Escape Challenge Delft

4.55 van 5 sterren (110 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

26 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist was niet makkelijk.
We werden opgesloten in de wachtkamer en vanaf daar waren we aangewezen op onze ervaring en kennis. The Dentist was niet makkelijk. De kamer was schaars ingericht en paste in de stijl van een creepy tandarts die het bloed graag rijkelijk liet stromen.
Het was niet extreem eng, maar schrikmomenten waren er wel. De puzzels zaten redelijk logisch in elkaar en soms was het extreem makkelijk om iets op te lossen en de volgende puzzel was weer extreem moeilijk om op te lossen. Zoals in bijna elke escape room die het team heeft bezocht waren er ook her weer ‘dingen’ die we even miste. Gelukkig kregen we dan die ene hint die ons dan weer verder hielp.
Ontsnapt uit The Dentist in 58:47
5 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toppertje!
Dit was mijn tweede escape room en tot nu toe de favoriet. Van het begin af aan spannend en uitdagend. Goede puzzels en uiteindelijk net voor de tijd ontsnapt. Aanrader!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mega goede escape room
Ontvangst was een beetje gek, maar maakte wel sfeer omdat dat wel bij het escaperoom thema pasten. De escaperoom was spannend, indrukwekkend, goed gemaakt en redelijk pittig! Onwijs leuk om dit met mijn vriendengroep te doen. Verassend goed!! Zeker een aanrader om te doen.
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een van de beste die we gespeeld hebben.
De ontvangst was een beetje vreemd, ik dacht dat ik iemand boos had gemaakt, maar het blijkt allemaal bij de experience te horen. In de wachtruimte wordt je al de stuipen op het lijf gejaagd. Mijn vrienden sprongen meerdere keren van hun stoel door het geweldige acteerwerk van de medewerkers.

De escaperoom zelf was echt van de hoogste kwaliteit, de puzzels waren uitdagend en gewoonweg leuk. Geen irritant rekenwerk, alleen super originele puzzels waarbij je ruimtelijk inzicht nodig hebt en out of the box moet denken. Meerdere keren zijn we ons echt doodgeschrokken. De effecten en geluiden zijn van de hoogste kwaliteit. We zijn er uiteindelijk uit gekomen met nog 1 minuut en 49 seconden over. En we zijn geen experts of iets, dus het is uitdagend maar wel te doen. De laatste puzzel was echt geweldig.

Medewerkers na de escape room waren ontzettend vriendelijk en het leek alsof het compleet andere personen waren. Dat laat zien hoe goed ze kunnen acteren.
26 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape room waar ik tot nu toe ben geweest
Wat een toffe escape room was dit. De sfeer werd goed neergezet! Mooie kamer(s) en meerdere malen zat mn hart in mn keel..! Ben tot nu toe bij meerdere escape rooms geweest maar deze was de beste tot nu toe.
15 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gave Room
Mijn eerste ervaring met een escaperoom na er zelf een te hebben gebouwd, wat gaaf en zeer mooie puzzels om op te lossen. Een fraai stukje techniek zit erin verwerkt. We zijn met nog 9 minuten op de klok ontsnapt. Een aanrader!!!!!!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow Delft
Echt een hele mooie leuke en zeker ENGE kamer!! super leuk gedaan en heel leuk dat als je aankomt de mensen meteen in een rol zitten daardoor is het meteen bij binnenkomst al spannend!!! Je ben echt een uur met niets anders bezig dan ontsnappen super gaaf! we komen zeker terug om the Dentist te spelen!!
5 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Ga nooit meer naar de tandarts.............
De ontvangst was al scary, vooral omdat wij 5 minuten te laat waren. Wees gewaarschuwd, zorg dat je op tijd bent! The Dentist houdt niet van wachten. Wat een geweldige escaperoom. Zeer gevarieerd voor wat betreft de opdrachten, omgeving die prima aansluit op het onderwerp en gebruik van vele en moderne technieken. Echt fantastisch! Deze moet je gedaan hebben.
28 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon kiezen
Nog nooit zenuwachtig geweest voor de tandarts? Daar komt verandering in zodra je bij the dentist naar binnen gaat. Een prachtervaring van begin tot eind! Deze mag zeker niet in je to do lijstje ontbreken. Mooi gemaakt tot in detail. Spannend tot het eind. Maar ik verklap niks, houd mijn kaken op elkaar. Deze escaperoom moet je gewoon kiezen.
18 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw: The Honeymoon Hotel (zoetermeer)
Deze nieuwe kamer van escape challange in zoetermeer mogen testen. We hebben er weken naartoe geleefd en wat was het een fantastische beleving! De beleving begint al buiten waar prachtige afbeeldingen te zien zijn van de thema's. Verder is er een mooie ontvangstruimte. Net als de andere kamers van Escape Challenge zit ook deze weer geweldig in elkaar. Er komen elementen in voor die je gewoon meegemaakt moet hebben. Een absolute aanrader dus. Escape Challenge weet hoe je een echt goede escape room neer moet zetten. Ik kan niet wachten tot de The Orphanage open gaat. Escape Challenge: Bedankt voor de geweldige ervaring!
12 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow
Wij hebben met 5 personen deze escape room gedaan. Het was echt super leuk en spannend. Door samen te werken hebben we het net aan op tijd gehaald. Ik wil verder niks verklappen ???? Je moet het zelf maar beleven!!
10 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The freakshow van begin tot eind spannend!
Mijn 3e escape room en ook deze is geweldig. Bij ontvangst begint het al, je wordt in style ontvangen door de host, die dit erg goed doet en de sfeer vast wat ongemakkelijk maakt voor je.
Vervolgens hebben wij The freakshow gedaan. Een escape room zoals geen andere. De puzzeltypes zjjn anders, niet telkens cijfersloten maar allerlei soorten puzzels wat het echt uniek maakt!

