Escape Factory Amsterdam

4.60 van 5 sterren (90 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitblinkers in service en gezelligheid
De reservering was niet helemaal goed gegaan van klantzijde. Eigen schuld dus eigenlijk. Maar de dames hebben het fantastisch opgelost.
Twee Escape Room in een sneltreinvaart gereed gemaakt voor gebruik en we konden spelen. Wild Joe in Racevorm. Erg leuk en uitdagend voor onze eerste keer. Daarna lekker biertje gedronken en nagepraat.
Zeker voor herhaling vatbaar met ons hele team.
4 mrt 2018
1.67 ( 1.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tegenvallend Wild Joe
Entourage en sfeer/setting zeer goed en hoopvol, echter was de kamer ingedeeld in enkele spellen die los van elkaar niet opgelost konden worden waardoor we met 4 personen al veel hebbe moeten wachten. De spellen waren daarnaast ook voor de hand liggend.
Kortom, ziet er goed uit maar voor de ervaren escape room spelers echt een afrader. Voor de beginners een prima escaperoom.
3 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Supertof
Geweldige ervaring. Wij als gezin hadden al een paar escaperooms gedaan, erg leuk. Hier is het echter een totaalplaatje. Super leuke ruimte waarvan ontvangen word en om even lekker wat te drinken en evt eten.
Daarna de escaperoom in. Goed verhaal waardoor je er helemaal in zit.
Toffe kamer, mooi aangekleed, alles klopte!
We raakten er niet over uitgepraat toen we klaar waren....
We komen zeker nog eens terug.
20 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een geweldige ervaring weer
Onze derde keer in Escape Factory was weer een geweldige. Vanaf de ontvangst tot aan het weggaan was het gezellig, gastvrij en vriendelijk. De Room zelf, Sabotage, was best wel pittig met af en toe hier en daar een iets makkelijker puzzel. De sfeer in de kamer werd mooi opgebouwd en alles zag er authentiek en reëel uit. Onze derde ervaring eindigde voor ons doen te snel, want met nog 20 min 04 sec. op de klok waren we, tot onze verrassing, al ontsnapt. Onze beste tijd tot nu toe. We komen zeker nog een keer terug voor de Garage. Escape Factory staat qua sfeer en ontvangst zeker bij #Team5some in onze top 3. En de leuke verrassing aan het einde maakte het voor ons helemaal af. Escape Factory is een aanrader voor alle Escapies. Ook de goede en gratis parkeergelegenheid mag zeker in het verhaal meegenomen worden als zeer positief.
25 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een gezellig uitje
Met onze lady's groep hebben we een gezellig uitje gehad in de Escape Factory te Amsterdam. We zijn goed en gastvrij ontvangen, de spelletjes waren leuk om te doen en het buffet was heerlijk. Hulde aan het team van deze Escape Room die alles op de beste manier voor ons heeft verzorgd. Ook de voorbereiding naar deze dag toe was heel goed en zorgvuldig voorbereid met hulde voor het hele team.
5 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk met groepje vrienden!
De escape room zat erg leuk in elkaar met diverse puzzels die door steeds verschillende mensen als eerst werden doorzien. De kamer was voor 5 personen, maar wij waren met zijn 6en: ze gaven netjes van te voren aan dat dit geen probleem was, alleen wat druk. Prima service!
4 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
Helemaal top! Goed verzorgd, leuk, spannend, leuke wendingen en goede dosering van hulp. Zo goed dat wij de de uitgang 3 seconden na het verstrijken van de tijd gevonden hadden!
9 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed verzorgd
Vriendelijk personeel, goed verzorgd, schoon en een leuk spel.
Nadat het spel is afgelopen wil je graag nog een andere kamer proberen.

