Escape Den Bosch

4.61 van 5 sterren (25 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 dec 2017
2.00 ( 2.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Alleen de moeite als je nog nooit een room hebt gespeeld
Gelegen in een aftands oud pandje langs het centrum, voornamelijk gebruikt voor studentenhuisvesting. De ontvangst was hartelijk en de uitleg kort en duidelijk. Twee kamers gespeeld: de martelkamer en het atelier van Jeroen Bosch. Je krijgt een half uur per kamer en bij de eerste stonden we na 15 minuten alweer buiten. Dat geeft al aardig aan wat voor diepgang er in zat. Geen verhaal, gewoon wat simpele en ongeinspireerde puzzels en that's it. Het atelier was al iets spannender, maar miste nog altijd diepgang en originaliteit. Een groot deel van de groep was onervaren en zij hebben plezier gehad, maar de hoge waardering op deze site is volkomen misplaatst. Het voelde voor mij vooral als een eenvoudige manier om snel omzet te harken: zet met een minimale investering wat simpele kamers in elkaar, richt je op grote groepen (lees: bedrijven) en draai drie kamers met twee operators. Ik vind het marktvervuiling omdat dit soort kamers voor veel nieuwe spelers te lage verwachtingen voor escape rooms schept.
19 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nieuwe Escape room gespeeld
Heb pas de een nieuwe kamer met het thema Jeroen Bosch gespeeld. Kamer ziet er super uit en is ook zeer leuk om te doen. Het is ons nog net gelukt om te ontsnappen, we hadden nog 5 seconden over!
Zou misschien net iets makkelijker mogen, maar zeker een aanrader om te spelen.

5 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Ervaring!
Hele leuke escape room gehad in de oud Zusterflat in Den Bosch. Ik heb eerder escape rooms gespeeld maar nog nooit twee kamers die je na elkaar speelt. Ook waren de thema's goed bedacht en was de begeleiding goed!
18 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Heel fijn dat er zoveel ruimte was waardoor we dit als bedrijfsuitje konden ondernemen. De kamer hebben we kantje bord gehaald, echt een race tegen de klok. Wat ikzelf heel leuk vond waren de onverwachte elementen. Als de Zusterkamer klaar is komen we graag terug!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Al meerdere escape rooms gespeeld maar deze was echt de beste!
8 okt 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Rendus Accountants
Leuke escaperooms! Samenwerking ten top tussen collega's.
20 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top
Met een paar vrienden van het weekend gedaan, erg leuke escape rooms. Hangt een goed sfeertje ook.
20 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een Unieke ervaring!
Wij hebben met onze groep van 20 personen een hele toffe avond gehad! Bij andere escape rooms werden we helaas afgewezen vanwege onze grootte, maar hier konden we perfect terecht!
In leuk competitie verband 2 erg uitdagende kamers gespeeld met elke team een pauzetje er tussendoor.

