Deventer Escape

4.39 van 5 sterren (56 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

16 mei 2018
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende Hollander
De ontvangst was allervriendelijkst met koffie, thee en een kleine versnapering. Er was voldoende parkeergelegenheid. Het verhaal en de kamer waren erg sfeervol, leuk bedacht en spannend! Qua moeilijkheid/haalbaarheid schat ik deze kamer als gemiddeld.

De sfeer/aankleding van de ontvangstruimte zou nog wat beter kunnen, het betrof een redelijk "kale" keuken/loods. Over de soort puzzels vond ik persoonlijk dat het relatief veel slotjes waren, maar dat is wellicht een verschil in smaak...
14 mei 2018
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Globetrotter battle
Afgelopen week met ons groepje een nieuwe mogelijkheid getest in Deventer. De Globetrotter battle! Twee identieke kamers, twee teams en een race niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar!
Het was erg spannend, van te voren al... We keken elkaar aan en maakten in ons hoofd een inschatting... Zouden we ze kunnen hebben? Wie zou er gaan winnen?
Eenmaal in de room gingen we fanatiek aan de gang met de gave puzzels. Voor ieder zat er wat bij, veel afwisseling en verschillende onderdelen maakten dat we het andere team bijna vergaten. Totdat.... We de Chinese gong hoorden. Snel, kijk op het schermpje! Ja!! Wij liggen 10% voor!!
Deze escape room was heel gaaf om te spelen. Ben je nu met een grotere groep dan is de battle wel een heel gaaf extra element. Spanning gegarandeerd!
Wie er nou de battle gewonnen heeft, dat laten we in het midden... Maar wij staan open voor een revanche ....

(deze room is niet te moeilijk of te eng!)
6 dec 2017
3.33 ( 3.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende hollander
Gezellig uitje met gezin.
Prettig ontvangst en goede uitleg vooraf.
28 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
een aanrader!
Hele prettige ontvangst met een drankje. Goede uitleg. Uitdagende puzzles. Echt spannend en zeker niet gemakkelijk. Mooi decor!
Zelfs mijn moeder in rolstoel kon mee de kamers in.
De entree is niet zo gezellig en ook wat klein. Maar de ontvangst is super gastvrij!