Indien mogelijk graag de routebeschrijving op de bevestiging zetten. TomTom gaf aan dat het huisnummer onbekend was.
8 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke Escape Room
Wij zijn bij de Escape Factory geweest voor een personeelsuitje, dit was zeer geslaagd! Er zijn verschillende spannende rooms, waardoor wij met een relatief grote groep tegen elkaar konden spelen in teams van 4/5. De ontvangst en uitleg was ook erg leuk. Zeker een aanrader.
7 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
met ons hele team enorm genoten
Goed voor de teamspirit, iedereen heeft enorm genoten en de meeste zijn vastberaden dit zeker vaker te gaan doen. Top dus!
Echt een aanrader voor iedereen die van een leuk spel houdt.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top ervaring
We hebben genoten van de goed ontworpen kamers. wat leuk is als je met een groep ban dat je tegen elkaar kan spelen.
Lokatie is top mooi en stoer in gericht en de uitelg en bediening waren top
28 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room, perfecte ontvangst!
Infiltrate was onze eerste escape room. We werden goed voorbereid, de locatie is super, personeel kundig en enthousiast. Infiltrate is een superleuke escape room :) We komen zeker nog eens terug voor een van de andere kamers!
27 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend genoten
Wat hebben wij een geweldige middag gehad bij de Escape Factory!

De ontvangst was al erg leuk, een gezellige gastheer in een gezellige ambiance.. wijntje, bitterballetje en het afspreken van onze tactieken.
Met 4 meiden de Infiltrate room gedaan, wat een avontuur!

Erg goed zijn we niet en ook wat structuur was handig geweest, maar we hebben hem gehaald. Leuke kamer, spannende momenten, raadsels en slim denken, hartstikke leuk en voor herhaling vatbaar!

De middag afgesloten met wederom een wijntje en leuke foto's...

Een aanrader voor iedereen die van spanning, gezelligheid en samenwerken houdt!
27 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goed verjaardagsfeestje
Mijn verjaardag hier gevierd en we hebben alledrie de kamers gespeeld. Ikzelf heb Sabotage gedaan en dat was flinke uitdaging, we hadden de hints hard nodig. Na afloop was iedereen was tevreden en enthousiast, voor het overgrote deel was dit de eerste keer in een escape room. Ontvangst was reuze hartelijk en locatie ziet er mooi uit (als je eenmaal de trap af bent :)).
27 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
super leuke leerzame escape room
leuke, interessante, gezellige goed opgezette rooms. Echt een aanrader!!!
26 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend genoten!
Zowel de cowboy kamer als de russische sabotage gespeelt, hele leuke kamers met leuke raadsels. Aardig personeel. (de sabotage was t lastigst)
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende tweede ervaring
Op 20 februari hebben wij de tweede Room bij de Escape Factory gedaan, Wild Joe. Echt een uitstekende kamer, met lastige vraagstukken en leuke combinaties van puzzelen, logisch nadenken en goed communiceren. Ook nu weer was de sfeer in de kamer heel goed, het oude Wilde Westen was aanwezig en ook het interieur was goed te noemen. Gelukkig konden we dit keer gebruik maken van een fikse korting, of je nu 110 euro of 85 euro betaald dat scheelt nogal. Leuk dat ze ons nog wisten herinneren van Infiltrate die wij op 27 december hebben gespeeld.
Wild Joe heeft ons niet te pakken gekregen met nog 7 min 36 op de klok zijn wij ontsnapt.
Op naar de volgende korting en Sabotage.
16 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helaas atoombom net niet kunnen stoppen..
Na de vriendelijke ontvangst konden we meteen aan de gang. Vrij snel hadden we de eerste uitdagingen overwonnen. Die Russen stoppen we zo, dachten we, maar dat viel uiteindelijk toch vies tegen. Zelfs degene die niet van spelletjes houdt had op een gegeven moment de smaak te pakken :) Achteraf hebben we in de sfeervolle kelder onder het genot van een drankje gezellig na kunnen praten.
14 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geboeid
We speelde de infiltrate room met 4 personen. Het was een mooie kamer in het thema. Aan het einde erg afgeleidt van het doel.. maar dat krijg je onder tijdsdruk... hoewel een paar valsstrikken tijdens de puzzels toch de kamer weten te verlaten.. persoonlijke vinden we kamers waarbij je het groepje een beetje kan opdelen over meerdere puzzela wel meer de moeite waard...
14 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring
Via groupon een escaperoom geboekt bij Escape Factory Amsterdam. Hele leuke sfeer. Bij binnenkomst kom je al in een leuk soort bar/café terecht, waar je lekker wat kan drinken voor of na je escape ervaring. Duidelijke uitleg van de medewerkers over de escaperoom. Vriendelijke medewerkers. Escape room Infiltrate gedaan. Leuke escape room, met een leuk verhaal erbij. Was toch nog best pittig. Achteraf met zijn allen op de foto, die daarna gelijk op de site stond, erg leuk.
14 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke medewerkers, duidelijke uitleg. leuke rooms, ik heb Sabotage en Infiltrate gespeeld beide aan te raden!
13 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Spannende escape rooms!
We hebben zowel Sabotage als Infiltrate gespeeld -- en zijn uit allebei ontsnapt. Hoewel Infiltrate officieel de makkelijkere van de twee is, ging Sabotage ons beter af, misschien door het soort puzzels. Beide waren erg spannend! Leuk dat je hier ook iets kan drinken/eten, en alle medewerkers waren bijzonder aardig.
6 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom!
Omzettend leuke escape rooms! Ik ben hier 2 keer geweest, 1 keer ontsnapt en 1 keer niet. Ik bezoek vaak escape rooms, en vind dat de moeilijkheidsgraad precies goed is! Een gezellig drankje doen na het spel is ook mogelijk en maakt het extra gezellig!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super avond!
Een heerlijk 3-gangen menu, met tussendoor de escaperoom sabotage. We hebben het heel gezellig gehad, echt een aanrader!
2 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Infiltrate - Escape Factory Amsterdam
Everything about this was fantastic. It is a very well put together activity, truly wonderful.
28 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
verslaafd.....
Ik heb denk ik een nieuwe verslaving gevonden! Wat een leuk spel is dit. We zijn alweer in de agenda aan het kijken wanneer we weer een nieuwe uitdaging kunnen aangaan. Nooit verwacht dat een escaperoom zoveel energie kan geven.
27 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuk afdelingsuitje
Wij zijn als afdelingsuitje met collega's de kamers bij Escape Factory Amsterdam gaan uitproberen. Geen race, maar alle 3 de thema's. Het was een leuke ervaring voor de mensen die nog nooit een escape room hebben gedaan en ook voor hen die al ervaring hadden.

