Escape Bunker Valkenswaard

3.31 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 apr 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escaperooms!
Ik begrijp de negatieve reviews hier onder niet zo goed. We hebben ons namelijk met een groep van 8 man kostelijk geamuseerd in beide escape rooms. Ikzelf zat in de groep van operation market garden.
De puzzels waren inderdaad pittig, maar daarom niet minder leuk.
Een tip die ze wel inderdaad van tevoren mogen doorgeven bij het reserveren, is dat je niet je beste kleren aan moet doen.
31 mrt 2018
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Kille sfeer
Onverschillige ontvangst. Slechte communicatie vooraf. Geen uitleg of hints maar direct de codes voor de volgende stap. Kille sfeer.
12 mrt 2018
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Social Deal / Operatie Market Garden
Via Social Deal deze escaperoom gedaan. Stond in deal dat je keuze had uit Achterhuis of Operatie Market Garden. Gezien recensies wilden we Achterhuis, maar toen we aankwamen konden we niet eens kiezen. Werden ingedeeld in kamer OMG. Vooraf werd aangegeven dat dit een andere kamer is dan normaal: geen ontsnapping uit de kamer maar een missie uitvoeren. Was meteen al een afknapper. Daarnaast kwam de vraag of we vooraf al een hint wilden. Rare vraag leek ons; maar achteraf terecht want opdrachten en opzet waren zeer vaag. Lijkt me niet goed als je vooraf al een hint nodig hebt om überhaupt te kunnen begrijpen wat de bedoeling is.
Daarnaast erg donker binnen. 1 iemand mocht zaklampje op telefoon gebruiken. Daardoor kon je eigenlijk niet tegelijkertijd met meerdere mensen een opdracht uitvoeren, je zag geen hand voor ogen. Kleding blijft niet schoon, schoenen helemaal naar de kl***. Vooraf nergens te lezen dat je oude kleding/schoenen aan moet.
Opdrachten bleven erg onduidelijk, hints werden maar sporadisch en vaak onverstaanbaar gegeven. Achteraf werd aangegeven dat dit inderdaad een moeilijke escaperoom is waar maar 15% doorheen komt. En dat terwijl we vooraf aangaven nagenoeg geen ervaring te hebben met escaperooms. Voor ons een super-tegenvaller, maar aan de recensies te zien zijn we niet de enigen. Waardeloos zo.
27 jan 2018
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geen aanrader
Ons avondje escape was niet geworden wat we gehoopt hadden. o
Operatie Market garden was voor ons niet geslaagd.
De locatie leek ons ontzettend leuk. Dat was het ook maar het contact kan veel beter en het ontvangst was ook niet heel
Enthousiast en de escape was een domper.
Weinig te doen voor 4 man of we hebben het totaal verkeerd begrepen wat we moesten doen.
Voor ons niet voor herhaling.

27 jan 2018
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Slecht
Dit was een teleurstelling. Het begon al met het maken van een afspraak. Contact is nauwelijks te krijgen. Ontvangst was ook noet helemaal zoalsxwe hoopten. Verder was volkomen onduidelijk wat het doel van de opdrachten was en het was steeds wachten op elkaar in plaats van elkaar aanvullen om stappen verder te kunnen. Het een en ander was kapot of werkte niet zoals het hoorde. Aan het einde ook geen verdere verduidelijking gekregen over wat er gedaan had moeten worden. Erg jammer en een groot verschil met eerdere escaperoom ervaringen. Wij hadden de market garden room.
17 jan 2018
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Communicatief bagger
We wilden reserveren om een escape room te doen, maar hebben na 10x bellen met continue meteen de voicemail eraan te krijgen besloten om af te haken. Zo kun je toch geen zaken doen? Hier mag echt wat aan veranderen, zeer jammer!
8 okt 2017
1.33 ( 1.33 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Slecht opgestelde escaperoom
Wij hebben het achterhuis gehad. Alle hints en tips waren ontzettend onduidelijk. Met 4 man sterk wisten we niet wat we moesten doen. Werden slecht door het personeel in de gaten gehouden. Dit was omdat de Andere kamer blijkbaar belangrijker was. Er werd niet gezegd wat we gemist hadden en hoe we het spel uit konden spelen. Al met al zou ik dit niemand aanraden.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vernieuwend en een échte uitdaging!
Als je een vernieuwende en uitdagende escape room wil spelen moet je zeker deze eens bezoeken. Ik vond hem top!
15 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Operation Market Garden kamer
Attributen zorgden voor goed oorlogsgevoel, kleren werden wel een beetje vies maar dat mag de pret niet drukken. Was heel erg leuk en spannend en goed thema.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Recensie, wij komen terug!
Wij komen sowieso terug! Was zo onwijs leuk en goed geregeld.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
recensie
Er mogen iets meer lichteffecten komen, maar vooralsnog goede escaperoom en leuk!
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape
Gaaf!
14 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape-Bunker
Geweldig!
9 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring
Onze eerste ervaring met een escape room, het thema sprak onze zoon erg aan. Met wat hints kwamen ze een heel eind. Mooie roomboter een bijzondere locatie.
2 jan 2017
2.00 ( 2.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escape des Teleur
Wat jammer... een ervaring des teleur(stelling). Hoewel wij wel de escaperoom gehaald hebben.

