. Dat is een mooi aantal. Meer is zeker niet beter. Eigenlijk werkt het het beste als er goed overlegd en gecommuniceerd wordt, maar dat was bij ons helaas ver te zoeken. Daarom erg chaotisch. Vooraf wordt een verhaal verteld. Verder wordt er niet te veel uitgelegd. Je moet het dus echt zelf doen. Dat hoort natuurlijk zo! Er is een bel, en als je daar op druk krijg je een tip in ruil voor tijd. Deze hebben we niet nodig gehad. Ik heb zelf ongeveer 15 tot 20% van de oplossing mee gekregen, dus met een ander gezelschap kan ik de zelfde room nog wel een keertje doen. En dat ben ik ook van plan! Enige minpunt is de prijs, 250 euro voor een uurtje. Maar ja, er staat dan ook een heel huis tot je beschikking. Al met al (wederom) een leuke ervaring bij de Biestheuvel.
25 okt 2015
3.33 ( 3.33 /5) Escape House Hoogeloon
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
Hele Leuke activiteit, zou het graag nog een keer doen!
Toch wel wat minpuntjes:
Het is erg prijzig, €250 voor een uurtje.
Wij waren met 15 personen, dit is een te groot aantal voor het spel.
Er wordt gezegd dat het spel met max 20 personen gespeeld kan worden, maar dat is echt veel te veel. Jammer hieraan is dat je dan niet alles van het spel meekrijgt en het is erg chaotisch.
Van te voren was er eigenlijk bijna niets uitgelegd, opzich leuk maar iets meer uitleg zou makkelijk geweest zijn.
Er zit helemaal geen logica in het spel. Je hebt een code ontcijferd, maar dan is het bijvoorbeeld niet duidelijk waar je deze kunt gebruiken, en daar zijn ook geen aanwijzingen voor t vinden.
Het zou leuk zijn om na afloop van het spel alle opdrachten door te lopen. Zo kan iedereen alles zien en weet je hoe alles opgelost had moeten worden.