We vonden de kamers mooi opgezet en de puzzels uitdagend. Met allemaal nog ongeveer 10 minuten op de klok zijn we eruit gekomen, dus het succes gevoel was 100%.

Het is een mooie locatie met goede faciliteiten. Het contact vooraf met de organisatie was erg prettig.

Persoonlijk ben ik zeker van plan om met vrienden de andere kamers nog een keer te komen doen.
25 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Escape factoy Amsterdam
Wij vonden de kamers leuk bedacht en redelijk goed vorm gegeven, maar Sabotage had veel puzzels die op elkaar leken. Infiltrate was spannender en uitdagender, ook qua moeilijkheidsgraad.
24 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
infiltrate
Een leuke escape room ervaring!
Ons engels is niet zo erg goed, om dan ook nog in het engels te lezen, werd voor ons knap lastig! Maar we hebben het gehaald. en waren op tijd ontsnapt.
een aanrader! trek wel wat warms aan, wij hadden het er alle 4 best koud.
Groetjes Denise
24 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape factory Amsterdam
Het was voor mij en mijn familie de eerste keer ooit, en het was zeer goed bevallen. Erg grappig dat mijn familie mij moest 'bevrijden', en mooi om de totaal blinde paniek vanaf minuut 1 bij iedereen te zien. Iedereen was nog behoorlijk lang hyper naderhand, ook dat was dus leuk (napraten enzo)!

