Escape Haarlem

4.85 van 5 sterren (52 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

6 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
geslaagd uitje
Wij hebben met twee groepen van 5 personen de escaperoom gedaan. Terwijl de ene groep probeerde te ontsnappen, genoot de andere groep van een drankje in de zon op het terras. Tussen de twee groepen door werd de kamer snel weer in orde gemaakt, zodat de wachttijd beperkt bleef. Een goed ontvangst, een sfeervolle locatie en natuurlijk een uitdagende kamer (waar we verder geen geheimen over prijsgeven, dit moet je zelf komen ervaren!) hebben gezorgd voor een zeer geslaagd uitje!
4 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Wij deden deze escaperoom met zn vieren. Het was heel erg leuk en er zit een interessante geschiedenis achter. We vinden deze escaperoom heel uitdagend en spannend. Zeker een aanrader!
3 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Escape Haarlem Van Duivenboden
Achterin een lunchroom zit Escape Haarlem verstopt. Het verhaal van de room is waargebeurd, met een sausje fictie. De room zelf is uitgebreid, met leuke puzzels en aardig gebruik van media zoals geluiden etc. Aardig detail is de manier van hints geven: Vantevoren krijg je 6 muntjes om in de "automaat" te gooien, dus max. 6 aanwijzingen. Met 45 minuten waren we wat snel uit de kamer en waren de 3 hints misschien niet direct nodig of waren misschien iets te concreet. Het inbegrepen drankje achteraf met de enthousiaste gastheer die nog een aantal anekdoktes vertelde over 1 en ander vind ik een goed idee. Leuke kamer voor minder ervaren spelers, niet TE moelijk, leuke puzzels en sfeer.
3 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere ervaring
De combinatie van de locatie en het verhaal, met deels een historische achtergrond, maakten het tot een bijzondere ervaring. De puzzels waren pittig, maar gelukkig konden we hints krijgen als we dat wilden. We kregen ook precies de hints die we op dat moment nodig hadden. Ook de uitvoering van de escaperoom was super. Met mooie, deels technische snufjes.
De escaperoom is meer geschikt voor volwassenen dan voor kinderen.
19 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed in elkaar gezet! Mooi verhaal!
Een erg leuke escaperoom met een mooi historisch verhaal en uitdagende opdrachten. Niet te makkelijk, maar wel te doen. Wij waren met een groep van zes. Twee met en vier zonder escaperoom-ervaring en vonden het een heel gaaf spel allemaal. Mooie locatie, in combi met hotelovernachting en lekker uit eten, het perfecte uitje met vrienden onder elkaar!
30 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Van Duivenbode
De heer Van Duivenbode mag trots op jullie zijn (!); wat hebben jullie van (een deel van) 'zijn' pand er een fantastische plek van gemaakt. Samen met jullie enthousiasme en de originaliteit (dat geldt niet alleen voor de escaperoom, maar ook voor de quiz) goed voor een geweldige middag! Dank jullie wel. Bart
16 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super ervaring
indien nodig wordt je uitstekend op de goede weg geholpen. verhaal erachter ook interessant
13 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Voor de eerste keer een escape room! En wat een belevenis. De puzzels waren leuk en vooral het vaderlandse geschiedenis element war erin verwerkt zit maakt dat het een onvergetelijke ervaring is. En we hebben het gered binnen de tijd!
9 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
Deze escaperoom is echt supergoed in elkaar gezet. Het verhaal, de locatie, de puzzels en de verrassingen, alles klopte en het was op wat vastlopers na redelijk goed te doen (gelukkig zijn er hints....!). We waren met een groep van 14 en hebben na elkaar gespeeld (verschil van 43 seconden haha!) en tijdens het wachten kan je dus heel gezellig zitten bij mr Frans, maar je kan ook in de fijne wachtruimte zitten en dan komen ze daar je drankjes en hapjes brengen. Wij vonden het echt een topmiddag! En je leert ook nog eens wat over de Haarlemse historie in WOII.
5 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
GREAT ESCAPE!
It has been an absolutely great experience!!

What was great:

* THE CONTACT
Quick reply by email and Phone. And very flexible as we could come on a day that they are normally closed

* THE RECEPTION and THE BUILDING
We felt very welcome and the introduction was with enthousiasm and without any rush. What is absolutely a pro, is the building. It has a good ambiance to have a nice evening!

* THE ROOM
With a lot of nice surprises and details and a good 'historical' based story. We were with seven; 4 did an escape room before and for 3 it has been their first time. We all had fun and there was enough to do for everyone (we assumed that it might have been easier with less, as we were all running around so there was hardly any overview hahaha)!