8 nov 2017
3.00 ( 3.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
2 rooms, prima voor elkaar
Leuke en uitdagende puzzels. Vriendelijke en gastvrije mensen. Ontvangstruimte zou wat groter kunnen, was een beetje dringen. We waren met 13 mensen die het allemaal heel leuk gevonden hebben.
5 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels in sfeervolle kamer
Met z'n tweeen deze escaperoom gedaan. Uitdaging was precies goed, we hadden nog een paar minuten op de klok over. De Vliegende Hollander was sfeervol, verrassend en afwisselend.
Hartelijke ontvangst en goede begeleiding, aanrader!
Alleen wat meer geluidseffecten/muziek zouden de sfeer nog beter neer kunnen zetten.
23 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een prachtige ervaring
Met zes collega's de vliegende Hollander escape ervaring ondergaan. Voor ons de eerste escape room. Na een hartelijk welkom met koffie en uitleg over hoe het één en ander werkt, gingen we aan de slag. Na 59 minuten hadden we alle puzzels opgelost en net op tijd de room kunnen verlaten. We moesten flink doorwerken want er zijn veel uitdagingen. We waren blij dat we met zes personen waren zodat we in groepjes konden werken. Het geheel zat goed in elkaar. We hebben er enorm van genoten. Voor herhaling vatbaar.
3 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer!!
Geweldig leuk buren-uitje gehad! Iedereen had een taak en de opdrachten waren perfect, niets te moeilijk en niet te gemakkelijk.
Top aankleding!
12 jul 2017
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Vliegende Hollander
Leuk thema, de Vliegende Hollander! De tweede ruimte is wel erg lastig, maar dat maakt het ook weer leuk. Het verhaal wordt leuk gebracht! Er zijn geen minpunten.
14 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een erg geslaagd uitje!
We werden erg vriendelijk ontvangen: even de tijd om wat te drinken, een gezellig praatje en een duidelijke uitleg van wat ons te wachten stond. Het was erg warm die dag, maar overal waren ventilators neergezet en we kregen flesjes water mee voor in de kamer dus top geregeld! We hebben niets gemerkt van de warmte. De kamer was erg leuk, enorm veel leuke details en ook erg leuke opdrachten. Voor iedereen was er wel een opdracht waarin hij/zij kon uitblinken. Zeker een aanrader voor het hele gezin.
9 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vliegende Hollander
We waren met 7 meiden. goede uitleg gekregen. Je moest goed samenwerken. Leuke puzzels, maar het licht was matig. Iets helderder licht zal prettig zijn. jammer dat we de eindstreep net niet hebben gehaald.
25 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring
De puzzels zijn uitdagend, de aankleding van de kamers is mooi en licht. We waren allemaal enthousiast voor die tijd en ook na de tijd. We wilden gelijk wel weer een escape room boeken.
Een routebeschrijving van de locatie op de bevestigingsmail zou fijn zijn. De navigatie leidde ons niet naar het gebouw. Ontvangst in vriendelijk. Drankje van te voren aangeboden. Na de tijd een wat gehaast gevoel, doordat de volgende groep er al was.
16 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende hollander
De sfeer van deze escaperoom was perfect! In het begin was het even inkomen maar naarmate we op dreef kwamen waren we niet meer te stoppen. We hebben ons uitstekend vermaakt en hebben ook nog kunnen ontsnappen! Zaten wat leuke originele puzzels bij en interactie tussen kamers geeft het meer sfeer.
5 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende Hollander
We hebben een geweldig uitje gehad met het meidenvoetbalelftal (12 meiden in de leeftijd van 14 tot 20). Voor iedereen was dit een leuke ervaring.

Na een goede uitleg zijn we onze puzzeltocht begonnen. We hebben gebruik gemaakt van beide kamers. De een leek wat moeilijker dan de andere, of lag dat aan de teamsamenwerking?

Het was spannend en eer was voor iedereen wat te doen!

Een heel leuke invulling van het teamuitje!

15 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende hollander
Eerste keer escape room maar erg enthousiast geworden! We waren met een groep van 7 en de escape room was prima te doen met dit aantal. Leuke puzzels, vriendelijk personeel.
15 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende Hollander
Erg leuke escaperoom. Voor de helft van ons de eerste keer, voor de andere de tweede keer. Gezellige ontvangst, goede uitleg. Springen op het juiste tijdstip in als je vast lijkt te lopen. Eerste gedeelte gingen we als een speer. Goed teamwork is vereist. We komen zeker een keer terug voor de andere kamer.
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Met man, kinderen en aanhang (7 pers) de vliegende hollander gedaan. Prima ontvangst met wat te drinken, duidelijke uitleg. De kamer is erg mooi en de puzzels gevarieerd en passend bij het thema! Mooi gedaan!! Aanrader!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig uitje!!
Bij het boeken kreeg ik al een goed en betrouwbaar gevoel. Zeer attente uitleg op de dag zelf. Uitdagende puzzels. Je moet even de logica snappen. We gaan nog een keer voor de andere escape room. Vriendelijke en attente medewerkers.
Creatieve mensen die deze escape rooms bedacht hebben.
18 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk.
Het was een hele leuke avond.
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuk
erg leuk
In het begin denk je wat moet ik in godsnaam doen maar je zit al gauw in het spel.
Het is allemaalleuk opgesteld en goed over nagedacht
Zeker een aanrader!!
19 dec 2016
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond met de leerlingen
Samen met de klas heb ik een klassenuitje geboekt bij Deventer Escape. We werden ontvangen door vriendelijke medewerkers en de kinderen kregen iets te drinken en te knabbelen.