Het personeel vond ik daarnaast echt heel erg aardig, zowel het meisje als de jongen die afgelopen zondag 22 jan werkzaam waren vonden wij alle vier echt heel vriendelijk. Wij hadden een beetje een te overdreven blij en spontaan team verwacht, maar dit was gelukkig niet het geval, ze waren gewoon echt perfect vriendelijk, het leek allemaal iig erg oprecht! ;)
24 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sabotage
We werden vriendelijk ontvangen in een mooie wachtruimte. De escape room op zich was oké, maar maakte niet heel erg veel indruk. Maar dit ben je na 3 minuten vergeten omdat je opgaat in het spel. Echter hadden wij met nog 25(!!) minuten op de teller over de escape room al uitgespeeld. Lichtelijk verbaasd liepen we de kamer uit. Hierdoor was het helaas niet zo spannend als voorgaande escape avonturen. Het had tof geweest als we na het ontsnappen in zo'n record tijd nog een room met korting mochten spelen, maar daar werd helaas niks in gezien.
24 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Deze escaperoom was een van de leukste die ik heb gedaan! De ontvangst in de kelder was al een uitdaging op zich.
De opdrachten waren precies moeilijk genoeg om ons lekker bezig te houden. Door de muziek en lichten werd een spannend sfeertje gecreëerd. Helaas konden we niet zonder hints, maar we hebben een superleuke avond gehad!
24 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goed georganiseerd
Erg leuke kamers heel divers. Leuk dat er gespiegelde kamers zijn zodat 2 groepen echt tegen elkaar kunnen spelen. Mooie locatie. Wij hadden hier ons bedrijfsuitje met 38 personen. Alles was top geregeld! Aan sluitend 'Ik hou van Holland' game gespeeld. Was ook erg leuk!
18 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een top avond gehad
Als teamuitje hebben wij de escaperoom geboekt en in 2 groepen tegen elkaar in kamers gespeeld. We hebben een gezellige leuke en avontuurlijke avond gehad.
De medewerkers waren ontzettend vriendelijk en ook de kamer was uitdagend en goed ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar!
16 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
We hebben met ons team 4 Escape rooms gespeeld.
2 teams speelden "Wild Joe" en 2 teams "Infiltrate"
Het was daardoor niet alleen een race tegen de klok maar ook tegen elkaar wat een extra dimensie gaf.
16 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Dubbel spannend
Als je naar een escaperoom gaat wil je buiten staan voor de tijd op is
Als je dan ook nog moet strijden met een ander team die in een gelijke ruimte verblijft maakt dit het extra leuk
Want zeg nu eerlijk wie wil er niet 2 keer winnen
15 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Te gek
Gisteren de sabotage kamer gespeeld met mijn familie. Goede verhaallijn Eerst "traditioneel" slotjes openen maar vervolgens begint de techniek zijn werk te doen. Bijna gehaald .......
Maandag de collega's maar enthousiast maken :-), prima teambuilding lijkt mij, met zn allen werken aan 1 opdracht, stap voor stap naar de finish.
14 jan 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Sabotage en infiltrate
Vandaag sabotage en infiltratie gedaan met vijf personen. Sommige van de puzzels waren wat ver gezocht en doordat we met vijf personen waren kwam het geregeld voor dat we op elkaar moesten wachten omdat maar 1 of 2 personen aan de slag konden. Wel veel afwisseling in de puzzels en goede inrichting
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima locatie, goeie kamers, fijn personeel
Voor de 2e maal bij de Escape Factory geweest. Super naar onze zin gehad, leuke kamer weer, fijn en zeer vriendelijk personeel. Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur.
Aanrader!!!
11 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste escape ervaring
We kwamen aan bij escapefactory Amsterdam. Allemaal zonder enige ervaring, gelukkig werd alles van te voren duidelijk uitgelegd waardoor we met een zeker gevoel de kamer konden betreden. Het was een ruime kamer waar veel raadsels verborgen lagen en er was een spannende sfeer. Al met al een super leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
11 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Sabotage
Wat een leuke escape room! Sommige puzzels waren lastiger dan andere, wat het een leuke afwisseling maakte. We hebben lekker gepuzzeld en veel stress gehad, maar anderhalve minuut voor tijd toch de wereld behoed voor een nucleaire ramp!
10 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Factory een avond uit!
Wij vonden het een top avond uit.