Om te beginnen de locatie, een oude WOII bunker, biedt veel potentie maar helaas wordt dit vrijwel niet gebruikt (je komt nog steeds in een afgetimmerd hokje terecht). Gemiste kans voor de beleving!

En dan de puzzels. Die wij voorgeschoteld kregen waren ten eerste rommeling (niet verfijnd en goed uitgewerkt), ten tweede veel te weinig (kom op, uitdaging graag!) en tot slot te parallel (je staat op de andere te wachten...).

Over het algemeen merk je gewoon dat dit een jong escaperoom bedrijf is. Weinig verfijning! Wij gingen zeer teleurgesteld weg.
4 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape
Een goede kamer met een origineel begin. Wel lastig om te ontsnappen zonder hints. Het gebouw is mooi gelegen en historisch, een pluspunt dat ze dat thema meenemen in de kamer. Vriendelijke ontvangst en gelegenheid om iets te drinken. Meerdere kamers zijn in de maak en voor onze groep zeker een optie om een keer terug te komen.
28 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer interessant
Een leuke activiteit die voor herhaling vatbaar is.
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
De escape room voldeed aan de verwachtingen, leuke uitje met de familie.
22 nov 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Te hoge verwachting
Gekozen thema - wat overigens bijzonder is als je er echt over nadenkt, ontsnappen uit een onderduikadres - heb ik toch wel moeite mee. Aankleding en special effecten zeer beperkt, sommige zaken waren niet kloppend, bijvoorbeeld het aantal knikkers. Verder nog volop in ontwikkeling (letterlijk wordt er nog gebouwd) en bijvoorbeeld een kopje koffie is er niet eens.
9 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs leuke escape room
Ik heb via facebook de actie gewonnen voor de escape bunker in Valkenswaard. Het was voor mij een onwijs leuke ervaring aangezien ik weer een beetje meer geleerd heb over de WOII en weer leuke raadjes heb kunnen oplossen. Een echte aanrader om te spelen! Bedankt voor de leuke ervaring Escape Bunker!
1 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Het achterhuis
Mooie room met een interessant thema, leuke effecten en een goede moeilijkheidsgraad.
Op sommige punten kan dr afwerking wat beter of wat meer in het thema. Aan de ontvangstruimte werdt op het moment hard gewerkt dus ook dat komt helemaal goed. We wilde graag de 2e room doen, maar die was nog net niet helemaal klaar, deze gaan we snel doen als hij af is. Vooral de locatie is erg uniek
31 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Erg leuke ervaring ????
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Vandaag hebben wij het achterhuis gespeeld. We twijfelde om de kamer te spelen gezien de recensies maar zijn blij dat we toch gegaan zijn.
De kamer zat goed in elkaar. Het waren leuke puzzels en het thema was leuk en goed zichtbaar in de kamer. Er wordt inderdaad niet veel gebruik gemaakt van effecten, maar maakt dat de kamer minder leuk?
Ik snap dan ook de negatieve recensies niet helemaal, tenzij je voor de special effecten komt i.p.v de puzzels.

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de volgende kamer en komen dan ook graag een keer terug.
11 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bunker Anna frank
De prijs is aan de hoge kant. Maar verder wel heel leuk . Echt gelachen en ook leerzaam je komt toch weer meer te weten over de tijd van Anna frank
4 mei 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer middelmatig
Dapper thema, maar dat is zo'n beetje het enige originele aan deze kamer. De puzzels zijn simpel en voor de hand liggend. De aankleding is minimalistisch en de afwerking soms slordig. Ondanks wat geluidseffecten wordt je niet echt in een spannende sfeer gebracht. Wellicht een aardige kamer voor beginners, maar als je al wat gewend bent kun je deze overslaan.

Ideale groepsgrootte: 3-4 personen
26 apr 2016
1.00 ( 1.00 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Hele slechte escape room
Doordat hij verschillende keren in het nieuws was, waren we toch wel heel nieuwsgierig, maar wat een teleurstelling. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van papiertjes, slotjes en rekenen. Geen effecten, tv of iets professioneels. Echt heel erg jammer.
28 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Bunker Valkenswaard
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
fantastisch
Ontzettend sfeervolle escape room. Mooi gedetailleerd en super effecten.