Van alle escape rooms die ik gespeeld heb was dit de leukste ervaring in zijn geheel!
12 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige sfeer
Afgelopen week proberen te ontsnappen uit de escape room in Den Bosch. Leuke ervaring gebruik gemaakt van de combinatie waarbij we beide kamers speelde, helaas zijn we maar uit 1 kamer ontsnapt. Personeel is gezellig en er hangt een leuke sfeer in de lounge.
12 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Van het weekend beide kamers gespeeld met het vrijgezellenfeest van onze vriendin. Het was erg leuk en zeker een aanrader! Wij hebben met 3 groepen de battle gespeeld wat erg leuk was, door de strijd tegen elkaar! Personeel is erg gastvriendelijk en de locatie is erg tof.
1 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een Escape Room die je niet mag missen
Tijdens een vriendenuitje hebben we op deze toffe locatie de Escape Room gespeeld. De lounge zorgt voor een gezellige welkomst en de werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam!
Het thema van de kamer is erg vet en hoe het hele spel in elkaar steekt is geniaal. Dit is zeker een aanrader voor mensen die nog een erg goede Escape Room willen spelen!
16 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Zondag met een paar vrienden voor de tweede keer een Escape Room gespeeld. Weer een super ervaring. Deze kamer was erg uitdagend, maar het is ons net gelukt! Leuke puzzels, prima ontvangst en leuke gastheer.
11 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Perfecte escape ervaring!
We hebben ons fantastisch vermaakt bij Escaperoom Den Bosch. Ook de jongens die ons begeleiden waren heel vriendelijk en behulpzaam. Vooral die knappe jongens verdienen een dikke pluim. We kijken uit naar onze volgende ontmoeting. En hopelijk komen we de kamer dan niet helemaal uit
5 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
Afgelopen zaterdag hebben wij met ons bedrijf de escape room gespeeld. Wij vonden het allemaal heel erg leuk. Warm ontvangst, leuke locatie, en hele gave kamers! Het was nog best pittig om er uit te komen maar uiteindelijk is het ons toch gelukt. Dit is zeker een aanrader!
5 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldig!
echt een super ervaring! echt aan te raden aan iedereen die een speciaal uitje wil plannen.
4 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Unieke ervaring!
Na het spelen van deze Escape Room stond ik perplex. Ik had niet verwacht dat ik op deze locatie zo'n onwijs gaaf spel zou spelen. Ook over de prijs kwaliteit ben ik zeker te spreken. Daarnaast heb ik vele Escape Rooms door het land gespeeld en deze behoort zeker in mijn top 10. Al met al vond ik het bezoek aan deze Escape Room zeker de moeite waard!
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Awesome!
Super georganiseerd bedrijfsuitje gehad! De escape-room ervaring was top! Heb meerdere escapes bezocht, maar dit was veruit de beste!
26 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super tof
Alle escapes in Denbosch gespeeld en dit was veruit de beste!
Ook heel behulpzaam en leuk personeel

22 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vriendinnenuitje
Wij hebben met 8 vriendinnen een hele leuke middag gehad bij de Escape Den Bosch! Vriendelijk personeel, leuke lounge om wat te drinken en hele toffe puzzels en raadsels!
20 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Gisteren met mijn vriendinnen hier de Escape Room gespeeld. Wij waren erg enthousiast! Hele mooie kamers en gelukkig niet te makkelijk of moeilijk. Ook een erg goede service, zowel met het reserveren als op de dag zelf. We hebben na afloop nog lekker een drankje gedaan en gekletst met degene die ons begeleidde. Deze Escape Room is zeker een aanrader!
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Vorige week zaterdag met mijn vriendinnengroep geweest. Heel gaaf! Ik heb vaker een Escape room gespeeld, maar van deze was ik ook echt onder de indruk. Het was redelijk moeilijk, maar wel te doen. Wij hadden nog 3:57 minuten over!
De ontvangst was heel enthousiast en een gezellige bar om nog even wat te drinken achteraf.
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super Escape Rooms!
Afgelopen zaterdag met een vrijgezellenfeestje twee Escape Rooms gespeeld. We werden heel leuk ontvangen met een drankje. De kamers waren erg gaaf om te spelen. Leuke opdrachten, puzzels en raadsels. Mooi gedaan!
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring
Afgelopen zondag met onze familie bij Escape Den Bosch geweest. Locatie is erg leuk aangekleed en een fijne ontvangstruimte (wel eens anders meegemaakt). Na een drankje uitleg gekregen over de kamers. Beide gespeeld en waren er goed! Spellen zitten goed in elkaar en zijn uitdagend.
22 mei 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Matige ontvangst
Met een groep van 8 personen zaterdagochtend van 10 - 11.45 u gereserveerd. We hadden graag een kopje koffie gedronken voor het spel maar werden om 10.20 u na een wel heel summiere speluitleg in de kamer opgesloten. Omdat dit mijn 1e escaperoom was kan ik geen vergelijking maken met andere kamers. Ik vond de puzzels leuk maar een groep van 8 te groot voor deze kamer.
Na afloop wel een bekertje koffie beschikbaar
31 dec 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend eerste kennismaking
Ontvangen door enthousiaste medewerkster.
Goede uitleg. "Bijzonderere accommodatie.