Escaperooms zijn prijzig maar het is ook echt een top uitje.
Deze escape room begon heel spannend, wij allebei in een ander deel van de kamer en ik vastgeketend. Gelukkig konden we de eerste code snel vinden. Daarna werd het pittiger en uidagender, er was veel te zien en te doen. Adrenaline rush en een fijne eindtijd!!!
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend!
Met 2 groepen van 10 meiden hebben we de Sabotage Rooms gedaan. Omdat het voor (bijna) iedereen de eerste keer was, wisten we totaal niet wat ons te wachten stond. We waren erg verrast en moesten veel puzzels oplossen, er was altijd wel iemand van de groep die de oplossing wist, wat de groepsdynamiek ten positieve beïnvloed. De kamer spannend en ze hebben hun best gedaan om het er spannend en echt uit te laten zien.
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sabotage room
Leuke eerste ervaring voor ons qua escape room. We hebben denken we een nieuwe hobby gevonden. Zat goed en leuk in elkaar en als gezin was het voor iedereen leuk (leeftijd kids 13-16-18)
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
In twee woorden: geweldige ervaring
Vanaf de aankomst met de auto tot het einde: geweldige ervaring, alles klopte.
De vriendelijke ontvangst in de sfeervolle ruimte, die met zorg gedecoreerd is, beloofde al veel goeds en de belofte werd helemaal waargemaakt. We hebben 'Wild Joe' gespeeld.
Ook in de ER zelf was de sfeer tot in de puntjes verzorgd, de puzzels waren leuk en verrassend en alles was goed te doen voor ons als gemiddeld ervaren spelers.
We hebben het binnen het uur gehaald, maar zelfs al was dat niet zo geweest, dan had ik nog steeds een topavond gehad en de rest van de clan ook.
Na afloop wilde ik meteen de volgende kamer boeken bij Escape Factory :-)
7 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Te gek!
Gisteren zijn wij uit de Wild Joe room ontsnapt. Helemaal te gek.
Veel sloten en nog meer puzzels maar op een manier in het spel gebracht dat het echt klopt. Goede, logische verhaallijn met uiteindelijk de overwinning (en wat extra tijd hihi).
2 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top oudjaarsdag 2016
Wij hebben met 11 mannen een ontzettend leuke oudjaarsdag gehad. Na een kopje koffie en oliebol, werden we door Rogier ingeleid in de Escape Factory. Goed verhaal met spannende escaperoom, waarbij we in 2 groepen tegen elkaar speelde. Je ziet op de schermen in de escaperooms hoever de andere groep is en dat maakt het een echte race. Leuke puzzels en verrassende uitkomsten. Echte aanrader om bij de Escape Factory langs te gaan.
28 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannende no-nonsens room
Eén van de leukste rooms die we tot nu toe hebben gedaan. De locaties is erg mooi, met geweldige ontvangstruimte. De kamer, wij hebben Infiltrate gedaan, is een no-nonsens Escape room met goede, soms moeilijke, puzzels, rekensommen en andere dingen die je moet oplossen. De gastvrouwen/spelleiders waren uitermate vriendelijk en droegen bij aan een ontspannen sfeer en goede ervaring. We kunnen niet wachten om de andere kamers van de Escape Factory ook te gaan doen. O ja we zijn ontsnapt met nog 10.17 op de klok.
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wild Joe ervaring
Erg gaaf, wat een beleving, een echte brainstorm aan puzzels.
Zo gelachen in de escaperoom.
Echt een aanrader
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escape2.0
We hebben al flink wat kamers gedaan maar deze ervaring was echt vernieuwend. We speelden met 2 teams tegen elkaar in twee identieke kamers. Tijdens het spel zie je bij welke puzzel elk team is. Echt goed gedaan.
15 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gekke ervaring
wat een te gekke ervaring.
Infiltratie gespeeld en wauw wat gaaf.
Absoluut een aanrader.
En erg leuk personeel, erg vriendelijk.
5 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Wat een leuk bedrijfsuitje was dit om te doen, we waren erg verrast dat het toch best wel moeilijk was om te doen, Alles was goed, zeer interessante kamers, behulpzaam en leuk personeel! En leuke ambiance om nog voor en na te borrelen. En we hebben elkaar ook weer eens op een andere manier leren kennen. Zeker een aanrader om hier heen te gaan.
5 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Factory Amsterdam
Grote ontvangst kamer met veel stoelen en bar dus gelegenheid om vooraf en achteraf iets te drinken / eten.