Enige nadeel vond ik dat t wat koud was in mijn tshirt, dus zorg als het koud is buiten voor een shirt met lange mouwen!
4 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Variatie, verassing en dan verbazing
Echt een geweldige escaperoom. Over alles is nagedacht, van ontvangst tot het einde val je binnen in de beleving. Zeker het feit dat er geen cijfersloten zijn (waar ik zelf op een gegeven moment wel moe van werd) maakt hem echt goed. Je denkt soms: "Hoe doen ze dat toch?" De opbouw is ook heel goed: veel variatie, verassingen en na veel kamers bezocht te hebben nog steeds verbazing. Jammer genoeg waren we 4 minuten te langzaam voor het record, maar toch, dat maakte de ervaring zeker niet minder.
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Vindingrijk en geen code sloten
Erg origineel, geen cijfer /letter sloten! Je moet wel echt mobiel zijn in het verplaatsen tussen de ruimtes. Mooi aangekleed en top ervaring, ook als je al eerder eacaperooms hebt gedaan!
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Freak show in Delft
Superleuk!!!!!! Voor ons de eerste escaperoom, helaas net niet gehaald....???? Scarry en zo voor herhaling vatbaar!! Thankssss voor the ultimate experiance!!!
20 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape Rdam bezocht The Freak Show
Afgelopen dinsdag bezochten we met een deel van ons team The Freakshow en we hebben een geweldige avond gehad!
De ontvangst was op een manier die je zelf moet beleven, ik kan alleen zeggen dat we niet echt op ons gemak waren. De uitleg en wandeling naar de eerste deur waren al een belevenis op zich.

De kamer was krankzinnig leuk om te doen, steeds als je dacht “wie bedenkt dit” merkte je even later dat het nog gekker kon. We hebben het gehaald met nog 10 minuten over maar het leuke was dat we tijdens het spel geen moment met de tijd bezig zijn geweest. Vanaf het moment dat we binnen kwamen zaten we in de flow en een klok of countdown zou echt afbreuk aan de ervaring doen.

De puzzels waren zeer origineel en leuk in het thema, de manier van sleutels bemachtigen was briljant uitgedacht en uitgevoerd en de eindpuzzel werkelijk bizar. Helemaal enthousiast verlieten we de kamer en we hebben nog even gezellig na gepraat.

We konden met 6 personen de kamer in en ons team is groter, we gaan dus gewoon een keer terug, dan spelen wij The Dentist en kunnen degenen die deze kamer gemist hebben The Freakshow doen want dit moet je beleven.

De kamer heeft eigenlijk maar één nadeel, als het de eerste kamer is die je speelt blijf je dit niveau misschien verwachten en dat kom je maar zelden tegen! Tegelijkertijd een voordeel, als je deze kamer gespeeld hebt blijf je in ieder geval escape rooms bezoeken, het was helemaal top!

We hebben de kaartjes meegenomen en verwijzen onze klanten met alle vertrouwen naar jullie door!

16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs gaaf en redelijk unieke dingen
Onwijs gave kamer, niet heel ingewikkeld maar wel onwijs leuk.
Zeker een aanrader.
Alle puzzels en effecten passen perfect in het thema.
16 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape challenge Delft The Dentist
Voor mijn verjaardag heb ik voor de eerste keer een escaperoom geboekt. Ik heb op internet vele escaperooms bezocht en recencies gelezen en mijn verwachten waren erg hoog!

