Escape Bus Maasland

4.83 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

22 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Supergaaf!
Wat een gave escaperoom! Originele effecten, diverse puzzels, fijne ontvangst en nabespreking, superlocatie! Echt een aanrader!
1 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape-bus
Het was erg leuk. Net niet gehaald, dat was jammer. Effecten van de bus zijn erg leuk.
9 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitje
Onze eerste ervaring met de escape room (bus)..n leuke uitdaging...we hebben er van genoten
4 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
toppie
voor de eerste keer met 2 volwassenen en 2 kinderen een escape room (in dit geval bus) bezocht.
Enorm genoten, fanatiek bezig geweest, gelachen en uiteindelijk met nog 4 minuten op de klok de deur open gekregen.
Warme ontvangst en goede begeleiding.
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk thema, originele puzzels en effecten.
Als escape room begeleider heb ik de nodige ervaring met escape rooms. De effecten van deze bus vond ik heel origineel verzonnen en sommige puzzels e.d. vond ik goed gevonden. Het is niet te moeilijk, niet veel te makkelijk. Kortom leuke ervaring
25 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk!
Dit was mijn eerste escape room. Wat een super leuke ervaring! Je hoort iedereen altijd over een kame, maar zo leuk dat dit in een bus is! Heel mooi gemaakt! Het is echt een aanrader.
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super originele escape room
iedereen heeft wel eens in een stadsbus gezeten... en nu moet je eruit ontsnappen! Super leuk! originele puzzels en als de bus dan ook nog gaat rijden.....
30 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Zonder dat ik wist wat ik kon verwachten de escape bus gedaan. Een geweldige ervaring, zeker de moeite waard. Origineel idee, ontsnappen uit een bus door allerlei puzzels op te lossen.
9 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
uitdagend, verrassend, erg leuk
30 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Supertoffe ervaring!
Wow... Wat een mooie en leuke escaperoom... Alhoewel je kan het niet echt een room noemen.. Goede puzzels en alles zat strak in elkaar. We hebben er al een hoop gedaan maar deze staat zeker in de top 3!
20 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, verrassend en superleuk!
Heb alleen maar positieve punten. Wij hebben het spel gedaan als onderdeel van een middagje Bouwlust. Je krijgt waar voor je geld. De raadsels waren een uitdaging om op te lossen. Prima ontvangst en supervriendelijke begeleiding. Kortom een aanrader!
19 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bus Maasland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg orgineel!
Echt een enorm leuke ervaring in de escapebus. Doordat je moet ontsnappen uit een bus, maakt het het echt orgineel. Leuke puzzels.. echt dingen die je samen kunt doen. Wij hebben ervan genoten!