Het was een bedrijfs uitje, totaal 15 man, 5 man per kamer. Iedere kamer had tenminste 1-2 ervaren Escape room speller.
2 kamers Infiltrate die tegen elkaar speelden en 1 kamer Sabotage. Gelukkig is iedereen ontsnapt dus was het een geslaagde avond :-)
3 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Erg leuke zaak met een leuke sfeer. Personeel is erg vriendelijk en de kamer Sabotage was erg uitdagend. Wij komen nog eens terug!
21 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring rijker
Het was erg leuk, we waren met tien man verdeeld over twee gespiegelde rooms en iedereen was ondanks het feit dat we niet hebben kunnen ontsnappen razend enthousiast
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een zeer geslaagde middag
Ik vond de ontvangst ruimte erg gezellig, je zou er een dag-uitje van kunnen maken met meerdere escape rooms en tussendoor kun je je goed vermaken met hapjes en drankjes.
Het personeel was erg vriendelijk en gezellig.

De kwaliteit van de escape rooms was top! Wat wij erg leuk vonden was de "race", we hadden ons in 2 groepen opgesplitst in 2 identieke kamers en het geeft extra druk als je de andere kamers voorgang in d egaten kunt houden.

Deze locatie is zeer aan te raden!
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging om de hoek
Wij hebben on verbaasd over onze bijna buren. Het fabrieksterrein waar de escapefactory is gevestigd is ons allemaal bekend maar dat de kelder zo fantastisch is wisten we niet. (Nu begrepen wij dat ze net zijn geopend) Wij als computer nerds konden even aan de gang zonder technische hulpmiddelen en jawel met succes. Gaaf om te zien hoe je techniek op een andere manier kan gebruiken. Tot snel
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Hersenkrakend
Tijdens ons jaarlijkse uitje leek het ons verstandig om eerst iets anders te doen dan direct de kroeg in te duiken. Met 16 kerels hebben we ons super vermaakt. Wat helemaal gaaf was is dat je tegen elkaar moest spelen (nog nooit eerder gezien). Je ziet in je eigen kamer de levels van je eigen maar ook van de andere kamer. Tot volgend jaar!
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch gelachen
Het was iets wat ik nooit had verwacht leuk te vinden. Echt super leuk!
We zijn in de Infiltrate kamer geweest alwaar onze vrijgezel was opgesloten. Hilarisch!
Echt fantastisch, ik kom zeker terug voor de andere kamers
22 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Infiltrate
Wij hadden een Groupon. Daarmee was de prijs kwaliteit verhouding prima.
Leuke kamer! Weer nieuwe puzzels gezien en een special effect!
Niet alles was helemaal duidelijk... Maar wij zijn ontsnapt!
19 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer met mooie ontvangstruimte
De locatie is goed te bereiken vanaf A'dam centraal maar ligt wel redelijk verstopt op een industrieterrein. De ontvangstruimte is al volledig in sfeer. Erg mooi opgezet. Heerlijk sfeervol.

De kamer zelf was goed van kwaliteit. De ruimtes ietwat klein maar dat gaf sfeer aan de opdracht! Zeker een aanrader! De adrenaline was flink aanwezig!
28 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Nette ontvangst. Hele spannende kamer (infiltrate), te spannend voor 1 van mijn zoons van 14. Hij vond het te eng, maar werd er uitgehaald en mocht onder het genot van een colaatje onze vorderingen bekijken in de 'controlroom'. Gelukkig kon ik me hierdoor weer op de kamer concentreren! Wat gaat de tijd toch hard als je zo bezig bent... Omdat ik het met mijn 3 zoons doe (en een vriendin) is de prijs best hoog, maar als je dit met een vriendengroep doet kun je het mooi verdelen.
21 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Met de familie gedaan. Super leuke ervaring! Gave kamer, ziet er super uit en mooie sfeer gecreëerd in de kamer. Uitdagende en mooie verhaallijn.
21 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape factory
Via Groupon 2 kamers Infiltrate gespeeld met 8 man totaal. Hele goede ontvangst in een mooie ruimte. Lekker wat gedronken wat je ook fijn mee kon nemen tijdens de Escape room. Goede uitleg, leuke puzzels die voor een spannende uitdaging zorgde. Ook tof dat je kon zien hoe ver de andere groep was voor het competitiegevoel. Zonder de groupon actie zou ik het wel erg duur gevonden hebben
20 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf!!!
Als snelste ontsnapt, maar echt geen eenvoudige room. Een van de betere tot nu toe (stuk of 15 gehad). Leuke bar en gezellige sfeer.

