Escape 015

4.67 van 5 sterren (11 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

21 jul 2017
1.33 ( 1.33 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom?
Locatie: Moeilijk te vinden, binnen is het erg rommelig en zelfs vies.
We durfde iig geen drankje te nemen.

Sfeer Kamer:
Ehm. nou die is er niet echt. Kleine kale kamer met eigenlijk weinig decor. . TL verlichting stond continu aan.

Puzzels:
Tja erg vreemd en verwarend
Je vind veel maar je kan maar heel weinig gebruiken.
Beetje zoeken op Aliexpress en je hebt de hele kamer gekopieerd.

Kortom een grote tegenvaller, tips geven heeft geen nut want de eigenaar wil er niet echt naar luisteren.
In de buurt van pijnacker heb je echt leuke kamers, Denk aan Delft, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs.

Prijs/kwaliteit:
Totaal niet in verhouding, je betaald €70 voor groupon of €100 normaal.
Beide bedragen zijn het zeker niet waard. Sorry voor de negatieve review maar we moeten wel eerlijk blijven. Was hij leuk dan hadden we ook zeker een review geplaatst.
17 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De gekke geleerde is te gek
Het was een leuke escape room om uit te spelen met 5 andere vrienden. Iedereen uit onze groep had al eens of vaker een escape room gedaan, maar nu besloten we samen te ontsnappen bij de gekke geleerde. Dat was ons ook gelukt. We hadden alleen niet het record verbroken, helaas.
25 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
eerst keer
Gezellig met gezin, naar een escaperoom, geen idee wat ons te wachten stond, maar wat een leuke ervaring, zeker een aanrader.
20 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer
Voor vaderdag heb ik dit escaperoom uur kado gehad. Het was mijn eerste keer. Een hele leuke ervaring, wel erg moeilijk. Gelukkig waren mijn kinderen er bij, die hebben al meer escaperooms gedaan.
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels
De puzzels in deze kamers zijn gaaf om te doen. Aanrader. Ontvangst was ook zeer vriendelijk.
4 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Vet
Vette ervaring. Ik ga zeker meer kamers spelen
4 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
lachen gieren brullen
Van het moment dat we binnen kwamen was het lachen, gieren, brullen. De escape room was een uur vol vermaak en plezier.

Dit is zeker een kamer die je gespeeld moet hebben
4 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenavonden
Hilarische vrijgezellenavond gehad. We hebben gelachen om hoe wijzelf de kamer hebben gespeeld. Net niet ontsnapt, maar geschaterd van het lachen.
4 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
kinderfeestje
Mijn dochter heeft hier haar feestje gevierd. We hadden 2 keer de kamer zodat de meiden een wedstijdje deden. De meiden vonden het erg leuk.
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goed te doen
De eerste escaperoom die ik ooit heb gedaan. Ik vond het erg leuk om de verschillende puzzels op te lossen.

Tijdens het wachten konden we Mario kart spelen en kregen we wat te drinken. Ik hoefde mij niet te vervelen
26 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape 015
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw en leuk
In de opstartfase van deze escaperoom heb ik de escaperoom mogen spelen. Als ervaren speler is deze escaperoom heel goed te doen. Een onervaren speler kan binnen de tijd uit de escaproom ontsnappen.

Wij waren iets te vroeg aanwezig op de locatie. Gelukkig konden we in de wachtruimte nog een spelletje mariokart spelen en wat te drinken krijgen.

Al met al een hele leuke kamer om te spelen.