We hadden in de avond een escaperoom geboekt en de ligging, gebouw en de ontvangst was al erg spannend. Het was er donker, sober en met een spannende achtergrondmuziek kregen we al de enorme kriebels voordat we de kamer binnen mochten komen. Er zat al een grote groep in de kamer op hun beurt te wachten, waardoor het aantal stoelen in de wachtkamer beperkt was om met z'n allen te kunnen gaan zitten. Ook viel het mij op dat het niet echt een plek is om daarna nog een drankje te gaan nuttigen, maar was op zich niet heel erg vanwege de vele cafe's die in de buurt liggen. De kamer the Dentist heeft mijn verwachtingen overtroffen! Bij binnenkomst voel je gelijk dat je in een andere wereld bent beland en het was vanaf het begon tot het einde bloedstollend spannend! De enscenering, muziek, special effects maken het helemaal af! We waren met een groep van 7 man en zaten vooral in het begin in de knoop met de puzzel hoe we verder moesten. In principe waren de puzzels niet super moeilijk, maar onder spanning is het vaak ook lastig om goed om je heen te kijken waar de aanwijzingen kunnen liggen. Gelukkig krijg je dan zo nu en dan hulp met een tip om verder te kunnen gaan. Naarmate je meer in het spel zit en steeds meer puzzels weet op te lossen werd het ook steeds makkelijker. Alle puzzels waren naar mijn idee erg uniek en super spannend. Iedere keer als je een puzzel weet op te lossen kijk je weer naar uit wat de volgende raadsel is. Is the Dentist eng? Jazeker! Aantal keren goed geschrokken en gegild, maar dat kan je ook verwachten als je zo'n kamer boekt. Een escaperoom is zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben ook benieuwd naar de Freakshow en de nieuwe vestiging in Zoetemeer! Bedankt voor de onvergetelijke avond.
15 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wat een vette kamer
Gisteren de freakshow ingeweest. Dit is echt een fantastische kamer, mooie effecten, sublieme sfeer, mooie raadsels... ik kom terug voor the dentist ????
13 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The freakshow en dentist
Beide geweldig!!!
Onwijs goed voor teambuilding.
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow
Wauw, wat een beleving! Wij hebben The Freakshow gespeeld met drie personen. Een hele goede escaperoom met verrassende en originele puzzels en effecten. Ook de ontvangst was helemaal in thema. We komen zeker terug voor de andere kamers!
29 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist is super
Wij hadden nog nooit een escape challenge gedaan, maar met het spelen van The Dentist zijn wij meteen helemaal fan geworden van Escape games!! Goed opgezette kamer !!
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wat een super room...!!
Dit is echt een aanrader
23 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room
Was echt een spannende en afwisselende escape room!! De puzzels waren niet heel erg moeilijk maar ging meer om verbanden leggen wat wel eens een leuke afwisseling was! De totale ervaring is echt een 10, je weet dat het geld wat je ervoor hebt betaald ook goed benut is in de ontwikkeling van de kamer! Voor ons is het nu wachten tot zoetermeer opent omdat we nu The Dentist en The Freakshow beiden hebben gedaan. Can't wait!
10 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Eerste keer dat ik dit deed. En het was echt super leuk. Heb de dentist gedaan . Het is handig om iemans mee te nemen die handig is met getallen. Helaas hebben we 15 minuten buiten gestaan zonder dat er open gedaan werd. Of een teken van leven kregen.
5 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super vet
Wij hebben ontzettend genoten van de escape room. Hij was perfect opgezet, uitdagend, verrassend, afwisselend.echt super
29 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dentist
Leuke kamer, genoeg te ontdekken.
26 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Ontvangst was goed, sfeervolle kamers (klopte bij het thema) en passende effecten. Hele goede kamer
25 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wow!
De freakshow gedaan en wat een super kamer is dat!!! Uitdagende puzzels veel afwisseling echt een aanrader!!!!
16 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Eerste keer een escape room, wat geweldig. Puzzels waren niet super moeilijke, maar reuze leuk. Rekenen, logisch nadenken en spanning. Alles in 1
Zeker een aanrader voor een volgende keer.

11 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG!!!
Wij hebben de Freak Show gedaan. En vanaf het moment dat je het gebouw binnenkomt, begint het al. De spanning wordt dan al opgebouwd! De hele 'puzzels' door blijft het spannend. Deze kamer was heel anders dan wat we tot nog toe hebben gedaan. Uniek en perfect gemaakt! Zeker een aanrader en het geld waard!
8 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow
The Freakshow was door de vele kamers een ware beleving, elke kamer had zijn eigen charmes. De puzzels waren mijns insziens niet heel moeilijk en redelijk recht toe recht aan, weinig doordenkertjes, maar ondanks dat wel heel leuk. Al met al wel een mooi kloppend geheel!
7 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow Freaked us Out!
Gisteren hebben wij The Freakshow en The Dentist gedaan. Beide super goede en gave kamers. We hebben al zo 13 kamers gehad, maar deze staan bij ons momenteel in ons top 3 lijstje. The Dentist is een erg goede kamer, met leuke elementen en goede puzzels. The Freakshow was heel anders, maar echt zo gaaf!!! Super in elkaar gezet, alles klopte!
20 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ongelovelijk mooi decor
Dit is een escaperoom die heel anders is dan alle andere. De sfeer zit er geweldig goed in en de puzzels zijn vermakelijk en niet te lastig. Deze escaperoom is een groot avontuur!
16 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend én spannend
Freakshow is goed opgezet, er is bijna niks wat geen deel van een aanwijzing is. Ook leuk om met weinig cijfercombinaties te werken. Het pand is van de buitenkant erg anoniem en de ingang is niet zo duidelijk, daar zou nog wat aan mogen gebeuren.
6 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Superleuke ervaring. Kamer was heel goed.
Het is leuk als er nog wat aan de ontvangstruimte wordt gedaan. Zeker om in de sfeer te komen. Misschien thema van maken?
1 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
WAANZINNIG
M'n eerste keer....

