Escape Boot Nijmegen

4.64 van 5 sterren (30 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Met een groep van 5 personen de Royal Suite gespeeld. De aankleding van de kamer is erg mooi en de puzzels zitten goed in elkaar! Daarnaast is het extra leuk dat de kamers op een boot zijn, wat een extra dimensie geeft aan de kamer. Uitleg en hulp was prima!
2 jun 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top middag
Met collega's de 4 rooms bezocht wat een ervaring, top!
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!
Samen met vrienden heb ik afgelopen weekend de Royal Suite gedaan. Vooral veel gelachen en het net niet binnen de tijd gehaald, maar de beleving was top!
9 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Royal Suite
Leuke room. Was onze eerste keer (4 personen: 15,16, 51, 57). We zijn niet ontsnapt. We hadden wel het escape room spel gespeeld maar de echte room is veel leuker.
25 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Kapiteinskamer
Echt een leuk uurtje gehad in een leuke kamer! Tegen het deinsen van de boot moet je kunnen maar dan zit je wel op een hele mooie locatie in Nijmegen! Ontvangst en begeleiding goed.
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tevreden
Echt een TOP escape room, heb er zelf 5 gespeeld en deze escape room staat bij mij stijf bovenaan! p.s. ik heb de bemanningshut gespeeld met 5 personen.
17 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alle kamers
Deze locatie gekozen omdat we hier met een groep van 25 terecht konden. Goed ontvangen door spontane medewerkers. De groep die als eerste klaar was, mocht even meekijken in de control room en daarna gezellig wat gedronken in de bar. Gezellige avond gehad!
7 nov 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Royal Suite
Een nieuwe "aanwinst" van Nijmegen. We verheugde ons erg op en na het lezen van alle goede recensies stapte we vol moed de boot binnen. We mochten al onze spullen meenemen in de kamer. We waren met 4 personen. De ruimte was al niet groot. Muziek repeat constant zelfde deuntje wat ons erg irriteerde. Puzzels waren onsamenhangend enbii vragen van hint wordt er geen gehoor gegeven. Kamer wel gehaald maar totaal geen leuke ervaring gehad.
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Innovatieve escaperooms
We hebben een super leuke avond gehad bij de escapeboot in Nijmegen. De escaperooms hebben innovatieve snufjes die het erg leuk en vernieuwend maken!
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top beleving!
Van de week heb ik een escape room gespeeld bij de Escape Boot in Nijmegen. We hadden nog nooit eerder een escape room gedaan, dus we wisten niet wat we konden verwachten, maar het was echt heel spannend! De sfeer in de kamer maakte het helemaal af. We gaan zeker nog eens terug!
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond gehad!
Met een grote groep een geweldige avond beleefd op de Escape Boot in Nijmegen. Allereerst konden we, doordat zich 4 Escape Rooms aan boord bevinden, met z'n allen tegelijk spelen. Na afloop werd er, tevens aan boord, genoten van een hapje en drankje. Hier werden de belevenissen uitvoerig besproken met daarbij genoten te hebben van de zonsondergang over de prachtige Waal. Al met al een top avond.
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super toffe ervaring!
Afgelopen week heb ik met een aantal vrienden een escape room gedaan op de Escape boot in Nijmegen. Het personeel was super vriendelijk! Doordat je op een boot bent en de kamers ook naar dit thema zijn ingericht, is de beleving helemaal compleet!
Het was een uitdagende kamer. We zijn er helaas niet uitgekomen, maar we gaan zeker nog eens terug, want we hebben de smaak te pakken!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Unieke locatie!
Al meerdere escape rooms gespeeld, maar nooit eerder op een boot. Een unieke locatie en originele spellen. We komen nog terug voor een van de andere kamers.
4 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijna geluk!
Geweldig om eens te spelen en zeker voor herhaling vatbaar!
We waren bijna ontsnapt
29 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
Afgelopen week met 50 collega's op de escapeboot geweest. Leuke ervaring en na afloop samen geborreld. Door de begeleiders werden we vriendelijk ontvangen en ook in de bar hing een goede sfeer. Slechts een team lukte het de bom te ontmantelen, maar dit mocht de pret niet drukken. Aanrader!