* THE END
Surprisingly we made it ;) and once we escaped, the story was nicely ended by game supervisor and once we got our drink, we really got some time to finish it! (although I could imagine he would love to go home as officially it was not a day the supossed to be open, but he didn't show that to us)

SO CONCLUSION! IF YOU LOVE ESCAPE ROOMS, I AM SURE YOU WILL HAVE A GREAT EVENING WITH THIS ROOM AS WELL!!!

24 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super in elkaar gezet!
Wat een leuke escape room. Eentje die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal in het originele pand. Enthousiasme van de instructeur werkt ook aanstekelijk om helemaal in de juiste sfeer te komen. En die optie om zelf om een hint te vragen is perfect!
10 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familiedag
Geschikt voor alle leeftijden, variërend van 13 tot 74 jaar, bijzonder leuke ervaring in een prachtig historisch Haarlems pand. Familie was te groot voor 1 groep, dus opgesplitst in 2 sessies. Blijkbaar is de hele familie ongeveer even slim, want de escape tijd scheelde niet meer dan 1 minuut ten opzichte van elkaar.

21 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Erg leuke escaperoom voor alle leeftijden en zeker ook voor Haarlemmers! Goed uitgewerkte opdrachten en goed neergezette sfeer, een absolute aanrader! Enig minpuntje: beetje gebrek aan frisse lucht, maar dat mocht de pret verder niet drukken.
18 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Alles klopt
Heel erg toffe kamer!
Leuk ontvangst met een drankje vooraf want we waren wat vroeg.
De kamer is echt te gek en alle puzzels kloppen in het thema. Heb me nergens aan geërgerd.
Het hintsysteem is erg origineel en ook dat in thema.
Na afloop nog even het waargebeurde verhaal gehoord over de kamer wat het nog specialer maakt!
Thanks voor vanavond!
4 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escaperoom!!!
Leuk verhaal bij deze escaperoom en de sfeer in de escaperoom was ook erg goed! Kortom, gewoon erg goed in elkaar gezet.
15 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en vooral uitdagende ervaring
De escaperoom in Haarlem is niet alleen leuk aangekleed, maar bevat bovenal uitdagende puzzels, zonder dat het frustrerend wordt. Ze nodigen uit tot samenwerking en de tijdslimiet zorgt voor een gezonde druk en spanning. Wat ons betreft een aanrader.
10 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Loved it ...
Niet eerder escape room gedaan, dus vergelijken kan ik niet, maar dit was echt een leuke ervaring. De opzet en de opdrachten zitten goed in elkaar, interessant thema (Haarlems verzet), leuke verrassingen, doordachte aankleding, dus een absolute aanrader. Enige minpuntjes zijn dat de ontvangstruimte leuker zou kunnen en dat het licht in de escape room het voor mij lastiger maakte om makkelijk te kunnen lezen/zien. Om positief te eindigen: compliment voor de hostess die het heel erg leuk deed.
8 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Haarlem
Mooie kamer met uitdagende puzzels. Interessant achterliggend verhaal.
8 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Historische escape
Leuke ervaring met een goed verhaal. Opdrachten zijn goed en passen in het geheel.
Aanbeveling voor iedereen die een escape wil ervaren
7 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Eerste keer dat we zoiets doen en het was zeker een aanrader. We hadden alleen wel onze leesbrillen mee moeten nemen, want je moet wel veel lezen.

De ruimte is prachtig ingericht met veel authentieke details. Dat draagt zeker bij om in de stemming te komen.