Ik had geen idee, maar alle verwachtingen overtroffen. Heb nog uren nagestuiterd!
17 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
ik had geen idee wat ons te wachten stond maar vond het een super ervaring. Dit gaan we vaker doen. Was spannend en bijzonder knap in elkaar gezet. Genoten!!
17 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Gave spannende en originele escaperoom
Thema goed verwerkt en uitgewerkt, origineel. Gaafste tot nu toe!!
17 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geniaal
+ Goede sfeer gemaakt
+ Leuke en moeilijke puzzels
+ Bijna nooit vast komen zitten -> er werd goed gewacht met hints
+ Geluid en licht was helemaal prima
- Beetje duur
- Geluid soms te hard
11 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The dentist in Delft; absolute aanrader!
Wij hadden nog geen ervaring, maar wat hebben we genoten! Geweldige spanning en plezier in 1! Met goed zoeken, puzzelen, rekenen en logisch nadenken kom je een heel eind! Ontvangst was goed, alleen in de ontvangstkamer was het erg warm en we zagen wel een prijslijst van drankjes maar die zagen we nergens en werd ook niets over gezegd. Leuk personeel wat ook duidelijk zelf plezier er in had!
Echt een absolute aanrader!!!
3 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Freakshow in Delft
Wow! Een fantastisch mooi gemaakte escaperoom met verrasssende puzzles en opgaven.

Tip voor mensen met een leesbril, neem die vooral mee want met sommige puzzles kon ik niet goed meedoen door te kleine letters in een te vaag licht -- voor mij dus. Anderen in de groep hadden daar geen last van, Misschien een idee dat de escape room beheerder een goedkoop brilletje kan toevoegen als attribuut.
2 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Begin bij The Dentist
Leuk en spannend uurtje beleefd met collega's in the Dentist
Opdrachten waren goed te doen, met voldoende variatie
kleine lettertjes zijn lastig te lezen bij slecht licht
Handig om te weten voor de volgende keer....

2 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Voor de eerste keer naar een escape room geweest met collega"s ,
was super leuk en een geweldige ervaring !
28 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The freakshow
Net terug van onze 3e escaperoom en dit X deden wij The Freakshow. Door een freak naar de ingang gebracht en daar begint de adrenaline al op hoog tempo door je lichaam te stromen. Wat is het mooi en extreem goed in elkaar gezet! Spanning, angst en al dat soort gevoelens komen voorbij en op het eind de euforie! Wat een vette escaperoom! Gewoon boeken, hier kunnen wij weer dagen op teren!
27 aug 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
een uur adrenaline!wauw!
Na 2 keer niet ontsnapt te zijn bij andere escaperooms vonden we dat we nu het toch echt wel een keer moesten halen. En ja hoor, de derde keer scheepsrecht! we hadden nog 10 minuten op de klok. 50 minuten vol spanning, adrenaline en hyper zijn hadden we het gered! De ontvangstruimte mag wel wat leuker worden aangekleed. Het is nogal kaal... Dit is van de 3 zeker de leukste escaperoom en de volgende wordt de Freakshow! Ik ben benieuwd! We komen snel terug voor de Freakshow en binnenkort zoetermeer!
19 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De eerste
Dit was mijn eerste, de dentist, gelijk de juiste. Ik begrijp helemaal dat dit verslavend is. Kan niet wachten tot wij in de freakshow gaan doen. Ga zeker mensen om mij heen overhalen om met mij naar nog meer escape rooms te gaan!
9 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow (Delft)
9/8/2016

Gisteren met 5 anderen the Freakshow in Delft gedaan.
Na ook al de Dentist gedaan te hebben in mei,was de verwachting behoorlijk groot. Aan die verwachting werd volledig voldaan! Echt superspannende kamer met goed thema.je zit vanaf de eerste seconde meteen in het verhaal waar je tot de laatste seconde in blijft.leuke puzzels die ook prima doen te zijn trouwens. En natuurlijk de nodige special effects en schrikmomenten.
Kortom goede kwaliteit en z'n geld meer dan waard!

Freaky greets Rob v Kesteren.
9 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist en The Freakshow
Twee heel verschillende escape challenges, maar ze doen zeker niet voor elkaar onder. Heb in beide kamers fantastisch genoten. Kan niet wachten tot Zoetermeer klaar is.
7 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The dentist + Freakshow
Samen met nog 3 andere meiden (allemaal meerdere kamers gedaan) vorige week the dentist en freakshow gedaan. Bij ontvangst wordt je al opgewacht met een opzwepend, mysterieus muziekje. We begonnen met the dentist; vanaf het moment dat je de eerste deur doorgaat kom je al meteen in een creepy stemming. De sfeer en spellen zijn goed opgebouwd, je moet goed verbanden kunnen leggen en tevens schrik je je een paar keer helemaal rot! Uiteindelijk met nog ruim 10 min op de klok de kamer kunnen verlaten. Geweldige, spannende en uitdagende kamer!

Na een lunch in het centrum van Delft begonnen we aan kamer nr 2; freakshow. De tip om alles wat je normaal in een escape room doet nu te vergeten, komt helemaal uit. Freakshow is een bizarre escape room waar je nooit weet of kan vermoeden waar je daarna in terecht zal komen. Een ongelooflijk gave, surrealistische escape room wereld met verrassende spellen en meerdere ruimtes. Tip; trek niet te hoge hakken of slippers aan :-). Het einde kwam wat abrupt maar ook deze kamer hebben we op tijd kunnen verlaten.

