Dr Jekyll and Mr Hyde

0.00 van 5 sterren (0 recensies) (id:304)
OVER DEZE KAMER (id:625)
Dr. Jekyll nodigt jou uit! Kom met je vrienden of collega’s en ga opzoek naar de geheimen die de docter bewaard. Boek Escape Room Dr. Jekyll vandaag nog!

Dr. Henry Jekyll is een gewaardeerd arts in Victoriaans Londen, die zich verdiept in het probleem van goed en kwaad en bedenkt dat beide in de aard van elk mens voorkomen. Hij vraagt zich af of deze twee naturen in de mens gescheiden kunnen worden. Zijn experimenten leveren een middel op dat ertoe leidt dat de kwade krachten in zijn natuur de overhand krijgen. Met een tegengif kan hij terugkeren tot zijn goede ik.

Het kwade schepsel dat tevoorschijn komt geeft hij de naam Mr. Edward Hyde, maar het blijkt dat hij deze steeds minder onder controle kan houden. Als Mr. Hyde begaat hij misdaden die Dr. Jekyll normaal nooit zou plegen, en uiteindelijk komt het tot een afschuwelijke moord. Het tegengif wordt ook steeds minder effectief. Uiteindelijk, als de ontdekking van de misdaad naderbij komt en de ingrediënten van het tegengif niet meer voorhanden blijken, pleegt hij zelfmoord.
Info
Capaciteit escape room2-6 personen
Aanbevolen grootte6 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage30%
Leeftijdsgrens16+
ThemaHorror
Puzzel typesRekenen, doe, denk