Succes voor degene die nog gaan escapen: time to beat precies 30 min!
19 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal te gek
Ik snap nu heel goed dat je hier een soort van verslaafd aan kan worden. Voor het eerst een escaperoom gespeeld man man man wat een leuke ervaring. Gaaf om te doen. Wij deden een uitje met het personeel en ook die zijn net als ik helemaal wild.
18 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Vriendelijke ontvangst. Mooie ontvangstruimte waar je lekker wat kan drinken of kan bijkomen. Er is duidelijk over nagedacht en leuke nieuwe snufjes. Kamer moet je gewoon een keer doen! We komen zeker terug voor de andere kamers.
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk om te strijden tegen elkaar
Voor grote groepen is het erg leuk dat je tegen elkaar kan racen. Je wil nog sneller als je ziet dat de andere kamer al voor loopt. Verder was het een erg leuke setting en zaten de kamers goed in elkaar. Kortom het was zeer geslaagd!
15 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Dit is echt een aanrader! Heel leuk bedrijf met enthousiaste mensen, ook de locatie is mooi en je kan er rustig wat drinken na afloop.
Wij hadden twee kamers achter elkaar gedaan. Infiltrate is en wat makkelijkere kamer en een goede aanrader voor beginners! De ander kamer was wat moeilijker maar ook zeker de moeite waard.
Wij komen binnenkort terug om de 3e kamer (de Saloon) te doen.
14 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Mooie locatie met een leuke plek om voor en achteraf nog even een drankje te nuttigen. De eigenaar is erg enthousiast en maakt de escape room met een beetje humor nog leuker dan hij al is.
14 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1 down 2 to go
Heel fijn is dat er een ontvangstruimte is waar je ook wat kunt drinken voor of na het spel. Erg vriendelijke ontvangst en gastvrij. De kamer is echt in de sfeer van het verhaal gecreëerd en en goede afwisseling van puzzels. Ook een goede afstemming vooraf of we eventueel tijdens het spel hints wilden. We gaan hier zeker nog de andere kamers doen!
6 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Smullen voor het brein
Uitdagend, verrassende wendingen, goede opvolging, geen herhaling van puzzels, alles is anders. Hele goede verhaallijn en thema is tot in de details doorgevoerd. Prima ontvangst, duidelijke uitleg en sfeervolle lokatie om nog een drankje te doen. Minpuntjes? Misschien een terrasje buiten?
1 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gek!!!!!!
Werden met nog een aantal vrienden door onze zoon uitgenodigd om bij Escape Factory zijn verjaardag te vieren.
Verrassende ontvangst(lounge)ruimte. Er werd een heerlijk buffet geserveerd. Daarna in 2 groepen verdeeld. Beide deden we de Infiltrate.
Een gevangeniscel annex kantoor van de sheriff.
Het was net echt. Spannend of we het wel zouden redden in een uur.
We voelden ons alsof we 35 waren.( 69 jaar)
Juichend waren we binnen het uur weer buiten de escaperoom.
Helaas was de andere groep sneller.(;'-
Daarna nog gezellig een wijntje gedronken.
Het was een geweldige ervaringen, waar wij het bestaan niet wisten.
Complimenten aan het gastvrije personeel.
Een aanrader

22 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Wat een geweldige ervaring, super ontvangst en een heerlijk buffet!
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom
Leuke bar, gezellig ontvangst en top spel. Precies ingewikkeld genoeg en spannend. Wij kwamen na 50 minuten juichend naar buiten!
12 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Goede ontvangst, wat verbeter puntjes
De ontvangst was zeer goed, duidelijk aangegeven waar het was en een rustige ruimte om nog even na te praten, de kamers zelf waren ook erg leuk en goed aangekleed, enige was dat er bij de ene kamer een slot niet dicht gedaan was en bij de andere kamer werkte een la niet waardoor het spel even stil lag. Wat minder als je aan het racen bent tegen een andere kamer
11 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape factory
Eerste ervaring met escape room. Super fijn en gevarieerde room. Als beginnende krijg je wat handige tips. Aanrader dus!
8 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeestje
Leuke kamer gespeeld gisteren we hebben hier mijn vrijgezellen feestje gestart we speelde infiltrate. heel spannend gelukkig net optijd ontsnapt. Na afloop nog even lekker na gekletst in de gezellige louche
7 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring.!
Dit was een hele nieuwe super leuke ervaring voor ons.
Wij waren met ze 4e en hebben de kamer infiltratie gedaan. Met 1 minuten op de klok over hebben we de missie gehaald .
de escape factory zal ik zeker aanraden !!
Het personeel is super enthousiast en gezellig.
De lokatie is bizonder leuk en het gratis parkeren is ook wel lekker voor de Amsterdamse begrippen.
Bij binnen komt heb je een hele warme gezellige bar waar je lekker kan zitten om nog na afloop een biertje te doen.
Wij hebben al weer geboekt met 12 man om de andere kamers te ontdekken ben nu al benieuwd.!!