Wil je beide kamers op een dag doen, begin dan met the dentist en doe daarna pas freakshow! Als je eenmaal gespeeld hebt zal je snappen waarom wij dit zeggen :-) De kamers zijn wat duur maar het is echt het geld waard!!
30 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow
Wat een geweldige ervaring was the Freakshow. Geweldige licht en geluidseffecten en weer een andere twist aan puzzels. Erg mooi aangekleed. Net of je echt een set binnen loopt. Mooi en duidelijk materiaal, een echte aanrader!! Staat bij ons op nummer 1 die wij tot nu toe hebben gedaan.
18 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Onze 3e escaperoom, een hele leuke ook weer, met goede schrikeffecten en prima puzzels, jammer vindt ik dat je na afloop de highlights van je escaperoom niet kunt terugzien, en dat er geen ruimte is.waar je wat kunt drinken. we komen zeker terug voor de freakshow.
16 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
the dentist
Voor het eerst escaperoom gespeeld met 6 vriendinnen. Geweldige ervaring, leuke uitdagingen.
12 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow, heel tof!
Een hele toffe escape room met mooie puzzels. Mooi hoe het zich als een avontuur vormt waarin je in meer dan 1 ruimte terecht komt. Goeie sfeer, goeie puzzels. 6 Personen is wel echt de max. Parkeren was wat minder gemakkelijk. Ontvangst bleek achteraf goed bij de sfeer te passen maar lijkt een beetje karig. Wel een dure Escape Room, maar achteraf snap je wel waarom.
11 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room
Freak: verrassend tijdens de hele "escape"!
6 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow
Wat een fantastische escape room! Alles past helemaal bij het thema en dit is absoluut de beste kamer tot nu toe. Er zit een flinke dosis spanning in en ik vond het af en toe best eng. Deze kamer moet je gedaan hebben!
30 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
thw
Superleuke ervaring, erg gelachen
26 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Briljant,!
De freakshow is een superleuke escaperoom. Geen cijfersloten etc. maar leuke intrigerende nadenkers. Moeilijk maar niet ondoenlijk. Geen onlogisch gedoe maar een passend geheel in conceptuele opzet. Goed voor een briljant puzzeluur met je vriend(inn)en. ????????
26 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
dentist
wij gingen met 7 meiden deze escape room doen. Het was echt fantastisch. De schrikeffecten laten je echt schrikken(gillen). zeer goed in elkaar gezet en geschikt voor jong en oud!! Super tof
13 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Onder de indruk
Met ons vaste, ervaren team speelden we beide kamers. We waren flink onder de indruk. Sfeerschepping was in beide kamers fantastisch, we werden helemaal in het verhaal getrokken.
The Dentist is fantastisch! Spannend, hele leuke puzzels en perfecte setting.
The Freakshow is prachtig ingericht en heel origineel. Het enige minpunt volgens ons was dat het einde van de kamer erg plots komt. Voor ons miste deze een apotheose.
Zeker twee van de betere kamers die we ooit deden.
9 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Weekendje weg
Een kado van de kinderen voor ons huwelijks jubileum en we hebben genoten. De puzzles waren erg leuk maar bij een goede samenwerking uiteindelijk goed te doen. Verschillende kamers zodat je niet je blind blijft staren naar dezelfde muren. Veel spelplezier gehad. Kortom zeker een aanrader
4 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenfeest
super toffe uitdaging ook al ben je met zo veel dames.

doordat er zoveel kamers zijn blijft het uitdagend ondanks dat wij met een grote groep waren.

alleen jammer dat de stift het niet zo goed deed.

zeker een aanrader voor groeps-uitjes!
2 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom
Super leuke escaperoom. Eerder al naar de dentist geweest en nu naar de freak show gegaan. De sfeer, ervaring en de puzzels zijn erg goed. Tot nu toe de leukste escaperoom die ik bezocht hebt.
21 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Freaky goede kamer!
Vandaag de freakshow gedaan! Wat was deze super! Goede kamer, variatie aan puzzels, alles zat goed in elkaar! De beste tot nu toe die ik heb gedaan!
Ik hoop nog snel the dentist en als jullie in Zoetermeer open gaan deze ook nog te doen! Ga zo door!
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
WOW
Na vele lovende woorden van vrienden eindelijk vandaag de Freakshow gedaan. En bijna een uur na de ontsnapping sta ik nog na te genieten. Wat was dit geweldig, wat een waanzinnige ervaring en de beste die ik tot nu toe heb gedaan. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar het is echt één geheel.

Het niveau ligt zo hoog, het wordt een uitdaging om dit minstens in de nieuwe kamers in Zoetermeer te evenaren. Want de kamers in Zoetermeer komen we zeker doen.