Ook het achtergrond verhaal is erg interessant en past perfect bij de locatie.
3 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke escape room!
Zeer leuke escape room, die leuk in elkaar zit.
Met de familie (dus leeftijden van 25 tot 60+) was dit een groot succes (ik en 1 ander persoon hadden ervaring) en zijn we met een toptijd, zonder hints ontsnapt!
Iedereen vond het erg leuk en we kregen achteraf nog een drankje.
7 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer de moeite waard!!
Met een groep van 4 dames hebben wij genoten van deze escaperoom!! Op een na had niemand van ons ooit iets dergelijks gedaan, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar! Goede ontvangst, duidelijke uitleg, leuke uitdagende puzzels, verrassende vondsten, een goed thema en een drankje na afloop!! Gelukkig waren we er net op tijd uit en bovendien hebben we maar de helft van de beschikbare hints hoeven te gebruiken! Een aanrader!!!
18 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer
Escape Haarlem is een traditionele escape room met goede puzzels. Er zijn spectaculairdere kamers maar Escape Haarlem is absoluut de moeite waard. Puzzels zijn logisch en uitdagend, verhaal is origineel en ontvangst en afterparty heel hartelijk. Aanrader
19 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Wat een geweldige Escape Room. Leuke ontvangst, goede uitleg en een spannende Room die heel goed in elkaar zat. Goed thema en bijzonder aan te raden. Drankje achteraf is bij de prijs inbegrepen en is leuk om bij na te praten.
24 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Uitermate hartelijke en persoonlijke ontvangst. Goede uitleg, en handig dat de organisatie het aangeeft als ze denkt dat je hints nodig hebt, maar het aan jezelf overlaat of je er gebruik van wilt maken. We hebben met het hele gezin gespeeld (5 personen, leeftijd kinderen tussen 13 en 18) en iedereen vond het ontzettend leuk. Goede en diverse puzzels, kamer is verrassender dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Thema is mooi uitgewerkt. Top!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mijn Haarlem in een puzzel
Hoe leuk is dit. Een stukje Haarlemse geschiedenis, een prachtig pand en een naar waarheid beruste room. Wat een leuke elementen zitten hier in en wat leuk, dat de tot nog toe leukste nemooiste room die ik gespeeld heb, gewoon in mijn stad zit! Ik raad deze kamer iedereen aa, zeker wanneer je Haarlemmer bent en je de geschiedenis even wil bekijken, maar ook voor niet- haarlemmers is dit en fantastische ruimte om uit te ontsnappen. Mij en mijn collegas is het in de 60ste minuut gelukt!
4 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk!
Heel leuk!
Leuk dat het verhaal aansluit bij locatie. Genoeg afwisseling. Leuke puzzels en voldoende ruimte zodat je niet het gevoel hebt dat je met z'n allen op n kluitje staat. Originele attributen.
Fijne ontvangst en nazit.
7 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Op waarheid berust...
Wat een fantastische ervaring ! De ontvangst was erg vriendelijk en netjes. De uitleg duidelijk en enthousiast. De kamer zelf ziet er in eerste instantie tamelijk simpel uit.... totdat zich achter elkaar geheimen ontrafelen. Heel goed in elkaar gezet met veel technische snufjes.
Helaas hebben wij het net niet tot het einde gehaald. De uitleg achteraf inclusief nog wat aardige wetenswaardigheden vonden wij erg interessant en de consumptie bij 'meneer Frans' was heerlijk.
22 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super super super
Een geweldige escape room , schitterend verhaal waar je ook nog eens wat van leert , 59 minuten erover gedaan maar het is gelukt
20 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape Haarlem is top
Erg leuk! Goed ontvangen, mooi verhaal en leuk dat je hints kon 'kopen'. Veel onverwachte dingen
9 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Kamer zat zo goed in elkaar, van puzzels tot aankleding, het was echt een ervaring. Met 6 muntjes kun je hints kopen, en wanneer ze denken dat het nodig is, geven ze dit aan met een lampje. Erg goed doordachte kamer, met een geschiedenis element.
11 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!!
Wat een super gaaf, leuk en uitdagend spel! De escaperoom is mooi gemaakt en de opdrachten zijn goed bedacht! Compliment voor de bedenker van deze room! We waren iedere keer weer verrast nadat we een opdracht opgelost hadden! We hebben de escaperoom geboekt als teamuitje en zijn daarna lekker uit eten geweest. Wij raden de escaperoom van harte aan! Naderhand kun je gezellig een drankje doen bij meneer Frans:).
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We hebben als teamuitje gekozen voor deze Escape room in combinatie met een stadswandeling en een BBQ bij Meneer Frans.
De Escape room was erg leuk, de wandeling indrukwekkend en de BBQ was heerlijk! Kortom een aanrader!
Contact met de Escape room zeer goed, alles goed geregeld.
30 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Leuke kamer zeker als je de geschiedenis van Haarlem een beetje kent.
Als hier niet bekend bent kan je de kamer ook prima doen hoor.
Goede kwaliteit.
30 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Haarlem
We hebben een fantastische middag gehad.
Goede uitleg met indrukwekkende achtergrond verhaal.
Verrassende Escaperoom met een geweldige begeleiding.
Iedereen aan te bevelen. Top
26 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Speciale ervaring
Sfeervolle ontvangst door een aardige gastheer een prima uitleg en mooie authentieke details in de escaperoom kortom een geweldige ervaring.
23 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnappen in stijl
Met gezin (2 zonen van 12 en 15 jaar). Verhaallijn sluit heel mooi aan op de sfeervolle locatie. Als je gaat voor een escaperoom met (vintage) uitstraling en een goed uitgewerkt verhaal, dan is dit een goede keuze. Voor jongste zoon in deze groepssamenstelling qua niveau net te doen.
27 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend!
Dit was de tweede escaperoom waar wij uit moesten ontsnappen (4pers). Een leuk ontvangst door mensen die het met plezier deden. Heel gaaf dat er echt een geschiedenis achter zit! Het hele verhaal maakt het al spannend. Deze escaperoom zag er mooi uit en ik vond sommige opdrachten super bedacht! Wij waren achteraf veel te voorzichtig en vonden dat die opdracht ook misschien wel anders kon.We raden deze room zeker aan!
21 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great experience
Deze escaperoom brengt je terug naar de jaren '40-'45. Zeer geslaagd om de spanning van die tijd te voelen, het verzet, de soberheid maar vooral ook de vindingrijkheid! Goed voor je historische besef en zeker ook enorm leuk om met je (wat grotere) kinderen te doen. Heel professioneel, vermakelijke en veel euforische momenten! Supergeslaagd, een aanrader!!
5 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie belevenis
Een geweldig mooi gebouwde escape-room, waar veel aandacht is besteedt aan de details. Heerlijk even terug in de tijd. Ook voor onze kinderen van 12 en 13 jaar was het een geweldige ervaring.
Ook het systeem om tips te kopen is heel fijn. Je wordt niet 'onnodig' lastig gevallen, maar kunt zelf bepalen of je een beetje hulp wilt krijgen.