Zeker een aanrader!!!
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Of avond
Top!! Geen woorden voor.. Spanning en het feit te willen ontsnappen staan voorop!
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gekke ervaring
Echt super leuke ervaring. Zeker de moeite waard
2 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!!! (Personeelsuitje)
Wat een super concept, spannend tot het einde en we hebben echt goed moeten nadenken om de kluizen te openen. Dank voor de goede zorgen (eten was heerlijk) en erg aardig personeel. Resumé: Fantastisch!!!
2 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring om niet te vergeten
Top ontvangen door een echte gastheer, goede breinkrakende puzzels en elementen in de western kamer. Zeker een aanrader voor iedereen.
2 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring!
Super gave entree, waar je gezellig nog even een drankje kan doen in de mooi imgerichte lounge met bar.
Ik heb voor het eerst de Bad Joe kamer gespeeld. Heel erg leuk, alles is mooi aangekleed. Het is helemaal compleet met spanningselementen.
Echt een aanrader!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bad Joe
Vriendelijk ontvangen, mooie locatie en kamers!
Western thema kamer gedaan en was een echte uitdaging.
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Te gek
Gisteren infiltrate gedaan met mijn ouders.
Iedereen helemaal wild van enthousiasme.
We komen snel terug
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spanning & Sensatie
Voor mijn verjaardag zijn we naar de Escape Factory geweest. We hebben hier 2 kamers gespeeld. In de eerste kamer werd ik opgesloten als gevangene en was de eerste opdracht aan m'n familie om mij te bevrijden om vervolgens samen te ontsnappen. We vonden het allemaal enorm spannend en leuk en iedereen kreeg een ware adrenaline stoot telkens als we een slot open kregen. De tweede kamer was in een bunker. Omdat we het allemaal net iets beter doorhadden ging het beter, maar ik vond de kamer minder leuk. Ondanks dat, was dit ook een zeer geslaagde escape.
Het is een mooie goed bereikbare locatie, de ruimte waar je een drankje kunt doen heeft een leuke sfeer en de ontvangst was helemaal top. Als ze hier meer kamers / kamers veranderen gaan we sowieso nog een keertje!
13 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Infiltrate en sabotage
Afgelopen week heb ik mijn collega's kennis mogen laten maken met het fenomeen escaperoom. Met twee teams gingen we aan de slag in de kamer Infiltrate. De kamer was uitdagend (dit was inmiddels mijn 9de kamer). Leuk dat je de voortgang van het andere team kan volgen door middel van een tijdslijn op een scherm. De gene die enthousiast waren mochten vervolgens sabotage nog testen. Ook deze kamer was hartstikke leuk. Totaal andere kamer met andere puzzels. Helaas uit beide kamers niet ontsnapt.
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
frustratie tot opluchting :)
Bijzonder nieuwe ervaring. Van frustratie tot opluchting als er een slot open ging. Zit goed in elkaar, uiteindelijk klopt het altijd bij logisch nadenken (chaos gaat je niet redden maar kalmte wel). Perfect spelelement en spanning tot op de laatste secondes. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Factory Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Infiltrate
Wat een leuke, spannende ervaring. Binnen een uur diverse codes kraken en daarmee sloten openen. Spanning en het opgejaagde gevoel, tijd zie je wegtikken, maken het nog leuker. Ik kom zeker terug om de andere kamers te bezoeken.