Ga zo door en tot na de zomer.
18 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Freak show - voor de echte freaks
De spanning zit er al direct in. Leuke effecten met kermisattracties etc. Super leuk om te doen !
11 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super
Dit is mijn 4de kamer maar wat zit deze kamer goed in elkaar!
de puzzels zijn goed te doen en wat een spanning hangt er in de kamer geweldig!
8 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wauw
Super leuke Escape Room, de leukste die ik tot nu toe heb gedaan!! Zat super goed in elkaar, leuke ruimtes! En erg veel schrik momenten!
Het was alleen die dag erg warm geweest, dat merkte we al in de ontvangstkamer waar het erg benauwd was, maar in de kleine ruimtes was het echt niet uit te houden, dus daar moet wel iets aan gedaan worden! Maar het was het dubbel en dwars waard om hier voor uit Amersfoort te komen en wil ook nog wel terug voor de andere kamer!!
7 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
6/5/2016
Geweldige ervaring.de kamer zag er professioneel uit en was goed te doen.de prijs is zeker niet te hoog mits je met 5 personen gaat.kortom een toptijd gehad en kan niet wachten tot we de "Freakshow"gaan meemaken.
Gr Rob v Kesteren (Hillegom)
7 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Supergaaf
Echt heel gaaf om deze kamer gedaan te hebben! Superspannend! Ontvangst zette meteen de toon, erg leuk
4 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer
Met 1 die bang is voor spookhuizen! Wat een geweldige ervaring! Geniaal in elkaar! Voor herhaling vatbaar
2 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Afgelopen weekend ben ik met met vaste groepje escaperoom-fanatiekelingen naar the dentist geweest. Deze kamer staat voor mij nu op de tweede plaats! Wat een goed uitgewerkte puzzels, geluidseffecten en ingerichte kamers! Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Het personeel is ook heel vriendelijk.
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Het was de eerste escape room (freaky show) die wij hebben gespeeld maar er gaan er zeker meer volgen na deze fantastische ervaring. We gaan ook zeker nog een keer terug komen voor de Dentist. TOP !!
2 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannend!
Erg gaaf om te doen, veel afwisseling in puzzels, mooi vormgegeven, verrassende kamers!
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Subliem
Nu al 9 kamers gedaan door Nederland verspreid, deze 2 kamers horen zeker bij de top. The dentist is een meer standaard kamer maar heel goed. The Freakshow is meer out of the box, maar subliem in elkaar gezet, het thema wordt perfect nageleefd en je gaat er helemaal in op, beide kamers een absolute aanrader, ook voor wie al meer kamers hebben gedaan.
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig. Top.......wij willen nog een keer
Drie kamers gereserveerd voor een teamuitje.
2x the Dentist 1x the freak show.
Iedereen kwam super enthousiast de kamers uit. Geweldig in elkaar gezet.
Heb zelf the dentist gedaan maar wil zeker nog the freak show doen. Het is zeker een aanrader om te gaan.
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Indrukwekkende Escaperoom
Erg hun best gedaan om de sfeer van een onheilspellende circus na te bootsen. Af en toe een goed geplaatst schrik effect.
Er zijn meerdere ruimtes waar je je doorheen moet werken en de puzzels zijn uitdagend en met een logische opbouw.
23 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Escape room 'the Freakshow' zit erg goed in elkaar! Erg spannend en een leuke avond uit!
21 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Het betere werk
Dit is hoe het moet en wat je wilt als bezoeker van een escape room. Iets is pas duur als het het geld niet waard is. Hier is alles goed. Kamer; begeleiding en bij de ontvangst doen de medewerkers er al alles aan om je in de sfeer te laten komen. Nemen de tijd voor de groep en leuk gesprek en foto. De dentist is echt te gek met effecten en zonder schrikken lukt je niet! FS is totaal anders en daarom alleen al te gek; niet kopiëren of meer van t zelfde; echt escape room 2.0! Dit moet je gaan doen!
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een geweldige ervaring vod.
Goed bedacht, mooi uitgevoerd en echt een belevenis.
17 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The dentist
Gehoord dat the dentist escape room 2.0 is. We hebben al veel escape room gedaan dus zijn we gekomen met hoge verwachting. En the dentist is zeker het best escape room dat we gedaan hebben. We gaan zeker terugkomen voor the freakshow!
17 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow
Na The Dentist nu ook -na wekenlang verheugen op- The Freakshow gespeeld met een groep van 4, een prima aantal achteraf qua ruimte en puzzels. Ik vond de puzzels erg tof door alle toegepaste mechanica en de room is prachtig gedecoreerd. Mooie soundtrack. Hele originele elementen die ik nog niet eerder in een room had gezien. Het deed me denken aan apenkooi op school vroeger. Spelen voor volwassenen! Het was een dol avontuur. Jammer dat twee keer spelen niet echt op gaat. Nu maar wachten op de volgende kamers in Zoetermeer.
17 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel origineel en veel verrassende ruimtes!
Erg gaaf om aan deze escape challenge mee te doen. De opdrachten zijn niet heel moeilijk, al zitten er een paar pittige tussen. Wat deze escape room tot een succes maakt zijn de verschillende onderdelen. Elke keer als er weer ergens een deur open gaat, kom je in een totaal andere omgeving uit, met originele opdrachten.
17 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Freakshow
Mooie decors, originele puzzels, veel ruimtes, goed licht- en geluidwerk. Een heerlijk spannend avontuur!
3 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
De escape room was netjes, goed onderhouden en de puzzels waren voor ieder wat wils. Goed ontvangen, aardig personeel. Spannend door
o.a. Muziek en verrassingselementen.
24 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Heb deze escape room ( the dentist ) gedaan als verjaardagsding en moet eerlijk zeggen dat dit echt een bijzondere ervaring was
Dit was mijn eerste escape room maar ik moet zeggen wat een kamer(s) ben er helaas niet uitgekomen maar wel een uur meegemaakt om niet te vergeten.
Klein puntje van kritiek. Ik weet niet of de man van ons ontvangnniet goed in zijn humor was of gewoon helemaal opgegaan in zijn rol. ( niet heel vriendelijk)
20 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bezoek aan the Dentist
Leuke, spannende kamer. In een uur 10 jaar ouder geworden. Je moet om uit te breken wel veel rekenen en weinig puzzelen, dus neem een rekenwonder mee!
15 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape challenge the dentist in delft
Wat een avond! Vooral veel gegil en geschreeuw maar uiteindelijk hebben we ons met nog drie minuten op de klok weten te bevrijden!:)
Uiteindelijk een super grappige ervaring met zijn allen. Zeker aan te raden!
15 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Ze hadden de spanning mooi opgebouwd, goede geluidseffecten, puzzels waren uitdagend genoeg, oftewel een echte aanrader!
14 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Room: de Freakshow
Voor de 1e keer een escape room gedaan. Het was verrassend en vol met leuke en spannende acties. Af en toe schrikken! We komen zeker nog terug voor de dentist room.Ook de ontvangst was bijzonder.
13 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow was awesome
Meteen opgesloten in een kooi, begon al gaaf. Vervolgens van ruimte naar ruimte, met hele gave effecten. Er moest echt out of the box gedacht worden, niet alleen maar een paar raadseltjes oplossen. Alle ruimtes waren creatief en pasten goed bij het thema. We vonden het jammer dat het afgelopen was
2 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig inclusief Soundtrack!
Een waanzinnig spannende goed uitgevoerde en doordachte escape room! Voorzien van een volledige en filmwaardige soundtrack die echt veel toevoegt aan de beleving! een dikke vette 5 sterren!
2 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring!
Wat een te gekke sfeer. Beide escapes gedaan en de een was nog overweldigender dan de ander.
Van de muziek tot de decoratie, je word helemaal ondergedompeld in het verhaal.
Een dikke vette aanrader!!