Kort daarna kregen we de uitleg over de kamers. De medewerkers zijn erg duidelijk en leggen het goed uit. Ook helpen zij hier en daar terwijl je in de kamer bent. (alleen als puzzels te lang duren) De leerlingen vonden het erg leuk en het was prachtig om te zien hoe goed de samenwerking verliep.

De kamers zijn mooi ingericht en de puzzels zijn uitdagend! Een erg goed uitgedacht systeem zit er achter de kamers.

Voor de mensen die nog nooit een escape room gedaan hebben is dit een goede aanrader. Zeker om je escape room carrière te beginnen!
6 dec 2016
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Originele kamer met goed uitgewerkte thematiek
De Vliegende Hollander heeft een knap uitgewerkt thema en blijft daar gedurende het spel goed binnen. Er zijn veel gevarieerde puzzels waarbij iedere speler zijn steentje kan bijdragen. De puzzels zijn uitdagend, maar niet te moeilijk. Soms komen de tips wat te snel.
15 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagde escape room
Mooie escape! veel puzzels, niet allemaal even moeilijk, maar zeker leuk!
Ontvangst was goed, zeer vriendelijk en een drankje!
12 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een hele belevenis
Persoonlijke begeleiding was goed evenals het ontvangst. Heel inventief hoe het was opgezet en bijzonder om mee te maken.
Het was even zoeken waar het gebouw staat.
6 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vliegende hollander
Met 6 meiden de vliegende hollander gespeeld. Super leuk! Zeker niet te makkelijk..echt een leuke uitdaging. Conclusie was: dit gaan we zeker vaker doen!
5 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend....de Vliegende Hollander, aanrader!
Een spannend uur in 'de Vliegende Hollander', een aanrader!
Blijft lastig om alert te blijven en alle puzzeltypes te ontdekken, met dank aan de enkele tips die we kregen. Voor claustrofobie mensen is deze puzzelkamer ook prima te doen, ga er voor!