1 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
We hebben met twee groepen de Escape Room gespeeld. Het was ontzettend leuk! Uitdagend, spannend en verrassend. Leuke locatie en goeie service voor het boeken van de Room. Enige tip ter verbetering: iets betere verlichting in de ruimte zelf. Als je de Escape Room met een groep gaat doen, raad ik aan om het met ongeveer vijf mensen te doen. Wij waren met zeven en acht, dat is net te veel.
Een echte aanrader voor teambuilding!
17 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verjaardag met familie
Gewood doen! Super leuk ????

Na de escape room even een drankje doen in de binnentuin is ook heel leuk om al je ervaringen te delen. Tenslotte zit je nog vol me adrenaline :) Wij waren helemaal niet fanatiek hoor ????
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Super leuk gedaan en het hele verhaal klopt gewoon. Hele vriendelijke mensen.
1 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team building C-ploeg
Mooie plek, erg leuk ontvangen en een verrassende escape.
Leuke en goed doordachte raadselachtige puzzels.
Verrassende effecten.
Zou hem zo weer doen, want hij is door de grote variatie dan ook weer leuk en verrassend
22 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige ervaring
we zaten meteen helemaal in het thema en voelden ons echt een deel van het Haarlemse verzet in de tweede wereldoorlog. het zat ingenieus in elkaar en het lukte ons om in 54 min. de code te kraken. in een woord fantastisch ! leuke ontvangst met na afloop nog een drankje bij meneer Frans. echt de moeite waard !
7 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
wauw!
Van aankleding, afwisseling in (type) opdrachten tot locatie, dit was te gek! En super leuk om te combineren met een dagje Haarlem
7 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape!
Zeer leuke & complete escape room: allereerst fijne en mooie locatie (goed bereikbaar). Leuke ontvangst en natuurlijk een te gekke "room". Kan natuurlijk niet te veel verklappen, maar alles is tot in de details uitgewerkt. Gelukkig konden we erna ons verdriet wegdrinken bij mr. Frans (helaas 10 seconden te lang erover gedaan...). Al met al een zeer leuke ervaring.
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leukste escape room!
We hadden een geweldige middag zondag bij Escape Haarlem. De escape room was heel leuk, verrassend, en heel mooi gemaakt, de leukste die ik heb bezocht. Daarna een drankje in de tuin bij meneer Frans, en nog gevaren, wat een feest!
3 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagd bezoek
De escape room is gevestigd in een leuke en sfeervolle lunchroom. Bij mooi weer dus helemaal een ideale combinatie. De escape room zelf ademt een echte sfeer uit en zorgt ervoor dat je helemaal op gaat in de beleving. In tegenstelling tot sommige andere escape rooms word je bij deze puzzels echt uitgedaagd.
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
WAT EEN BELEVING
Met 5 hysterische vriendinnen hebben we de stap gezet en ons begeven op het terrein van het Haarlemse verzet in de tweede wereldoorlog.
Wat een enorme gave beleving. Alles tegelijk en enorme leuke raadsel/puzzels die we op moesten lossen.
Gelukkig lukte het ons om na 59 minuten de deur te openen!
Enorm goed verhaal erachter, en ontzettend leuke en verassende details.
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Haarlem zeer geslaagd!
Deze escape room is echt heel gaaf! Het is niet alleen dom ''escapen'', maar er zit ook een heel goed verhaal achter deze escape room in Haarlem. We werden keurig ontvangen en kregen achteraf nog een stukje geschiedenisles en een drankje! Zeer zeker de moeite waar en een aanrader voor iedereen!
26 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Escape Haarlem
De spanning is te snijden gedurende het Haarlemsche verzet... Wij hebben met hulp van Radio Oranje de klus binnen 49 minuten weten te klaren...

De derde kamer die wij in Haarlem hebben bezocht is verreweg de beste van de drie.
Thematisch supersterk met verrassende elementen. Ook de hosting is prima in orde. Het enige minpuntje was de communicatie vanaf de horecagelegenheid naar de Escaperoom, hierdoor hebben wij onnodig lang moeten wachten.