24 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooi uitgevoerde kamer
The Dentist is een erg mooi uitgewerkte kamer. Voor ons misschien wel wat te eenvoudig, want na 35 minuten stonden we buiten en we hadden best nog wat langer door willen gaan...
13 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Anneke
We hebben 2 kamers gedaan en behalve dat de kamers echt heel mooi en gaaf zijn, zijn ook de ontvangst en de mensen van de Escape Challenge echt heel leuk! Er wordt hier heel veel gedaan aan sfeer en beleving, we gaan de groepen zeker nog een keer andersom doen, want we willen nog een keer!
12 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Superrrrrrrrr
De kamers zijn echt geweldig maar hoe hier aan de totale beleving wordt gewerkt is zo gaaf gedaan. Je wil gewoon dat hier meer kamers van komen haha! Enthousiast en toch geheimzinnig kan dat eigenlijk?? Top ervaring!
4 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow
Dit is een heel erg toffe escaperoom. Uitdagende puzzels, zeer mooie aankleding, verrassende elementen. Heel gaaf!
17 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige totaalbeleving!
Vanaf het moment dat je over de drempel stapt wordt de sfeer briljant opgebouwd. De gastheer die geen spier verrekt als hij je binnen laat geeft je de rillingen over je rug. Ik ga er niet te veel over verklappen, maar wat is die vent eng haha. Dan de kamer, briljant! Dit is eigenlijk geen escape room meer, maar echt een escape challenge! Enige minpuntje is dat je het maar 1 keer kan doen, want ik wil meer haha! Ook superleuk nagepraat, complimenten voor de werknemer die duidelijk een echte escape room enthousiasteling is!
17 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer!
Met een paar vrienden The Freakshow gedaan nadat we vorig jaar al bij The Dentist zijn geweest. De kamer is erg verassend, vooral omdat er geen gebruik wordt gemaakt van cijfersloten. Dit was voor ons echt nieuw en hebben we bij andere kamers nog niet meegemaakt. We hebben leuk nagepraat met de eigenaar en waren verrast om te horen dat alles automatisch gaat in de kamer. Al met al een creatieve kamer!
12 jan 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische kamer, maar bar slecht personeel
Afgelopen zondag avond 10/01 The Freakshow gedaan. Dit is mijn 10e escape room en hij staat met stip boven alle andere escaperooms tot nu toe. Geen gedoe met ingewikkelde getalpuzzels en maar een paar sleuteltjes. Verder heel veel andere verschillende puzzelelementen. Echt out-of-the-box. Er zitten fysieke elementen in waar bij je, zonder al te veel te te willen zeggen, ook een beetje moet klimmen en klauteren. Flink nadeel van deze kamer is dat er veel door het personeel mee gekeken moet worden om te kijken of je het goed doet. Er zit dan een vertraging tussen het oplossen van de puzzel en het 'antwoord' (iets wat opent, etc.), zeker als de persoon even niet oplet. Daarnaast is degene die ons ontving vanaf het begin een hork geweest door gelijk te beginnen met lullig doen als je even in de weg staat als hij langs wilt lopen; dat soort acties. Tip voor de eigenaar: stuur deze jongen op een klantvriendelijkheidscursus, want op deze manier raak je echt klanten kwijt. Het was namelijk echt een domper op de avond. Als je zo'n mooie escaperoom maakt moet je het niet verpesten met bar slecht personeel. Helaas :-(
4 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Nu drie escaperooms gedaan en dit was de leukste. Het is geen standaard escaperoom: geen codes én hij heeft verschillende kamers. Precies die twee dingen maken hem zo leuk. Ik had wel verwacht dat hij wat enger zou zijn - dat vond ik niet zo erg. Het enige nadeel is dat hij aan de dure kant is, al is hij dat zeker waard!
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanraders!!
Hij stond al langer op het lijstje maar eind december bezochten we beide kamers in de Escape Challenge in Delft. Wij deden als eerste de Dentist en de Freak show als tweede. Wat ons betreft de goede volgorde. De Dentist is hun eerste kamer en is wat klassieker met sloten en codes. Desalniettemin een gave kamer vol effecten, filmpjes en opbouw van de spanning. Er hebben wat gillen door de tandartskamer geschald.... Puzzels waren uitdagend en er zit een goede flow in de kamer.

