Escape 48 Breda

3.87 van 5 sterren (5 recensies) (id:14)
OVER DEZE KAMER (id:59)
Je denkt een heel fijn en warm welkom te krijgen van een stewardess: "Hartelijk welkom! Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op de plaats waar de komende tijd hard gewerkt wordt aan het verwezenlijken van Breda Airport. Voel je thuis, kijk lekker rond en als ik je ergens bij kan helpen dan hoor ik het graag! Oja, nog wel wat regeltjes voordat je zo naar binnen gaat..."

De aanbouw van een nieuw vliegveld is de plek van Flight 48. Onder leiding van een prachtige stewardess krijg je een rondleiding over het terrein. Of blijven er een aantal deuren dicht?

Net zoals in Detect 48 moet je zien te ontsnappen door middel van puzzels, raadsel en spellen. En dat allemaal in 48 minuten. Maar daar houdt de vergelijking op. Flight 48 is een compleet ander spel met een ander spelverloop en er is een andere manier van denken nodig om uit deze escaperoom te kunnen ontsnappen. Ook is Flight 48 een klein beetje fysieker dan Detect 48, althans voor één persoon dan...Kortom, Een gloednieuwe ervaring waarbij samenwerken één van de belangrijkste aspecten is.

Krijg jij alle deuren open? Heb je je zenuwen onder controle en ben je klaar om samen te werken?

Speel dan Flight 48!
Info
Capaciteit escape room4-10 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage33%
Leeftijdsgrens16+
Themaoverig