4 sep 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
tegenvaller
Ontvangst was oké, wel wat gehaast, ook al waren we te vroeg.
In de kamer was het onduidelijk waar je moest beginnen en er zijn helemaal geen "doe" dingen, voornamelijk puzzels en coördinaten. Ook de techniek vind ik achterlopen op de twee andere escape rooms die ik op anadere locaties geweldig vond. Geen special effects te zien. Ook een nadeel dat het maar 1 kamer is.
29 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Goede ontvangst, tot het eind spannend.
23 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Zeer mooie bom aan boord net echt! gelukkig is die niet afgegaan wil niet weten waar de boot dan was gebleven.. zag er fancy uit! Alle plezier beleeft in de royal suite kamer..moest wel even schrikken hoor!! enn jammer dat jack niet in real life aanwezig was;D
23 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verassend leuk
Voor mij en fijn familie de eerste keer dat we een escape room speelde maar wat een leuk spel is dat zeg! Helaas niet de bom weten te ontmantelen maar ik kom zeker nog en keer terug voor een tweede poging! Alles in het maritieme thema erg mooi verrassend gemaakt!
19 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Deinen en escapen
Dat was gaaf! Het zachtjes deinen van de boot gaf een extra dimensie aan het escapen. We komen een keer bij jullie terug voor een andere kamer.
29 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Royal Suite is fantastisch
Woensdag de Royal Suite gespeeld. Vanaf het moment dat de klok van de bom is ingesteld zit je er meteen helemaal in!
Uitdagende puzzels, maar vooral ook: hoe gebruik je de oplossingen?
Daar kom je op eigen houtje niet uit.
Leuke locatie, met het deinen van de boot waan je je echt op de Titanic :-)
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding
Met onze afdeling hebben we de escape rooms op de boot gespeeld in het kader van onze jaarlijkse teambuildingsactiviteit. Goede locatie met parkeergelegenheid en prima ontvangst. Jammer dat er nog niet geborreld kon worden, maar dit is over een paar weken mogelijk is ons verteld. Na afloop hebben we nog een gokje gewaagd in het casino aan de overkant.
21 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
de kapiteinskamer
met een paar hints gehaald. was leuk!
12 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leukste groepsuitje
Met 27 collega's als afsluiting voor de zomer de escape rooms gespeeld. Het was zeer praktisch dat we allemaal tegelijk konden spelen en daardoor ontstond er een goede strijd tussen de teams. Ik kom terug voor een andere escape room!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Samen met familieleden heb ik 3 kamers tegelijk gespeeld! Echt heel gaaf om te doen en de grootste lol! Een geslaagd uitje waar nog lang over gesproken was op het terras;) Bedankt!
10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer!
Laatst de Royal Suite gespeeld, een erg leuke kamer met een verrassende wending. Verreweg de leukste escape room die ik heb gespeeld ( 4 keer in totaal gespeeld). Goede begeleiding ook!
Zeker voor herhaling vatbaar!
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamers
Met ons bedrijfsuitje toffe ervaring. Al een paar escaperooms gedaan, maar echt leuke gadgets en niet doorsnee puzzles. Veel verassingen.
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Erg spannend om op een boot de escape room te spelen. We werden enthousiast ontvangen door een spontane begeleidster. De kamer "bemanningshut" past helemaal bij het bootthema en de puzzels zijn gevarieerd. Er is een verrassend element waardoor het beslist geen random kamer is. We gaan zeker nog eens terug naar de boot voor een andere kamer!
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Met een groepje van 5 hebben wij 2 Escape Rooms achter elkaar gespeeld op deze boot en ik kan niet anders zeggen, wat een beleving! De boot die deinst, de kamers op en top en een goede ontvangst! De 2 andere kamers gaan zeker op mijn lijstje!!
10 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Boot Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Highly recommended! Zeer aan te raden!
Erg mooi ingerichte kamers waar de puzzels een flinke uitdaging zijn. De thema's van de kamers sluiten helemaal aan op het feit dat het op een boot is en met vielen van het deinen van het water, waande ik me een echte kapitein. Het werd spannend of we nog konden ontsnappen, maar het was toch nog gelukt! Ik ben erg enthousiast!