Helaas was er nog niemand aanwezig toen we arriveerden, maar dit was absoluut niet erg(we waren vroeg). De ontvangst was enthousiast en een goede en duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk!
27 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend leuke kamer
We hebben al heel wat Escape Rooms gedaan. Deze keer zijn we echt aangenaam verrast door de kwaliteit van de kamer, de ontvangst en de zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren. We gaan zeker de 2de kamer ook doen.
8 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende middag!
Wij hadden nog nooit een Escape room gedaan. De ontvangst was hartelijk en we hadden in het begin geen idee hoe te beginnen. Maar gaandeweg werd het steeds duidelijker en hebben we leuk gepuzzeld. We slaagden niet om in een uur de oplossing te vinden, maar vonden deze eerste keer erg spannend en leerzaam.
6 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een gezellig uurtje puzzelen
Wij hebben veel plezier beleeft aan het uur dat wij opgesloten waren (Vliegende Hollander). Het was onze eerste keer en vonden de sfeer (inrichting was mooi en verrassent) en beetje hulp die we kregen bij het oplossen van de puzzels super! Pluspunt was ook de vriendelijke ontvangst en drankje na afloop ondanks dat wij te laat waren! Wij komen de andere kamer zeker nog een keer bezoeken ; )
23 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Deventer Escape
We werden heel gastvrij ontvangen en na een korte speluitleg (het was onze eerste escaperoom) werden we de eerste kamer binnengelaten. Het waren leuke en afwisselende puzzels en we waren 1 seconde binnen de tijd klaar. Het was een geweldige ervaring en we raden het zeker aan!
8 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende escape room
Een hele mooie escape room, mooi afgewerkt en leuke puzzels. Wij hebben hem met Engelse familie gedaan, dat ging prima. Ze konden met alles meedoen. Erg vriendelijke ontvangst.
12 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
prima ontvangst en uitleg.
spannend en op tijd aanwijzingen gekregen om toch nog verder te spelen.
bij laatste kamer een onduidelijke opdracht wat veel verwarring bracht.
voor herhaling vatbaar en aan te bevelen
11 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond
Leuke room met veel kleine puzzels. Persoonlijk vind ik het leuker als je naast het puzzelen ook wat meer kan zoeken naar verstopte hints.
Hints worden gevraagd en ongevraagd tussendoor gegeven.
5 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!!
Voor 5 van de zes collega's de eerste keer in een escape room geweest. Wat een leuk spel! erg mooie accommodatie, leuke puzzels en prettig ontvangst.
4 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!
Onze eerste ervaring met een escape-room smaakt meteen naar meer! Met ons gezin hebben we binnen het uur weten te ontsnappen, nadat we met wat aanwijzingen hier en daar alle puzzels en raadsels hadden opgelost, gecombineerd, in elkaar gezet, etc.
Echte aanrader, omdat er veel leuke details aanwezig zijn, die echt in het thema passen.
30 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vervlogen tijden vliegen voorbij
Mooie en verzorgde escape met voldoende uitdaging.
Personeel is erg vriendelijk en enthousiast.
28 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vliegende Hollander
Geweldige ervaring tijdens ons vrijgezellenfeestje!
Gave scheepsdetails.
26 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende service en vriendelijke mensen!
We kregen bij binnenkomst een drankje aangeboden, de uitleg was voldoende en het spel zelf erg spannend, haalbaar maar wel uitdagend!! We komen zeker nog terug voor de andere ruimte!
22 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Deventer verrassing ...
Wat een leuke eerste kennismaking met escaperooms.
Helaas niet gehaald maar wat leuk. Zelfs met een enthousiast team uitdagingen te over. Ook leuke ontvangst en enthousiaste medewerkers. Op naar de volgende escape! ????????????
22 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Goede opbouw en leuke escape room
Een goed opbouwende escape room die daarmee erg geschikt is voor de minder ervaren spelers die wel naar lastiger uitbouwt met lekker veel puzzels! Vriendelijke ontvangst, goed voor elkaar. De vaste kamerprijs is logisch, maar maakt het voor grotere groepen wat betreft prijs/kwaliteit aantrekkelijker dan voor kleine groepen.
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
geweldig leuk
we werden heel vriendelijk ontvangen. en na een lekkere bak koffie en uitleg werden we opgesloten.
Na een uur puzzelen, denken en opdrachten konden we net ontsnappen. Heel erg leuk! een echte aanrader! Ook na afloop was er nog tijd om op verhaal te komen.
17 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Het was een leuke ervaring.
Het ontvangst was super, vriendelijk personeel en een goede uitleg.

