Escape Centrum Limburg

5.00 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

18 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannende en uitdagende kamer
Met een groep vrienden naar Sittard gegaan om escape room Helstraat 666 te spelen. We kregen namelijk van diverse vrienden te horen dat dit de leukste escape room van Limburg zou zijn. We zijn geweest en moeten toegeven dat dit de leukste en spannendste escape room is die we gespeeld hebben. De kamer is met een ongelofelijk detail niveau afgewerkt. Puzzels zijn divers en zeer uitdagend (niet té moeilijk). Echte aanrader.
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Meer meer meer!!!
We hebben dit weekend de 2de kamer gespeeld en deze was wederom fantastisch!! Vanaf het ontvangst tot dat je de deur uit loopt voel je je even helemaal ontsnapt aan de realiteit! De kamers zijn heel divers qua puzzels, de sfeer is uniek en het decor met het grootste detail afgewerkt.
Ook de ontvangst ruimte is uniek met de vele gratis spellen als flipperkasten computers darts tafelvoetbal enz enz.
Voor ons de leukste escape rooms!!! Hopelijk komen er snel meer kamers!!! Wij staan al te popellen!!
21 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bizar goede escape rooms!
Beide kamers nu gespeeld en in Limburg zijn er geen betere!!
Zowel Helstraat als the Haunted Office zijn super mooi gemaakt, uitdagend qua puzzels en super goeie sfeer!!!
Wie van escape rooms houd moet deze kamers zeker doen!
Zeer benieuwd naar kamer 3.
16 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Haunted Office TOP kamer!!
Ook de tweede kamer is te gaaf!!! Echt aanrader voor iedereen !!!!
Mooi vorm gegeven, spannend en uitdagend. Ik kan niet wachten op de derde kamer!!
26 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Beste escaperoom !
Helemaal geweldig!!! Absolute aanrader! Zelf 4 kamers gespeeld (tot nu toe), maar deze staat er met kop en schouders boven aan!! Ook mijn teammaatjes die er veel meer gespeeld hebben waren razend enthousiast over deze kamer. We hebben er nog een lange tijd over nagepraat. De puzzels de effecten de sfeer met muziek en licht, alles paste in het plaatje! Zelfs de ontvangstruimte is 10x beter en groter dan de andere waar ik geweest ben. Zeer ruim met vele activiteiten van darten, flipperen tot gamen, welke allemaal gratis te spelen zijn. Deze escape room verdiend veeeeel meer bekendheid!! Werkelijk een juweeltje!! Ga hem spelen! Wij komen so wie so terug voor de nieuwe kamers!!!
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
ZOT!!!
Voor een aantal van ons de eerste ervaring met het spel. En wat voor een! Werkelijk één van de beste kamers die we tegengekomen zijn. Prachtige setting, zotte effecten. De kamer is een absolute aanrader. Zeer benieuwd naar de volgende ervaring bij jullie!
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape Centrum Limburg !!!
Het geheim van pastoor Jean is echt een aanrader om te doen! Dit was de 7de escaperoom die ik heb gedaan en komt zeker op een 2de plek te staan. De sfeer is heel erg goed in de kamer, de speciale effecten zeer goed uitgevoerd en de puzzels zijn lastig maar niet onmogelijk. Kortom, gewoon doen! :)
10 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Centrum Limburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Helstraat 666
Deze escape room komt met stip in onze top 3 binnen!!! Super ervaring! Alles tot in de puntjes afgewerkt! Veel speciale dingen (ik zeg niet wat) en diverse puzzles!!! Top kamer! Locatie is midden in het centrum van Sittard. Ook veel extra (gratis) activiteiten als flipperkasten. Hopelijk is de nieuwe kamer snel klaar!!