Maar de Freak Show was echt van een andere orde! Wow, wij zaten helemaal in de circus sfeer! Er zitten wat schrikmomentjes in maar hij is vooral prachtig qua decor, zeer originele puzzels en echt een briljant einde!! Deze kamer is met veel zorg in elkaar gezet en wij waren verkocht. Wat mij betreft hoort hij bij een van de besten in Nederland.
12 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Alkmaar bezoekt Escape Challenge... Again :)
Oke, de verwachtingen waren hoog, heel hoog.... Hebben ze aan deze verwachtingen kunnen voldoen... JA!!!!!

Deze staat wat mij betreft op een tweede plaats van all-time-favorites, op de eerste plaats staat hun andere kamer: The Dentist.

Wat dit team neer heeft gezet is zo gaaf dat wij het er ondanks een lichte verwonding ( :) ) nog steeds over hebben.
De sfeer is super, de aankleding klopt en de puzzels zijn zeer divers.

Kunnen we verder nog iets aanvullen... Hooguit een kleine vraag.... Wanneer gaat de derde kamer open?
10 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Freakshow
In 1 woord geweldig!!! wat een fantastische kamer! Deze kan ik echt iedereen aanraden. Besef van tijd volledig kwijt en helemaal op gaan in het spel. Wauw!
1 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
De eerste keer voor mij maar zo super tof! Ik was met mijn team (6mensen). 5 onervaren 1 had er al meerdere gedaan. Heel goed opgebouwd qua spanning en verhaal. Goed was de opbouw, sfeer, spanning, moeilijkheidsgraad. Echt alles eigenlijk! Er is nog een room - The Freak Show en echt ik kan niet wachten! Prijs kwaliteit verhouding heel goed, echt een aanrader!
29 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een ervaring
Mijn eerste en tot nog toe enige escape room!! ik vond het GE-WEL-DIG echt enorm van genoten. wel een beetje spannend. (The Dentist) niet extreem.
29 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
The Dentist
Spectacular room with a great intro.

Parking the car was a bit difficult, but once there the host was very welcoming and helpful. Also, the intro is one of, if not, the best I know.

The room is very well themed and immersive. The audio and visuals are a spectacle and really enrich the puzzles and the experience as a whole. And to top it of, they have a very nice, non immersion breaking, hint system.

Really, the only reason I haven't given it 5 stars is because of the puzzles. They're really good, don't get me wrong, but they're not awesome.

A great experience for beginner and advanced player alike. I highly recommend this room.
15 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Te Gek!
Na meerdere Escape Rooms gespeeld te hebben nu ook in Delft geweest. Wat een super ervaring. De sfeer is goed en zeker erg spannend. De muziek en de lichteffecten passen precies in de sfeer van de kamer. Delft is tot nu toe de leukste kamer die ik gedaan heb. Ik kan niet wachten tot hun tweede kamer open is!
4 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Spanning en sensatie
Deze escape room blinkt uit als het gaat om licht en geluidseffecten. De kamer is ook mooi afgewerkt. Daardoor is de sfeer helemaal compleet, best een beetje eng! De puzzels zijn goed te doen. Het zit goed in elkaar, deze kamer! De beste kamer die ik heb bezocht tot nu toe!
15 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Challenge Delft
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Super from beginning to end and amazing atmosphere
The puzzles are not very complex, but the amazing horror atmosphere more then makes up for it! It helps if u know dutch :)