Puzzels waren goed te doen en de kamers leuk ingericht!
Kortom: Super

Groeten,
De biotijgers
6 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Deventer Escape
Uitdagende escape room de VOC gedaan in Deventer bij Deventer Escape. Met 6 collega's hebben we genoten van de goed uitgewerkte kamer. Binnen de tijd voltooid!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Super leuke ervaring. Dit was de eerste keer, maar hierdoor zijn we wel super enthousiast geworden om dit vaker te gaan spelen. Goede puzzels die ook goed aansluiten op het thema en een hele gastvrije ontvangst. Complimenten daarvoor!
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk
Voor mij zelf was het de eerste keer in een escape room maar een paar uit de groep hadden dit al vaker gedaan in andere steden zelfs zij waren blij verrast. Heel leuk opgezet en zeer onderhoudend. Echte aanrader ook met wat grotere groep, wij waren met 8 personen, genoeg te ontdekken. Heel leuk en vriendelijke ontvangst. Veel plezier gehad.
25 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Deventer escape
Met 7 mannen een verjaardag vieren en dan ook nog opgesloten worden. Was erg leuk en er werd het uiterste van je denkvermogen gevraagd. Af en toe een tip om verder te kunnen. Al met al een ervaring met een prettig ontvangst. Een aanrader.
24 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super escape ervaring!
We hebben echt een super ervaring gehad! De puzzels waren leuk en sommige ook echt moeilijk. Maar als je er goed over nadenkt dan kom je er uit.
De ontvangers waren vriendelijk en gaven goede service.
Wel een kleine tip. De geluiden mogen wat realistischer misschien met trillingen in de vloeren ofzo.
Verder zagen de kamers er echt super uit.
Echt een aanrader voor anderen.
we zijn zeer benieuwd naar de 2e kamer en willen deze dan ook uitproberen.
23 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuk uitje!
Ontzettend leuk en spannend om met een groep te doen. Absoluut een aanrader.
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
LEUK!
Wij hadden allen nog niet eerder een escape room gedaan dus we hebben geen vergelijkingsmateriaal maar waren ontzettend enthousiast! We hebben ons zeker vermaakt! Ik zal deze kamer zeker aanbevelen. Ook prettig ontvangst, kregen drinken aangeboden. Flexibel en vriendelijk personeel. Wij hadden eerst twee maal de kamer achter elkaar geboekt maar door zieken met minder aanwezig. Zonder meerkosten konden wij èèn reservering ongedaan maken zodat wij met z'n allen in de kamer konden.
13 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader!
Het was een erg leuke ervaring waar we nog lang over nagepraat hebben.
Een erg mooie escaperoom met leuke puzzels.
Zeker de moeite waard!
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dit is echt een uitdaging
We zijn zeer vriendelijke ontvangen met een lekker kop koffie. De kamer is zeer uitdagend. Waar wij nog in een recordtijd het eerste deel hadden gedaan zijn wij er uiteindelijk net niet in geslaagd om binnen de 60 minuten het 'schip' te verlaten. Het is dus een echte race tegen de klok met leuke uitdagende opdrachten.

Wij hebben veel lol gehad.
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vol verrassingen!
Onlangs zijn wij bij Deventer Escape geweest met een gemengde groep van 6 (leeftijd 21 tot 26) waarvan enkele ervaring hadden met escape rooms. Wij werden welkom geheten en onder het genot van een drankje kregen wij uitleg over het spel. Daarna was het zover, de uitdaging om uit de geheel nieuwe kamer genaamd De Vliegende Hollander te ontsnappen! Hoe en wat kunnen we natuurlijk niet vertellen maar het was een ware uitdaging vol verassingen, er is veel oog voor detail en het thema komt goed tot zijn recht. Wij hebben er allen bijzonder veel plezier aan beleeft en raden deze kamer dan ook absoluut aan!!
31 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnappen met het hele gezin
Samen met vrouw, kinderen en aanhang (totaal 6 personen) geprofiteerd van het paas arrangement. Voor 2 van ons (w.o. ikzelf) een 2e escape, de rest is nog maagdelijk. Vergeleken met mijn 1e escape is de ontvangst hier beter, de intro om in de sfeer te komen wat minder. De Vliegende Hollander vonden wij een pittige escape. We begonnen goed maar vergaten allengs enigszins de afspraken. Helaas niet op tijd ontsnapt, het scheelde overigens maar één code. De puzzels zijn gewoon goed en creatief gevonden, de sfeer is zeer passend. Na afloop was eenieder super enthousiast. Dit smaakt naar meer, de nieuwe room willen wij ook zeker gaan doen. De Vliegende Hollander heeft weer 6 escape verslaafden opgeleverd. We kunnen de Deventer Escape van harte aanbevelen!
31 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer aangenaam verrast
Dit is de tweede keer dat één van ons het spel speelt, maar deze locatie en sfeer is 10x beter.
Er zou behalve met cijfer- en lettersloten ook met gewone sloten met sleutel gespeeld kunnen worden.
Verder zeer verrassende spelletjes.
En het personeel is erg vriendelijk
25 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TOP !
Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke spel uitleg.
Mooie kamer wat goed aansluit bij het thema.
Uitdagend en spannend, een aanrader voor iedereen.
23 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Deventer Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Toffe kamer en er zaten behoorlijk moeilijke onderdelen in. Thema is leuk en de kamer is erg mooi. Leuke puzzels ook! zeker de moeite waard om keer te doen.