Escape Challenge Delft

4.55 van 5 sterren (111 recensies) (id:9)
OVER DEZE KAMER (id:63)
Met The Freakshow doet de Escape Challenge zijn naam eer aan, escape room is namelijk een understatement voor alles wat je tijdens deze Challenge te wachten staat!

Tijdens The Freakshow zijn jullie de freaks die ontvoerd zijn door het circus en gedwongen worden om op te treden voor het publiek, tenzij… het jullie lukt om te ontsnappen natuurlijk.

The Freakshow zal anders worden dan andere escape rooms in meerdere opzichten. Jullie zullen je van ruimte naar ruimte begeven waardoor je steeds meer het gevoel hebt dat jullie je echt in een film of computerspel bevinden. Bij The Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de freaks voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard zal The Freakshow ook weer voorzien zijn van spectaculaire lichteffecten en special effects en zal er een betoverende soundtrack gecomponeerd worden.

Kortom, vanaf medio 2015 kun je bij de Escape Challenge in Delft opnieuw terecht voor een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!
Info
Capaciteit escape room2-6 personen
Aanbevolen grootte4-5 personen
Moeilijkheidsgraadmakkelijk
Ontsnappingspercentage80%
Leeftijdsgrens18+
Themahorror